- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.215
canım senin listede iyiymiş doyurucu:) verdiğin kilo için tebriklerMerhaba hanımlar, ben bu listeyi uygulamaya çalışıyorum. Ve sonunda 86 yı gördüm çok şükür. Darisi 85 in başbaşbaşına ama acaip tatlı istiyor canım. Ne yapicam kendimle bilmiyorum.
canım kilo bildirim günü değiştirebiliriz hepimiz aynı gün tartılarım bana her gün uyar:) ara öğünlerini aksatma canım bir daha saatinde ye:)Ben tatilde saldım diye buraya uğramaya yüzüm olmadı ama Allahtan hiç kilo almamışım. Diğer topicte bahsetmiştim diyetisyene başladım salı günü dün baya zorladı beni ama öğle yemeğini baya geciktirmistim şekerim düştü ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bugün tartıldım yarım kilo gitmiş. 70 diyelim biz yine salı günü öyle çıkmıştım ben salı yapsam olur mu kilo bildirimini Yediklerimi yazacağım bi çizelge verdi kaçamak da yapamıyorum ama yapmazdım da zaten cidden çok bunaldım bu kilodan aynaya bakasım gelmiyo o derece. Spor için de oryantale gitmeyi planlıyordum dyt bu hafta bi bekle sadece diyetle nasıl olacak bi görelim dedi bayramdan sonra tamam derse saatlerime uygun grup bulursam ona da başlarım inşallah.@eflalim bu paylaştığın videolar da güzelmiş ama ben evde kendi kendime disipline olup yapamıyorum malesef. Kahvaltıda yediklerime gelince 2 dilim Light peynir 2 dilim tam bugday ekmeği 1 ceviz.Humanaya da devam. Buna haftanın 3-4 günü 1 çay kaşığı yağla pişirilmiş omlet ekleniyor. Yeşillik serbest. Şu an armutla ara öğün yapıyorum . Öğlen bol salata içine kara buğday ve mercimek haşlayıp ekliyorum.Uzerine 1 tatli kasigi keten tohumu. Benden böyle çok kararlıyım gidecek bu kilolar
doktorun onay verince sende salonda yaparsın sporunu o daha iyi:)
canım menün gayet iyi bence emzirmenin avantajı:)Reglim basladi
Sabah
1 kahve, 1 kek
Oglen
Manti (arkadaslarim gelecek onlara yapacam, brnde yerim artik)
Aksam
Mantarli salata
Manti yedigim icin ara ogun yapmayacam bugun
evet gidecek, benim motivasyon düşerse sizde beni gaza getirin ama:) başarıcaz inşallah:)Nego cansin
Birbirimizi motive etmek cok obemli diyette
Bu kilolar gidecek!!!
Diyet yapmak kesinlikle ac kalmak.degil duzenli.beslenme ve birazda hareket
Diyete baslayali 1 haftayi gecti.bunda insallah yarida birakmiyacagim
Sporu da duzene sokmam gerek
canım hep beraber yapıcaz, ekmeği üç dilim tam buğday ya da çavdara çıkar , günde 9 dilim hakkımız var, kepek olmasın kansızlık yaparNego iyi diyorsun guzel ve iddialı basladin darisi başıma
kahvaltı
yumurta salatasi bir kaşık menemen yumurtasız. çeyrek kepek ekmegi süzme peynir çilek reçeli cok az
Normalde yarimdan fazla beyaz ekmek yerdim kucuk kase de recel.simdi ne yedim nereme gitti anlamadim
canım sen yazmaya başla utanma sanki biz yemiyormuyuz:) bakma sen iki güne:)Nego cim canımcım iyi yaptın hoş yaptın ama ben sizin yedikleriniz önünde kendi yefiklerimi yazmaya utanırım ben tam bir oburmuşum yaa
Birde ben hiç kilo sorunum olmadığı için tartı almadım eczanede tartıyorum kendimi buna uymayabilirim ama her cuMa eczanete gitmeye çalışacam hadi bskalım gazamız mübarek oldun:))
Kizlar gecen hafta arkaaslarimla whatspp grubundan berabee diyte baalistik, her pers tartilma gunumuz, bugun reglimin ikinci gunu ve ben tarrida 900 gram vermisim, cok sevindim, 54 kiloyum tam, 51-52 yeterli bana, ben bu gruba yazmak isterim ama bikac hafta sonra diyti birakcam buyuk ihtimalle hedefime ulasirim insallah tabi :).
Bugun kahvaltida iki kurabiye yedim kilo vermemin odulu, aksamda esimle tatli yicez kac gundur beni bekliyor :))
Bir arkadas komsusuyla yuruyus yapiyor dun onlara katildim inanilmaz hizli yuruyorlar, nirmalde 3 tur atiyorlarmis, dun vakit yoktu 1 tur attik ve ben cok yoruldum kizlar, haftada 3 gun filan onlara katilmak istiyorum, hergun yuruyorlar.
Ve spor spor spor, plates yapciiim etim puding kivaminda soyle sert tas gibi olsun :) cok motiveyim masallah, tabi bunlari yapip sonra bebis istiyorum nasipp :))
canım verdiğin kilo için tebrik ediyorum
hedef kilona ulaşsanda koruma evresi var canım yani aramızda olabilirsin