- 4 Ocak 2012
- 1.259
- 1.290
- 83
canım inşallah bebişin güzel haberlerini alırız :)yarın kese görmeye gtcez nasipse bi aksilik çkmaz inşallh,cuma vakti dualarınıza muhtacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım inşallah bebişin güzel haberlerini alırız :)yarın kese görmeye gtcez nasipse bi aksilik çkmaz inşallh,cuma vakti dualarınıza muhtacım
Yaaaa canım ne zamandan beri bebeğimden haber alamamak benim korkutmaya başladı benim kese günüm 26 sında acaba me oldu diye meraktan öleceğim... Benimleler mi iyiler mi sürekli bu soruları soruyorum kendime... Birde benim durum iyice karıştı kardeşimin düğünü var ondan 1 buçuk 2 ay sonra ev taşıyacağım. Bunlar hep beni Korkutuyor... Gerçi eşim çok konuda bana yardımcı oluyor senin evle ilgili bişey yapmana gerek yok ben temizlikçi tutarım diyor ama ne kadar da olsa senin eşyaların nereye nasıl koyacaksın hep Başımda durmak Lazım ama buna şükür diyorum en azından gebeliğimin ilk 3 Ayında olacak Şeyler bunlar erken olması iyi olacak sonra kendim ağırlayacağım için daha zor olur dü
canm aynı duygularlayız napıolar diye ölyrum meraktan,kendini sakın yorma sonradan piişman olacağına, sen aileden uzak mı otryosun,kardeşnn düğününe gelnce ailen çok yanında olamamanı anlyşla karşılayacaktr ne zahmetler çektk iyi biliolar
canım kese için muayene ücretsiz dendi bana yeni sordum daha ama 3 ay buruyu gel deseler gdemem mesela ki bnce gdlmeyeblr de çnkü hep uzuktan gelen var öyle merkezlere mesela bnm yaptrdğm yerde kadın ingltereden geliyodu o nasl gelsin dimi ?kızlar dün tüp bebek merkezine gittim kese için. bana 3 ay dolana kadar buraya geliceksin dediler ve 200tl muayene ücreti alındı. bir dolu bir boş olacakmış. normal mi sizce
B batmanbeginn canım bekliyoruz güzel haberlerini :)
midenz bulanıyo mu?canım inşallah bebişin güzel haberlerini alırız :)
ya bende tup bebek merkezine gidiyorum keseyi görmeye gittiğimizde para almadılar tekrar hazirana randevu verdi ama 3 aydan felan bahsetmedikızlar dün tüp bebek merkezine gittim kese için. bana 3 ay dolana kadar buraya geliceksin dediler ve 200tl muayene ücreti alındı. bir dolu bir boş olacakmış. normal mi sizce
Cnm ilk 3 ay cok cok önemli , düşük riskinin oldugu aylar, lütfen cokkk dikkat et kendine.en iyi aylar 2. 3 aylar.Yaaaa canım ne zamandan beri bebeğimden haber alamamak benim korkutmaya başladı benim kese günüm 26 sında acaba me oldu diye meraktan öleceğim... Benimleler mi iyiler mi sürekli bu soruları soruyorum kendime... Birde benim durum iyice karıştı kardeşimin düğünü var ondan 1 buçuk 2 ay sonra ev taşıyacağım. Bunlar hep beni Korkutuyor... Gerçi eşim çok konuda bana yardımcı oluyor senin evle ilgili bişey yapmana gerek yok ben temizlikçi tutarım diyor ama ne kadar da olsa senin eşyaların nereye nasıl koyacaksın hep Başımda durmak Lazım ama buna şükür diyorum en azından gebeliğimin ilk 3 Ayında olacak Şeyler bunlar erken olması iyi olacak sonra kendim ağırlayacağım için daha zor olur dü
cnm siz bizden deneyimlisiniz sen 8 haftadasın değilmiCnm ilk 3 ay cok cok önemli , düşük riskinin oldugu aylar, lütfen cokkk dikkat et kendine.en iyi aylar 2. 3 aylar.
