Masallah canim.ne guzel pesepese, benim de hayalim cocuklarimi birlikte buyutmek, hayirlisi.. Ayip olmazsa kac yasindasin merak ettim :)Bir yandan da erkekleri boyle olaylardan uzak tutarak sorumluluk almalarını engelliyoruz diye düşünüyorum.hem bebek olunca çok şey değişiyor araya soğukluk girmesin ayrı odada yatinca? Tabii karar senin canım eşini en iyi sen tanırsın ama bi düşün istersen Dediklerimi..
Evet canım benim 3. Bebisim gerçi benin 2 numara da pek büyük sayılmaz o da bebek teyzesi 20 aylık artik beraber buyucekler kardeşiylebi de abimiz var tabii yandı o kızların arasında kaldı oğlum da 5,5 yasında hepsi küçük olunca zor oluyor ama iste bir daha buyutmeyle ugrasmayacagim isime gücüme kendime farklı alanlara yogunlasabilecegim yasitlarim daha çocuk büyütürken
cnm memorial ise normal pahali bi hastane orasi ve bildigim kadarıyla sgk ile anlasması yok..Hangi hastane canım seninki. Bu konuştukları Memorial. Çok pahalı değil mi ya
Masallah canim.ne guzel pesepese, benim de hayalim cocuklarimi birlikte buyutmek, hayirlisi.. Ayip olmazsa kac yasindasin merak ettim :)
Benim doktorum dışarda canım muayenesi var. Hastaneyi benim secmem gerek sanırım.aslinda seçme hakkım var mı onuda bilmiyorum şimdiye kadar hiç arastirmamistim Daha konuşmadık drumla normal istiyorum da ben. Bugün bir arkadaşım söyledi oyle duydum diye de çok şaşırdım bu rakamlara. Yani 2,5 3 normalde 5_10 çok uçuk geldi banacnm memorial ise normal pahali bi hastane orasi ve bildigim kadarıyla sgk ile anlasması yok..
Ozel sigortan varsa daha uygun olur ama..
Ben medical park'a gidiyorum..Senin dr.un hangi hastanede peki?
Bu arada dogumlarimiz hemen hemen aynı gunlerde..
Canım dünyada hersey oluyo ama böyle seylerde hep olmuyo.. ALLAH KORUSUN kim neden böle bişey yapmak istesin..böle vesveselere kapılman normal fakat düşüüp düşünüp yorma kendini.. Son ayı gayet güzel huzurlu rahat geçirmeye bak ..Kizlar bu ara bendede soyle bi korku olustu, ya hastanede bebegimi degistirirlerse filan diye dusunceler aklima geliyorne bileyim psikopat bi hemsire olur.., esimi surekli tembihliyorum bebegi gozunden ayirma ben kendimde olmam, dogar dogmaz resmini cekelim diyorum, esimde pek takmiyor daha neler diyor, Allaha emanet ya
Ya bilmiyorum bu işler maddi duruma baglı gerçi .. Bide bulundugumuz il ilçe semt flaan cok farkediyo ama 2.5 3 binlira bi doguma vermem...Benim doktorum dışarda canım muayenesi var. Hastaneyi benim secmem gerek sanırım.aslinda seçme hakkım var mı onuda bilmiyorum şimdiye kadar hiç arastirmamistim Daha konuşmadık drumla normal istiyorum da ben. Bugün bir arkadaşım söyledi oyle duydum diye de çok şaşırdım bu rakamlara. Yani 2,5 3 normalde 5_10 çok uçuk geldi bana
evet 5-10 cok fazla cnm hayırlısı olsun medical de fiyat uygun dusunursen..Benim doktorum dışarda canım muayenesi var. Hastaneyi benim secmem gerek sanırım.aslinda seçme hakkım var mı onuda bilmiyorum şimdiye kadar hiç arastirmamistim Daha konuşmadık drumla normal istiyorum da ben. Bugün bir arkadaşım söyledi oyle duydum diye de çok şaşırdım bu rakamlara. Yani 2,5 3 normalde 5_10 çok uçuk geldi bana
Yok tatlım haklısın yanlış ifade ettim bu rakamlarda çok ama en azından ödenebilir. Ama diğeri için kredi filan çekmek lazım ya şaka gibi.Ya bilmiyorum bu işler maddi duruma baglı gerçi .. Bide bulundugumuz il ilçe semt flaan cok farkediyo ama 2.5 3 binlira bi doguma vermem...
