evetttt eskiden arada yatardım bu kanepede hatta zevkine yatardım ama asla böyle acılar çekmezdimmm kendi yatağımın gözünü seviyim yaaaaa evimi bile özledim camdan balkonuma hasretle bakıyorum
Ayy canım benim Allah kavuştursun ayrılık zor heleki bu dönemde...
Az önce kv geldi perde asmak için, dün akşam eşimle babası konuşmuş duramamış bizim bay burnunu her şeye sokan kp! Dr işini sormuş eşimde özeldekini araştırdım kimse iyi demiyor normal doğum yapmıyor doğru düzgün, normal doğum olan birini evine gönderip iki gün sıkıntıya sokup sezaryan yapmış falan sonra ameliyat dikişinede iyi demiyorlar demiş, devlette ki erkek dr u demiş devlette olursa ona olacak demiş, ohhhhhh içimin yağları eridi kızlar babasına kapak olsun hadi konuşsun bakalım çatlasın şimdi tabi bana niye demiyor oğlun bunları diye sinirlendim hemen babasına demiş ya bundan sonra neresi derse orda olsun doğum o adam karışamayacak ya çok rahatladım
Gözün aydın canım, eşinin bu tavrı bile bir Şeyler yapmaya çalıştığının işareti, mesele zaten özel devlet değil kocanın sana sahip çıkması ezdirmemesiydi o da cevabını vermiş işte vermesi gereken kişiye ama karşıdaki hödük anlamıyorsa Adamcağız ne yapsın.. Çok sevindim Allah muhabbetinizi artırsın kp e de fırsat vermesin inş..
Uykusuz her gece yorgun ölesıye ..... Anam n eguzel uyurdum uyuyuu n kızlar
Gamzemm biz bu halde uyuyabiliyor muyuz ki :)) bekleye bekleye çatlıcam heyecan vs meraktan :)) gözün aydın sen bebişine Ahmet'ine kavuştun en Güzeli işte :))
Kızlar bende zem zem de hurmada var hamdolsun, şimdi nasıl sürülüyor hurma zemzemle ezin diyorlarda nasıl olacak o bilen varsa yazsa, ilk oğlumda yapamadım şimdi yapmak istiyorum
Ben de zemzem ve hurma hazırladım, inş sağlıkla babası verecek:) zemzemi Ağzına damlatıyorlad hurmayı da kimisi ezip çiğneyip kimi parmağıyla veriyor. 3 hurmaya 3 Yasin okunuyor. Biri anneye Sancı çekerken ve biri doğumdan sonra biri de bebeğe diye duymuştum ben öyle Yaptım inş..
Eflalim înş gerek kalmaz suni sancıya.. Bn yiyim ozaman sürekki..
Ya biz kızı babası hurmanın içinden parmagına sürdü.. Sag işaret parmagına bismillahi ya şafi diyip üst damagına sürdü.. Zemzemide bi çay kasıgı kadar ayrı verdik..
Öle özel bi verilme şeklî yok
Aslında efendimiz agzında çigneyip veriyomıs heralde ama onun agzı gibi temiz bi agız bulamıcamız için işaret parmagını humeanın içine sürüp biraz alıp damagına sürebilirsiniz
Ben babamız versin istiyorum benim güzel hayırlı evlat kocam oo:)) ama çok Mızmız orası ayrı:) sonuçta beş vakit abdestle ağzımız çalkalanıyor dişler fırçalanıyor vs herkese güven olmaz ama ben babası yapsın istiyorum, saçını da babası kessin:)
Mervecim stres olmaz son basamaktasın bol bol hurma ye zararı yok ayrıca Göğüs uçlarını uyarabilirsin bunlar suni sancıya eş derler. Stres olma inş sağlıkla kucağına alacaksın :)
kızlar geldi çikolatamız hem ucuz hem özel hemde taptaze bayıldım valla bundan iyisi can sağlığı
Eki Görüntüle 1350038
Eki Görüntüle 1350039
Eki Görüntüle 1350040
Eki Görüntüle 1350041
Ama annesiii:)) çok güzel Irmak Hanım'ın çikoları:)) Güle güle afiyetle yiyin inş :) ben de çikolata yaptırdım ama tr ye gönderdim resmini çekip atmadı daha ablamlar.. İnş seninkiler gibi Güzeldir :)
aslında sevmiştim beyaz olsa daha çok severdim ama bu markanın beyazı yok hem 6 ay kullanıcam ne olacak değil mi:)
Eflalim Beşik bence çok güzel içine sinmediyse sen bilirsin ama bence çok güzel sağlıkla dolsun içi inş :)
evet kendi kendime diyorum ki hamile hamile benim sitemimi aldı
acaba aldığı abdest kabul oldu mu
tövbe est....
