• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Günaydin kizlar degerim 68 cikti 11gunde 3gun embriyosu vallahi yazanlar oluyodu sevinemiyoruz diye inanmiyordm suan anliyorum acaba deger ikiye katlanacak mi kalp atisi olacak mi Allahim ne zor bi bekleyis umarim burdaki bi cok arkadas gibi bende saglikl keseyi gorurum ve kalp atisini duyarim. Saglikla buyutelim göbişleri

Kizlar degerim 11.gün 68.43 14.gün degerim 255.3 çikti çok şukür. Bi de 29 ya da 30 mayista kese icin cagirdilar erken degil mi yaaaaa çok şukür insallah keseyide gorürüm
Canım hayırlı olsun :) darısı tüm arkadaşlarımıza olsun inşallah :)

Kizlar degerim 11.gün 68.43 14.gün degerim 255.3 çikti çok şukür. Bi de 29 ya da 30 mayista kese icin cagirdilar erken degil mi yaaaaa çok şukür insallah keseyide gorürüm
Msşallah cnm. Çok sevindim. Boşuna üzdün kendini ama olsun sonu güzel oldu :)

Günaydin kizlar degerim 68 cikti 11gunde 3gun embriyosu vallahi yazanlar oluyodu sevinemiyoruz diye inanmiyordm suan anliyorum acaba deger ikiye katlanacak mi kalp atisi olacak mi Allahim ne zor bi bekleyis umarim burdaki bi cok arkadas gibi bende saglikl keseyi gorurum ve kalp atisini duyarim. Saglikla buyutelim göbişleri
Cnm korkma bi deger gorduysen ve o deg
Cnm cok guzel bi haber bak bosuna korkmusun

Kızlar dış gebelik yaşadım pazartesi açık ameliyat ile sol tupum alındı bebek 2. Aylık olmuş kalp atışı bile vardı çok zor günler yaşadım

Kızlar dış gebelik yaşadım pazartesi açık ameliyat ile sol tupum alındı bebek 2. Aylık olmuş kalp atışı bile vardı çok zor günler yaşadım
cnm geçmiş olsun cok şaşırdım kalp atışı vardı demişin ama dış gebelik olanlar hep boş kesesi olanlar diye duymuştum

Ay canim ya cok gecmis olsun. Allah yardimcin olsun. Nasil oldu ya böyle birsey kese gözükmemis miydi.

ya cnm benim 23 nisanda trasfer oldu carşamba günü dr gittim 5+5 dedi daha ben bugun 6+3 oldum drlar farklı farklımı söylüyorlarki tarihe göre değilmi
Benim 24 Nisan Transfer 6+ 4 oldum. Sen bir gün öncesin yani 6+5 oluyorsun Doktor bir haftayi sasirmis bence.

aaayyy canim benim yaaa ccokkk cook geçmiş olsun
nasilsin su an , Rabbim en kisa zamanda tekrar bebeğini nasip etsin inşallah

Nasıl olabilirim yıkıldık çok zor bi ameliyat geçirdim kan sulandırici daha kullandığım dan azdaha oluyordm

Nasıl olabilirim yıkıldık çok zor bi ameliyat geçirdim kan sulandırici daha kullandığım dan azdaha oluyordm
Ayyy canım yaa :( Allahım bu çektiklerinin mükafatını tez zamanda nasip etsin ve bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah. Sabırlar diliyorum canım :( inan çok ama çok üzüldüm

Back