2015 ocak anneleri çıtır oluyor :-)

Utanıyorum yszmsya sadece böyle diyeyim. Bygün kendimi aştım
Siz ceza vermeden ne iş yaptığımıda yazayım bütün evi sildim 3 oaspas yıkadım kocaman cam sildim televizyon sehpasını normal sehpaları dildim battaniye yıkadım şimdide gümüşlüğü halledecem yeterlidir herhalde..

Be
bence yeterli kendin edip kendin bulmuşun bende gardrop falan daha çamaşır katlanacak

Kizlar 2 hafta boyunca yatmadan yarim saat once yarim limon suyu biraz pulbiber bi kase yogurt yicem gobek eritmede cok etkiliymis oyle diyorlar..bakalim bu gece basladim..

Vay vay vay bu topik ne kadar hareketlenmis boyle Nego sagol canim bi el attın herkes gelmiş topige
I imspecial liste guzel olmus eline saglik
öneml O değil canım Nego saolsun bizi kendimize getirdi verdi ayarı

Kizlar 2 hafta boyunca yatmadan yarim saat once yarim limon suyu biraz pulbiber bi kase yogurt yicem gobek eritmede cok etkiliymis oyle diyorlar..bakalim bu gece basladim..
bende yarin gece baslayım işe yarıyor mu bakalım

nerem fıstık kız sizde boy bari var ben bildiğim bücürüm

günaydın 1 dilim tambuğday ekmek küçük bi parça keçi peyniri çok az acuka haşlanmış yumurta beyazı bi kaç tane yeşil zeytin bi fincan çay

bu arada dün kvdede akrabalar toplandı ama kaçırmadım çok bişi yemedim 2 tane ayrı zaman dilimlerinde dilimli börek yedim çok büyük değildi bi tane patlıcanlı poğaça böğrülce salatası kv kremşantinin iine kuru meyveleri ve petibör büskivi kırıp parfe yapmış iki dilimde ondan yedim akşam bişi yemedim sabah kahvaltıda yapmamıştım

Günaydınlarrr

kahvaltı
sahanda yumurta
süzme peynir
zeytin, erik receli
domates salatalik
ceyrekten azcik fazla ekmek
cay

dun biraz kacirdim kiymali pideden
yemeyince kiziyorlar sen enziklisin diyolar
ikide bir de sen aciktikysan tekrar ye diyo ablam emziklisin diyo ne i y iymis ama yok yok dedim yemem

ay beni de unutmamış
hamilelik öncesi 83
sonrası 88
suan 90
hedef 75
boy 170

evlendiğimde 75 dim ve kilomdan şikayetçiydim şimdi o kilomda olsam yeter diyorum :)

ben koşu bandı aldım onu bekliyorum o gelene kadarda pilates yapıcam koşu bandım da gelince yürüyüş+pilates :)

eskiden foto çekilmeye bayılan ben nefret eder oldum eski fotojenik gnlerime dönmek istioum

menülerimi de akşamları topluca paylaşırım

herkese kolay gelsin :)

18 eylül cuma 2015

Sabah: bir tane biskrem alışkanlık sabahın altisinda tabakta görünce ağzıma attım:)

Kahvaltı: bir haşlanmış yumurta, peynir, domates, biber, iki dilim tam buğday ekmeği, bi çay kaşığı nutella, bir çay kaşığı fındık ezmesi, şekersiz çay

Ara: yok

Öğlen: bir büyük kase tavuk çorbası, iki dolim tam buğday ekmeği, bir galeta, üzüm

Ara:bir kase diyet gevrek

Akşam: Bir kase tavuk çorbası, iki dilim tam b. ekmeği, yoğurtlu kabak, bir galeta

su hatırlamıyorum:) spor olarak perde asma ev süpürme okul faslı çamaşır asma toplama:) ve koltuk silme

Kızlar canım çok tatlı çekince meyve yiyerek mi dengeleyim çok seker krizi gelo yor bu ara akil verin tatlı kurabiye geciyo gÖZümden ama yemiuorum son 3 gündür regl oldum ondan mip
anaaaaam İskender mi bayılırım kız kanıma girdin:) aylar oldu yemeyeli hatta yıllar olabilir:) menü de iyi yinede:)

canım tatlı krizine hurma ya da keçi boynuzu öneririm:) hurmayı tek rakam olarak ye ama mesela 1-3-5 gibi çift rakam olunca kan şekerini yükseltiyormuş bilimsel olarak kanıtlanmış, peygaber efendimizde öyle yaparmış
ay ben dıyet mıyet yapmıyorum utandım sımdı okuyunca gün gün gezip pasta borek yiyorum herkes verdın butun kıloları dıyo gaza gelıorum
olmazzz geri alırsın verdiğin kiloları koruman lazım gel sen yamacımıza:)
aferin sana iyi yapmışsın eritmiştirsin yediklerini
Canım arada çikolata kaçamağıda olsuuuun :-(
olmaaaaazzz lütfen böyle tavsiyeler vermeyelim ev çikolata kaynıyor:) diyet yaptığımı öğrenen kocam sabotaj düzenlemeye çalışıyor:)
duymuştum canım bunu sende işe yararsa bende yapıyım:)
Yatmadan önce ben 15 leblebi 5 fıstık yedim hakim bey ölecektim yoksa
olsun canım ben de yiyorum ara öğün yapıyorum yani yoksa midem kazınır sabaha kadar emiyor benim ki
nerem fıstık kız sizde boy bari var ben bildiğim bücürüm
yok canım ne boyu bende 1,60 ım
günaydın 1 dilim tambuğday ekmek küçük bi parça keçi peyniri çok az acuka haşlanmış yumurta beyazı bi kaç tane yeşil zeytin bi fincan çay
güzel olmuş
hımmm neyse olur arada izin günü:)
menün güzel canım:)
Kahvaltı
2 bardak su

1 kk peynir
2 zeytin
az patatesli yumurta
2 dilim ekmek

10 leblebi
güzel olmuş:)

canım sende boylusun hadi bakalım çıtır olma zamanı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…