2015 ocak anneleri çıtır oluyor :-)

ay çok tatlısın canım ya:) emzirirken tatlı çok istiyor canımız çünkü iliğimizi sömürüyor bu bebeler:) neyse ki fırınım bozuk yoksa aklımda neler var buraya yaz ki canım yemeye çekinesin
Yap canim daha once yaptin mi gercekten ise yariyorsa vakit bulabilirsem bende deneyeyim
canım yapan arkadaş var hatta arkadaşlar müthiş farkediyor, sen nette fotolara bir bak anlarsın beni:) ben denedim ama benim gibi kanı hızlı akan hatun için işkence mıy mıy egzersiz yapmak bana lesli ver cardio ver
Yoktur birsey merak etme onun adi kansekeri degil pisbogaz
Cunku bendede var
Sabahtan bu yanw yediklerimi yazsam tuhhhhh dersiniz
Nickimi artik degistirsem diyorum ne minisi irione olmali

seni var ya yiyesim geliyor pis boğazlıkta son nokta

16.09.2015 çarşamba

Kahvaltı: Domates, salatalık, haşlanmış yumurta, süzme peynir, kayısı reçeli:) azcıııık canııım:) bir dilim Trabzon ekmeği, şekersiz çay bolcaaaa

Ara öğün: 8 badem, 3 hurma, bir dilim tam buğday ekmeği, 2 zeytin, çok oldu ama birden olmuyor açlık çooook zor

Öğlen: barbunya pilaki, hindi salam, iki dilim tam buğday ekmeği, 3 kaşık yoğurt

Ara öğün: bir fincan fındıklı kahve

Akşam: bir kase müsli, iki çatal kızartma kv gönderdi

Ara: bir dilim tam buğday ekmeği, bir kase üzüm

Günü böyle kapattım suyu az içtim dün

Günaydıııııın herkesler nerde hadi hanımlar hadi kış geliyor kışın diyet daha zor kurtulalım kilolardan

Dün ki menünün sonucu güzel kilo vermişim yazsam mı ki:)

aysimason
hihami
Dafiduck
S Sevdeangel
minione
Duha22
PINAR45
Safransari
praline
bullancak
@t_ugba
Zaman_siz
@ilayda83
pellinnn
Queen_21
@Mrssuperfine

Evet hanımlar nerdesiniz bir görünüp kaybolmak yok, ne yerseniz yiyin buraya yazın ki bir daha yemeye çekinesiniz:)
Rica ettik sağolsun I imspecial açtı topiği ama böyle kilo verilmez, kurallarımızı belirleyelim gerçekçi hedefler koyalım kendimize, çoğumuz emziriyoruz emzirmesekte bebek bakıyoruz uykusuz kalıyoruz, bizi güçten düşürmeyecek protein ağırlıklı beslenebiliriz.

Ben kuralları yazayım, herkes fikrini yazsın, ortak payda da buluşalım, çok sıkmayalım ama gevşekte olmayalım:)

İlk iş tablomuz olsun

Her gün menü bildirimi şart olsun mesela iki gün üst üste menü bildirimi olmazsa uyarı olsun devamı halinde yarışmadan çıkarılsın, acımasız ama kural iyidir:)

Kaçamak illa ki olur robot değiliz, kaçamak halinde ceza olarak spor olsun, bir kere kaçtı amaaaan demek yok iki katı spor demek bu ona göre:)

Herkes en az 10 dk da olsa spor yapsın, yürüyüş olur, merdiven çıkmak, lesli( ki tavsiye ederim zamanında yapmışlığım var selülit bile kalmıyor), pilates, callenetics, evde spor aleti varsa o, mesela twister olabilir hem ucuz hem de işe yarıyormuş

Misafir olunca izinli olunabilir

Hafta da bir gün izin verilebilir motivasyon amaçlı, diyetisyenler bile yaptırıyor bunu:)

Aklıma gelenler bunlar

Cuma bildirim günü denmişti sanırım

LESLİE SANSONE YÜRÜ VE İNCEL PROGRAMI

fast mile serisi
(ilk koyduğum1-4 millik program) daha hızlı adımlı yürüyüş ve hızlı kilo vermeye yönelik bir seri duruma göre istenen milden başlanabilir.

