Burdayim burda :) evde degilim benm koca cumalari evetrafik var diye gelmiyo annesinin ev isyerine yakin o orda kalito bnde annme geldim masaustu bilgisayarda yok internette,tel dan giriyorum oda zar zor,yoksa yazilanlari okuyorynda alinti yapmk cok zor oluyo teldan,kendi evimde anlamiyorumda bu evde artik bnde agirlastimin farjindatim,oglanin ayaklari gogusumn altinda popo gobekte koltuklara sigamiyorum,annemin ev yeni bir ev, tuvaletleride yeni usul duvarda duran alafrangalardan taharetbile alamiyorum annm kapida nobet tutuyo bu kilo ile tuvaleri kirabilirmisimAmin iş rosacım.. Geçmiş olsun sanada.. Dikkat et..
Kızlar fairtyle( humeyra) uzun zaöandır girmiyo ... Haberi olan barmı
Mininone yok prtalıkta...
Nerdesiniz kızlar..
Sılam canım az kalmıs seninde.. Rabbm yardımcımız olsun.. Daha ilk haftalarımızı hatırladım bi anda hcg degerleri yükseldimi yükselmedimi ??
Ahh ahh zaöan su gibi akıp gidiyo...
Burdayim burda :) evde degilim benm koca cumalari evetrafik var diye gelmiyo annesinin ev isyerine yakin o orda kalito bnde annme geldim masaustu bilgisayarda yok internette,tel dan giriyorum oda zar zor,yoksa yazilanlari okuyorynda alinti yapmk cok zor oluyo teldan,kendi evimde anlamiyorumda bu evde artik bnde agirlastimin farjindatim,oglanin ayaklari gogusumn altinda popo gobekte koltuklara sigamiyorum,annemin ev yeni bir ev, tuvaletleride yeni usul duvarda duran alafrangalardan taharetbile alamiyorum annm kapida nobet tutuyo bu kilo ile tuvaleri kirabilirmisim
Her hadta anne beni daha bekleme diyorum hafta gecio yine burdayim ,bu arada merve heycanla ne zmn dogum yapacagini bekliyorym kendmden ck seni
Annem demişti ki kimseye doğuma gidiyorum deme yoksa doğum uzun sürer. Ben doğum olunca söylicem herkese eşim hariç ailelere bile demeyeceğim doğuma gidiyorum diye.minione ya hiç sorma .. Topiğin en uzun sürede dogum yapan anası bn olucam heralde... Bnde bekloyprım ama meydanda yok.. Sancılarım düzensiz bu yüzdende hast gitmk istemiyorum hemen..
Evde cok rahatım..
Hurma yiyorum.. Yürüyüş yapıyorum.. Squat yapıyorum çömelme harkeeti ama yok... Bi merdeven kaldı .. Sitede oruruyorum ben 13 kat.. Bi defa cıksam kesin asagıya asansörle dogurmus gelirim :):):)) onafa üşeniyorum ya....
Yawru ceylanım bnde bitek anama dedım.. Onada doguma godıyom demedım anne rahtszlandım dedım.. Herhangı bişi olursa ararım dıye...Annem demişti ki kimseye doğuma gidiyorum deme yoksa doğum uzun sürer. Ben doğum olunca söylicem herkese eşim hariç ailelere bile demeyeceğim doğuma gidiyorum diye.
kızlar sezaryanda doğum yapcam ya ben aklıma takıldı ayak tırnaklarıma oje sürsem sorun olurmu sancılarımdan kafayı yedim herhalde saçma sapan şeyler düşünüyorum artık
Hehehe :)) hayirlisi bakalim hepimizin insallahminione ya hiç sorma .. Topiğin en uzun sürede dogum yapan anası bn olucam heralde... Bnde bekloyprım ama meydanda yok.. Sancılarım düzensiz bu yüzdende hast gitmk istemiyorum hemen..
Evde cok rahatım..
