• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde spor günlüğüm

askim mutlu yillar geri döndüm malum yeni yil yeni umutlar :)
Bundan sonra haftada 3 tüm vucut kas antremani ve 2 gün pilates yapmayi düsünüyorum (regl haftasi haric o zaman period workout & yürüyüs)
Ve mümkün oldugunca ac karnima yapmak istiyorum bütün antremanlari
Bugün bunu yaptim ve bileklerime de agirlik takmistim, dumbbellar 2ser kiloydu gercekten asiri etkiliydi sonrasinda kendimi dusa zor attim hatta kac saat gecti aradan hala merdivenleri inerken bacaklarim titriyor :KK70: ayrica no talking olmasi cok hosuma gitti videoyu laptoptan actim telefondan da müzik actim o sekilde yaptim (genelde antreman videolarindaki müzikleri sevmem ve konusmalara gicik olurum) her neyse tavsiyemdir :)

mutlu yıllar :KK200:

ay hadi bakalım. yeni bir yıl yeni bir sen. bırakmak yok.yola devam :)
çokta aç karna yapma bu sefer bayılır kalırsın ben yıldızları sayıyordum o ara. en azından 1 muz yiyebilirsin. hadi bakalım bekliyorum her gün ben burdayım

günaydınlar

dün feci şekilde uyandım. salı günü üst vücut ve karın antrenmanımı yaptım. hiç bişeyim yoktu. sabah bi uyandım. ayak baldırlarım çok kötü. yürüyemiyorum. sıcak su torbası koydum. ağrı kesici içtim. hiç bişey yapmadım dün yattım tüm gün. yatmadan h. cevizi yağı sürdüm iyi gelirmiş. şuan daha iyim. en azından yürüyorum :) nasıl bir masajsa geçmedi ya acısı. halbuki alt vücut çalışmadım bile. karın yaparken biraz bacaklarımı kullandım. bi de üst vücutta deadlift yaptım belkio bişey yaptı. neyse artık. bugün de spor yapmıcam. yürüyüşte yok. dinlencem biraz. ağrı geçmeden spor yaparsam böyle devam edermiş geçmesini beklemeliyim olmadı hafta sonu hafif bir antrenman yaparım. offf ya ne güzel sporumu düzenlemiştim olacak şey mi ya. :( hadi sporla kalın :)

mutlu yıllar :KK200:

ay hadi bakalım. yeni bir yıl yeni bir sen. bırakmak yok.yola devam :)
çokta aç karna yapma bu sefer bayılır kalırsın ben yıldızları sayıyordum o ara. en azından 1 muz yiyebilirsin. hadi bakalım bekliyorum her gün ben burdayım
yok birakmayacagim cunku nasipse sonbahar veya kisin dugunum var insallah :)
Creatine icmeye basladim simdi onu alacagim antremanlar öncesi. Bu arada dün bu antremani yaptim ac karnima sonra ara vermek zorunda kaldim ama kendim agirliklarla antreman yaptim 40 dakika dolana kadar.

günaydınlar

dün feci şekilde uyandım. salı günü üst vücut ve karın antrenmanımı yaptım. hiç bişeyim yoktu. sabah bi uyandım. ayak baldırlarım çok kötü. yürüyemiyorum. sıcak su torbası koydum. ağrı kesici içtim. hiç bişey yapmadım dün yattım tüm gün. yatmadan h. cevizi yağı sürdüm iyi gelirmiş. şuan daha iyim. en azından yürüyorum :) nasıl bir masajsa geçmedi ya acısı. halbuki alt vücut çalışmadım bile. karın yaparken biraz bacaklarımı kullandım. bi de üst vücutta deadlift yaptım belkio bişey yaptı. neyse artık. bugün de spor yapmıcam. yürüyüşte yok. dinlencem biraz. ağrı geçmeden spor yaparsam böyle devam edermiş geçmesini beklemeliyim olmadı hafta sonu hafif bir antrenman yaparım. offf ya ne güzel sporumu düzenlemiştim olacak şey mi ya. :( hadi sporla kalın :)
Bu kremi cani gönülden tavsiye edebilirim, tesadüfen kesfettim ve türkiye'ye giden kuzenimden istedigim tek sey oldu :D
1736035719687.png