Bende hiç başlamadı cnm:) ne bulantı ne kusma var. İştahım normal.hatta 1 kg almışım.Aserme yok. Bazen unutuyorum hamile oldugumu ve ikiz bnm. Bulantı kişiye gore değişiyormuş,sende de baslaması normal cnm.cnm siz bizden deneyimlisiniz sizde bulantılar ne zaman basladı 6 haftalıgım bende bulantılar başladı piskolojikmi normalmi bilemedim
masallah cnm ya ikizlerin daha cok olur diye duymustum ben 2 gundur ne yesem midem öldüruyor çıkaramıyorumda ya sen normal hayatına devam ediyormusun yuruyuş felan yapıyormusunBende hiç başlamadı cnm:) ne bulantı ne kusma var. İştahım normal.hatta 1 kg almışım.Aserme yok. Bazen unutuyorum hamile oldugumu ve ikiz bnm. Bulantı kişiye gore değişiyormuş,sende de baslaması normal cnm.
Düzenli yürüyüşe baslamadım ama bugun biraz yürüyecegım. Dün akşam 4 gıbı cıktım evden , arkadaslarla buluştum. Tabi bu arada biraz yürüdüm. Aksam 11 de geldim. Normal hayatıma başladım sayılır cnm.mide bulantısı da 12. Hafta gibi geçiyormuş .Allah kolaylık versin .masallah cnm ya ikizlerin daha cok olur diye duymustum ben 2 gundur ne yesem midem öldüruyor çıkaramıyorumda ya sen normal hayatına devam ediyormusun yuruyuş felan yapıyormusun
ya simdi yazılanları okuyorumda baya korkuyom herkezde bi kanama var kapının önüne bile zor çıkıyorum 5 sene sonra bulunca bişey olcak diye korkup duruyorumDüzenli yürüyüşe baslamadım ama bugun biraz yürüyecegım. Dün akşam 4 gıbı cıktım evden , arkadaslarla buluştum. Tabi bu arada biraz yürüdüm. Aksam 11 de geldim. Normal hayatıma başladım sayılır cnm.mide bulantısı da 12. Hafta gibi geçiyormuş .Allah kolaylık versin .
Bende de kanama oldu Allaha sükür şu an yok. Doktorada sordum. Normal hayatına devam et dedi.ama hareket etmezsen kilo alacak gibiyim. Çünkü iştahım iyi. Kendimi yormadan hareket edecegim cnm,ya simdi yazılanları okuyorumda baya korkuyom herkezde bi kanama var kapının önüne bile zor çıkıyorum 5 sene sonra bulunca bişey olcak diye korkup duruyorum
YANİ. BUNU BANA ZORUNLULUK GİBİ SÖYLEDİLER VE KESE KALP İÇİN 200 TL ALMALARI HİÇ HOŞUMA GİTMEDİcanım kese için muayene ücretsiz dendi bana yeni sordum daha ama 3 ay buruyu gel deseler gdemem mesela ki bnce gdlmeyeblr de çnkü hep uzuktan gelen var öyle merkezlere mesela bnm yaptrdğm yerde kadın ingltereden geliyodu o nasl gelsin dimi ?
BUGÜN BİRAZ BULANDI CNM YAmidenz bulanıyo mu?
BENDEN ALDILAR WALLAAAAya bende tup bebek merkezine gidiyorum keseyi görmeye gittiğimizde para almadılar tekrar hazirana randevu verdi ama 3 aydan felan bahsetmedi
Canım ailem yakın oturuyor cok şükür fakat biz eşimle tüp bebek macerasına başladığımızda ben kimsenin bilmesini istemedim çünkü herkes akıl vermeye Başlıyor ailen destek olur tatbiki ama onlarda senden cok üzülüyorlar ondan dolayı ben söylemem istemedim biz bu Süreci eşimle birlikte atlattık çok şükür sadece tedâvimin sonuna doğru kayınvalidem ile durumu paylaştık onunla paylaşmayı ben istedim cünkü artık çok zorlanmaya başlamıştım... Ben 1 -2 senedir kimseyle konuşmadım sadece eşimle İkimiz kendi aramızda aştık... Ama bu süreç bizi daha güçlü kıldı çok şükür... Ben eşimin hakkını hiç ödeyemem sürekli bana destekti... Ailemle durumu mu kese görününce paylaşmayı düşünüyorum ama yine tüp bebek olduğundan bahsedermiyim bilmiyorum Nasılsa geldim geçti o günler çok şükür... Ama hareketlerime çok dikkat ediyorum kesinlikle kendimi yormuyorum... Fakat benim doktorum bol bol kendini yormadan Yürü diyor çünkü crinonel jel kullanıyorum bundan dolayı yürümemi istiyorlar... Bende yürüyüş saatlerimi ailemle geçirmeye çalışıyorumcanm aynı duygularlayız napıolar diye ölyrum meraktan,kendini sakın yorma sonradan piişman olacağına, sen aileden uzak mı otryosun,kardeşnn düğününe gelnce ailen çok yanında olamamanı anlyşla karşılayacaktr ne zahmetler çektk iyi biliolar
canım ya benim hiç bilgin yok ama 26sımda doktora gideceğim o zaman ne olduğunu öğrenirimkızlar dün tüp bebek merkezine gittim kese için. bana 3 ay dolana kadar buraya geliceksin dediler ve 200tl muayene ücreti alındı. bir dolu bir boş olacakmış. normal mi sizce
Evet canım çok dikkat ediyorum özellikle kendimi yormamaya çalışıyorumCnm ilk 3 ay cok cok önemli , düşük riskinin oldugu aylar, lütfen cokkk dikkat et kendine.en iyi aylar 2. 3 aylar.
