- 17 Aralık 2009
- 133
- 176
hadi bakalım hayırlısı canım:)canım sata göre 10 ocak beklenen ama malum sezaryan o da 5 ocak 10 günüm var:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bakalım hayırlısı canım:)canım sata göre 10 ocak beklenen ama malum sezaryan o da 5 ocak 10 günüm var:)
Eşim halkbankta çalışıyor. Onların prosedürü ayrı canım. Özel sandık diye geçiyor. 3 çocuğa kadar doğumu karsiliyorlar.muayenelerimi karşılamıyor ama doğumu karşılayacak.kendi sigortan vardı sanırım canım
kendi sigortan varsa eşinin özel sigortasından yararlanamıyorsun diye biliyorum en azından bizim öyle daha 1-2 gün önce okudum eşimin özel sigotra şartlarını
sende iyice ararştır başınız ağrımasın sonra
Eşim halkbankta çalışıyor. Onların prosedürü ayrı canım. Özel sandık diye geçiyor. 3 çocuğa kadar doğumu karsiliyorlar.muayenelerimi karşılamıyor ama doğumu karşılayacak.
Muayeneleri karşılamadılar yaa.Onu da yapsalardi iyiydi. Her muayenede nstyle beraber 65 veriyorum 10 günü geçincebenimde akbank canım ,iyi o canım yaa ben çalışmıyorum o yüzden muaniyeleri falan da karşılıyor
bizim tekaüt sandığı
bizim sandık iyi canım özelde nst ile geçen 69 verdim hastaneye,sandık eşime 62 tlsini geri ödemiş, yani 7 tl ye hem muaniye hem nst ye girmiş oldum bizim hastanede kontrol süresi 15 gün oda çok iyiMuayeneleri karşılamadılar yaa.Onu da yapsalardi iyiydi. Her muayenede nstyle beraber 65 veriyorum 10 günü geçince
doğum öncesi iznin biterde hala doğurmamış olursan maalesef doğum sonrasından kullanmaya başlıyorsun hayırlısı olsunHayırlı cumalar kızlar. Uzun zamandır aranızda değildim hastanelerde koşturuyordum. 20 Kasım da 32 haftalık çalışabilir raporu almıştım ve 2 hafta çalıştıktan sonra izne ayrıldım. Muhtemele doğum tarihi 15 ocak dı ama 2 haftadır değişti bu tarih 31 e çıktı geç döllenme varmış. Dolayısıyla erken ayrılmış oldum 42 haftada doğurmuş olucam yasal olarak. Çalışan annelerden bu konuda yardım bekliyorum
Ayy ne güzel yaa.muayene 50 nst 15 sigorta olduğu için o da dogsalar da kurtulsakbizim sandık iyi canım özelde nst ile geçen 69 verdim hastaneye,sandık eşime 62 tlsini geri ödemiş, yani 7 tl ye hem muaniye hem nst ye girmiş oldum bizim hastanede kontrol süresi 15 gün oda çok iyi
Ayy ne güzel yaa.muayene 50 nst 15 sigorta olduğu için o da dogsalar da kurtulsak
Bende yerleşme kanaması olmamıştı ama karnım adet olacak gibi ağrıyordu. Ağrı dışında birşey yoktu. Ama kanama olanlar da oluyor. Istiyorsan inş hayırlı zamanda hamile kalırsın.Kızlar öncelikle rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişleri.bana yardımcı olur musunuz?bu ay belirtilerim kasıklarda batmalar,sağ kasıkta bacağa vuran gerginlik hissi,göğüslerde kaşıntı,açlık hissi.
bat 29.
ama bugun gündüz pembe akıntım oldu,akşamda şiddetli adet sancısına benzer sancı 15-20 dk surdu şimdi sancı vs yok.kanama da hala sökmedi hala pembemsi temiz ve yoğun değil.gunduzden beri tpolasam Bi çay bardağı çıkmaz bile.normalde sancım kanama sökünce geçerdi iki gün sürerdi sancım geçti szce yerleşme midir?yerleşmeyi nasıl yaşadınız?
Aynı dert bende de var ama uyuyamayınca burun spreyi sıkıyorum.Gunaydin kizlarrr sabahs kadar burnum tıkalı diye ağzım açık uyuyorum dudaklarim catladi yaa aman dikkat edin son zamanlar hasta olmayin gecmiyor bir türlü
Başka güne al bence canım.kızlar ya doktoru aradım şimdi cumaya 3 tane sezeyanı varmış benide alırsa 4. olacam.ya hiç istemesem mi ki ya ne bilim o kalabalıkta çocuklar karışırsa falan Allah korusun.doktor yorgun olursa ye beni yanlış dikerse napim ben bana bi akıl verin nolur