2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Burdayim burda :) evde degilim benm koca cumalari evetrafik var diye gelmiyo annesinin ev isyerine yakin o orda kalito bnde annme geldim masaustu bilgisayarda yok internette,tel dan giriyorum oda zar zor,yoksa yazilanlari okuyorynda alinti yapmk cok zor oluyo teldan,kendi evimde anlamiyorumda bu evde artik bnde agirlastimin farjindatim,oglanin ayaklari gogusumn altinda popo gobekte koltuklara sigamiyorum,annemin ev yeni bir ev, tuvaletleride yeni usul duvarda duran alafrangalardan taharetbile alamiyorum annm kapida nobet tutuyo bu kilo ile tuvaleri kirabilirmisim
Her hadta anne beni daha bekleme diyorum hafta gecio yine burdayim ,bu arada merve heycanla ne zmn dogum yapacagini bekliyorym kendmden ck seni

ayy canım ya kıyamam annene ne güzel oda sana kıyamıyor :)

bende diyorum sedece benmi zorlanıyorum temizlenirken diye karnmdan zor ulaşıyorum oraya valla
o tuvaletler çok daha rahatsız yaa bu arada bizimki yerden bitme şükürler olsun

minione ya hiç sorma .. Topiğin en uzun sürede dogum yapan anası bn olucam heralde... Bnde bekloyprım ama meydanda yok.. Sancılarım düzensiz bu yüzdende hast gitmk istemiyorum hemen..
Evde cok rahatım..
Hurma yiyorum.. Yürüyüş yapıyorum.. Squat yapıyorum çömelme harkeeti ama yok... Bi merdeven kaldı .. Sitede oruruyorum ben 13 kat.. Bi defa cıksam kesin asagıya asansörle dogurmus gelirim :):):)) onafa üşeniyorum ya....

Annem demişti ki kimseye doğuma gidiyorum deme yoksa doğum uzun sürer. Ben doğum olunca söylicem herkese eşim hariç ailelere bile demeyeceğim doğuma gidiyorum diye.

Annem demişti ki kimseye doğuma gidiyorum deme yoksa doğum uzun sürer. Ben doğum olunca söylicem herkese eşim hariç ailelere bile demeyeceğim doğuma gidiyorum diye.
Yawru ceylanım bnde bitek anama dedım.. Onada doguma godıyom demedım anne rahtszlandım dedım.. Herhangı bişi olursa ararım dıye...
Bilmiyorum ya kızmdada böle oldum.. Pazartesı gunu sancm oldu dr heran doguranbılırsn dedı cuma dogurduydum... Amn be gayırlısı

amaan zaten zar zor okuyup alıntılıyorum onda da yok oluyorlar...

Doğuma giderken zırt puet arayıp strese sokacak insanlara Söylemek bence de kötü oluyor negatif etkiliyor ama dua istemek için vs paylaşmak iyi olabilir :)

Tabi inş doğumlarımız o kadar hızlı kolau sağlıklı olur ki bebeklerimizle haber veririrz hehehe

Mervecim Bebeğin ne zaman gelirse gelsin sen ve ailen onu mutlulukla bekliyorsunuz sıkıntı yol çok şükür ama sen doğurmadan kimse doğurmayacak ANLAŞILAN herkes sana odaklanmış :))) ben dahil...

Bel ağrısı sırt ağrısı bacak ağrısı kasık ağrısı vajinal ağrısı olanlar hepsi normal canlarım günden güne de artıyor bu bebek aşağı inmiyor yukarı tırmanıyor sanki (

Başka Başkaa hamile ve lohusaların keyfini kaçıranları da Allah'a havale ediyorum... Brrr

kızlar sezaryanda doğum yapcam ya ben aklıma takıldı ayak tırnaklarıma oje sürsem sorun olurmu sancılarımdan kafayı yedim herhalde saçma sapan şeyler düşünüyorum artık

Canım hiç zahmet ettirip de yaptırma oje sürdürme, çıkartıyorlar malesef.. Ben kürtaj olurken el ve ayaklarımda mint yeşil oje vardı Ağlayarak çıkarttılar:) hemşireler hazırda bekliyor.. Eşim rica etmiş Meğerse ama çıkartıyorlar..

takma Tırnak ya da protez Tırnak varsa onları bile söküyorlar.. Kan akışını vs oradan takip ettiklerini sötlemişlrrd..

