• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde spor günlüğüm

merhabalar

cuma günü kalça antrenmanı yapıldı. cumartesi günü hııt yapamadım pazar günü yürüyüşe gitcem diye yapmadım ayak bileğimi burkmuştum ağrım devam ediyordu ağır gelir diye yapmadım. esneme egzersizi yaptım onun yerine yarım saat. pazar günü 14 km yürüdüm. bugün üst vücut antrenmanım var. hadi sporla kalın :)

günaydın dün üst vücut antrenmanı yapıldı. sanırım hareketlerde sıralama yanlış olmuş onu düzenledim tekrar haftaya o şekilde bir değişiklik yapmış olacağım. bugün kalça antrenmanım var. sporla kalın :)

günaydınlar

dün kalça antrenmanı yapıldı. bugün sporum yok. esneme egzersizleri yapmayı düşünüyorum yürüyüş yapacaktım ama ayak bileğim ağrıyor zorlamak istemiyorum. hadi sporla kalın :)

günaydınlar
dün dinlenme günümdü. esneme egzersizi yaptım o kadar esnemişim ki kendime kendim bile şaşırdım her sabah yoga yapmanın faydası :D
bugün alt karın -bel antrenmanım var. incelmeyen bel erimeyen göbek. genetik artık anladım bunu ya benim yaptıkları başkası yapsaydı şimdiye beli 10 cm kalmıştı. ciddiyim şaka değil aman neyse demekki yapmasam belim 100 cm olcak :D

neyse hadi sporla kalın :)

merhaba, programınız çok güzel. Ben de artık düzenli spora başlamak istiyorum. Sizi takipteyim🤩

ben bu hafta kayıp :D

neyse geldim bu hafta yoğundum biraz araba aldım direksiyon dersi alıyorum çıkışlarda onlarla uğraşıyorum gelemedim.

pazartesi-salı araba ile uğraştım spor yapamadım çarşamba günü kurstan geldim spor yaptım pazartesi üst vucut salı günü kalça antrenmanı olan antrenmanı çarşamba günü telafi olarak yaptım. her hareketi yapmadım tabi kemik hareketleri yaptım önce kalça sonra üst vucut. dün de karın günümdü karın çalıştım. bugün kalça antrenmanım var direksiyon dersimden sonra gelip yapcam. yarın hııt yapcam. yürüyüşe çıkmam hava karlı çıkasım yok yine direksiyon dersim olacak. pazar günü dinlenme olsun artık. yani bu hafta sporumu tamamladım aksatmadım :) hadi sporla kalın :)

günaydınlar

yine gelipte yazmadım dimi. ya farklı bişey yok o yüzden sanırım. devam ediyorum spora değişiklik yok. dün kalça antrenmanımı yaptım. işte ramazan geliyor ona göre kendimi entegre edicem. geçen sene iftardan 2 saat sonra yapıyordum sporu yine aynı yaparım.
cumartesi günü aybaşı yani benim ölçülme günüm bakalım değişiklik var mı. geçen gün göbeğim inmişken iyidi. dün yine bi göbeğim şişti valla anlamıyorum ben bu vücudumu bişeyler beni şişiyor da.
akşamları pilav türevi yememeye devam ve çok iyi geldi. akşamları o doluluk şişkinlik hissi oluşmuyor. midem daha rahat. ramazanda tabi çok yapamam sanki sahurda kahvaltılık tarzı yicem yumurta filan. iftarda mecbur yenecek. neyse az yicem 2 kaşık fiilan sonrasında sporda yapcam sanırım problem olmaz.

bugün dinlenme günüm yarın karın günü cuma kalça cumartesi hııt vs. neyse gelirim sanırım hadi sporla kalın :)

günaydınlar

spora devam ediyorum hiç aksatmadım. ramazanda iftardan 2 saat sonra yapıyorum spor. dün üst vücut antrenmanı yapıldı bugün kalça antrenmanım var.

vücut ölçülerimi aldım pazar günü
2 şubattaki durumum bu imiş.

