2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Utangaçtır belki

Ben de faranjit olmuştum antibiyotik vermişti. Kötüleşirsem içerim dedim doğal gargara yaptım ıhlamur mandalina yüklendim. Ilaçsız geçti.

Canım inşallah dogumum normal dogum olurda bende hiç bu konuda stres sıkıntı olmam.. Allah korusun hepimizin bebeklerini..
Sizin yahudi komşuda resmen yüzsüzmüş ya :)), almanlar öyle sinsi değil bide çok tırsaklar yasalardan filan bayağı korkarlar cidden :)), o yüzden düzenli olmalarıyla meshurlar.. ama işte ırkçılar kendilerini üstün görüyolar, türkleri ve müslümanları sevmiyorlar.. en güzel insanın kendi ülkesinde yaşaması, her ne kadar avrupanın amerikanın avantajı olsada, ben en çok kendi ülkemde rahat ediyorum

Canım memorialin SGK anlaşması yokmuş normal doğum da sezeryan da doktor parasıyla 5000 i buluyorum Evet ben de şok oldum şu an.sanki kuş konduruyorlar
5000 mi
Çok fazla değil mi?
Orada mi yaptiracaksin canim ?

Maşallah canim
Aramizda 2 gün var benimki dun 2100 cikti
Son haftalar bebek daha cok.kilo aliyir
Bence seninki 4 u geçer ve normal doğum sikintili olur.
Saglikli bir şekilde kucagina alda sezeryan yada normal bosver

Canim bende 6 gün boğaz agrisi geçirdim
Bir önceki gün oksurukten uyuyamayinca artik Dr a gittim. Kbb ye. Oda bana 500 luk antibiyotik gargara ve minoset yazdi. Kendi Dr a da gösterdim ilaclari 3 unu de kullan dedi.
Ben eczaneden minoseti parolla degistirdism.
Dun aksamdan beri ilaclari aliyorum ama hala etkisini göstermedi bogazim kotu öksürük cigerlerimi sokuyor

Canım memorialin SGK anlaşması yokmuş normal doğum da sezeryan da doktor parasıyla 5000 i buluyorum Evet ben de şok oldum şu an.sanki kuş konduruyorlar

Sagol canim cok tesekkur ederim. Allah razı olsun senden. Bende telefon ettim. Telefonda bilgi veremeyiz dediler. Doktorumun Sekreterini aradım orda yapıyormuş. Bakalım eşim işten dönüşünde konuşalım bu mevzuyu. Gerekirse gidip konusalimYani gerçekten çok fazla dediğin gibi kuş mu konduruyorlar. Hiç böyle afaki rakamlar aklıma gelmediği için sormamistim bugüne kadar. Offf doguma da 2 hafta kaldı ve doktorum la iyi anlasiyorduk. Senin kontrolde iyi geçmiştir inşallah. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

canım o bulantılar en kötüsü, birde yurtdışında olunca insan hep kendi memleketindeki yemekleri, annesinin yemeklerini aşeriyor, ilk aylar rüyalarımda normalde canımın cekmeyeceği en sıradan yemekleri görüp, ağzımı şapurdatarak uyanırdım :)) kendi yaptıgımıda yiyemiyordum, mutfak filan bana kokuyordu hep . şimdi çok şükür bulantı yok,, hatta ne hikmetse bu aralar hiç şikayetim yok, bir dinç oldum maşallah , bu sefer bu durum korkutuyor ama, niye böyle iyiyim diye düşünmeden edemiyorum

Çok geçmiş olsun canım inşaallah kısa sürede iyileşirsin bende lansor kullanıyorum midemi geçirdi doktor zararı yok dedi ama yinede aklına takılıyo insanın ağrı kesici falan hiç kullanmadım ama fitil kullandım bide mecbur olunca yapacak bişey yok işte allaha emanet bebişlerimiz :)

Maşallah canım bebisine. Yok ya niye sezaryen olsun sen bakma onlara. Banada sende bebekte çok alıyorsunuz biraz dikkat et dedi tuttum kendimi. Yavrum 150 gr almış sadece bu hafta. Yine iyi ama su an doğa 2900_3000 olcak. Bende 12 kilo aldım toplamda normal bence

