• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Canım Bülent bey ile ilk görüşmemde adetinin 2. Günü gider ve hemen tedaviye başlarsam Ücret almıyor tüp bebek içinde sayılıyor.... Fakat ben ilk olarak ondan randevu almak için aradığımda asistanı ile görüştüm bir çok testi yaptırmamızı sonra gelip görüşmemizin doğru olacağını söyledi bunların içinde hsg , eşime ve bana genetik test eşime Y deleksiyonu testi ve bunun gb bir çok test daha guatr tansiyon şeker gb gb.... Bunları dışarıda da yaptırabilirsini nasıl isterseniz denildi zaten o testleri yaptırmam yaklaşık 1 buçuk ay Sürüyor sonuçlanması onlarla birlikte gittiğin zaman hem daha doğru tedavi uygulanıyor labratuarda iyi olunca anne olma şansın daha da artıyor gerçekten işinde başarılı bir doktor Büleny Tıraş ...ayrıca embriyo bölümü labraturının direktörü DR Cihan Beyde işinde çok başarılı kısacası ekip iyi sen düşünmüyorsun onlar senin yerine düşünüyor ben tedâvimin ortasında çok ciddi grip olmuştum kulaklarıma kadar vurmuştu ve gece Acıbadem maslak Hastanesi'nin aciline gittim ve eve geldim sabah beni tüp bebek merkezinden aradılar dün akşam bir sorunmu yaşanız geçmiş olsun diye benim acile gittiğimi sistemden görmüşler ve beni tekrar kontrole çağırdılar çok şaşırmıştım her hasta ile bu şekilde ilgileniyorlar... Denemeni tavsiye ederim gerçekten şehir dışından gelen hastalar için misafirhaneleri var ücretlerde makul... Istersen telefonda asistanı ile görüş en azından
Sağol canım bilgilerin için bi ara aramayı düşünüyorum biraz daha zaman geçsin . Zaten çoğu kişi Bülent bey i öneriyor. Şartlar uyarsa ben de isterim orda tedavi olmayı inşallah

Kızlar dış gebelik yaşadım pazartesi açık ameliyat ile sol tupum alındı bebek 2. Aylık olmuş kalp atışı bile vardı çok zor günler yaşadım
Gecmiş olsun canım çok zor bir durum Allah yardımcın olsun dualarımız hep seninle olacak ama lütfen mor

3 aşılamanin da tutmamasi, dusuk kaliteli embriyo ile negatif sonuc alman embriyo olusumunda sıkıntı oldugunu aklima getirdi. 4 olumsuz negatifle (Klomenleri saymiyorum bile) neden tutmadigina dair aciklama yapmadilar mi? Herseyin bir sebebi vardir ama seninki teshis edilemedigi icin halen sebepsiz inf. Diyorlar gibi..

Forumda, bulent tiraş ın tup bebek bolumu var. Oradan da kisaca durumunu yazip hocaya ulasabilirsin. Belki Fikir verebilir sana yasadiklarinla ilgili.

Maslak tedavim,
5500 dr ucr+ 1200 embriyo cozdurme(dondurulmus embr.transferiydi benim)+ 1200 ( 5 yillik embriyo saklama ucreti)+ 1600 tl de ilac masrafimdi= 9500 e geldi haklisin. Ama belki seninki direkt transfer olur, dondurulmus tedavi olmaz.
Diger merkezler de 7500_8500 e geliyor en kotu.
Sen hocamla bi gorus, belki ayva kabugunun dedigi gibi misafirhanesi uygundur,boylelikle daha az maliyetli olur belki sana da..

Bizim ilk denemeydi. Morfolojiden dolayi aşılama yaparsak tutmaz demisti bulent hoca. O yuzden direkt tup bebek yaptirdik. Ben de ailemden yardim aldim odemek uzere. hayallerimiz yıkılmadan motivasyonumuz dusmeden olmusken en iyisi olsun dedik. Bizi de sarsti ama degdi cok sukur. Bir de hersey nasip kismet, hersey olacagina variyor. Bizim vaktimiz de bu zamanaymis demekki..

Dilerim hersey istedigin gibi olur canim, kendini uzme insallah siz de basaracaksiniz...
Yani hep sebepsiz infertilite dendi benim gibi bi çok kişi var sebepsiz infertilite nedeniyle çocuk sahibi olamayan.sorayım bakalım Bülent bey e mesaj yoluyla
Sağol canım benim inşallah Rabbim herkese nasip etsin anne olmayı.