Canım insan ister istemez tiksiniyor hele böyle hassas dönemde.. Muhtemelen kovanın içine ayağını koyup maşrapa ile su döktü böylece ayağını kaldırmaya gerek kalmamış olabilir ama küveti atma ve çamaşır suyuyla yıkama. Tiksinmekte çok Haklısın Sirkeli kaynar su yapıp yıka yeter bende.. Fileyi de makineye attın mı tamamdır.. Çok geçmiş olsun..
Çok haklısın canım. aaaa suyun fazla napıcaz falan dedi. Beni iyiyce korkuttu. sonrada niye aklına taktın amma evhamlısın diyor.
Kalmış şurda doğuma 12 gün kim olsa telaşlanır. Zaten ilk bebeğim. Bide internette neler yazıyor.onları okudum desem kızacaktı artık onu demedim.
Aynı şekilde beni de korkuttu doktor sonra bi hafta sonra şeker değilmiş dedi e oldu mu şimdi :) az kalmış sağlıkla bebeği kucağımıza alırız inş:)
Kızlar nasılsınız... Bnm dogum seneye olcak heralde.. Bugunku gündür beklıyorum sıkıldım..
Artık zamana bıraktım..
Hurma yedim.. Dus alıyorum.. Yarın merdiven cıkıcam.. Bu hafta olmassa bi dahakı haftaya kesın zaten inş.. Son günlerimin tadını cıkartayım.. Özlicwm aonradan hamilelgimi biliyorum...
Sıkıntı yaptıkca hiç bişi hissetmiyorum..
Mervem bebek illaki doğacak hiç Sıkma kaslar gerginliği anlıyor. Sıcak duş al hurma meme ucu vs yap inş işe yarar ama yaramasa da bebek sonunda gelecek o biliyor zamanını:)
Kendileri boyle bana göre pislik icinde yasiyolar ama gel görki nezaman evime gelseler bi yere bi kusur bulurlar.
Ki düsün benim gibi titiz birine yapiyorlar bunu.
:))) benim kv çok titiz biri mutfakta ama ben becerikli Değilim diye hethalde beni de pis bir hatun sanıyor sanırım:))) bir keresinde bir şey yapacaktı meyve ayıklıyordu yardım edeyim dedim aklı çıktı:)))) benim De işime geldi başak Burcu Olmama rağmen beni Pasaklı zannetmesi:))
ooo üçüncü,,, aman ne güzel,,, walla ben eşim rahatsız olmasın diye bebeğin odasında yatacağım,,, belki büyüyünce alırız aramıza pazar sabahları,,,,, aman ne keyifli olur,,,,
Hamile kaldığımı öğrenmeden bir iki hafta evvel Yeğenim bizde kaldı ve kaldığını unutmuşuz sabah minnak ayaklar yatak odamıza gelince eşimle çıldırdık mutluluktan :) inş o günleri de yaşarız leble cim :)
Bir yandan da erkekleri boyle olaylardan uzak tutarak sorumluluk almalarını engelliyoruz diye düşünüyorum.hem bebek olunca çok şey değişiyor araya soğukluk girmesin ayrı odada yatinca? Tabii karar senin canım eşini en iyi sen tanırsın ama bi düşün istersen Dediklerimi..