Hurma yiyorum.. Yürüyüş yapıyorum.. Squat yapıyorum çömelme harkeeti ama yok... Bi merdeven kaldı .. Sitede oruruyorum ben 13 kat.. Bi defa cıksam kesin asagıya asansörle dogurmus gelirim :):):)) onafa üşeniyorum ya....
Kizimin teyzeleri nasilsiniz ne var ne yok. Biz bugün nstye gittik minnak kizim hic kipirdamadi hemsire ablami bilr tedirgin oldu.. hastaneye gidene kadar baya hareketliydi aslinda anlamadim korktumu neoldu..neyseki sanci manci cikmadii iki ocak kontrol var sanırım belli olur normalmi sezeryanmi
kızlar sezaryanda doğum yapcam ya ben aklıma takıldı ayak tırnaklarıma oje sürsem sorun olurmu sancılarımdan kafayı yedim herhalde saçma sapan şeyler düşünüyorum artık
Bende de çok bel kasık Sırt ellerde ayaklarda şişme yattığın yerden dönememe ama normalmiş sanırımKızlar benim bugün belim cok ağrıyor gün boyu agrıdı hic rahat ettirmedi normal mi acaba bu haftalarda
40. Haftama girdim ne zaman doğurcam ki ben :)) kızım 3500 kg ı geçti nasıl doğurcam ben nasıl olacak :s:)
Selam güzel anneler...
Bnde hala bi ümit yok... Saka bi yana oglum alındı heralde.. Ocak bebegi olucak..:)))
Bu arada menopaza giren kadınlarda ateş basması oluyomıs ya aynı öleyim vucudumu bi ateş bastı.. Sırtım cok agrıyo kemiklerim böle zonkluyo hala...
Rabbim bnm kaderim mi bu 1 hafta sancımı cekcem böle.. Agrıöı cekcem..
:):):)
Okuyorum burdayım basım dönüyo bazen alıntıda problem oluyo malesed yazamıorum bazen üşeniyprum..
Hepinizi seviyorum inş.. Bir ay sonra hepimizin bebişleri kucagımızda olucak az kaşdı....
Ohh gelsin gazlı geceler aglamalar uykusuz her gece sarkıları....:):):)
Bu da bizim çikolatanın temsili hali:)) ben daha gerçeğini göremedim de:)
72 adet 70 tl sanırım diğerlerine göre Pahalı olmuş, çikolatalar elit marka.
Gunaydin annler ve melekleri :) vala 15 gundur okdr kotuydum ki hemroid ardindan dun konulan faranjit teshisi kendimden tiksiniodum. Dun saclarimi yaptirdim. Ipek kirpik taktirmaya karar verdim. Soyle uzun uzun rimel derdinden uzak. Kullanan var mi
canım iş yaptın ya bence ondan oldu ağrı ben şimdi bulaşık yıkasam azcık hemen belimden kalçama doğru tek taraflı ağrı oluyoraynıyız canım her ay adet sancısı çekiyordum ta ki hamile olana kadar bende
sabah oldu bir daha olmadı ama şimdi sol kalçamdan belime giden bir ağrı peydah oldu yarım saattir geçmedi
ayy ne güzel dedin aynen sanki depolanıyor kaldı ki uyu diyorlar ya ne uyuması ya ben mi anormalim sabaha kadar dön dön kemiklerim batıyor wc di oğlanın üstü açıldımı koca horlar onu dürt ayyyyyyy, pozitif olman çok güzel aynen anı yaşamak en güzeli:)Selam kızlar bugün güne gittim millet bol bol uyu triplerinde ya tamam uyuyum da uyku depolanabiken bişiy diil ki hadi depolansa uyuyum ayrıca bugünlerin kıymetini bil filan demekli hu insanlar hiç yaşamamış anı yaşamadıktan sonra ne anlarım ki ben evet belki uykusuz kalıcam ama kucağımda minşcik bi yakışıklı olacak kıcacası ben anı yaşayanlardanım sonuçta bu seneyi bin kere yaşamıxam ki
normal artık canımKızlar benim bugün belim cok ağrıyor gün boyu agrıdı hic rahat ettirmedi normal mi acaba bu haftalarda
sen normal istiyordun sezaryana mı karar verdin canımMaşallah canim
Benim de tarihin belli olsa keşke
Sezeryan mi normal mi o bile belli değil
Sezeryan istiyorum
canım ilkse 42 ye kadar yolu var stres olma sakın40. Haftama girdim ne zaman doğurcam ki ben :)) kızım 3500 kg ı geçti nasıl doğurcam ben nasıl olacak :s:)
canım belkide gazı olmayacak belkide uykusu güzel olacak :)Selam güzel anneler...
