• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde spor günlüğüm

askim mutlu yillar geri döndüm malum yeni yil yeni umutlar :)
Bundan sonra haftada 3 tüm vucut kas antremani ve 2 gün pilates yapmayi düsünüyorum (regl haftasi haric o zaman period workout & yürüyüs)
Ve mümkün oldugunca ac karnima yapmak istiyorum bütün antremanlari
Bugün bunu yaptim ve bileklerime de agirlik takmistim, dumbbellar 2ser kiloydu gercekten asiri etkiliydi sonrasinda kendimi dusa zor attim hatta kac saat gecti aradan hala merdivenleri inerken bacaklarim titriyor :KK70: ayrica no talking olmasi cok hosuma gitti videoyu laptoptan actim telefondan da müzik actim o sekilde yaptim (genelde antreman videolarindaki müzikleri sevmem ve konusmalara gicik olurum) her neyse tavsiyemdir :)

mutlu yıllar :KK200:

ay hadi bakalım. yeni bir yıl yeni bir sen. bırakmak yok.yola devam :)
çokta aç karna yapma bu sefer bayılır kalırsın ben yıldızları sayıyordum o ara. en azından 1 muz yiyebilirsin. hadi bakalım bekliyorum her gün ben burdayım

günaydınlar

dün feci şekilde uyandım. salı günü üst vücut ve karın antrenmanımı yaptım. hiç bişeyim yoktu. sabah bi uyandım. ayak baldırlarım çok kötü. yürüyemiyorum. sıcak su torbası koydum. ağrı kesici içtim. hiç bişey yapmadım dün yattım tüm gün. yatmadan h. cevizi yağı sürdüm iyi gelirmiş. şuan daha iyim. en azından yürüyorum :) nasıl bir masajsa geçmedi ya acısı. halbuki alt vücut çalışmadım bile. karın yaparken biraz bacaklarımı kullandım. bi de üst vücutta deadlift yaptım belkio bişey yaptı. neyse artık. bugün de spor yapmıcam. yürüyüşte yok. dinlencem biraz. ağrı geçmeden spor yaparsam böyle devam edermiş geçmesini beklemeliyim olmadı hafta sonu hafif bir antrenman yaparım. offf ya ne güzel sporumu düzenlemiştim olacak şey mi ya. :( hadi sporla kalın :)

mutlu yıllar :KK200:

ay hadi bakalım. yeni bir yıl yeni bir sen. bırakmak yok.yola devam :)
çokta aç karna yapma bu sefer bayılır kalırsın ben yıldızları sayıyordum o ara. en azından 1 muz yiyebilirsin. hadi bakalım bekliyorum her gün ben burdayım
yok birakmayacagim cunku nasipse sonbahar veya kisin dugunum var insallah :)
Creatine icmeye basladim simdi onu alacagim antremanlar öncesi. Bu arada dün bu antremani yaptim ac karnima sonra ara vermek zorunda kaldim ama kendim agirliklarla antreman yaptim 40 dakika dolana kadar.

günaydınlar

dün feci şekilde uyandım. salı günü üst vücut ve karın antrenmanımı yaptım. hiç bişeyim yoktu. sabah bi uyandım. ayak baldırlarım çok kötü. yürüyemiyorum. sıcak su torbası koydum. ağrı kesici içtim. hiç bişey yapmadım dün yattım tüm gün. yatmadan h. cevizi yağı sürdüm iyi gelirmiş. şuan daha iyim. en azından yürüyorum :) nasıl bir masajsa geçmedi ya acısı. halbuki alt vücut çalışmadım bile. karın yaparken biraz bacaklarımı kullandım. bi de üst vücutta deadlift yaptım belkio bişey yaptı. neyse artık. bugün de spor yapmıcam. yürüyüşte yok. dinlencem biraz. ağrı geçmeden spor yaparsam böyle devam edermiş geçmesini beklemeliyim olmadı hafta sonu hafif bir antrenman yaparım. offf ya ne güzel sporumu düzenlemiştim olacak şey mi ya. :( hadi sporla kalın :)
Bu kremi cani gönülden tavsiye edebilirim, tesadüfen kesfettim ve türkiye'ye giden kuzenimden istedigim tek sey oldu :D
1736035719687.png

Back
X