2015 ocak anneleri çıtır oluyor :-)

Esim genelde evde malum kahvaltı hazirlyrum sucuk patates kizartmasi tost e yemesem canim cekiyo.

e evde abur cubur seviyo kola cips karsimda yiyo dayanamiyrum bu kocayla nasıl zayiflarim mechul

dun kiyafet alicam kendime olmu y o dedim iyice irilestin demez mi ayni yengeme döncen diyo cok zoruma gitti o söz uzerine başladım zayiflayamam ama bu halimi kor u sam yeter cunku emziriyrum dayanamiyrum sipam bisey yemiyo sadece ven sömüruyo sutum azalirsa vicdan yaparim.ins biraz daha büyüsün o za n an ben zayiflarim Allahin izniyle guveniyrum kendime

hadi bakalım inşallah düşeriz 65 e:)

Biliyorum canım ama bayaa bi uğraşmam gerekiyor..

Yok csnım biraz vereyimki rahat rahat yiyeyiö ben:))
yoook yemek yok:) aç kalıcaz biz hep:)
ahh ahh bende 5 cm daha uzun olsaydım hatta 1,70 olsaydım:)
Nego afiyet olsun canım
teşekkür ederim:)

Öğle makarna sslatası bol su Nego bende sarımsak koktum

Ara yapmadim arkadaş geldi kisir yapmisti ben de cay yaptim
Cay bi kase kisir biraz tursu
bi dilim kek bi tane kurabiye yedim
Valla dayanamıyorum cok acikiyrum
canım olur o kadar ya alışıcaz zamanla:)

canım o kocadan bende de var cips falan yemezde yemek işinede karışmaz ama çikolata halley yemeden duramaz:) en son yasaklamıştım dün tutmuş nutella almış fındık ezmesi almış ki fındık ezmesi çok severim:) yemedim inat ettim ama eşim bilmiyor diyet yaptığımı söylemiycem:)

eşin halt etmiş afedersinde yaaa gerçekten zayıf duruyorsun
Simdi tartildim tam 73 um boy 1.72
Yarin sabah ac tartilirim tam söylerim onuds
sen fıstık gibisin zaten:)
Akşam yemeğim
Türlü kıymalı
Ezogelin çorbası
Turşu
Hemüz yemedim ama:))

afiyet olsun:)

Ara az muz yarim mandalina

Öğle yemegim
beyti
ayran salata

Aksam
1 baget tavuk yoğurt meyve bir tane

Aburcubur ve ekmek yok bugün hic boylece sadece yemekle zayiflayacakmiyim abakalim okul açılınca arkadaşım yan sınıfta olacak onunla güzel diyet yapıcaz inaniyorum

canım menü iyi bence, abur cubur hamur işi olmasın veririz inanıyorum:)

Nego kanıma girdin kız emzirme işi bitsin öle başlarım diye diye erteliyordum ama yarın sabah başlıyorum bende kızlar sabah tartılıp kilomu bildiririm ama değiliyim bende üstelik bugün ilk gün. Diyetisyenler pek önermiyo evliyken başlamayı vücut ödem toplamış olur diye ama yok anacım dayanamıcam bu akşamda yulaf kepeği krebimi yapiim artık ekmek yok haydi bismillah

Akşam yemeğim
Türlü kıymalı
Ezogelin çorbası
Turşu
Hemüz yemedim ama:))
afiyet olsun canim

Sagol canim simartiyirsunuz beni:))
Amann canim devede de boy var bende de ne işe yariyo...sende cok guzelsin canim masallahin var.

esim aslinda iltifat eder a m a.cok yemeyim diye söyledi galiba vesilesiyle frenledim kendimi
afiyet olsun Süpersin canim

Öğleden sonraki ara öğün 1 : 7 adet çiğ badem ( sonradan dayanamayıp 2 tane daha attım )

2. Ara öğün : 1 şeftali

Akşam yemeği : Yarım kaseden biraz fazla mantar çorbası, yoğurtlu biber yemeği, 1.5 dilim t.b ekmeği,salata ( karnım gurulduyor şu an )

Şimdiki ara ogunum de 1 su bardağı süt olacak

Fazla mi iyi acaba biraz
yok canım ya koşturuyorsun birde onu da düşün
Aksam
bikase k.mercimek çorbası
patlıcan yemegi
uzum
Ceyrek ekmek(
gayet iyi ekmek çok değil canım rahat ol, sadece hamur işi tatlı abur cubur yok zor ama başarabiliriz:)
hadi bakalım bende regliyken 3 kilo fazla çıktığımı bilirim canım:) gitsin yağlar fazlalıklar:)
o zaman eşine haksızlık etmiyim:) iyi yapmış enişte:)
menü süper canım hatta az bile:)
hamilelik öncesi 56
sonrası 70
suan 58
hedef 50
boy 155
oooo sen var ya fıstıksın canım bize göre:)
Sabah
2 dilim ekmek, kahvaltilik sos, peynir, salatalik
Ara
Humana cay
Oglrn
1 karniyarik, 1 dilim ekmek, yogurt
Ara
2 buskuvi
Aksam
Karnibahar yemegi, 2 dilim ekmek

menü çok iyi canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…