Günaydın kızlar, eşimle dr işini konuştuk kararı bana bıraktı, özeldekini araştırmış iyi diyende çıkmış kötü diyende, şimdi sen karar ver diyor senin rahat etmen önemli diyor, benim gönlüm bayandan yana erkek dr senin mesuliyetinde dedi bende doktora perde yok canım rahat ol dedim, çok takmıyor o konuyu artık, şimdi top bende olunca bende ne diyeceğimi bilemedim, hem özeldekine hem devlettekine son kez gideyim ona göre karar vereyim diyorum, sizlerinde fikrini alayım
Eksisi artısı diye düşününce, eşim özelden yana tek endişem bebeğimizin durumunu kullanıp gereksiz yere küveze koyabilirler, biz o an ne deseler yapacak halde oluruz dedi, yani para için bunu yaparlar mı diye endişeleniyor mevzu para değil tabi gereksiz yere yatırmaları, artısı bayan dr olması eşime göre, özel oda olması konfor açısından odalar yeni bina da daha güzelmiş yeni binaya geçmişlerdi bu sene, özeldeki bayanın dikişinden korkuyordum ama iki yakın tanıdğım memnundu sezaryanından, eşime çoğu kişi olumsuz demiş ama, birde netde de olumlu olumsuz yorumlar var
Devlette tek avantaj dr un çok iyi olması, onun dışında özel oda olma ihtimali çok az ki 4-6 kişilik odalar var, diyelim ki devlet dedik ve benim gününden önce doğumum başladı bu dediğim dr gelemez devlette acilde kim varsa o yapıyor sezaryanı ama özelde kendi dr un geliyor
İki dr a da bunu sorucam acil olursa doğum doğumuma gelebilecekmisiniz diye
Kızlar her türlü fikre açığım top bende olunca karar vermek zorlaştı son 10 günüm, sizlerinde fikrini almak istiyorum
Ha birde özelde olursa eşimde yanımda kalabilir
Günaydın sevgili anneler bende 36. 0 da kizlarimi kucağıma aldım. Ilk günler zor ama çok tatlılar. Darısı bekleyenlere
Aynen öyle Bacım şok oldum ben de.anlasmalari yokmuşmuşayyyy bu ne ya 5000 ne demek şaka mı
Kızlarım mmm geldim muayeneden.benim kızım gerçekten çok obur3380 gram 50 santim olmuş. 1 haftada tam 500 gram almis şok oldum.38 haftalık görünüyor. Kendim 700 gram almışım sadece.yeminle salatayla beslendim yaa.sezeryan istemiyorummm.doktorum bebeğin iri dedi.bu bir işaret mi???
Evet cnm ya ne biliyim ya insan bakmazmi hiç belki başka ölü bebeği verip sağlam bebeği başkasına verdiler herşey mümkün yani
Aynen öyle Bacım şok oldum ben de.anlasmalari yokmuşmuş
Canim cok sevindim esinin karari sana birakmasina. Ne guzel konusup anlasmissiniz. Randevu almissin pztesiye, ikisiyle de dogumu vs ayrintili bi sekilde gorus bakalim. Rabb'im en dogru karafi vermeni nasip etsin. Hayirla saglikla bebegini kucagina al insaallah.
Canim gozun aydin. Allah yardimcin olsun. Elbette zordur, Rabb'im saglicakla buyutmeyi nasip etsin. Bizim yerimize de kokla bebislerini...
Ay allah korusun meleklerimizi inşallah kötü insanlardan her tür musibetten güzel Yazılar yazsın yaradan amiin .maşaallah annesi bebeğine benim o haftada 3150 di, çok iri olursa sezaryan diyeceği kesin
evet olabilir ki çok duyuyoruz böyle şeyleri
aminAy allah korusun meleklerimizi inşallah kötü insanlardan her tür musibetten güzel Yazılar yazsın yaradan amiin .
iri cnm bebegin bu olçumlere gore ama bu haftalarda ultrason ynlş olçum yapabiliyr. Bnm 36 haftada 2 700 du. Baya fark var arada.Kızlarım mmm geldim muayeneden.benim kızım gerçekten çok obur3380 gram 50 santim olmuş. 1 haftada tam 500 gram almis şok oldum.38 haftalık görünüyor. Kendim 700 gram almışım sadece.yeminle salatayla beslendim yaa.sezeryan istemiyorummm.doktorum bebeğin iri dedi.bu bir işaret mi???