bel 72 cm
göbek 82
kalça 96
bacak 55
kol 28

2 marttaki durumum bu

bel 70 cm
göbek 82
kalça 96
bacak 55
kol 28

bel 2 cm inceldi diğerleri aynı. kalçam büyümüyor daha fazla anlamadım gitti. göbeğimle başım dertte erimiyor ya inatçı çıktı daha çok hııt yapmalıyım sanırım ramazan sonrası programımı tekrar güncellicem karna yönelik hııtleri haftada 3 güne çıkarcam olmayacak böyle. neyse sporla kalın görüşürüz :)

ayy değişikliklerden bahsetmedim ya hemen onuda söyleyim.

üst vücutta 4 ten 5 kg dambıla geçtim dün. geçen haftada kalça hareketlerinde 18 kg dan 20 kg ya geçtim halter de. ayyy gelişmem hoşuma gidiyor bu şekilde :halay:

günaydınlar

sporumu yapmaya devam ediyorum. dün karın antrenmanı yaptım bitince hızımı alamayıp hııt antrenmanından 3 hareket ekledim nabzımı yükselttim biraz :) bu şekilde yapayımda göbek çabuk gitsin. :D
bugün kalça günüm. belim karnım sanki bu ramazanla birlikte gidecek gibi oruç iyi geldi. eğer bu şekilde olacaksa demek kalori açığı oluşturmam lazım ben yiyordum popom gelişsin diye popom gelişmeye devam ediyorda gerçi proteinime dikkat ediyorum günlük ölçmüyorum ama dengeli yemeye özen gösteriyorum bakalım ağırlıkları da arttırınca belli olur geçen ay ağırlık istediğim gibi artırmadım bence bu ay dikkate edeyim.
cumartesi günü dinleneyim pazar günü hııt yapayım haftayı kapatayım hadi sporla kalın :)

günaydınlar

cuma günü kalça antrenmanı yapıldı. cumartesi günü dinlendim. pazar günü hııt yapıldı 3 set. 3. sette bittim resmen zorla yaptım. bu ara biraz tatlıyı kaçırdım. cumartesi günü misafirliğe gittik iftara orda yedim. dünde waffle yaptık yedik üstünü gerçi şekersiz çikolata sürdüm ama kalori kaloridir. yarın da yemeğe gitcem ordada yicem neyse artık sonra dikkat ederim uzun zamandır tatlı yemiyodum :D

bugün üst vücut günü hadi sporla kalın :)

günaydınlar

dün kalça antrenmanı yapıldı. ay biraz popom acıyor güzel bir antrenman oldu. bugün dinlenme günüm yuppiiiii :D
ayy regl olcam bi şiştim bi şiştim aynada görünce kendimi böyle şişkin çirkin buluyorum sonra diyorum onlar ödem ödem yanılma ama yok yani böyle şişkinlik moralimi bozuyor olsa da kurtulsam ya yarın olmam gerekiyormuş hadi inş olurumda gider şu ödemler :bicak:hadi sporla kalın :)

günaydınlar

dün kalça antrenmanı yapıldı. ay biraz popom acıyor güzel bir antrenman oldu. bugün dinlenme günüm yuppiiiii :D
ayy regl olcam bi şiştim bi şiştim aynada görünce kendimi böyle şişkin çirkin buluyorum sonra diyorum onlar ödem ödem yanılma ama yok yani böyle şişkinlik moralimi bozuyor olsa da kurtulsam ya yarın olmam gerekiyormuş hadi inş olurumda gider şu ödemler :bicak:hadi sporla kalın :)
Moralinizi bozmayın regl sonrası o şişkinlik geçer gider 🌸

Merhaba. Bende aktif spor yapan biriydim zumba pilates yürüyüş ama Kasım ayında tüp bebek sürecinde girdim bu süreçte hep yattım sürecim Şubat'ta bitti. Yata yata yatmaya alışmışım şimdi spor yapmak bana o kadar zor bir iş gibi geliyor ki
Motive olmak için sizi takipteyim 🥰

