Ama ben cayin yaninds bisiler yedim kuruyemiş vs.yok canım ya koşturuyorsun birde onu da düşün
gayet iyi ekmek çok değil canım rahat ol, sadece hamur işi tatlı abur cubur yok zor ama başarabiliriz:)
hadi bakalım bende regliyken 3 kilo fazla çıktığımı bilirim canım:) gitsin yağlar fazlalıklar:)
o zaman eşine haksızlık etmiyim:) iyi yapmış enişte:)
menü süper canım hatta az bile:)
oooo sen var ya fıstıksın canım bize göre:)
menü çok iyi canım:)
Sa g ol canim ellerine saglik.kızlae selam listeyi cok guzel yapmıstım ama yapıstırınca ancak boyle oldu hatta ustunde altalta duxenleme yaptım ama yıne duzelttı gıcık kkanlamadım bu işi neyse begenmeyen kendi yapsın cok ugrastım uyduruk gorunsede
bugun cuma kilo bildirimi
Gecen hafta74 kg
Bu hafta:73.1 REGL 5.GUNN
FARK:900 GR
bende reglim napalım baslamak lazım bı yerdenKafasına göre yazmış yine tabletregliyken dicektim
canım bizde her aksam mutlaka ıcerız kuruyemiste yerız hatta buskıvı falan ama artık yemiycem bos cay ıctım hıcbısey an"lamadım ama olsunAma ben cayin yaninds bisiler yedim kuruyemiş vs.
Günaydın yahu siz aksam yenekten sonra daha bişi yemiyor musunuz
cayi cok severim oglus uyuyu n ca 9 gibi uyuyordu iki gundur uyumuyo ama saat 10 olsa dahi a k sam cayimi icicem
superrrrrrrrrrrrr aferin sana canım devamGünaydın bugün ki kilom 74iki günde 1 kilo verdim
75 le başladım:)
kızlae selam listeyi cok guzel yapmıstım ama yapıstırınca ancak boyle oldu hatta ustunde altalta duxenleme yaptım ama yıne duzelttı gıcık kkanlamadım bu işi neyse begenmeyen kendi yapsın cok ugrastım uyduruk gorunsede
Gecen hafta74 kg
Canım ben artık akşam çay içmiyorum çözümüm bu:)Ama ben cayin yaninds bisiler yedim kuruyemiş vs.
Günaydın yahu siz aksam yenekten sonra daha bişi yemiyor musunuz
cayi cok severim oglus uyuyu n ca 9 gibi uyuyordu iki gundur uyumuyo ama saat 10 olsa dahi a k sam cayimi icicem
canım bulursan haber ver bulamadimcanım tebrikler kilo için
tablo nasıl yapılıyor acaba eskiden biliyordum bir araştırayım:)
ellerine sağlık canım. gayet güzel olmuşkızlae selam listeyi cok guzel yapmıstım ama yapıstırınca ancak boyle oldu hatta ustunde altalta duxenleme yaptım ama yıne duzelttı gıcık kkanlamadım bu işi neyse begenmeyen kendi yapsın cok ugrastım uyduruk gorunsede
Gecen hafta74 kg
eğer evde abur cubur yoksa çayın yanına bişey aramıyorum ben şekersiz güzel güzel içiyorumCanım ben artık akşam çay içmiyorum çözümüm bu:)
super menü:)Bugün ac karnına 2 bardak su
Sabah kahvaltısı
Çeyrek kaşarlı tost
2 çatal tahin helvasi
1 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
Ara .1 şeftali
Öğle
Haşlama tavuk
patlıcan kurusu yogurtlu
domates
Aksam
çorba
salata
5kaşık sebze yemegi
Yogurt
aynen canim eve sokma en guzeli:)eğer evde abur cubur yoksa çayın yanına bişey aramıyorum ben şekersiz güzel güzel içiyorumama işte evde varsa yok yemezsem olmuyo en iyisi eve abur cubur almamak hemde hesaplı