Bnde hala bi ümit yok... Saka bi yana oglum alındı heralde.. Ocak bebegi olucak..:)))
Bu arada menopaza giren kadınlarda ateş basması oluyomıs ya aynı öleyim vucudumu bi ateş bastı.. Sırtım cok agrıyo kemiklerim böle zonkluyo hala...
Rabbim bnm kaderim mi bu 1 hafta sancımı cekcem böle.. Agrıöı cekcem..
:):):)
Okuyorum burdayım basım dönüyo bazen alıntıda problem oluyo malesed yazamıorum bazen üşeniyprum..
Hepinizi seviyorum inş.. Bir ay sonra hepimizin bebişleri kucagımızda olucak az kaşdı....
Ohh gelsin gazlı geceler aglamalar uykusuz her gece sarkıları....:):):)
geçmiş olsun canım@Mrv5534 geç olsun güç olmasın canım.Bende okuyorumda bazen yazamıyorum bu günde bogaz ağrısı başladı bir bitkinlik...Allah başka sıkıntı yaşatmasın inşallah
ayyy seni okurken çok gülüyorum benBurdayim burda :) evde degilim benm koca cumalari evetrafik var diye gelmiyo annesinin ev isyerine yakin o orda kalito bnde annme geldim masaustu bilgisayarda yok internette,tel dan giriyorum oda zar zor,yoksa yazilanlari okuyorynda alinti yapmk cok zor oluyo teldan,kendi evimde anlamiyorumda bu evde artik bnde agirlastimin farjindatim,oglanin ayaklari gogusumn altinda popo gobekte koltuklara sigamiyorum,annemin ev yeni bir ev, tuvaletleride yeni usul duvarda duran alafrangalardan taharetbile alamiyorum annm kapida nobet tutuyo bu kilo ile tuvaleri kirabilirmisim
Her hadta anne beni daha bekleme diyorum hafta gecio yine burdayim ,bu arada merve heycanla ne zmn dogum yapacagini bekliyorym kendmden ck seni
yok yok bende varım zorlananayy canım ya kıyamam annene ne güzel oda sana kıyamıyor :)
bende diyorum sedece benmi zorlanıyorum temizlenirken diye karnmdan zor ulaşıyorum oraya valla
o tuvaletler çok daha rahatsız yaa bu arada bizimki yerden bitme şükürler olsun
merdivenide dene mervem ben sana bitki çayı bakacaktım ayy unuttum ya ayy ben o çömelmeyi hep yapıyorum mecburen oğlum sağolsun :)minione ya hiç sorma .. Topiğin en uzun sürede dogum yapan anası bn olucam heralde... Bnde bekloyprım ama meydanda yok.. Sancılarım düzensiz bu yüzdende hast gitmk istemiyorum hemen..
Evde cok rahatım..