Hiç de Saçma değil insan her şeyi düşünüyor bu dönemde:)

Hehehe :)) hayirlisi bakalim hepimizin insallah
Ooooo demek squatta yapiyorsun seni bu basarindan olayi tebrik ediyorum,bn valla bisicik yaptigim yok artik,cars sosyete pazarina gitmk ve halen araba kullanmk dİsinda insallah her ikisi esnasinda dogurmam yaaa
Bende dogurayim zayifliyim biraz bnmde popo hic yok su kediciklerin ne gzl valla belki bol bol squat yaparsam bnmkilerde oyle olabilirmi
Nereeee yapiyorum cisli bez degistir,emzie yedir uyut gaz cikar sacimi tarasam yeter

Hayırlı sabahlar....
Nasılsınız... Kızımla soguk kapalı bi istanbul havasında masamıza oturmus kahvaltı yapıyoruz... Hanım agamın istekleri bitmiyor..sabaha kadar karnımdaki sıpayı durdurmaya calıstım.. Tam ıyudum 3 saat olmamaıs ablası anne kalkalm yemek yıyelim acıktım lafı alarmıyla kalkmıs bulunmaktayım..
Allahtan teyzesi var.. Birazdan uyanır o o zamana kadar bizde bişiler yaparız.. Sonra ben yatısssssss....
Dün gece karın agrısından mahvoldum...
Bide midem bulandı.. Üşüttüm heralde...

Minionem canım gülüm yapıyorum ama cabım cıkcak gibi oluyorum..squatı ben zayıflama dönemimden beri yapıyorum nerdeyse 2. Senem olcak.. Alısmısım sanki..
Ahh ahhh.... Cocuk dogsa zaten squata gerek kalmıcak eminim.. İleri geri sabah aksam gece dolasmaktan..aslında dogdun dogsun diye yol gözlüyorum ama su günlerimin son saatlerını bile iyi degerlendirmem lazım... Uyumak gibi:)))))
Ayyy güdğm ya...

Mrssuperfinn canım bana odaklanmayın arkadas ben manda gibi 11 ayda dogurcam galiba:):):)ay. Tövbe...
O kadar uykusuzum ki fenayım yani...
:):):) bos bos gülüyorum...

Ewet kızlar doguma gidicemizi bilemeyiz hani sezeryan olursa tamamda.. Bn haber vermedim kvdeme bile kvdem merak eder zırt bırt arar bni aramasa bile eşimi zır zır zır telefon sesi o sancıyı cekerken o stres altında cok sinir bozucu oluyo...
Eşimede dedim hastaneye yattıgımı duyupta gelen olursa odaya alma ben kıvrınırlen aaa geçmiş olsun doguöadın mı nasılsın söle yap rahatlarsın böle yap su tarafa dur laflarını duymak istemiyorum sakin sakin sancımı cekce bi tek sen bide annem dedım.. O zaman insanın üstü acılıyo bişiler bişişler bitek kendi annem yanmda olursa rahat ederim diye düşünüyorum...
He şuda var ben dogurana kadar millet ara tatılıne cıkıcak:):): tek basıma gitce dogurcam o olcak baska:):):)

Çikolata falan ywseydin canım benimde bebiş hareket etmiyordu hemşire eşime çikolata aldırdı çokta farketmedi gerçi

kızlar sezaryanda doğum yapcam ya ben aklıma takıldı ayak tırnaklarıma oje sürsem sorun olurmu sancılarımdan kafayı yedim herhalde saçma sapan şeyler düşünüyorum artık

Canım herşekilde çıkarttırıyolar maalesef

Kızlar benim bugün belim cok ağrıyor gün boyu agrıdı hic rahat ettirmedi normal mi acaba bu haftalarda
Bende de çok bel kasık Sırt ellerde ayaklarda şişme yattığın yerden dönememe ama normalmiş sanırım

40. Haftama girdim ne zaman doğurcam ki ben :)) kızım 3500 kg ı geçti nasıl doğurcam ben nasıl olacak :s:)

Ne zaman gitmiştin en son doktora

Ahh mervecim bak seni bekliyoruz topikte kalanlar doğuramıyor bi türlü yap şunu artık canım şaka yapıyorum tabii Hayırlısı olsun senin ilkinde de Haftasını doldurmuştu sanırım :)

Bu da bizim çikolatanın temsili hali:)) ben daha gerçeğini göremedim de:)

72 adet 70 tl sanırım diğerlerine göre Pahalı olmuş, çikolatalar elit marka.