Kızlar dış gebelik yaşadım pazartesi açık ameliyat ile sol tupum alındı bebek 2. Aylık olmuş kalp atışı bile vardı çok zor günler yaşadım
cok cok gecmis olsun allah beterinden korusun. dis gebeliklerde kalp atisi nasil oluyor anlamadim ayrica 2 aylik olana kadar mutlaka anlasilmasi gerekmiyormu kan degerlerine gore bile anlasilabiliyor inan kafam hic basmadi. tekrar gecmis olsun allah yardincin olsun allah'a sigin tevvekkul et rabbimin bir bildigi vardir mutlaka senin icin bir hayir vardir.

Yani hep sebepsiz infertilite dendi benim gibi bi çok kişi var sebepsiz infertilite nedeniyle çocuk sahibi olamayan.sorayım bakalım Bülent bey e mesaj yoluyla
Sağol canım benim inşallah Rabbim herkese nasip etsin anne olmayı.
Canım Merhaba inan dualarım seninle sakın vazgeçme denemeye fevam et hazır olduğunda. inşallah en kısa zamanda evladını kucağına alacaksın canım ;)

KIZLAR 3 AY SONRA ZORLA TEDAVIYE BASLADIM AMA ınanılmaz sınırlı ve gergınım esımı elımden gelse evden atıcem :( nıye boyle oldu bılmıyorum nasıl sakınlesebılırım

Cok buyuk gecmis olsun canim cok uzuldum allah sagligini korusun sana bisey olmasin da. İnsallah allah en kisa zamanda sana bebis nasip eder. Allah sabir ve kolaylik versin.

Canim cok geçmiş olsun öncelikle inşallah tez zamanda bebegini kucağına alirsin.kalp atisi duyldktan snra nasil dis gebelik oluyo belirtin var miydi anlatr msn

KIZLAR 3 AY SONRA ZORLA TEDAVIYE BASLADIM AMA ınanılmaz sınırlı ve gergınım esımı elımden gelse evden atıcem :KK43: nıye boyle oldu bılmıyorum nasıl sakınlesebılırım
Canım öncelikle gün içerisinde bol bol yürüyüş yap kötü enerjileri at üstünden sonra eşin olmazsa sana kim destek gösterecek onu düşün siz birlikte bu durumu aşmalısınız onada çok yüklenme o da en az senin kadar üzgündür... Sabahları muhakkak maydonoz tüket eğer alerjin yoksa haftada 2 gün akşamları ıspanak yemeği ye fakat ıspanak Yemeğini yaparken içene yarım bağ maydonoz doğra bu şekilde baya sakinleşirsin... Ve her zaman lunu düşün sen sakin olursan tedavin daha iyi sonuç verecek

Canım öncelikle gün içerisinde bol bol yürüyüş yap kötü enerjileri at üstünden sonra eşin olmazsa sana kim destek gösterecek onu düşün siz birlikte bu durumu aşmalısınız onada çok yüklenme o da en az senin kadar üzgündür... Sabahları muhakkak maydonoz tüket eğer alerjin yoksa haftada 2 gün akşamları ıspanak yemeği ye fakat ıspanak Yemeğini yaparken içene yarım bağ maydonoz doğra bu şekilde baya sakinleşirsin... Ve her zaman lunu düşün sen sakin olursan tedavin daha iyi sonuç verecek
cok saol canım maydonoz kısmını dıkkate alayım :) ılaclar oldugu ıcın bıtkı caylarıda ıcmek ıstemıyorum :( ama cok asabı ve duygusalım

Canım Merhaba inan dualarım seninle sakın vazgeçme denemeye fevam et hazır olduğunda. inşallah en kısa zamanda evladını kucağına alacaksın canım :KK66:
Merhaba canım. Allah razi olsun çok sağol. Vazgecmiycem Rabbim güç verdikçe devam edicem inşallah. Ramazan dan sonra düşünüyorum merkez konusunda çok kararsizim aynı yerde mi devam etsem istanbul a mi gitsem bilmiyorum. Çok iyi bi yerde yaptırmak istiyorum . Artık bi olumsuzu daha kaldıracak güç kalmadı bende.ama İstanbul da bizi şu durumda aşacak gibi. Bakalım haktan hayırlısı

Alla alla yanlışlık mu var acabs cnm
ya benim çokkk kafam kasırtı benim bebeğim küçükte ondanmı ozaman 5+5 dediki ya ulturasan kağıdı var onda 6+2 yazıyo bugun 7 haftalıgız ama dr tarihine göre daha bugun 6+2 benim bebişe 2mm demişti internette bakıyorum 5 le 6 haftalık arasında 2mm gözüküyor benim bebiş geridenmi geliyoki bu gun bide aklıma bu takıldı sinirim bozuldu

Back