Eşin kararı sana bırakmada ne iyi etmiş ya, ne güzel ölçüp tartıp içine sineneni seçeceksin..
Önceliklerin önemli canım, mesela benim için özel oda olması, eşimin yanımda olması çok önemli, sonuçta dogum bu emzirmemiz gerekecek hastanede ve ben başkalarının yanında rahat edemem, kocası gelir yakını gelir, nasıl tipim bi yerim açık mı diye düşünmek istemem.. herkesin içinde bebeğimle rahat konuşamamda utanırım ben :)), kısacası benim için özel oda olması önceliklerimden.. doktorda çok önemli tabiki, ama devletteki doktorun girememe ihtimali var, yani sen sadece o doktorun gelme ihtimali için kötü şartları kabul etmiş olcaksın.. gelmemesi durumunda iyice morain bozulacak, kötü bi psikolojiyle doguma girmiş olcaksın.. ben olsam özeli seçerdim galiba, doktorla tekrar konuşup içime sinmesini sağlardım

Saolın kızlar merak ediyosunz.. Bende henüz bi gelişme yok..
:)):):
Düzensiz sancılara dewam.. Aynı kızımdaki gibiyim.. Ondanda böle olmustum.. Bnm pasam tembel cıktı.. Yada memnun yerinden...

Bu arada buradan gkcnbrt nickli arkadasımız bugun dogum yaptı..gözleri aydın olsun...
Watsapa yazdı kendisids bebegide iyi bildigm kadarıyla...
Sezeryan dogum olmıs öecburen... Allahım acısını dindirsin.. Kendisine gelince güzel ir hikaye beklıyoruz

canım burada delilleriyle yazıyor, hangi hadis kitabından alındıgı vs. 7. gün konmalı demiş, ama dogar dogmaz ezan okuyun demiş.. tabi iillaki 7. gün olcak diye bişey yok sonuçta iyi olan bu ve önceden bebeklerin cinsiyeti filan bilinmezmiş bu yüzden isme dogduktan sonra karar veriyorlardır..

https://seyyafinannesi.wordpress.com/2010/12/17/ezantahniktirasakika/

yok canım niye uyuşuk olasın yaparsın sen :) kolay gelsin

canım ya sakın takılma buna benim oğlumunda karın ve baş çevresi büyük hepi omzu niye çıksın Allah korusun onlar öyle bir çıkıyor ki Rabbim onu öyle bir ayarlamış ki korkma sakın

canım çok geçmiş olsun dr haklı bence, bende maalesef bir defa kullandım antibiyotik, iki fitil birde işte sabah akaşm yedi gün antibiyotik içtim, böbreğimden kasığıma vuran ağrım vardı akşam başlıyordu sabaha kadar bir ay sürdü, Allah razı olsun dr baktı tahlile farketti verdi ilacı şıp diye kesti yoksa zehir oluyordu akşamlarım gecelerim, bazen kullanmak gerekiyor hem kendin için hem bebek için, enfeksiyon bebek için çok daha riskli öyle düşün
ohh mis gibi oturun canım inşaallah
Kıslaaar mevlütteki lokumluklar için kart hazırlıyorum da mevlüdüne hoşgeldiniz mi mevlidine hoşgeldiniz mi yazdıracağım? Gerçi şu an pc Mevlüdünenin altını çizdi, demek ki doğrusu mevlidi
mevlit canım doğrusu
canım para yönünden değil endişemiz hani malum özellerin çoğunun önceliği para ya sırf o sebeple yatırırlarsa diye endişemiz var zaten bizden almıyorlar parasını ama devlet ödüyor onlara bunun parasını
Ev yada araba ipotek ediyorlarmi acaba merak icersindeyimofff canım sıkıldı bu duruma
ayy bencede araba alanlar var o paraya şaka gibi yazık ya
canım çok haklısın benimde önceliğim senin yazdıkların,ilkte eşimde bende kötü şeyler yaşadık bu sefer mutlu mutlu karşılayalım bebeğimizi istiyorum, pazartesi inşaallah konuşucam canım sağol

var var sakin sakin açılman oluyor bir yazacaksın kızlar bir gittim hastaneye 7 cm olmuş açılmam bir saatde doğurdum, inşaallah gönlümden öyle geçiyor benim :)

selam söyle arkadaşımıza sağlıkla büyüsün bebeği

Sağol canım benimm. Aynen sağlıklı olsunlar da artık napalım. Sezeryan normal hangisi olursa Senin bebişine de çok çok maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…