Çok güzel canım afiyetle yensin inşallah ben daha alamadım çikolata

Gunaydin annler ve melekleri :) vala 15 gundur okdr kotuydum ki hemroid ardindan dun konulan faranjit teshisi kendimden tiksiniodum. Dun saclarimi yaptirdim. Ipek kirpik taktirmaya karar verdim. Soyle uzun uzun rimel derdinden uzak. Kullanan var mi

Şekerim onuda oje gibi çıkart demezler dimi aman demesinler

aynıyız canım her ay adet sancısı çekiyordum ta ki hamile olana kadar bende
sabah oldu bir daha olmadı ama şimdi sol kalçamdan belime giden bir ağrı peydah oldu yarım saattir geçmedi
canım iş yaptın ya bence ondan oldu ağrı ben şimdi bulaşık yıkasam azcık hemen belimden kalçama doğru tek taraflı ağrı oluyor
ayy ne güzel dedin aynen sanki depolanıyor kaldı ki uyu diyorlar ya ne uyuması ya ben mi anormalim sabaha kadar dön dön kemiklerim batıyor wc di oğlanın üstü açıldımı koca horlar onu dürt ayyyyyyy, pozitif olman çok güzel aynen anı yaşamak en güzeli:)
Kızlar benim bugün belim cok ağrıyor gün boyu agrıdı hic rahat ettirmedi normal mi acaba bu haftalarda
normal artık canım
Maşallah canim
Benim de tarihin belli olsa keşke
Sezeryan mi normal mi o bile belli değil
Sezeryan istiyorum
sen normal istiyordun sezaryana mı karar verdin canım
40. Haftama girdim ne zaman doğurcam ki ben :)) kızım 3500 kg ı geçti nasıl doğurcam ben nasıl olacak :s:)
canım ilkse 42 ye kadar yolu var stres olma sakın
canım belkide gazı olmayacak belkide uykusu güzel olacak :)
@Mrv5534 geç olsun güç olmasın canım.Bende okuyorumda bazen yazamıyorum bu günde bogaz ağrısı başladı bir bitkinlik...Allah başka sıkıntı yaşatmasın inşallah
geçmiş olsun canım
ayyy seni okurken çok gülüyorum ben ayy o taharet işini sorma iki büklüm oluyorum
yok yok bende varım zorlanan tıslıyorum adeta
merdivenide dene mervem ben sana bitki çayı bakacaktım ayy unuttum ya ayy ben o çömelmeyi hep yapıyorum mecburen oğlum sağolsun :)
Bu da bizim çikolatanın temsili hali:)) ben daha gerçeğini göremedim de:)

72 adet 70 tl sanırım diğerlerine göre Pahalı olmuş, çikolatalar elit marka.

Bir de çikolataların üstünde ismi yazıyor ve bizim balkabağı konsepti resmimiz bar istediğimi çalışmayı yaptırdık:)
ohh afiyt olsun yiyenlere

canım bende çömeliyorum ama dışarı çıkmaya korkuyorum tam tersiyiz senle bugün çıkmayı çok istiyorum ama korkuyorum doğurucam diye

krın ağrısı mide bunlar hep belirti canım geliyor paşan nazlı nazlı doğum anı hızlı sağlıklı olsun inşaallah

bencede söylememek en doğrusu insan çok strese giriyor zırt pırt telefon hastanede bekleyenleri düşünmek

Günaydınlar, oğlumla eşim dışarı çıktılar bende kahvaltı hazılıycam inşaallah:) çok açım su bitti susadım gece kaklkıp yemek yiyorum artık, bugüne kadar engel oldum ama artık benim velet kanmıyor kazıyor midemi yiyene kadar keşke iyi olsamda bugün bende dışarı çıksam oğlumla eşimle, çok bunaldım evde, doğum sonrası zaten 3 ay çıkamam eşim çok pimpirikli asla kışın çıkarmaz bebeği :)

Benim oğlum acayip derecede huysuz oldu baş demiyorum çok zorluyor üzüyor beni, bir hafta sonra doğum o zaman ki halini düşünmek istemiyorum

Merhaba kizlar yazdiklarinizi ara ara okuyorum yazmasam da bu bolume daha cok bebis cicileri bölümüne bakiyorum..
Size bir sorum olacak bu sabah nisan gibi akintim oldu emin olamadim ama..Sancim bi seyim de yok..
Nisan geldikten sonra hemen mi basliyor dogum bilen var mi..

Benim kizimla oğlum da çok huysuz.mevsimsel birşey mi acaba yaa.dun ağlaya aglaya bi hal oldu zar zor salladim uyuttum cadıyı, ama onu uyutasiya ben de bittim mahvoldum,oğlum desen baykuş gibi oturuyor geceleri sonra çok geç kalkıyor,doğru dzgun kahvaltı yapmak yemek yemek yok,ay ne bileyim hepsi ayrı alemler.

Bu arada yılbaşında ne yapıyorsunuz kızlar Nasil gecireceksiniz bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…