2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben kaçar, evi süpürdüm dinlendim şimdi silmeye çalışayım kaplumbağa hızında :)

bugün günümüz var ben gitmiyorum evde de bunaldım ama karnım burnumda ya gitsem mi yoksa bilemedim?

kendi sigortan vardı sanırım canım
kendi sigortan varsa eşinin özel sigortasından yararlanamıyorsun diye biliyorum en azından bizim öyle daha 1-2 gün önce okudum eşimin özel sigotra şartlarını
sende iyice ararştır başınız ağrımasın sonra :KK43:
Eşim halkbankta çalışıyor. Onların prosedürü ayrı canım. Özel sandık diye geçiyor. 3 çocuğa kadar doğumu karsiliyorlar.muayenelerimi karşılamıyor ama doğumu karşılayacak.

Eşim halkbankta çalışıyor. Onların prosedürü ayrı canım. Özel sandık diye geçiyor. 3 çocuğa kadar doğumu karsiliyorlar.muayenelerimi karşılamıyor ama doğumu karşılayacak.

benimde akbank canım ,iyi o canım yaa ben çalışmıyorum o yüzden muaniyeleri falan da karşılıyor
bizim tekaüt sandığı

Muayeneleri karşılamadılar yaa.Onu da yapsalardi iyiydi. Her muayenede nstyle beraber 65 veriyorum 10 günü geçince :KK43:
bizim sandık iyi canım özelde nst ile geçen 69 verdim hastaneye,sandık eşime 62 tlsini geri ödemiş, yani 7 tl ye hem muaniye hem nst ye girmiş oldum bizim hastanede kontrol süresi 15 gün oda çok iyi

Hayırlı cumalar kızlar. Uzun zamandır aranızda değildim hastanelerde koşturuyordum. 20 Kasım da 32 haftalık çalışabilir raporu almıştım ve 2 hafta çalıştıktan sonra izne ayrıldım. Muhtemele doğum tarihi 15 ocak dı ama 2 haftadır değişti bu tarih 31 e çıktı geç döllenme varmış. Dolayısıyla erken ayrılmış oldum 42 haftada doğurmuş olucam yasal olarak. Çalışan annelerden bu konuda yardım bekliyorum
doğum öncesi iznin biterde hala doğurmamış olursan maalesef doğum sonrasından kullanmaya başlıyorsun hayırlısı olsun

ay kızlar dün baya yatış yaptım bende küçük işler dışında bugünde tencerelerimi alt dolaplarımı elden gerçiriyim
fortmanto buzdolabı ve fırın kaldı temizlenecek onlarda biterse evde dokunulmamış yer kalmıcak inş

ama kaç günde biter bunlarda bilmem benim bu uyuşuk halimle:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

işler beni bekler öpüldünüz:KK19:

Kizlar az evve dahiliyeciden geldim. Siddetli bogaz agrisi cekiyorum ama minoset pastil ihlamurla gecistirmek istedim. Neyse sabah agrim siddetlendi doktora gittim. Faranjit olmusum. Esimden gecti o atlatti nezlesi kaldi. 1000 lik augementin verdi 1 hafta kullan dedi. Zararli olmaz artik bebek buyuk dedi ben minoset alinca bile vicdan yapan biriyim ama bogaz agrisi hafife alinmiyor. Bebege daha zararli dedi boyle. Icimi rahatlatti. Belki yardimci olur size diye paylasim dedim

Kızlar öncelikle rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişleri.bana yardımcı olur musunuz?bu ay belirtilerim kasıklarda batmalar,sağ kasıkta bacağa vuran gerginlik hissi,göğüslerde kaşıntı,açlık hissi.
bat 29.
ama bugun gündüz pembe akıntım oldu,akşamda şiddetli adet sancısına benzer sancı 15-20 dk surdu şimdi sancı vs yok.kanama da hala sökmedi hala pembemsi temiz ve yoğun değil.gunduzden beri tpolasam Bi çay bardağı çıkmaz bile.normalde sancım kanama sökünce geçerdi iki gün sürerdi sancım geçti szce yerleşme midir?yerleşmeyi nasıl yaşadınız?
Bende yerleşme kanaması olmamıştı ama karnım adet olacak gibi ağrıyordu. Ağrı dışında birşey yoktu. Ama kanama olanlar da oluyor. Istiyorsan inş hayırlı zamanda hamile kalırsın.

Slm kızlar dün temizlik bitti kadın hamileyim diye galiba baya bi inceden geçti çantamı hazırladım beşikte tamam magnetlerde tamam bir tek hastane için çikolata kaldı çöl şükür dün akşam ve gece kasıklarımda Sancı vardı ama gitmedim doktora sırtımda ağrıyor ama şimdi iyiyim bebeğimin hareketleride her zaman ki gibi öyle işte sizler nasılsınız facete Doğumlar var baya bizde de vardır ama pek girebilen yok sanırım

Mervecim umudumuz sende :)

Kıslaaar mevlütteki lokumluklar için kart hazırlıyorum da mevlüdüne hoşgeldiniz mi mevlidine hoşgeldiniz mi yazdıracağım? Gerçi şu an pc Mevlüdünenin altını çizdi, demek ki doğrusu mevlidi:oops::oops:

@bestemeste nasılsın, ne alemdesin? ben bu aralar yine okuyorum okuyorum ama hiçbir şey yazmıyorum. dikkatimi çekti sen de yazmamışsın epeydir. ya da gözümden mi kaçtı ki bilemedim o_O
ben dün yine gittim kontrole, nst'ye gireceğimi söylemişti doktorum geçen haftadan. ben de randevu alırken özellikle sordum erken geleyim mi diye. yarım saat erken gel dediler. sormazsan söylemiyorlar yani, aklında olsun :KK66:
nst oldugu için ultrasona almadı bu hafta. haftaya tekrar çağırdı ultrason için. doktorlarımız aynı ilerletmiyor süreci ama yine de senle paylaşınca daha iyi oluyor gibi sanki :KK48:
sen bu hafta gitmeyecektin galiba değil mi?

Nego Nego
Kuvez konusunda yeni doğan bebeklerde devlet karsiliyor diye biliyorum
Hastaneden bir bayanla muhabbetimiz olmustu 27 haftalık doğum yapmisti
Bebek 3 ay kuvezde kalmis ozelde
Masrafli oldu mu diye sordu m bana bu yaniti vermisti

kızlar ya doktoru aradım şimdi cumaya 3 tane sezeyanı varmış benide alırsa 4. olacam.ya hiç istemesem mi ki ya ne bilim o kalabalıkta çocuklar karışırsa falan Allah korusun.doktor yorgun olursa ye beni yanlış dikerse :KK17:napim ben bana bi akıl verin nolur:confused:
Başka güne al bence canım.

Merhabalar.
Bu aralar pek takip edemiyorum dun koltuklari yikadim bugünde eşimin teyzesine gidiyoruz kalmaya gorumcemle ve teyzesinin kiziyla,tabiki kocalar evde :-) aslında hic kocami birakip gidesim yok gecen hafta gelirim dedim kociste 4 12 gidicekti normalde vardiyesi değişik 8 6 gidince kaldim ortada.inşallah yarinda mesaiye falan giderde aklim evde kalmaz :-) :-)
Geçmişi okuyamadim fazla başka doğum yok sanirim mervedende hala doğum haberi yok hayirlisi olsun inşallah.bu arada sabah kalktimda resim giderken bi sanci girdi kasigima kasildim kaldim resmen :) neyin nesiydi anlamadim yani

X