2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Gunaydin kizlarrr, ayyy geceler bana da zor gecmeye basladi. Saga yatamiyorum hic bebisim o tarafta oldugu icin. Solum da curudu resmen. Hem nefes almada da zorlaniyorum soldan. Ben normalde de deli yatardim. Surekli pozisyon degistirirdim. O yuzden sabahlar olmuyor diyebilirim. Rabb'im yardimcimiz olsun. Son haftalar ciddi manada zormus. Allah'im en hayirli zamanda saglikla yuklerimizden kurtulmayi bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insaallah..

Selam güzel anneler...
Bnde hala bi ümit yok... Saka bi yana oglum alındı heralde.. Ocak bebegi olucak..:)))
Bu arada menopaza giren kadınlarda ateş basması oluyomıs ya aynı öleyim vucudumu bi ateş bastı.. Sırtım cok agrıyo kemiklerim böle zonkluyo hala...
Rabbim bnm kaderim mi bu 1 hafta sancımı cekcem böle.. Agrıöı cekcem..
:):):)
Okuyorum burdayım basım dönüyo bazen alıntıda problem oluyo malesed yazamıorum bazen üşeniyprum..
Hepinizi seviyorum inş.. Bir ay sonra hepimizin bebişleri kucagımızda olucak az kaşdı....
Ohh gelsin gazlı geceler aglamalar uykusuz her gece sarkıları....:):):)
canim gelir ins bebisin hayirli saglikli kardesim 42 de yapti bizde gelmeyecek artk dioduk bebisimize☺gelmeden kuzucuklar uykusuz her gece demeye basladim bile ben

Çikolata falan ywseydin canım benimde bebiş hareket etmiyordu hemşire eşime çikolata aldırdı çokta farketmedi gerçi :KK70:

Canım herşekilde çıkarttırıyolar maalesef :KK43:

Bende de çok bel kasık Sırt ellerde ayaklarda şişme yattığın yerden dönememe ama normalmiş sanırım

Ne zaman gitmiştin en son doktora

Ahh mervecim bak seni bekliyoruz topikte kalanlar doğuramıyor bi türlü yap şunu artık canım şaka yapıyorum tabii Hayırlısı olsun senin ilkinde de Haftasını doldurmuştu sanırım :)

Çok güzel canım afiyetle yensin inşallah ben daha alamadım çikolata :KK43:

Şekerim onuda oje gibi çıkart demezler dimi aman demesinler

Yok canim kirpiklerim co uzun olaydi keselim denezlerdi heralde :) valla cok guzel duruo yaptircam

Kizlar doktordan geldim. Maasallah hersey normal. Nst lafi bile etmedi dr. Artik haftada 1 gel dedi. Dogumu sordum 26 ocak normal dogum yaparsak. Ki ben planli sezaryen istiyorum. O zaman 17-18 ocak defi ama sen yaparsin normal dogum sana guveniyorum dedi. Ailem yurtdisinda yasiyor doguma gelcekler onlar da hbr beklio bilet almak icin. Planli sezaryeni o yuzden istiyorum. Bide sezaryen olursam acibadem fulya istiorum olabilio. Normal olursa istanbul florance nightingale olucak. Kismet diyelim

Günaydınlar, oğlumla eşim dışarı çıktılar bende kahvaltı hazılıycam inşaallah:) çok açım su bitti susadım:rolleyes: gece kaklkıp yemek yiyorum artık, bugüne kadar engel oldum ama artık benim velet kanmıyor kazıyor midemi yiyene kadar:KK48: keşke iyi olsamda bugün bende dışarı çıksam oğlumla eşimle, çok bunaldım evde, doğum sonrası zaten 3 ay çıkamam eşim çok pimpirikli asla kışın çıkarmaz bebeği :)

Benim oğlum acayip derecede huysuz oldu baş demiyorum çok zorluyor üzüyor beni, bir hafta sonra doğum o zaman ki halini düşünmek istemiyorum:rolleyes::rolleyes:

canım Gönül neler istiyor ama işte ağrımız sızımız izin vermiyor bi söz vardı gönlüm cennet istiyor Ama günahlarım bırakmıyor :) artık ele avuca geldiklerinde havalarda düzelecek o zaman bizi tutana aşk olsun

