• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde spor günlüğüm

merhabalar

cuma günü kalça antrenmanı yapıldı. cumartesi günü hııt yapamadım pazar günü yürüyüşe gitcem diye yapmadım ayak bileğimi burkmuştum ağrım devam ediyordu ağır gelir diye yapmadım. esneme egzersizi yaptım onun yerine yarım saat. pazar günü 14 km yürüdüm. bugün üst vücut antrenmanım var. hadi sporla kalın :)

günaydın dün üst vücut antrenmanı yapıldı. sanırım hareketlerde sıralama yanlış olmuş onu düzenledim tekrar haftaya o şekilde bir değişiklik yapmış olacağım. bugün kalça antrenmanım var. sporla kalın :)

günaydınlar

dün kalça antrenmanı yapıldı. bugün sporum yok. esneme egzersizleri yapmayı düşünüyorum yürüyüş yapacaktım ama ayak bileğim ağrıyor zorlamak istemiyorum. hadi sporla kalın :)

günaydınlar
dün dinlenme günümdü. esneme egzersizi yaptım o kadar esnemişim ki kendime kendim bile şaşırdım her sabah yoga yapmanın faydası :D
bugün alt karın -bel antrenmanım var. incelmeyen bel erimeyen göbek. genetik artık anladım bunu ya benim yaptıkları başkası yapsaydı şimdiye beli 10 cm kalmıştı. ciddiyim şaka değil aman neyse demekki yapmasam belim 100 cm olcak :D

neyse hadi sporla kalın :)

merhaba, programınız çok güzel. Ben de artık düzenli spora başlamak istiyorum. Sizi takipteyim🤩

ben bu hafta kayıp :D

neyse geldim bu hafta yoğundum biraz araba aldım direksiyon dersi alıyorum çıkışlarda onlarla uğraşıyorum gelemedim.

pazartesi-salı araba ile uğraştım spor yapamadım çarşamba günü kurstan geldim spor yaptım pazartesi üst vucut salı günü kalça antrenmanı olan antrenmanı çarşamba günü telafi olarak yaptım. her hareketi yapmadım tabi kemik hareketleri yaptım önce kalça sonra üst vucut. dün de karın günümdü karın çalıştım. bugün kalça antrenmanım var direksiyon dersimden sonra gelip yapcam. yarın hııt yapcam. yürüyüşe çıkmam hava karlı çıkasım yok yine direksiyon dersim olacak. pazar günü dinlenme olsun artık. yani bu hafta sporumu tamamladım aksatmadım :) hadi sporla kalın :)

Back