Merhaba. Bende aktif spor yapan biriydim zumba pilates yürüyüş ama Kasım ayında tüp bebek sürecinde girdim bu süreçte hep yattım sürecim Şubat'ta bitti. Yata yata yatmaya alışmışım şimdi spor yapmak bana o kadar zor bir iş gibi geliyor ki
Motive olmak için sizi takipteyim 🥰
merhaba hoşgeldiniz :KK200: hadi hemen başlayın daha fazla beklemeye gerek yok. hangi sporu seviyorsanız zumba, pilates, fitness, leslie yapanlar var. fitness yapacaksanız önce ilk 1 ay tüm vücut şeklide başlamanız lazım sonrası bölgesel. yapay zeka chatgpt ile ayarladım ben programı ihtiyaçlarımı yazdım bana önerdi tavsiye ederim.ayriyeten beslenme de önemli. hayatımdan sağlıksız şeyleri çıkardım. bu şekilde istediğiniz vücuda sahip olabilirsiniz yeterki isteyin. :)

merhabalar

çarşamba günü dinlenme günümdü. dün iftara gittim arkadaşlarla eve gelince üşendim spora karın günümdü. regl olcam dün olmam lazımdı olmadım. şiştim iyice canım spor yapmak istemedi o an. hafta sonu telafi etcem. karın antrenmanı yapcam. bugün regl bağlı olarak spor yaparım veya yapmam ilk gün yapmıyorum spor ağırlık antrenmanı ile yaptığım için ağır geliyor onun yerine esneme-yoga yapıyorum. bakalım duruma göre hareket etcem. yarın dinlenme günüm pazar günü hııt pazar günü hııt ile karnı beraber yapabilirim. hadi sporla kalın :)

merhaba hoşgeldiniz :KK200: hadi hemen başlayın daha fazla beklemeye gerek yok. hangi sporu seviyorsanız zumba, pilates, fitness, leslie yapanlar var. fitness yapacaksanız önce ilk 1 ay tüm vücut şeklide başlamanız lazım sonrası bölgesel. yapay zeka chatgpt ile ayarladım ben programı ihtiyaçlarımı yazdım bana önerdi tavsiye ederim.ayriyeten beslenme de önemli. hayatımdan sağlıksız şeyleri çıkardım. bu şekilde istediğiniz vücuda sahip olabilirsiniz yeterki isteyin. :)
Hoşbuldum 🥰 10 dakika pilatesle başladım eski sağlığıma kavuşmak ve artık gerçekten zayıflamak istiyorum üç gündür 10 dakika pilates yapıyorum gebelik düşündüğüm için zumba yapamıyorum çok seviyorum ama maalesef ki yapamıyorum. Lesli de yapabilirim ama şu an bana daha gümbür gümbür bir şeyler lazım 😂 ciddi biriyle ben de bir görüşeyim bu konuyu

günaydınlar

cuma günü kalça antrenmanımı yaptım. cumartesi günü regl oldum o gün zaten dinlenme günümdü evde işlerimi hallettim. iftara arkadaşlara gittim biraz fazla kaçırdım tabii. pazar günü hııt günümdü regl olunca yapmak istemedim hoplamalı zıplamalı malum. sadece karın antrenmanı yaptım. karınım iyi yandı önceki gün de fazla kaçırınca setleri 20 şer kere tekrarlı yaptım iyi yandı karın neyse mutluyum :D

bugün üst vücut günüm. bugünkü programda değişiklik yaptım. benim üst kollarım son zamanlarda fazla kalın gözüktü gözüme sanki çok gelişti ağırlık kaldırdıkça kalınlaştı inceltme odaklı program yazdırdım yapay zekaya. ağırlıkları düşüreceğiz bazı hareketlerde ağırlık az ama tekrar sayısı fazla olacak şekilde düzenlendi bakalım bi de böyle deneyelim. fotolarda bakıyorum kollarım iri iri dedim bu ne ah ah ne var sanki o irilik kalçada olsa dimiii ama :D

hadi bakalım yeni hafta güzel geçsin haftamız sporla kalın :)

Back
X