Gunaydin kizlarrr, ayyy geceler bana da zor gecmeye basladi. Saga yatamiyorum hic bebisim o tarafta oldugu icin. Solum da curudu resmen. Hem nefes almada da zorlaniyorum soldan. Ben normalde de deli yatardim. Surekli pozisyon degistirirdim. O yuzden sabahlar olmuyor diyebilirim. Rabb'im yardimcimiz olsun. Son haftalar ciddi manada zormus. Allah'im en hayirli zamanda saglikla yuklerimizden kurtulmayi bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insaallah..
Beni anlatmıssın canim ne saga ne sola yatabiliyorum ustune bi de bel agrısı eklendi tam oldu uyuyamadigim icinde acayip sinirli oluyorum:KK62:

Gunaydin annler ve melekleri :) vala 15 gundur okdr kotuydum ki hemroid ardindan dun konulan faranjit teshisi kendimden tiksiniodum. Dun saclarimi yaptirdim. Ipek kirpik taktirmaya karar verdim. Soyle uzun uzun rimel derdinden uzak. Kullanan var mi
Iyi yapmışsın canım benim kuzen hollanda da kendi yapıyo kirpikleri çok güzel oluyo benim ihtiyacım yok ama o başka bişey :)

Beni anlatmıssın canim ne saga ne sola yatabiliyorum ustune bi de bel agrısı eklendi tam oldu uyuyamadigim icinde acayip sinirli oluyorum:KK62:

Anam o sinir zaten beni benden aliyo. Esim nasilsin diye sorunca bile uzerine atlayasim geliyoooo. Nasil olabilirim, nasil gorunuyorum, harikayim vs diye kizmaya basliyorum :) hele bi de sabret askim az kaldi demiyo mu, cildiriyorum resmen :KK43:

Merhaba kizlar yazdiklarinizi ara ara okuyorum yazmasam da bu bolume daha cok bebis cicileri bölümüne bakiyorum..
Size bir sorum olacak bu sabah nisan gibi akintim oldu emin olamadim ama..Sancim bi seyim de yok..
Nisan geldikten sonra hemen mi basliyor dogum bilen var mi..
nişan geldikten sonra bir haftaya kadar yolu var canım ama dr una danış
Benim kizimla oğlum da çok huysuz.mevsimsel birşey mi acaba yaa.dun ağlaya aglaya bi hal oldu zar zor salladim uyuttum cadıyı, ama onu uyutasiya ben de bittim mahvoldum,oğlum desen baykuş gibi oturuyor geceleri sonra çok geç kalkıyor,doğru dzgun kahvaltı yapmak yemek yemek yok,ay ne bileyim hepsi ayrı alemler.

Bu arada yılbaşında ne yapıyorsunuz kızlar Nasil gecireceksiniz bakalım?
ayyy canım senin işin iki katı zor tabi, bizde de tahammül kalmadı artık, birde resmen gıcıklık yapıyor benim oğlum ya şaka gibi 3,5 yaşında ama beni sinirlendirmek için özel çaba harcıyor:KK70: artık açık açık sordum oğlum kardeşinin gelmesini istemiyormusun ona mı üzülüyorsun diye hayır kardeşimi çok istiyorum seviyorum diyor, biz en çok seni seviyoruz diyoruz sürekli ama yok zaten normalde çok kıskanç işimiz var bizim :KK43:

ahh sallayarak uyutmak canım bende 20 ay kadar salladım canıma tak dedi bir gün çünkü salla salla bir saat kopuyordu belim bacağım, yatırdım beşiğine bende pufa oturdum, ilahiyle uyutuyordum ben, açtım ayy yattı ama bir saat döndü kalkmak istedi huysuzluk yaptı bende pış pış başında bekledim uyudu ahhh nasıl bir zafer duygusudur o:KK48: sonra bu süre her geçen gün azaldı 10 dk da uyuduğu oluyordu, hatta derdim ki benim oğlumda koltukta çizgifilim izlerken uyur mu bir gün ya da kendi kendine oyun oynarken, uyudu tabi o ilk anı yine unutamam:KK48: hatta park beşikti içine girip kendi uyumaya başlamıştı, 21 aylıkken odasını ayırdım onda zorlanmadım zaten yanımızda yatmayı sevmeyen bir bebekti ama eşim istemiyordu ayırmak bende emrivaki yapıp ayırdım, ilk gece odasına yattık tamam sonra hooop ben odama gidiyorum ben beşiğime gidiyorum demeye başladı :) sende başla canım imkansız değil sallamayı dibine kadar yaşamış bir anne olarak söylüyorum ki, anakucağı, salıncak, çingene beşik, ayak,kol hepsini denedik sallama konusunda:rolleyes: Allah kolaylık versin sana da
biri beni mi anlatıyor:rolleyes::rolleyes: aynıyım canım ben ama sağa sola yatıyorum tek farkım, ama o yan bacak kemiklerim nasıl ağrıyor ahh ahh birde uyusam bari doğru düzgün
Kizlar doktordan geldim. Maasallah hersey normal. Nst lafi bile etmedi dr. Artik haftada 1 gel dedi. Dogumu sordum 26 ocak normal dogum yaparsak. Ki ben planli sezaryen istiyorum. O zaman 17-18 ocak defi ama sen yaparsin normal dogum sana guveniyorum dedi. Ailem yurtdisinda yasiyor doguma gelcekler onlar da hbr beklio bilet almak icin. Planli sezaryeni o yuzden istiyorum. Bide sezaryen olursam acibadem fulya istiorum olabilio. Normal olursa istanbul florance nightingale olucak. Kismet diyelim
maşaallah bebeğine canım, hangisi hayırlısıysa o olsun
canım Gönül neler istiyor ama işte ağrımız sızımız izin vermiyor bi söz vardı gönlüm cennet istiyor Ama günahlarım bırakmıyor :) artık ele avuca geldiklerinde havalarda düzelecek o zaman bizi tutana aşk olsun

canım ya haklısın, iki çocukla nasıl gezeceksek o da ayrı muamma:rolleyes:

Benim kizimla oğlum da çok huysuz.mevsimsel birşey mi acaba yaa.dun ağlaya aglaya bi hal oldu zar zor salladim uyuttum cadıyı, ama onu uyutasiya ben de bittim mahvoldum,oğlum desen baykuş gibi oturuyor geceleri sonra çok geç kalkıyor,doğru dzgun kahvaltı yapmak yemek yemek yok,ay ne bileyim hepsi ayrı alemler.

Bu arada yılbaşında ne yapıyorsunuz kızlar Nasil gecireceksiniz bakalım?
En güzel yılbaşı evde kutlanıyor oh rahat rahat sıcak sıcak tv karşısında kuruyemiş falan:)

Hayir canim kesinlikle yanlis biliyorsun. Bebek gununden somra dogarsa dogum sonrasi izninden dusmez. @yaramazminik sikinti yapma canim.

Cok gecmis olsun canim. Ben de gecenlerde rahatsizlandim. 10gun kendim cektim, dogal yollarla kurtulmaya calistim ama olmadi malesef.
ben yaşadığım için söylüyorum canım ben ben 2 doğumumdada sata göre 32 haftalık izne ayrıldım oğlum 41+3 kızım 41+6 doğdu ve her ikisindede doğum 40. hafta gerçekleşmeyince 1er hafta rapor aldım ve her ikisindede doğum sonrası raporundan düşüldü canım eminim o yüzden bunda 38. hafta 37.hafta raporu alacağım inşallah ne olur ne olmaz

Bende o kadar sinirliyim ki bu aralar kafamda deli düşünceler biz anne olarak her türlü acıyı cekiyoruz kaburgalarım curudu resmen bebegin baskısından ,geceleri uykuyu unuttum , daha neler neler bi de bunun dogum anı var, dogumdan sonrada rahata ermiyecegiz ama erkeklr öylemi bi ametliyathanenin kapisinda bekleyecek hop kucagına vereceklr bebegi baba olacak:KK11:allahim sen beni affet adalet istiyorum baba olmak neden bu kadar kolayken anne olmak bi okadar zor :KK61:

X