merhabalar
cuma günü üst vücut-karın antrenmanı yapıldı. cumartesi günü yürüyüş yaptım. pazar günü ölçüldüm. tatata taaaaaa.
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
hayal kırıklığıııııı yarı mutluluk yarı hayal kırıklığı diyelim. mutluluk popom büyüdü :) belim kalınlaştı
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
yaptığım bazı hareketler belimi kalınlaştırmış. yani beslenmem de sorun yok çünkü proteinli yiyecekler yiyorum.biraz karbonhidratı azaltabilirm bu hafta pilav türevi yemicem çorba ve ana yemek salata yoğurt vs. pilavda basmati, bulgur,kinoa yiyordum gerçi neyse onları da keseyim bir süre. bu arada ben aralık ve ocakta ölçülmemişim nedense 9 kasımmış en son. bende sanıyorum ki bel 69 cm keşke ölçülseydim ya. neyse geçelim ölçülere
9 kasım ölçülerim şunlarmış
bel 69
göbek 82
kalça 92
bacak 52
kol 27
2 şubat
bel 72 cm
göbek 82
kalça 96
bacak 55
kol 28
belim 3 cm kalınlaştı. bazı hareketlerden dolayı yapay zekaya sordum. bazı yaptığım bel hareketleri beli kalınlaştırıyormuş russian twist (yanlış yazmadım umarım) gibi onları çıkardım. yani oblik hareketleri beli kalınlaştırırmış onları programdan çıkardım. kalça hareketlerinde beli kalınlaştıran hareketlerde ağırlık çok kullanmamam lazımmış. onlara da dikkat etcem.
göbek aynı alt karnım var hala erimiyor napsam.hııt yapcam bol bol.
canım kalçam 4 cm büyüdü her şey onun içindi zaten.
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
100 cm olana kadar devm dermişim şaka şaka biraz dolgunlaştırma ve kaldırsam iyi olur küçülmesin yeter buna razıyım.
bacak zaten kalça ile beraber büyüyor ona takılmadım bacaklarım güzel gözüküyor. kol 1 cm büyümüş kol çalışınca büyüyor sanırım çok takılmadım.
yani genel olarak şöyle bakınca belimin kalınlaştığını bile çok anlamadım açıkçası aynaya bakınca kendimi beğeniyorum ama ölçülerde belli belimi inceltmem lazım. her ayda ölçülcem unutmayayım. hedef 70 cm diyelim şimdilik :) bakalım bugün zaten yeni antrenman programına geçiyorum.
yeni hafta yeni program haftada 5 gün spor ama her gün farklı bir bölge 2 bölge yok yani mesela bugün sadece üst vucut çalışcam yani daha önce 2 saate yakın spor yapıyorken şimdi 1-1,5 saat yapcam bi de spor salonu mantığı 12 tekrar 4 set gibi müziği açıcam spor yapcam youtube izleme olayı yok tabi ben yine de hareketleri youtube da sıraya koydum yapılışlarına bakcam sadece. hadi bakalım nasıl olacak. heyecanlıyım sporla kalın :)