yok birakmayacagim cunku nasipse sonbahar veya kisin dugunum var insallah :)
Creatine icmeye basladim simdi onu alacagim antremanlar öncesi. Bu arada dün bu antremani yaptim ac karnima sonra ara vermek zorunda kaldim ama kendim agirliklarla antreman yaptim 40 dakika dolana kadar.

Yaaaa tebrikler :KK200:

günaydınlar

sabah 6 da kalktım. meditasyon yoga yaptım. artık böyle hafta sonları da dahil. 21 gün devam etmeyi düşünüyorum sonrasına bakarız. bu gün ilk günümdü.

dün spora başlayabildim geçti baldır ağrım ne lanet bişeymiş ya. kalça yaptım bi de risk budur dedim :D
kendimi iyi hissediyorum hafta sonu da yoga yaptım iyi geldi. birazda kendimi yordum hafta sonu evde işler vardı dedim spor yapmalıyım dün yaptım. evde hala işler bitmedi onları bıraktım yani spor için :D

bugün dinlenme günüm. sanki çok spor yaptım da neyse ya bugün programımda yok yani spor napayım. :D zaten keman çalışcam bugün tembellik yaptım. hadi sporla kalın :)

Merhaba günlüğünüzü takip ediyorum çok güzel gidiyorsunuz bende her gün tüm vücut work out yapıyorum ama artık bölgesel çalışacağım alt Karın için her gün yapabileceğim bi program arıyorum bildiğiniz önerdiğiniz bi video vs var mı Pamela Reife başladım ama pek etkili olmadı

günaydınlar
dün sporum yoktu kedimi pansumana götürdüm(kısırlaştırıldı ablaları) sonra onu bırakıp yürüyüşe çıktım. 1 saat yürüdüm. sonra markete gittim haftalık alışverişimi yaptım geldim.

bugün normalde kalça günümdü ama üst vücut geçen hafta az yaptım bir de pazar günü kalça yapmıştım. bugün üst vücut yapayım zaten bacağım kalça kısmım ağrıyor şuan.

yani bugün üst vücut ve hııt yapcam. geçen hafta hııt yapmadım. bu hafta hııti hafta sonu erken kalkcam yapmayı düşünüyorum. yani 3 veya 4 hııt yapcam bu hafta şu karnımdaki yağların eriyip kasa dönüşmesi lazım artık. :kızgın:

bugün ayrıca sabah 6 da kalkıp meditasyonumu ve yogamı da yaptım.

hadi sporla kalın :)

günaydınlar

dün üst vücut- hııt antrenmanı yapıldı tik atılsın :D

üst vücutta 3 kg den 4 kg ye geçiş yaptım biraz zorladı açıkçası. 0,5 kg ağırlığım olsa keşke dedim.3,5 kg ya geçerdim. biraz zorlandım bi ara 4 kg zorlamıyordu aslında sporu aksatınca zorlandım nedense. neyse artık zorlanmadan olmaz. aralarda bazı hareketleri 3 kg ile yaptım.
hııt antrenmanı baya zordu zaten tek set yaptım öldüm ama. sonra bana bişeyler oldu hızımı alamadım karın egzersizleri yaptım bi kaç tane de :D

bugün dinlenme günüm. yarın kalça ve karın günüm yarın devam spora. sabah 6 da kalkıp yogaya devam ediyorum çok iyi geliyor dün ağırlık artırınca biraz boynum ağrımıştı bugün yogada ağrısı geçti çok iyi geldi yogaya devam etcem gerçekten açıldığımı hissediyorum

günaydınlar

dün dinlenme günümdü. bugün kalça ve karın kası antrenmanım var. ve bir de alt karın için antrenman eklemeyi düşünüyorum. süreye göre ayarlıcam. 3 set yapıyordum karın antrenmanını 2 set yapıp 1 sette alt karın yapabilirim.bakcam 1,5 saati çok aşmamayı tercih ediyorum sporda.