Canım benim 1 gün bulandı ama hiç çıkarmadım sonra hiç o şekilde yoğun bulanmadı sadece kokulara karşı ciddi hassasiyetim oluştumidenz bulanıyo mu?
Canım ya doktorlar genellikle eğer gebeliğin risk yok ise yanı kanaman falan yoksa kesinlikle kendini yormadan yürüyüş tavsiye ediyorlarmasallah cnm ya ikizlerin daha cok olur diye duymustum ben 2 gundur ne yesem midem öldüruyor çıkaramıyorumda ya sen normal hayatına devam ediyormusun yuruyuş felan yapıyormusun
Çok sağol canım allah razı olsunCanim cok uzuldum gecmis olsun. Senin gibi durumlarda genetik arastirmaya gonderiyorlar o zaman sorun bukunuyor. Acibadem Maslak Prof. Dr. Bulent Tiras i oneririm sana alaninda en iyi hocalardan. Ben de ona gidiyorum.
Sebepsiz infertilite canım ikiside de sorun yok ama 4.5 yıldır bi çok tedavi gördüm en son tüp bebek 2. De de negatif. Bülent traş ta ilk görüşme ücretli mi peki. Hayırlı olsun bu arada Rabbim tamamına erdirsinCanimcim sizdeki sorun neydi? Ben de 28 yasindayim, 6_7 aydir olsun diye doktorlardayiz. Bende sadece pko var(koca bi yilda nezmn yumurtluyorum belli degilmis). 3Ay klomen kullandim ve yumurtlama gunum kontrol altina alindi. Dr um kesin bu ay hamilesin diyordu.Kaliteli yumurtam oluyordu,hatta catlatma ignesi de vurdurdum ama sonuc yine negatifti. Hic bir sekilde hamile kalamadim. Tupler vs de acikti,myom vs de yoktu. Megerse esimde hareket dusuklugu varmis ve mofolojisi 1mis.
Asılama bile olmaz dediler ve vakitt kaybetmeden direkt tup bebek yaptirdik IMSI yontemiyle. Cok sukur ilk denemeyle 2.5aylik ikizlere hamileyim.
bahceci fulya,istanbul tup bebek merkezi ve maslak acibadem seceneklerinden maslak acibadem bulent hoca da karar kildim. Cok pozitif biri, guven verdi bana, olacagina deair inancim tamdi. Buyuk ihtimalle hamile kalacaksin dediginde dunyalar benim olmustu..
Yaklasik, ilaclarla birlikte 9.000 e falan geldi bana.
Istanbula gelirsen, bi randevu al en azindan. Icine sinerse devam edersin..
Moralini bozma, sen de daha gencsin, insallah basaracaksiniz siz de..
Y yenibidunya canım benim Bencede bi Bülent Tıraşa görünmemde fayda var işinde gerçekten iyi bir doktor inan nedensiz bir şey yoktur ... Hem bu konuda Acıbadem Maslağın labratuarı çok iyi denemekte fayda var... Doktor her ihtimali düşünüyor[/QUOTE
sen de mi Bülent traş a gittin bilmiyorum ya bazilarida doktor degistirmek iyi değil diyor kendi doktor un seni tanıyor ona göre tedaviye yönlendirilmesi çizer diyor. İlk görüşmede ücret alıyorlar moi