Veremem zaten:)
Bırak 2 bin lirayı 1000 lira bile bana fazla normal doguma tabi..
Ne bilim böle rakamlar duyunca sasorıyorum ister istemez...hepiniz saglıklı olunda gerçi bnm in orası önmli...
Sagol canim. Bu işi biran önce konussam iyi olacak galiba. Benim doktora daha çok memorial da yapıyo heraldeevet 5-10 cok fazla cnm hayırlısı olsun medical de fiyat uygun dusunursen..
evet cnm zaman azaliyor bir an once halletmeye calis..Sagol canim. Bu işi biran önce konussam iyi olacak galiba. Benim doktora daha çok memorial da yapıyo heralde
Aynı şeyi bende düşünüyorum. Bide dizi var si di böyle ondan mi etkilendi acaba. Benim esinde hiç takmiyo dinlemiyor ama. Hastane takıyor heralde ama bizde mi bileklik yaptırsak acaba. Doğar doğmaz birine temizlemek taksaKizlar bu ara bendede soyle bi korku olustu, ya hastanede bebegimi degistirirlerse filan diye dusunceler aklima geliyorne bileyim psikopat bi hemsire olur.., esimi surekli tembihliyorum bebegi gozunden ayirma ben kendimde olmam, dogar dogmaz resmini cekelim diyorum, esimde pek takmiyor daha neler diyor, Allaha emanet ya
Ay bu tabletin kendi kendine düzeltme yapması öldürecek beni. Tembihlesek olacaktı oAynı şeyi bende düşünüyorum. Bide dizi var si di böyle ondan mi etkilendi acaba. Benim esinde hiç takmiyo dinlemiyor ama. Hastane takıyor heralde ama bizde mi bileklik yaptırsak acaba. Doğar doğmaz birine temizlemek taksa
Sanada canım teşekkür ederimevet cnm zaman azaliyor bir an once halletmeye calis..
Hayırlı dogumlar..
.....
Tiramisu35 canım masallah sana..3. Cocuk.. İlerde rahat edersn.. Bildigim kadarıyla ev hanımıydın dimi..kızın küçkmş ama beraber büyürler ohh.. İkiz gibi olurlar .. Tabiki zor olucak ama güçlü bi anne pörtfoyu olısturdun aklımada.. Üstesinden gelirsin canım...
Uyku duzenide cocuklar belirli bir zaman sonra alısıyolar.. Bnm kıızm 2 yasını doldurdu odayı ayırdım.şimdi 4 ay geçti yasını yatagında yatıyo gece uykusu bölününcw gidiyorum pıspılıyom geri geliyom cok zorlu bi süreç.. Zorlamamın bi öanası yok..hbirseyi yasamadan bilemiyoruz...
Yasadıkca tecrübe ediyoruz.. Keske hersey planladıgımız gibi olsa ahhhh ahhh....
Tiramisu35
23 yasindayim canim, evet insallah ilk bebegim :) masallah tekrar genc yasta 3 cocuk annesi olmak cok guzel, saglikla buyut insallah yavrularini :)
Senden haber bekliyorumCanım ben Antalyada yim .Medical Parkta doktorum. Hatta yarın da nst mız var yine.Ben çalışan sigortalıyım. Medical Park 1400 normal doğum 1500 sezeryan calisan sigortaliya.sigortan yoksa 3000 tl.Ben eşimin özel sandigindan yararlanicam. Doğumum ücretsiz olacak çok şükür. Geçen bi arkadaşım Medlineda sezeryan oldu.2000 almışlar. Eşinin sigortasına yararlanıyor. Diğerlerini araştırmadım. Ama düşündüğün başka bir hastane varsa hemen öğrenebilirim. Ilaç Mümessili yim ben tanidiklarim çok sektörde.
Canim ne bileyim yurtdisindayim burdaki insanlara guvenemiyorum, sirf musluman oldugum icin boyle bi kotuluk yapabilcekleri bile aklimdan geciyor, Allah korusun ya.. Vesvese tabi farkindayim, insallah yanimdan hic ayirmazlar yavrumu..Canım dünyada hersey oluyo ama böyle seylerde hep olmuyo.. ALLAH KORUSUN kim neden böle bişey yapmak istesin..böle vesveselere kapılman normal fakat düşüüp düşünüp yorma kendini.. Son ayı gayet güzel huzurlu rahat geçirmeye bak ..