- 29 Ağustos 2014
- 712
- 806
- 39
Hayırlı olsun cnm :) zorluğu muhakkak ona yapcak bişi yokGünaydın sevgili anneler bende 36. 0 da kizlarimi kucağıma aldım. Ilk günler zor ama çok tatlılar. Darısı bekleyenlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun cnm :) zorluğu muhakkak ona yapcak bişi yokGünaydın sevgili anneler bende 36. 0 da kizlarimi kucağıma aldım. Ilk günler zor ama çok tatlılar. Darısı bekleyenlere
Ben 3 7 fln duymadım cnm. Annem din görevlisi. Kardeşimin bebeği ismi aynı gün kondu. Cumada değildiMerhaba arkadaslar,
Uzun zamandir sadece okuyabiliyorum, dogum haberleri, heyecanlar, mutluluklar ne guzel..
Benimde 8 ocak saat 7:30 olarak ayarlandi dogumum, izinede ayrildim, deli gibi geziyorum :)
Nego ben ozelde yapacagim dogumumu... Ilk gorusmemde kuvoz isini sordum.. bebegin kuvoze girmesi durumunda giderlerin sgk tarafjndan karsilandigi soylendi..senin icin onemli bir kriterse hastaneye sor derim..kararina yardimci olabilir..
Bir sorum var bebege isim konulma mevzusu.. Bazilari 3. Veya 7 gun, ya da sadece 7. Gun veya dogumu takip eden cuma gunu diyorlar.. Bilgili arkadaslar yardim lutfen...
maşallah canım Allah uzun ömürler versinGünaydın sevgili anneler bende 36. 0 da kizlarimi kucağıma aldım. Ilk günler zor ama çok tatlılar. Darısı bekleyenlere
Günaydın sevgili anneler bende 36. 0 da kizlarimi kucağıma aldım. Ilk günler zor ama çok tatlılar. Darısı bekleyenlere
canım iki arkdaşım öylee sona kaldı başka doğumlar vardı. tüm gün beklemenin heyecanı stresi çok zor diyolardı. bide aç susuz bekliyorsun çok zor bence bir sonraki gün falan sabah olabiliyorsa öyle yap.kızlar ya doktoru aradım şimdi cumaya 3 tane sezeyanı varmış benide alırsa 4. olacam.ya hiç istemesem mi ki ya ne bilim o kalabalıkta çocuklar karışırsa falan Allah korusun.doktor yorgun olursa ye beni yanlış dikerse napim ben bana bi akıl verin nolur
Aynı belirtiler bendede var göğüs uclarim kurudu lansinoh surecem,bebegimde akşamları hareketli sadece hayırlısı,...kızlar benim göğüslerim 2 gündür fena yanıyor ucları değişik dokununca sızlıyor hafiftn
ve sabahtan beri belime giren 3. ağrı ilk defa bugün hissediyorum adet ağrısı gibi
acı eşiğim yüksek benim çok şiddetli hissetmiyorum o yüzden sanırm
artık vucut doğuma çağrı yapmaya mı başladı ne
kızçem de çok az hareket ediyor son 2-3 gündür nede n bilmiyorum
Allah bağışlasın maşallah. Bol bol sütün olsun bebişlerini sağlıkla büyüsün ne güzel darısı başımıza bizlerde heyecanla bekliyoruz bebeklerimizi. Zorluklar onların tebessumleri ile kolaylaşır inşallahGünaydın sevgili anneler bende 36. 0 da kizlarimi kucağıma aldım. Ilk günler zor ama çok tatlılar. Darısı bekleyenlere
Aaa çok kötü yaaa Allah kimseye yaşatmasınGünaydın annisler dün halamin kizi sezeryan doğum a girdi çok merak ediyorum bu ikinci çocuğu ilk çocuğu ikizdi son güne kadar sağlıkla rı gayet iyi olan ikizlerin doğumda kız olan öldü demişler babasida açıp bakmamis bile çok şaşırdım ya bu tabi 5 sene önceki olay devlet hastanesi Anadolu yakasında
Ay Gözünüz aydın cnm minicik tatlı yavrular ohh mis gibidir onlar şimdi :)Günaydın sevgili anneler bende 36. 0 da kizlarimi kucağıma aldım. Ilk günler zor ama çok tatlılar. Darısı bekleyenlere
canım çok sağol, işte sezaryanda olsa sancın erken gelip acil alınabiliyorsun canım sezaryana ablam öyle oldu 15 gün önce doğmuştu yeğenim, şimdi özeldeki çok kötü diyemem gayet sıcak davranıyor ama düşüğüm olmuştu o dönem sinir olmuştum kadına birde sağlık ocağında ki ebemde hamile sakın gitme ona sezaryanı çok kötü dedi o da şimdi benim devlette gittiğime gidiyor mesela ama devlette ki o kalabalık odalar beni çok geriyor rahat rahat gaz bile çıkaramazsın :) ki çok önemli sezaryanda bu durum :) pazartesiye randevu aldım ikisinede inşaallah dediğin gibi onlarla görüştükten sonra karar vericemEflalim gözün aydın güzel anne:) bu saatten sonra karar senin, sizin kararınız.. Inş içine sinen şekilde olur..
Özel hastane
+'ları: eşin yanında olacak ve kendine özel odan olacak. Maddi Rahatlık var..
-'leri: doktoruna tam ısınamadın ve bebeği küvöze koyma ihtimalleri var..
