2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ay canım sağ salim doğsun kuzun inşaallah çok güzel geçer doğumun ve sonrası
Dr değil ebe yapiyor cari muanesini canim

Canim anlama şöyle taktik
Bebekmodaya gelince 1 cay kaşigi zemzem verdik. Ve ablam gelene kadar hurmanin ucunu isirip bebeğin agzina verdik. Emdi minigim :)
tamam canım eşime söylüycem yapsın o
Oh sevindim eşin en güzelini söylemiş babasına karışmaz artık
bende çok sevindim sağol canım:)
Kızlar bebişimin kapı süsü geldiEki Görüntüle 1350615
çok güzelmiş
demiştik ya canım şekerden şüphelenmiş şükür iyi çıkmış
canım bebeğin sağlıklı olsunda önemli olan o üzme kendini
merve canım kasma kendini elbet doğacak hem de bence çok kolay doğacak Allah'ın izniyle, keyfini çıkar dediğin gibi, merakla bekliyorum bende senden haberi :)
sağol canım barıştım gitti :)
canım nasılsın ? ne yaptın hastane işini netleşti mi ?
canım eşim bana bıraktı kararı
Sarıl gitsin eflalim ya. Belki herseyin çözülmesi için böyle basit ama içten bişey gerekiyodur
sarıldım gitti :)
evet evet o da üzülüyormuş önemsiyormuş, sarıldım canım ama duygusal konuşmayı yapamadım çünkü akşam bir yere davetliydi gitti geldi saat 10 oldu e oğlumu yatırdı babasını bekledi kuzu, sonrası bende uyumuş kalmışım ama gülüm canım demeye başladı beyimiz
gözünaydın canım
oyyy maşaallah tepikcana, ablanında girmesine sevindim canım istediğiniz olacak şükür, hıçkırma işine sevindim benim kuzu çok hıçkırıyor iyi yani paşam :)
ay canım bebek karışma korkusu bende de var
bana da çok canım ya şimdi özelde olursa 1000 lira vericez

Gunaydin hayirli cumalar canlar, bugun 3 hafta sonra minik erkegimi gormeye gidiyorum cok heyecanliyim, catiya bakmaz ins geriliyorum, gelince detaylari yazarim.
güzel haberlerinizi bekliyorum
ooo kahvaltı keyfi bayılırım en sevdiğim öğün çok özenirim, afiyet olsun size iyi eğlenceler sohbetler
evet canım sahip çıkması anlamasıydı şükür anlamış çok sevindim o yüzden

beşik için sağol canım ben çabuk etkilenirim eşim öyle deyince soğudum kv çok güzel deyince ısındım

ah canım kötü haber doğum sonrası yüzüstü uzanamayacaksınız çünkü göğüsler süt dolu olacak onlar yatırmıycak

Canım niye çok konuşasın sağol zaman ayırıp yazmışsın, işet bendim devlette olunca özel odayı tanıdığın olacak ki ayarlasın tek sıkıntı o ki bence özel oda çok önemli özellikle sezaryanlıya, inşaallah konuşucam canım iki dr la da bakalım ne diyecekler

iyi yapmışsın canım hakettein izini

değdi canım şükürler olsun eşimde bayıldı iyiki almışız sorma bizim durumlarda aynı ama aldık işte dedim erken doğum olur kalırız ortada alalım artık
bizde ilk muaneden sonra 15 gün ücretsiz oluyor kontroller
pazartesi 15. gün olucak onu da kullanacağım 3 kere gitmiş olacağım 1 muaniye parasına

bu arada mevlütte bende lokum düşünüyorum yapışık oluyor yazmışsın yaa ona çare buldum ablam sünnet mevlütünde yapmıştı küçük tüller varya içine 2 yada 3 adet koymuştu dağıtmıştı
görsel sunum olarak çok şık görünüyor bende mevlütte öyle yapacağm

maşallah canım bebeğine bizimkiler yerlerinde mutlu şükürler olsun baksana ses seda yok
bende 1 kere girdim iyi çıkmıştı son gittiğimde sokmadı dr , şikayeti olanları sokuyorlar anladığım kadarıyla
ayy çok sevindim valla demek bebeğimiz sağlıklı olduğundan hıçkırıyor demek şükürler olsun
bu arada benim dr eşin son ana kadar yanında olucak doğuma da girmesin falan dedi, bayılıyorlar falan dedi dedim bayılmaz farklı şeyleri var falan filan dedi ama ben pes etmedim gidince yine konuşacağm

hayırlı haberlele gel inş
Gunaydin hayirli cumalar canlar, bugun 3 hafta sonra minik erkegimi gormeye gidiyorum cok heyecanliyim, catiya bakmaz ins geriliyorum, gelince detaylari yazarim.

hayırlı haberlerle gel sende cnm

teşekkür ederim canım inş sisin çikolatalarda istediğin gibidir

kıyamam yaa ben asıl bundan spnrasından korkuyorum40 gün kan oluyormuş yaaa ondan
yıkanacan yine pis yıkanacan yine pis

ohhh çok sevindim canım bak gördünmü herşey yoluna giriyor hayırlısıyla aranıza nifak tohumları sokanaları itin elinizin tersiyle bağlanın birbirinize
bundan sonrası sana kalmış gönlüne hangisi yatarsa onu tercih et
hatta eşinle ortak karar vermeye çalış gidebiliyorsanız birlikte gidin kararverin daha güzel olur fikir alışverişi ile

Sağol canım epey sıkıntı yaşadım ama hamdolsun şimdi iyiyim bebeğimde iyi olursa daha ne olsun, eşimin kararına uyabilirim aslında ağırlık o yönde :)

Eflalim gözün aydın güzel anne:) bu saatten sonra karar senin, sizin kararınız.. Inş içine sinen şekilde olur..