ay bugün bi pantolon giydim popom var ya ne kadar güzel gözüküyor. yaaa istediğime ulaşmak o kadar iyi hissetirdi ki. darısı karın kasına inş az kaldı ona da hissediyorum çıkacak bi yerlerden :D
bugün 6 da kalktım yine meditasyon yogamı yaptım esnemeye başladım çok iyi geliyor.

günaydınlar

dün kalça-karın antrenmanı yapıldı. kalçayı da 4 kg'luk dambıl ile squat yaparken yandım. iyi oldu arttırmam. marta kadar devam sonra 4,5- 5 e geçerim. 5 ten sonra geçmeyi planlamıyorum yeter bence. çok kaslı kaslı durmayım sonra :D neyse bakarız belime de ağrı giriyor böyle o yüzden biraz. kas yapayım derken bel çıkarmayım sonra :D tamam iğrençti kabul.:olamaz:

aslında ölçülmeyi planlıyordum sonra vazgeçtim ya. ayın 1inde ölçülcem. ay başları ölçülüyorum ya. 1 ocakta ölçülmedim sanki moralim bozulacak gibi geldi.
1 şubatta ölçülcem yazcam söz

bugün üst vücut hııt antrenmanım var. hadi sporla kalın :)

günaydınlar

cuma günü üst vücut karın antrenmanımı yaptım. hııt hafta sonu yapcam dedim canım yapmak istemedi. cumartesi günü yaklaşık 9 km yürüdüm. sabah 6 da kalkmaya devam ediyorum. hafta sonuda öyle yaptım müthişti. pazar günü kalça ve hııt yaptım. sabah spor yapmak çok güzelmiş keşke hep yapabilsem. sabah 7 de yulafımı yedim 9da da spora başladım. 11 de kahvaltı yaptım.

normalde bugün spor yok ama perşembe günü planım var (planım da şeyyyyy waffle yiyeceğiz :) bence hakkettimmmm hiç cık cıklamayın :D ) o gün spor yapamam. bugünden yapcam o yüzden. bugün üst vücut-karın çalışırım. dünkü kalça çalışmasında 4 kg dambıl hiç zorlamadı beni. ilk yapışımda zorlanmıştım. yarım kilo dambıl almam lazım yani plaka. 4 ten bir anda 5 e geçmeyeyim. 3ten 4 e bile geçerken zorlandım ne yalan söyleyim üst vücutta tabi. kalça da zorlamadı bakalım bugün ne olacak.

Merhabalar

bugün üst vücut-karın antrenmanım var. cumartesi günü ölçülme günüm pazartesi günü gelince yazarım ölçüleri. yarın yürüyüş yapcam. pazar günü kalça-hııt yapcam. pazartesi günü yeni bir antrenman programına başlıyorum yeni bir ay yeni bir program bakalım nasıl olacak hadi sporla kalın :)

merhabalar
cuma günü üst vücut-karın antrenmanı yapıldı. cumartesi günü yürüyüş yaptım. pazar günü ölçüldüm. tatata taaaaaa. :D hayal kırıklığıııııı yarı mutluluk yarı hayal kırıklığı diyelim. mutluluk popom büyüdü :) belim kalınlaştı :( yaptığım bazı hareketler belimi kalınlaştırmış. yani beslenmem de sorun yok çünkü proteinli yiyecekler yiyorum.biraz karbonhidratı azaltabilirm bu hafta pilav türevi yemicem çorba ve ana yemek salata yoğurt vs. pilavda basmati, bulgur,kinoa yiyordum gerçi neyse onları da keseyim bir süre. bu arada ben aralık ve ocakta ölçülmemişim nedense 9 kasımmış en son. bende sanıyorum ki bel 69 cm keşke ölçülseydim ya. neyse geçelim ölçülere