Devlet Hastanesi'nin
+'ları: istediğin ve anlayışlı doktor seni daha rahat hissettirecek, seni önemseyen Doktpr olduğu için kendini anlatma çabasına girişmeyeceksin. Manevi Rahatlık var..
-'leri: eşin yanında olamayacak, odalar kalabalık ve doktorunun gelmeme ihtimali var.
Bence sezaryana gün Alıp doktoruna yetişebilirsin, sancım geldi doğurdum olmuyor nasıl olsa...
Doktorunun yanında olacağını kesinleştirdikten sonra son kararı muayenelerden sonra ver. Hakkında Hayırlısı olsun bir de bayan doktor için ne gibi eleştiriler var veya aklındakileri sorduğunda talep ettiğinde sana tavrı davranışı nasıl oluyor bunlara bakarak karar verebilirsin.. Artı eksi yazıp ben olsam ne yapardım diyorum ya doktor seçimi ya da oda seçimi.. Sanırım doktorların tavrına göre karar verirdim, nerede nasıl rahat olacaksam..
amin canım hepimiz için öyle olsun inşaallahen iyisini yapmışsın canım yaa rtık çok zordur çalışmak evde oturamıyoruz yatamıyorz bile
hayırlısı nasılsa öyle olur inş canm :)
özel oda olmasada gidermiydin devlete, devletin tek eksisi bu sana özelden dr ların ikisininde adını yazsam sende baksan yorumlara, ben en iyi hekimden baktım amaben olsam devlette giderdim,, madem doktoru tanıyorsun ve iyi olduğunu biliyorsun,, ama sana ona yada şuna git diyemem,,,,
canım benimde uçlar değilde yanlardan acıyor hani adet dönemi acır ya süt dolarkende öyle acıyor zaten, sütümüz doluyordur inşaallah, alıştırma yapıyor senin vücudunkızlar benim göğüslerim 2 gündür fena yanıyor ucları değişik dokununca sızlıyor hafiftn
ve sabahtan beri belime giren 3. ağrı ilk defa bugün hissediyorum adet ağrısı gibi
acı eşiğim yüksek benim çok şiddetli hissetmiyorum o yüzden sanırm
artık vucut doğuma çağrı yapmaya mı başladı ne
kızçem de çok az hareket ediyor son 2-3 gündür nede n bilmiyorum
maşaallah canım kızlarına sana de geçmiş olsunGünaydın sevgili anneler bende 36. 0 da kizlarimi kucağıma aldım. Ilk günler zor ama çok tatlılar. Darısı bekleyenlere
canım sorun olmaz bu durum zaten onlar için 30 dk lık iş sezeryankızlar ya doktoru aradım şimdi cumaya 3 tane sezeyanı varmış benide alırsa 4. olacam.ya hiç istemesem mi ki ya ne bilim o kalabalıkta çocuklar karışırsa falan Allah korusun.doktor yorgun olursa ye beni yanlış dikerse napim ben bana bi akıl verin nolur
canım özelde küvezde kalınca devlet karşılıyor onu biliyorum eşimin yeğeni yeni yattı çünkü mevzu onların para için yatırması bizden almıyorlar ama devletten alıyorlar onun parasını, bizden alsalarda sorun değil bebeğimiz için veririz, yani onlar keyfi yatırır endişesi varMerhaba arkadaslar,
Uzun zamandir sadece okuyabiliyorum, dogum haberleri, heyecanlar, mutluluklar ne guzel..
Benimde 8 ocak saat 7:30 olarak ayarlandi dogumum, izinede ayrildim, deli gibi geziyorum :)
Nego ben ozelde yapacagim dogumumu... Ilk gorusmemde kuvoz isini sordum.. bebegin kuvoze girmesi durumunda giderlerin sgk tarafjndan karsilandigi soylendi..senin icin onemli bir kriterse hastaneye sor derim..kararina yardimci olabilir..
Bir sorum var bebege isim konulma mevzusu.. Bazilari 3. Veya 7 gun, ya da sadece 7. Gun veya dogumu takip eden cuma gunu diyorlar.. Bilgili arkadaslar yardim lutfen...
ay ben soğuk soğuk terliyorum oturduğum yerde doğuruyormuyum ne
Günaydın annisler dün halamin kizi sezeryan doğum a girdi çok merak ediyorum bu ikinci çocuğu ilk çocuğu ikizdi son güne kadar sağlıkla rı gayet iyi olan ikizlerin doğumda kız olan öldü demişler babasida açıp bakmamis bile çok şaşırdım ya bu tabi 5 sene önceki olay devlet hastanesi Anadolu yakasında
Aynı belirtiler bendede var göğüs uclarim kurudu lansinoh surecem,bebegimde akşamları hareketli sadece hayırlısı,...
Canım memorialin SGK anlaşması yokmuş normal doğum da sezeryan da doktor parasıyla 5000 i buluyorum Evet ben de şok oldum şu an.sanki kuş konduruyorlarSenden haber bekliyorum oas memorial icin
Evet ya amin ayy çok feci bişeyAaa çok kötü yaaa Allah kimseye yaşatmasın
ayyyy bu ne ya 5000 ne demek şaka mıCanım memorialin SGK anlaşması yokmuş normal doğum da sezeryan da doktor parasıyla 5000 i buluyorum Evet ben de şok oldum şu an.sanki kuş konduruyorlar
Evet cnm ya ne biliyim ya insan bakmazmi hiç belki başka ölü bebeği verip sağlam bebeği başkasına verdiler herşey mümkün yaniay çok kötü olmuş niye bakmamış ki inşaallah bu sağlıkla doğar