• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek sonrasında 2. Adet gecikmesi..

Hayırlısı olsun üzülmeyin inşallah tekrar denersiniz benimde 0 çıktı negatif tüp bebek doktoruna yazacagım
Tekrar denemeyeceğim hazır emriyom vardı onlar bitti süreç çok zor ve yıpratıcı Rabbım bilir en iyisini ne diyelim Rabbım kızıma hayırlı güzel ömürler nasip etsin biz kardeşi olsun diye çabaladık hayırlısı böyleymiş sizede Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşllh

Tekrar denemeyeceğim hazır emriyom vardı onlar bitti süreç çok zor ve yıpratıcı Rabbım bilir en iyisini ne diyelim Rabbım kızıma hayırlı güzel ömürler nasip etsin biz kardeşi olsun diye çabaladık hayırlısı böyleymiş sizede Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşllh
Amin inşallah 5 senede 1 kere bile gebelik yasayamadım 😭

Bende başarız bi tüp bebek tedavısı gecırdım. Testım negatif çıktı ve bır gün sonra adetım başladı. Bunun üzerinden bir ay geçti tam adet günümde tekrar başladı ve bır gün sürdü. Şuan tüp bebek denememden sonra kı ıkıncı adetım 7 gün gecıktı acaba bunu yaşayan varmı? Bol akıntım var ama hiç adet olacak gibi değilim. Eğer ilaçlar bozduysa ilk ay nasıl zamanında olabildim. Tedaviden sonraki 2. Ayımdayım! 😳test yapmaya da korkuyorum lütfen yardım edın 😞

Tedavımin negatif olduğu ay baya yoğun olmuştum. Sonra kı ay 1 gün oldum adetı. Şimdi ki ayda hiç gelmedi lekelenme bile yok. Adetım 7 gün gectı. Tedavıde kullanılan iğneler ilaçlar duzenı bozdu desem ılk aydan bozulmaz mıydı?

Tedavımin negatif olduğu ay baya yoğun olmuştum. Sonra kı ay 1 gün oldum adetı. Şimdi ki ayda hiç gelmedi lekelenme bile yok. Adetım 7 gün gectı. Tedavıde kullanılan iğneler ilaçlar duzenı bozdu desem ılk aydan bozulmaz mıydı?
Malesef ilaçlar bozuyor Dr 2. Adeti 15 gecikme ile oldum normal mi dedim transfer olacstım bu ayda hormon değerlerine bakalım hormonların bozulmuştur dedi hormınlsr alt üst olmuş tüp bebek te ertelendi Hayırlısı olsun inşallah

Back
X