9 kasım ölçülerim şunlarmış

bel 69
göbek 82
kalça 92
bacak 52
kol 27

2 şubat
bel 72 cm
göbek 82
kalça 96
bacak 55
kol 28

belim 3 cm kalınlaştı. bazı hareketlerden dolayı yapay zekaya sordum. bazı yaptığım bel hareketleri beli kalınlaştırıyormuş russian twist (yanlış yazmadım umarım) gibi onları çıkardım. yani oblik hareketleri beli kalınlaştırırmış onları programdan çıkardım. kalça hareketlerinde beli kalınlaştıran hareketlerde ağırlık çok kullanmamam lazımmış. onlara da dikkat etcem.

göbek aynı alt karnım var hala erimiyor napsam.hııt yapcam bol bol.

canım kalçam 4 cm büyüdü her şey onun içindi zaten. :D 100 cm olana kadar devm dermişim şaka şaka biraz dolgunlaştırma ve kaldırsam iyi olur küçülmesin yeter buna razıyım.
bacak zaten kalça ile beraber büyüyor ona takılmadım bacaklarım güzel gözüküyor. kol 1 cm büyümüş kol çalışınca büyüyor sanırım çok takılmadım.

yani genel olarak şöyle bakınca belimin kalınlaştığını bile çok anlamadım açıkçası aynaya bakınca kendimi beğeniyorum ama ölçülerde belli belimi inceltmem lazım. her ayda ölçülcem unutmayayım. hedef 70 cm diyelim şimdilik :) bakalım bugün zaten yeni antrenman programına geçiyorum.

yeni hafta yeni program haftada 5 gün spor ama her gün farklı bir bölge 2 bölge yok yani mesela bugün sadece üst vucut çalışcam yani daha önce 2 saate yakın spor yapıyorken şimdi 1-1,5 saat yapcam bi de spor salonu mantığı 12 tekrar 4 set gibi müziği açıcam spor yapcam youtube izleme olayı yok tabi ben yine de hareketleri youtube da sıraya koydum yapılışlarına bakcam sadece. hadi bakalım nasıl olacak. heyecanlıyım sporla kalın :)

merhabalar

ay giripte yazmadım ya dün. neyse pazartesi günü üst vücut antrenmanı yaptım 1,5 saat sürdü uzun sürdü yorduda. dün kalça antrenmanım vardı 1 saat çalıştım. bugün sporum yok yarın karın günü sadece karın çalışcam. artık 1 bölge tek bir gün demiştim. bugün çok sevdiğim pantolonuma giremedim sanırım popomdan dolayı. karnımı biraz eritirsem karından girebilirim diye düşünüyorum. 2 sene önce almıştım pantolonu çok seviyordum baktım sitede yok satışı olsa büyük bedenini alırdım yani. esneme payıda yok pantolonda üzüldüm neyse popom büyüsün boşver artık pantolon kalsın karın eriyince bakarım. :D

merhabalar

dün spor yoktu bugün karın antrenmanım var. ah başımın belası karın. beslenmemde değişikliğe gittim yapay zeka yapay zeka söyle bana nedir bu alt karnımın sorunu dedim. o da bana akşam yeklerinde karbonhidrat yeme gün içerisinde ye dedi. akşam hafif ana yemek yoğurt, salata yap dedi. artık öyle yapcam evet akşamları pilav türevi yiyordum onu kesiyorum öğlen yicem. akşam hafif yicem gerçi bu hafta öyle yapıyorum şuan daha iyi hissediyorum o şişkinlik hissi akşam olmuyor dün biraz karnım guruldadı ama yatarken alışacak :)

merhabalar

dün karın antrenmanı yapıldı. bugün kalça günüm. yarın hııt yapcam yürüyüşe çıkmıcam pazar günü trekkinge gidiyorum. o yüzden pazar günü yapacağım hııti yarın yapcam pazar günü de yürücem. hadi sporla kalın :)

Back