Merhaba kizlar yazdiklarinizi ara ara okuyorum yazmasam da bu bolume daha cok bebis cicileri bölümüne bakiyorum..
Size bir sorum olacak bu sabah nisan gibi akintim oldu emin olamadim ama..Sancim bi seyim de yok..
Nisan geldikten sonra hemen mi basliyor dogum bilen var mi..
nişan geldikten sonra bir haftaya kadar yolu var canım ama dr una danış
Benim kizimla oğlum da çok huysuz.mevsimsel birşey mi acaba yaa.dun ağlaya aglaya bi hal oldu zar zor salladim uyuttum cadıyı, ama onu uyutasiya ben de bittim mahvoldum,oğlum desen baykuş gibi oturuyor geceleri sonra çok geç kalkıyor,doğru dzgun kahvaltı yapmak yemek yemek yok,ay ne bileyim hepsi ayrı alemler.
Bu arada yılbaşında ne yapıyorsunuz kızlar Nasil gecireceksiniz bakalım?
ayyy canım senin işin iki katı zor tabi, bizde de tahammül kalmadı artık, birde resmen gıcıklık yapıyor benim oğlum ya şaka gibi 3,5 yaşında ama beni sinirlendirmek için özel çaba harcıyor
artık açık açık sordum oğlum kardeşinin gelmesini istemiyormusun ona mı üzülüyorsun diye hayır kardeşimi çok istiyorum seviyorum diyor, biz en çok seni seviyoruz diyoruz sürekli ama yok zaten normalde çok kıskanç işimiz var bizim
ahh sallayarak uyutmak canım bende 20 ay kadar salladım canıma tak dedi bir gün çünkü salla salla bir saat kopuyordu belim bacağım, yatırdım beşiğine bende pufa oturdum, ilahiyle uyutuyordum ben, açtım ayy yattı ama bir saat döndü kalkmak istedi huysuzluk yaptı bende pış pış başında bekledim uyudu ahhh nasıl bir zafer duygusudur o
sonra bu süre her geçen gün azaldı 10 dk da uyuduğu oluyordu, hatta derdim ki benim oğlumda koltukta çizgifilim izlerken uyur mu bir gün ya da kendi kendine oyun oynarken, uyudu tabi o ilk anı yine unutamam
hatta park beşikti içine girip kendi uyumaya başlamıştı, 21 aylıkken odasını ayırdım onda zorlanmadım zaten yanımızda yatmayı sevmeyen bir bebekti ama eşim istemiyordu ayırmak bende emrivaki yapıp ayırdım, ilk gece odasına yattık tamam sonra hooop ben odama gidiyorum ben beşiğime gidiyorum demeye başladı :) sende başla canım imkansız değil sallamayı dibine kadar yaşamış bir anne olarak söylüyorum ki, anakucağı, salıncak, çingene beşik, ayak,kol hepsini denedik sallama konusunda
Allah kolaylık versin sana da
Gunaydin kizlarrr, ayyy geceler bana da zor gecmeye basladi. Saga yatamiyorum hic bebisim o tarafta oldugu icin. Solum da curudu resmen. Hem nefes almada da zorlaniyorum soldan. Ben normalde de deli yatardim. Surekli pozisyon degistirirdim. O yuzden sabahlar olmuyor diyebilirim. Rabb'im yardimcimiz olsun. Son haftalar ciddi manada zormus. Allah'im en hayirli zamanda saglikla yuklerimizden kurtulmayi bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insaallah..
biri beni mi anlatıyor
aynıyım canım ben ama sağa sola yatıyorum tek farkım, ama o yan bacak kemiklerim nasıl ağrıyor ahh ahh birde uyusam bari doğru düzgün
Kizlar doktordan geldim. Maasallah hersey normal. Nst lafi bile etmedi dr. Artik haftada 1 gel dedi. Dogumu sordum 26 ocak normal dogum yaparsak. Ki ben planli sezaryen istiyorum. O zaman 17-18 ocak defi ama sen yaparsin normal dogum sana guveniyorum dedi. Ailem yurtdisinda yasiyor doguma gelcekler onlar da hbr beklio bilet almak icin. Planli sezaryeni o yuzden istiyorum. Bide sezaryen olursam acibadem fulya istiorum olabilio. Normal olursa istanbul florance nightingale olucak. Kismet diyelim
maşaallah bebeğine canım, hangisi hayırlısıysa o olsun
canım Gönül neler istiyor ama işte ağrımız sızımız izin vermiyor bi söz vardı gönlüm cennet istiyor Ama günahlarım bırakmıyor :) artık ele avuca geldiklerinde havalarda düzelecek o zaman bizi tutana aşk olsun
canım ya haklısın, iki çocukla nasıl gezeceksek o da ayrı muamma