Evet canım benim 3. Bebisim gerçi benin 2 numara da pek büyük sayılmaz o da bebek teyzesi 20 aylık artik beraber buyucekler kardeşiyle
bi de abimiz var tabii yandı o kızların arasında kaldı
oğlum da 5,5 yasında hepsi küçük olunca zor oluyor ama iste bir daha buyutmeyle ugrasmayacagim isime gücüme kendime farklı alanlara yogunlasabilecegim yasitlarim daha çocuk büyütürken
Canım 2 çocuk hamilelik iş hayatı ev hanımlığı Eş olmak.. Bunlar super Kahramanlık gerektiriyor bence maşallah sana :)) erken yaşta anne olmak çok güzel benim babam 30dan önce evlenmeyin diye tenbihliyordu bizi ama akıl erdikçe hayat evlilik zorlaşıyor
en iyisi erken yol almak...
Selam herkese..devlet hastanelerinde çatı muayenesi yapıyorrlar mı
Devlet özel diye Ayrım yok bildiğim kadarıyla ama bazı doktorlar yapmıyor.. Bazen de Doktor yapmasa bile ebe yapıyor..
Kızlar mrb. Aranızda antalyada yaşayıp özel hastane doğum ve sezaryen fiyatlarını bilen var mı. Az önce 5 milyar 10 milyar filan dediler dudagim ucukladi. O kadar veremeyiz
Canım ist da en lüks hastane fiyatları öyle ama bence orada o kadar değildir olsun olsun 2-3 olsun suit odada sezaryan vs.. Sanmıyorum o kadar olsun, kulaktan dolma bilgiler Korkutuyor bence..
Pinking Tree
vede @sevdaveysel nerelerde? Her gün yazarlardı?
Şimdi bir günlük yokluk bile doğum mu oldu acaba dedirtiyor?
Ah canım benim gibi sabırsız birine Allah sabrı öğretiyor herhalde bebek aşağı inmek yerine yukarı tırmanıyor :)) hiç doğacakmış gibi gelmiyor ama bugün ful Sancı çektim Merve nin Doğumu başlayınca psikolojik herhalde :))
Ablanın doğuma gitmesine de çok sevindim.. Hep annen ablanın yaptıklarından bahsediyorsun ama doktorınla konuşup onu bu özel ana katman da senin kardeşliğin... Görümceler nasıl çatlamasın.. Maşallah. Inş sen de tez vakitte onu Doğumunu görürsün:)
Dr unun anlayışına ve sana yardımcı OLMASINA bayıldım.. Her şey gönlünce olsun inş..
Canim ne bileyim yurtdisindayim burdaki insanlara guvenemiyorum, sirf musluman oldugum icin boyle bi kotuluk yapabilcekleri bile aklimdan geciyor, Allah korusun ya.. Vesvese tabi farkindayim, insallah yanimdan hic ayirmazlar yavrumu..
Valla canım sana hak veriyorum :) benim doğum yaptığım hastanede benek doğar doğmaz benek ve anneye bileklik takılıyor ve bebek annemi yanından odasından bebek katından çıktığı veya bileklikle oynandığı anda alarm Çalıyor :) bu olaylar oluyor ki böyle önlemler var..
Bir de Irkçılık malesef çok fazla.. Bizim burada Sürekli arabamıza küfür yazıyorlardı ama umursamıyorduk. Apartmanda da çok sempatik yakışıklı selam veren Yahudi bir baba ve çocukları vardı hatta adam sizin gibi aile kavramına Önem verenlerin olması çok güzel derdi bize evliyiz diye:) hep selam verir konuşur bu Brad pitt:)
Bir gün araba çizildi otoparkta biz önemsemedik ama araç kiralık olunca kiralama şirketi görüntü istemiş otoparktan ve bu adam tekerlekleri tekmeliyor ve arabayı çiziyor biz şok olduk, ondan beklemezdik:))) çok sempatikti ve bunu yapmak için hiçbir sebebi yok ama yapıyorlar işte..
He bu adam bunu öğrendiğimizi öğrendi ama hiçbir şey olmamış gibi hala güleryüzlü selam veriyor bizi çok sevdiğini söylüyor vs :))
Paranoya yapmaya gerek yok ama önlem almak iyidir bence :) zaten normal doğurursam kucağına verecekler hiç unutmazsın bebeğini:) merak erme