ben 3 mil olanı yapıyorum her sabah vücudu baya calıştırıyor ve Leslie nin dediğine göre 1 -2 haftada sonucları görmeye başlıyormuşuz

expres seri 1 den 4 mile kadar bu serinin farklılığı egzersizlerde resistand band denen pilates lastiği kullanılıyor olması yürüyüş sırasında üst bölge kol ve vücut kaslarını çalıştırıyorlar ben fast mile den ertesi gün expres 3 milini yapıyorum lastik olarak çarşıdan uzun ve kalın lastik aldım aynı işi görüyor kısacası bu egzersiz diğerine göre aşırı hızlı değil ama lastikli çalışıldığı için kardiyo yerine geciyor ve vucudu zorluyor

4 Really Big MiLES oldukça tempolu ve hızlı bir yürüyüş aralarda bol bol koşuluyor kilo kaybı ve yağ yakımı için iyi bir secenek bir de videoda Leslinin kızını da görebilirsiniz oda yürüyüşleri yapıyor annesiyle:))

walk the walk 1 ve 2 mil olan diğerlerine göre daha yavaş akşam saatlerinde yapılacak hafif ve etkili bir program ben bunuda akşam yatmadan yapıyorum özellikle yemeklerden sonra iyi oluyor

walk away your waistline 3 mil yürüyüş bel ve cevresini inceltemeye yarayan bir program bele bağlanan bir tür lastik kullanılıyor ayrıca kol kasları da iyi çalışıyor.

3 mile weight loss walk kilo kaybı için 3 millik yürüyüş hafiften başlayıp tempo hızlanıyor 2.milinde diğer yürüşçülerden mary kay hareketleri yaptırıyor en hızlı bölümü 2.mil kilo vermek isteyenler,bu yürüyüşü yapabilirler.

5 mile fat burning walk 5 mil yağ yakıcı yürüyüş tempolu hızlı yürüyüşler ve millerin sonlarına doğru jogging(hafif koşu) yapılıyor başka bir mile gelindiğinde tempo hafifliyor,millerin sonuna doğru yine hzılanıyor. metabolizmayı hzılandırıp yağ yakmakta büyük fayda sağlayan bir yürüyüş herhangi bir ekipman kullanılmıyor.

5 mile slim down 5 gün boyunca vücudun farklı bölgelerini çalıştıran 1 millik yürüyüşler yapılıyor her gün 1 mil yapılıyor.

5 mil advanced walk 5 mil boyunca farklı millerde,ağırlık,bele bağlanan lastik,pilates lastiği kullanılarak yapılan tempolu ve hızlı adımlı yürüyüş.

1 mile jog 1 mil boyunca hafif koşu yapılıyor.

Heart Healthy Walk kalp sağlığını korumak ve kalbi güçlendirmek için yapılan düzenli hafif tempolu yürüyüş

Exercise Tv 1-2-3 mile ilk mil hafif yürüyüş diğer millerde tempolu ve hızlı yürüyüşler var kalp sağlığının korunması da amaçlanıyor kol hareketleri fazla ayrıca dizlerin karna doğru cekildiği hareketler yoğunlukta olduğundan bacak bel ve kenarları iyi çalışıyor.

Walk off 10 Pounds 3 millik 4-5 kg verdirmeyi amaçlayan tempolu aerobik tarzı yürüyüş

Britanny Ulrich walk Now 2 mil tempolu ve hızlı yürüyüş burdaki videoda Leslie sansone yok onun yerine başka bir kız var. genc kız ve erkeklerin bulunduğu bir toplulukta dinamik eğlenceli yürüyüşler yapılıyor

leslie sansone shortcuts and abs üst beden ve alt bedenin güçlenmesini sıkılaşmasını sağlayan yer hareketleri yapılıyor.

walk firm leslie sansonun önce yürüyüş ardından resistance band denen lastikle sıkılaşma egzersizleri yaptırdığı bir program...

leslie sansone walk away your pounds abs 1-2-3 mile bele bağlanan lastik yardımıyla kol,bel bölgelerinin güçlenmesi ve sıkılaşması sağlanıyor 1.mil hafif tempolu, 2 ve 3. mil hızlı tempolu gelişmiş yürüyüş tarzında.

Leslie Sansone Women's Walk 2 mil yürüyüş ilk mil hafif 2. mil tempolu geçiyor sonrada tüm vücudu kapsayan güçlendirici ve sıkılaştırıcı yer hareketleri yapılıyor.süresi 1 saat.

