Canım arada çikolata kaçamağıda olsuuuun :-(Kızlar canım çok tatlı çekince meyve yiyerek mi dengeleyim çok seker krizi gelo yor bu ara akil verin tatlı kurabiye geciyo gÖZümden ama yemiuorum son 3 gündür regl oldum ondan mip
bence yeterli kendin edip kendin bulmuşun bende gardrop falan daha çamaşır katlanacakUtanıyorum yszmsya sadece böyle diyeyim. Bygün kendimi aştım
Siz ceza vermeden ne iş yaptığımıda yazayım bütün evi sildim 3 oaspas yıkadım kocaman cam sildim televizyon sehpasını normal sehpaları dildim battaniye yıkadım şimdide gümüşlüğü halledecem yeterlidir herhalde..
Haha bozacının şahidi şıracı gibi oluyor bana kalsa ben neler kaçırırım ama nadir olursa olsun hergun kaçmazsaCanım arada çikolata kaçamağıda olsuuuun :-(
Haha bozacının şahidi şıracı gibi oluyor bana kalsa ben neler kaçırırım ama nadir olursa olsun hergun kaçmazsa
He yaa hep böyle yapsam bende kilo milo kalmazBe
bence yeterli kendin edip kendin bulmuşun bende gardrop falan daha çamaşır katlanacak
öneml O değil canım
bende yarin gece baslayım işe yarıyor mu bakalımKizlar 2 hafta boyunca yatmadan yarim saat once yarim limon suyu biraz pulbiber bi kase yogurt yicem gobek eritmede cok etkiliymis oyle diyorlar..bakalim bu gece basladim..
nerem fıstık kız sizde boy bari var ben bildiğim bücürümyok canım ya koşturuyorsun birde onu da düşün
gayet iyi ekmek çok değil canım rahat ol, sadece hamur işi tatlı abur cubur yok zor ama başarabiliriz:)
hadi bakalım bende regliyken 3 kilo fazla çıktığımı bilirim canım:) gitsin yağlar fazlalıklar:)
o zaman eşine haksızlık etmiyim:) iyi yapmış enişte:)
menü süper canım hatta az bile:)
oooo sen var ya fıstıksın canım bize göre:)
menü çok iyi canım:)
aysimason
@hihami
Dafiduck
@Sevdeangel
@minione
Duha22
@PINAR45
@sarfansari
@praline
@bullancak
@t_ugba
@Zaman_siz
@ilayda83
pellinnn
@Queen_21
@Mrssuperfine
Evet hanımlar nerdesiniz bir görünüp kaybolmak yok, ne yerseniz yiyin buraya yazın ki bir daha yemeye çekinesiniz:)
Rica ettik sağolsun I imspecial açtı topiği ama böyle kilo verilmez, kurallarımızı belirleyelim gerçekçi hedefler koyalım kendimize, çoğumuz emziriyoruz emzirmesekte bebek bakıyoruz uykusuz kalıyoruz, bizi güçten düşürmeyecek protein ağırlıklı beslenebiliriz.
