2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben 3 7 fln duymadım cnm. Annem din görevlisi. Kardeşimin bebeği ismi aynı gün kondu. Cumada değildi

kızlar ben bebek kurabiyesini şeker hamuru falan alıp arkadaşlarımla evde yapıcam. bi on gun kadar önce olacak doğumdan. bozulmayacak denenmiş bi tarifi olan varmı

Günaydın sevgili anneler bende 36. 0 da kizlarimi kucağıma aldım. Ilk günler zor ama çok tatlılar. Darısı bekleyenlere

maşallah canım rabbim kolaylığını verir inş merak etme zaten onları sağ salim huzurlu mutlu görmek bizim yorgunluğumuzu alır gibi geliyor

Günaydın annisler dün halamin kizi sezeryan doğum a girdi çok merak ediyorum bu ikinci çocuğu ilk çocuğu ikizdi son güne kadar sağlıkla rı gayet iyi olan ikizlerin doğumda kız olan öldü demişler babasida açıp bakmamis bile çok şaşırdım ya bu tabi 5 sene önceki olay devlet hastanesi Anadolu yakasında

canım iki arkdaşım öylee sona kaldı başka doğumlar vardı. tüm gün beklemenin heyecanı stresi çok zor diyolardı. bide aç susuz bekliyorsun çok zor bence bir sonraki gün falan sabah olabiliyorsa öyle yap.

Aynı belirtiler bendede var göğüs uclarim kurudu lansinoh surecem,bebegimde akşamları hareketli sadece hayırlısı,...

Günaydın sevgili anneler bende 36. 0 da kizlarimi kucağıma aldım. Ilk günler zor ama çok tatlılar. Darısı bekleyenlere
Allah bağışlasın maşallah. Bol bol sütün olsun bebişlerini sağlıkla büyüsün ne güzel darısı başımıza bizlerde heyecanla bekliyoruz bebeklerimizi. Zorluklar onların tebessumleri ile kolaylaşır inşallah

Aaa çok kötü yaaa Allah kimseye yaşatmasın

canım çok sağol, işte sezaryanda olsa sancın erken gelip acil alınabiliyorsun canım sezaryana ablam öyle oldu 15 gün önce doğmuştu yeğenim, şimdi özeldeki çok kötü diyemem gayet sıcak davranıyor ama düşüğüm olmuştu o dönem sinir olmuştum kadına birde sağlık ocağında ki ebemde hamile sakın gitme ona sezaryanı çok kötü dedi o da şimdi benim devlette gittiğime gidiyor mesela ama devlette ki o kalabalık odalar beni çok geriyor rahat rahat gaz bile çıkaramazsın :) ki çok önemli sezaryanda bu durum :) pazartesiye randevu aldım ikisinede inşaallah dediğin gibi onlarla görüştükten sonra karar vericem
en iyisini yapmışsın canım yaa rtık çok zordur çalışmak evde oturamıyoruz yatamıyorz bile

hayırlısı nasılsa öyle olur inş canm :)
amin canım hepimiz için öyle olsun inşaallah
ben olsam devlette giderdim,, madem doktoru tanıyorsun ve iyi olduğunu biliyorsun,, ama sana ona yada şuna git diyemem,,,,
özel oda olmasada gidermiydin devlete, devletin tek eksisi bu sana özelden dr ların ikisininde adını yazsam sende baksan yorumlara, ben en iyi hekimden baktım ama
canım benimde uçlar değilde yanlardan acıyor hani adet dönemi acır ya süt dolarkende öyle acıyor zaten, sütümüz doluyordur inşaallah, alıştırma yapıyor senin vücudun
maşaallah canım kızlarına sana de geçmiş olsun
canım sorun olmaz bu durum zaten onlar için 30 dk lık iş sezeryan
canım özelde küvezde kalınca devlet karşılıyor onu biliyorum eşimin yeğeni yeni yattı çünkü mevzu onların para için yatırması bizden almıyorlar ama devletten alıyorlar onun parasını, bizden alsalarda sorun değil bebeğimiz için veririz, yani onlar keyfi yatırır endişesi var
ay ben soğuk soğuk terliyorum oturduğum yerde doğuruyormuyum ne

sen üşütmüşsün canım

ay çok kötü olmuş niye bakmamış ki inşaallah bu sağlıkla doğar

Kızlar pazartesine ikisinede aldım randevu bakalım nasıl sonuçlanacak inşaallah en hayırlı kararı veririz :) ayyy bebeğimi görücem inşaallah çok merak ediyorum en son böbrek stresiyle bakamamıştım doğru düzgün

Kızlarım mmm geldim muayeneden.benim kızım gerçekten çok obur 3380 gram 50 santim olmuş. 1 haftada tam 500 gram almisşok oldum.38 haftalık görünüyor. Kendim 700 gram almışım sadece.yeminle salatayla beslendim yaa.sezeryan istemiyorummm.doktorum bebeğin iri dedi.bu bir işaret mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…