ALINTIDIR

17.06.2015 perşembe:

Kahvaltı: 1,5 haşlanmış yumurta yeşil soğanlı pul biberli, süzme peynir, iki zeytin, domates, salatalık, üç dilim tam buğday ekmeği, kayısı reçeli, şekersiz çay

Kahvaltıyı sıkı yaparım ben her zaman yoksa tansiyonum düşüyor, diğer öğünleri hafif yaparım:)

Ben tatilde saldım diye buraya uğramaya yüzüm olmadı ama Allahtan hiç kilo almamışım. Diğer topicte bahsetmiştim diyetisyene başladım salı günü dün baya zorladı beni ama öğle yemeğini baya geciktirmistim şekerim düştü ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bugün tartıldım yarım kilo gitmiş. 70 diyelim biz yine salı günü öyle çıkmıştım ben salı yapsam olur mu kilo bildirimini Yediklerimi yazacağım bi çizelge verdi kaçamak da yapamıyorum ama yapmazdım da zaten cidden çok bunaldım bu kilodan aynaya bakasım gelmiyo o derece. Spor için de oryantale gitmeyi planlıyordum dyt bu hafta bi bekle sadece diyetle nasıl olacak bi görelim dedi bayramdan sonra tamam derse saatlerime uygun grup bulursam ona da başlarım inşallah.@eflalim bu paylaştığın videolar da güzelmiş ama ben evde kendi kendime disipline olup yapamıyorum malesef. Kahvaltıda yediklerime gelince 2 dilim Light peynir 2 dilim tam bugday ekmeği 1 ceviz.Humanaya da devam. Buna haftanın 3-4 günü 1 çay kaşığı yağla pişirilmiş omlet ekleniyor. Yeşillik serbest. Şu an armutla ara öğün yapıyorum . Öğlen bol salata içine kara buğday ve mercimek haşlayıp ekliyorum.Uzerine 1 tatli kasigi keten tohumu. Benden böyle çok kararlıyım gidecek bu kilolar

Nego cansin
Birbirimizi motive etmek cok obemli diyette
Bu kilolar gidecek!!!
Diyet yapmak kesinlikle ac kalmak.degil duzenli.beslenme ve birazda hareket
Diyete baslayali 1 haftayi gecti.bunda insallah yarida birakmiyacagim
Sporu da duzene sokmam gerek

Nego iyi diyorsun guzel ve iddialı basladin darisi başıma

kahvaltı
yumurta salatasi bir kaşık menemen yumurtasız. çeyrek kepek ekmegi süzme peynir çilek reçeli cok az

Normalde yarimdan fazla beyaz ekmek yerdim kucuk kase de recel.simdi ne yedim nereme gitti anlamadim

Nego cim canımcım iyi yaptın hoş yaptın ama ben sizin yedikleriniz önünde kendi yefiklerimi yazmaya utanırım ben tam bir oburmuşum yaa
Birde ben hiç kilo sorunum olmadığı için tartı almadım eczanede tartıyorum kendimi buna uymayabilirim ama her cuMa eczanete gitmeye çalışacam hadi bskalım gazamız mübarek oldun:))

Kizlar gecen hafta arkaaslarimla whatspp grubundan berabee diyte baalistik, her pers tartilma gunumuz, bugun reglimin ikinci gunu ve ben tarrida 900 gram vermisim, cok sevindim, 54 kiloyum tam, 51-52 yeterli bana, ben bu gruba yazmak isterim ama bikac hafta sonra diyti birakcam buyuk ihtimalle hedefime ulasirim insallah tabi :).

Bugun kahvaltida iki kurabiye yedim kilo vermemin odulu, aksamda esimle tatli yicez kac gundur beni bekliyor :))

Bir arkadas komsusuyla yuruyus yapiyor dun onlara katildim inanilmaz hizli yuruyorlar, nirmalde 3 tur atiyorlarmis, dun vakit yoktu 1 tur attik ve ben cok yoruldum kizlar, haftada 3 gun filan onlara katilmak istiyorum, hergun yuruyorlar.

Ve spor spor spor, plates yapciiim etim puding kivaminda soyle sert tas gibi olsun :) cok motiveyim masallah, tabi bunlari yapip sonra bebis istiyorum nasipp :))

Kahvaltıda
6 zeytin
2 buçuk dilim tam buğday ekmek
Az krem peynir
1 yumurta haşlanmış
2 bardak çay
Az yoğurt
Domates salatalık
Ara öğünü daha yemedim yazarım hoş ne yiyeceğimi bilmiyom inşallah sandiviç yemem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…