Ben kuralları yazayım, herkes fikrini yazsın, ortak payda da buluşalım, çok sıkmayalım ama gevşekte olmayalım:)
İlk iş tablomuz olsun
Her gün menü bildirimi şart olsun mesela iki gün üst üste menü bildirimi olmazsa uyarı olsun devamı halinde yarışmadan çıkarılsın, acımasız ama kural iyidir:)
Kaçamak illa ki olur robot değiliz, kaçamak halinde ceza olarak spor olsun, bir kere kaçtı amaaaan demek yok iki katı spor demek bu ona göre:)
Herkes en az 10 dk da olsa spor yapsın, yürüyüş olur, merdiven çıkmak, lesli( ki tavsiye ederim zamanında yapmışlığım var selülit bile kalmıyor), pilates, callenetics, evde spor aleti varsa o, mesela twister olabilir hem ucuz hem de işe yarıyormuş
Misafir olunca izinli olunabilir
Hafta da bir gün izin verilebilir motivasyon amaçlı, diyetisyenler bile yaptırıyor bunu:)
Aklıma gelenler bunlar
Cuma bildirim günü denmişti sanırım
Kahvaltı
2 bardak su
1 kk peynir
2 zeytin
az patatesli yumurta
2 dilim ekmek
10 leblebi
Nego menu mecbur değişti dışarı çıkınca ama abartmadım
Super menü oldu normal menu
Öğle
Yoğurtlu iskender ekmekleri yenmedi
Çeyrek dilim kuneffe
Aksam
3 haşlama baget tavuk
yoğurt
Yatarken
1 şeftali
anaaaaam İskender mi bayılırım kız kanıma girdin:) aylar oldu yemeyeli hatta yıllar olabilir:) menü de iyi yinede:)Kızlar canım çok tatlı çekince meyve yiyerek mi dengeleyim çok seker krizi gelo yor bu ara akil verin tatlı kurabiye geciyo gÖZümden ama yemiuorum son 3 gündür regl oldum ondan mip
olmazzz geri alırsın verdiğin kiloları koruman lazım gel sen yamacımıza:)ay ben dıyet mıyet yapmıyorum utandım sımdı okuyuncagün gün gezip pasta borek yiyorum herkes verdın butun kıloları dıyo gaza gelıorum
aferin sana iyi yapmışsın eritmiştirsin yedikleriniUtanıyorum yszmsya sadece böyle diyeyim. Bygün kendimi aştım
Siz ceza vermeden ne iş yaptığımıda yazayım bütün evi sildim 3 oaspas yıkadım kocaman cam sildim televizyon sehpasını normal sehpaları dildim battaniye yıkadım şimdide gümüşlüğü halledecem yeterlidir herhalde..
olmaaaaazzz lütfen böyle tavsiyeler vermeyelim ev çikolata kaynıyor:) diyet yaptığımı öğrenen kocam sabotaj düzenlemeye çalışıyor:)Canım arada çikolata kaçamağıda olsuuuun :-(
duymuştum canım bunu sende işe yararsa bende yapıyım:)Kizlar 2 hafta boyunca yatmadan yarim saat once yarim limon suyu biraz pulbiber bi kase yogurt yicem gobek eritmede cok etkiliymis oyle diyorlar..bakalim bu gece basladim..
olsun canım ben de yiyorum ara öğün yapıyorum yani yoksa midem kazınır sabaha kadar emiyor benim kiYatmadan önce ben 15 leblebi 5 fıstık yedim hakim bey ölecektim yoksa
yok canım ne boyu bende 1,60 ımnerem fıstık kız sizde boy bari var ben bildiğim bücürüm
güzel olmuşgünaydın 1 dilim tambuğday ekmek küçük bi parça keçi peyniri çok az acuka haşlanmış yumurta beyazı bi kaç tane yeşil zeytin bi fincan çay
hımmm neyse olur arada izin günü:)bu arada dün kvdede akrabalar toplandı ama kaçırmadım çok bişi yemedim 2 tane ayrı zaman dilimlerinde dilimli börek yedim çok büyük değildi bi tane patlıcanlı poğaça böğrülce salatası kv kremşantinin iine kuru meyveleri ve petibör büskivi kırıp parfe yapmış iki dilimde ondan yedim akşam bişi yemedim sabah kahvaltıda yapmamıştım
menün güzel canım:)Günaydınlarrr
kahvaltı
sahanda yumurta
süzme peynir
zeytin, erik receli
domates salatalik
ceyrekten azcik fazla ekmek
cay
dun biraz kacirdim kiymali pideden
yemeyince kiziyorlar sen enziklisin diyolar
ikide bir de sen aciktikysan tekrar ye diyo ablam emziklisin diyo ne i y iymis ama yok yok dedim yemem
güzel olmuş:)Kahvaltı
2 bardak su
1 kk peynir
2 zeytin
az patatesli yumurta
2 dilim ekmek
10 leblebi
ay beni de unutmamış
hamilelik öncesi 83
sonrası 88
suan 90
hedef 75
boy 170
evlendiğimde 75 dim ve kilomdan şikayetçiydim şimdi o kilomda olsam yeter diyorum :)
ben koşu bandı aldım onu bekliyorum o gelene kadarda pilates yapıcam koşu bandım da gelince yürüyüş+pilates :)
eskiden foto çekilmeye bayılan ben nefret eder oldum eski fotojenik gnlerime dönmek istioum
menülerimi de akşamları topluca paylaşırım
herkese kolay gelsin :)