Yok yok ben medical parkta dogurcam Allah izin verirse.bi de özel sigortası karşılayacak eşimin. Deli miyim ayol asla vermem o kadar para.yazik günah valla.dedigin gibi bebeğin bütün ihtiyaçları karşılanır o paraylaya insanlar o parayla bebeğin her şeyini alıyor, sen orda mı yapacaksın canım
şükür canım sıkıntı çektim ama sonunda tatlıya bağladık, memeleket meselesi oldu ya hepinizi de şişirdim bu süreçteamin inşaallah doğru bir karar olur
Evet doktor da dedi 300 eksik olabilir ölçümler sasabiliyo dedi ama öyle olsa bile 3000 oluyo.iri cnm bebegin bu olçumlere gore ama bu haftalarda ultrason ynlş olçum yapabiliyr. Bnm 36 haftada 2 700 du. Baya fark var arada.
Canım görümcem ebe benim onu aradım artık abla napim diye.4. sezeryan olacağımı duyunca hiç değiştirme gününü dedi.öyle yaptım bende 38 haftayı dolduruyoruz bi sıkıntı olmaz inşallah yacanım iki arkdaşım öylee sona kaldı başka doğumlar vardı. tüm gün beklemenin heyecanı stresi çok zor diyolardı. bide aç susuz bekliyorsun çok zor bence bir sonraki gün falan sabah olabiliyorsa öyle yap.
ben biraz fazla pimpirikliyim canım ya kafamda kurarım şimdi bu adam naptı sezeryanı doğru düzgün yaptı mı diye.bu huyum çok gıcık ama napim bin tane şey düşünürüm şimdi bebekler mi karıştı falan diye.napim salı olsun artık hayırlısıcanım sorun olmaz bu durum zaten onlar için 30 dk lık iş sezeryan
Yok yok ben medical parkta dogurcam Allah izin verirse.bi de özel sigortası karşılayacak eşimin. Deli miyim ayol asla vermem o kadar para.yazik günah valla.dedigin gibi bebeğin bütün ihtiyaçları karşılanır o parayla
sanada hayırlı cumalar canım.naptın ne zamandır giremedim foruma geçmişi tırtıkladım biraz sancıların vardı en son nasılsın ?HERKESE HAYIRLI CUMALAR..
Rabbım hakkınızda hayırlı olan ne varda onu versin....
sana da canım, nerdesin merak ettim seni, nasıl oldunHERKESE HAYIRLI CUMALAR..
Rabbım hakkınızda hayırlı olan ne varda onu versin....
ben biraz fazla pimpirikliyim canım ya kafamda kurarım şimdi bu adam naptı sezeryanı doğru düzgün yaptı mı diye.bu huyum çok gıcık ama napim bin tane şey düşünürüm şimdi bebekler mi karıştı falan diye.napim salı olsun artık hayırlısı
ayy canim gozün aydin bende 35 oldum.bebislerim erken gelir die korkuyorum.kacar kilo dogdu bebisller ve küveze girdi mi?Günaydın sevgili anneler bende 36. 0 da kizlarimi kucağıma aldım. Ilk günler zor ama çok tatlılar. Darısı bekleyenlere
öyle canım haklısın insanın doğacağı günle öleceği gün değişmezmiş biz ne yapsak boş Allahım hayırlısını versin.kız kaçıncı haftadasın bir an önce karar ver doktora inşallah senin ve bebeğin için en iyisi olurcanım bende öyleyim çok pimpirikliyim o yüzden doktora hala karar veremedim :) ama iyi düşünelim canım Allah' a sığınalım
kendi sigortan vardı sanırım canımYok yok ben medical parkta dogurcam Allah izin verirse.bi de özel sigortası karşılayacak eşimin. Deli miyim ayol asla vermem o kadar para.yazik günah valla.dedigin gibi bebeğin bütün ihtiyaçları karşılanır o parayla
haklısın canım eşimde zaten benim bu kadar ince elememe kızıyor az tevekkül et diyorcanım özelde küvezde kalınca devlet karşılıyor onu biliyorum eşimin yeğeni yeni yattı çünkü mevzu onların para için yatırması bizden almıyorlar ama devletten alıyorlar onun parasını, bizden alsalarda sorun değil bebeğimiz için veririz, yani onlar keyfi yatırır endişesi var
Nego bobregi yuzundense kuvoz endisen ozelde devlette olsa gerekliyse koyarlar onun disinda, gereksiz yere sirf para alacagiz diye ozelde kuvoze konulan bebek sayisi emin ol az.. sikintili gjnler gecirdin okudum ama cok fazla ince ayrintisina inipte yipratma kendini iyice derim ben.. bilincli ve tecrubeli birannesin bir mantiksizlik gorsen zaten anlarsin..doktoruna sor sor bu durumu atlama..
öyle canım haklısın insanın doğacağı günle öleceği gün değişmezmiş biz ne yapsak boş Allahım hayırlısını versin.kız kaçıncı haftadasın bir an önce karar ver doktora inşallah senin ve bebeğin için en iyisi olur