- 8 Mart 2023
- 784
- 141
- 23
- 35
- Konu Sahibi Papatyam__321
Evet hastanedeyim hastanede 2 saatte çıkıyor siz öğrendiniz mi sonucuHayırlısı hakkınızda ama hastanede falan verin böyle beklemek çok zor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hastanedeyim hastanede 2 saatte çıkıyor siz öğrendiniz mi sonucuHayırlısı hakkınızda ama hastanede falan verin böyle beklemek çok zor
Malesef 06 çıktı negatifEvet hastanedeyim hastanede 2 saatte çıkıyor siz öğrendiniz mi sonucu
Evet hastanedeyim hastanede 2 saatte çıkıyor siz öğrendiniz mi sonucu
2. Denemeydi olmadı başkada kalmadı zatenEvet hastanedeyim hastanede 2 saatte çıkıyor siz öğrendiniz mi sonucu
O zaman gecikme normal miMalesef 06 çıktı negatif
Tüp bebekten sonra belki yükselir tüp bebek Dr danısın bi istersenizO zaman gecikme normal mi
Siz sonuca göre hareket edin ben pozitif olur diye bekliyordum ama malesef negatif çıktı ve başka emriyom kalmadı nasip hayırlısı diyorum ama çok üzgünümO zaman gecikme normal mi
Hayırlısı olsun üzülmeyin inşallah tekrar denersiniz benimde 0 çıktı negatif tüp bebek doktoruna yazacagımSiz sonuca göre hareket edin ben pozitif olur diye bekliyordum ama malesef negatif çıktı ve başka emriyom kalmadı nasip hayırlısı diyorum ama çok üzgünüm
Tekrar denemeyeceğim hazır emriyom vardı onlar bitti süreç çok zor ve yıpratıcı Rabbım bilir en iyisini ne diyelim Rabbım kızıma hayırlı güzel ömürler nasip etsin biz kardeşi olsun diye çabaladık hayırlısı böyleymiş sizede Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşllhHayırlısı olsun üzülmeyin inşallah tekrar denersiniz benimde 0 çıktı negatif tüp bebek doktoruna yazacagım
Amin inşallah 5 senede 1 kere bile gebelik yasayamadımTekrar denemeyeceğim hazır emriyom vardı onlar bitti süreç çok zor ve yıpratıcı Rabbım bilir en iyisini ne diyelim Rabbım kızıma hayırlı güzel ömürler nasip etsin biz kardeşi olsun diye çabaladık hayırlısı böyleymiş sizede Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşllh
Amin inşallah 5 senede 1 kere bile gebelik yasayamadım sizin ilkmiydi
İnşallah Allâh nasip ederYok 1 kızım var benim kardeşim olsun istedik
İnşllhİnşallah Allâh nasip eder