Özel hastane
+'ları: eşin yanında olacak ve kendine özel odan olacak. Maddi Rahatlık var..
-'leri: doktoruna tam ısınamadın ve bebeği küvöze koyma ihtimalleri var..

Devlet Hastanesi'nin
+'ları: istediğin ve anlayışlı doktor seni daha rahat hissettirecek, seni önemseyen Doktpr olduğu için kendini anlatma çabasına girişmeyeceksin. Manevi Rahatlık var..
-'leri: eşin yanında olamayacak, odalar kalabalık ve doktorunun gelmeme ihtimali var.

Bence sezaryana gün Alıp doktoruna yetişebilirsin, sancım geldi doğurdum olmuyor nasıl olsa...
Doktorunun yanında olacağını kesinleştirdikten sonra son kararı muayenelerden sonra ver. Hakkında Hayırlısı olsun bir de bayan doktor için ne gibi eleştiriler var veya aklındakileri sorduğunda talep ettiğinde sana tavrı davranışı nasıl oluyor bunlara bakarak karar verebilirsin.. Artı eksi yazıp ben olsam ne yapardım diyorum ya doktor seçimi ya da oda seçimi.. Sanırım doktorların tavrına göre karar verirdim, nerede nasıl rahat olacaksam..

en iyisini yapmışsın canım yaa rtık çok zordur çalışmak evde oturamıyoruz yatamıyorz bile

Sağol canım epey sıkıntı yaşadım ama hamdolsun şimdi iyiyim bebeğimde iyi olursa daha ne olsun, eşimin kararına uyabilirim aslında ağırlık o yönde :)

hayırlısı nasılsa öyle olur inş canm :)

Canım her şeyi konuşman çok güzel olmuş, ibş her şey gönlüne göre olur sağlıkla kucağına alırsın Bebeğini:)

Sağlık olmuşsun canım dinlenmeue en çok ihtiyacın olan dönem, artık sandalyede oturmak çok zor.. Güle güle keyifle bekle bebişini inş:)

Yok canım zaten burada yemek de bulamam fırça ve Arap sabunu :) ile yıkanmam da zor ama benimki hayal işte:) öyle motive oluyorum:)

Hakkında Hayırlısı olsun inş en güzel ve doğru kararı verirsiniz.. Beşik de çok güzel bence:)

ben olsam devlette giderdim,, madem doktoru tanıyorsun ve iyi olduğunu biliyorsun,, ama sana ona yada şuna git diyemem,,,,

bayanlar rossman a gittim sabah sabah,,
bebek oyuncakları gerçekten çok ucuz, pilsiz müzikli peluş oyuncaklar ve dönenceler var fiyatları çok uygun,, ben bebek için kitap istiyordum (bezden olanlardan) onlar piyasanın yarı fiyatına,,
birde rossman nın babydream diye anneler için yağı var jonhson baby den daha güzel ve yarı fiyatına,,
bebekler için çamaşır deterjanı var daha almadım ama onun da fiyatı çok uygun,,
rossman istanbulda var, başka illerde var mı bilmiyorum,,

kızlar benim göğüslerim 2 gündür fena yanıyor ucları değişik dokununca sızlıyor hafiftn
ve sabahtan beri belime giren 3. ağrı ilk defa bugün hissediyorum adet ağrısı gibi
acı eşiğim yüksek benim çok şiddetli hissetmiyorum o yüzden sanırm
artık vucut doğuma çağrı yapmaya mı başladı ne
kızçem de çok az hareket ediyor son 2-3 gündür nede n bilmiyorum

canım salı günü oğlum tam 38. haftayı bitiriyor 38+0 oluyoruz.doktor 3,5 kilo dedi kilosu falan iyi maşallah da insan tedirgin oluyo işte

hadı hayırlısı olsun canım ya azcık daha sabretsin meleğin..

inşallah canım ya

hayırlısı nasılsa öyle olsun canım :) inş sağ salim alırsın bebeğini kucağına :)
inşallah canım

canım bebeğin sağlıklı olsunda önemli olan o üzme kendini
tek dileğimiz o zaten canım Allah hayırlısını versin inşallah

Merhaba arkadaslar,

Uzun zamandir sadece okuyabiliyorum, dogum haberleri, heyecanlar, mutluluklar ne guzel..
Benimde 8 ocak saat 7:30 olarak ayarlandi dogumum, izinede ayrildim, deli gibi geziyorum :)

Nego ben ozelde yapacagim dogumumu... Ilk gorusmemde kuvoz isini sordum.. bebegin kuvoze girmesi durumunda giderlerin sgk tarafjndan karsilandigi soylendi..senin icin onemli bir kriterse hastaneye sor derim..kararina yardimci olabilir..

Bir sorum var bebege isim konulma mevzusu.. Bazilari 3. Veya 7 gun, ya da sadece 7. Gun veya dogumu takip eden cuma gunu diyorlar.. Bilgili arkadaslar yardim lutfen...

Ay evet cnm ya benimde eşimin aklına geldi bu kv de ben kapıdan ayrılmam merak etmeyin siz dedi tedirgin oluyo insan ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…