Bu da bizim çikolatanın temsili hali:)) ben daha gerçeğini göremedim de:)
72 adet 70 tl sanırım diğerlerine göre Pahalı olmuş, çikolatalar elit marka.
ohh afiyt olsun yiyenlereBir de çikolataların üstünde ismi yazıyor ve bizim balkabağı konsepti resmimiz bar istediğimi çalışmayı yaptırdık:)
Hehehe :)) hayirlisi bakalim hepimizin insallah
Ooooo demek squatta yapiyorsun seni bu basarindan olayi tebrik ediyorum,bn valla bisicik yaptigim yok artik,cars sosyete pazarina gitmk ve halen araba kullanmk dİsinda insallah her ikisi esnasinda dogurmam yaaa
Bende dogurayim zayifliyim biraz bnmde popo hic yok su kediciklerin ne gzl vallabelki bol bol squat yaparsam bnmkilerde oyle olabilirmi
Nereeee yapiyorum cisli bez degistir,emzie yedir uyut gaz cikar sacimi tarasam yeter
Hayırlı sabahlar....
Nasılsınız... Kızımla soguk kapalı bi istanbul havasında masamıza oturmus kahvaltı yapıyoruz... Hanım agamın istekleri bitmiyor..sabaha kadar karnımdaki sıpayı durdurmaya calıstım.. Tam ıyudum 3 saat olmamaıs ablası anne kalkalm yemek yıyelim acıktım lafı alarmıyla kalkmıs bulunmaktayım..
Allahtan teyzesi var.. Birazdan uyanır o o zamana kadar bizde bişiler yaparız.. Sonra ben yatısssssss....
Dün gece karın agrısından mahvoldum...
Bide midem bulandı.. Üşüttüm heralde...
Minionem canım gülüm yapıyorum ama cabım cıkcak gibi oluyorum..squatı ben zayıflama dönemimden beri yapıyorum nerdeyse 2. Senem olcak.. Alısmısım sanki..
Ahh ahhh.... Cocuk dogsa zaten squata gerek kalmıcak eminim.. İleri geri sabah aksam gece dolasmaktan..aslında dogdun dogsun diye yol gözlüyorum ama su günlerimin son saatlerını bile iyi degerlendirmem lazım... Uyumak gibi:)))))
Ayyy güdğm ya...
Mrssuperfinn canım bana odaklanmayın arkadas ben manda gibi 11 ayda dogurcam galiba:):):)ay. Tövbe...
O kadar uykusuzum ki fenayım yani...
:):):) bos bos gülüyorum...
Ewet kızlar doguma gidicemizi bilemeyiz hani sezeryan olursa tamamda.. Bn haber vermedim kvdeme bile kvdem merak eder zırt bırt arar bni aramasa bile eşimi zır zır zır telefon sesi o sancıyı cekerken o stres altında cok sinir bozucu oluyo...
Eşimede dedim hastaneye yattıgımı duyupta gelen olursa odaya alma ben kıvrınırlen aaa geçmiş olsun doguöadın mı nasılsın söle yap rahatlarsın böle yap su tarafa dur laflarını duymak istemiyorum sakin sakin sancımı cekce bi tek sen bide annem dedım.. O zaman insanın üstü acılıyo bişiler bişişler bitek kendi annem yanmda olursa rahat ederim diye düşünüyorum...
He şuda var ben dogurana kadar millet ara tatılıne cıkıcak:):): tek basıma gitce dogurcam o olcak baska:):):)
Günaydınlar, oğlumla eşim dışarı çıktılar bende kahvaltı hazılıycam inşaallah:) çok açım su bitti susadımgece kaklkıp yemek yiyorum artık, bugüne kadar engel oldum ama artık benim velet kanmıyor kazıyor midemi yiyene kadar keşke iyi olsamda bugün bende dışarı çıksam oğlumla eşimle, çok bunaldım evde, doğum sonrası zaten 3 ay çıkamam eşim çok pimpirikli asla kışın çıkarmaz bebeği :)
Benim oğlum acayip derecede huysuz oldu baş demiyorum çok zorluyor üzüyor beni, bir hafta sonra doğum o zaman ki halini düşünmek istemiyorum