• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Ben daha once de maslaktaydim, ordaki dr um tup bebege yonlendirdi. O yuzden masraf almadilar diye biliyrm.

Ilk randevuya tum Sonuclarimi/filmimi goturdum, muayene etti. Degerlendirdi, basari ihtimaliniz cok yuksek dedi. Pko oldugum icin yumurtalik rezervim cok yuksekmis, yaşıniz da genc, rahim filminiz acik,hormonal degerler normal gorunuyor dedi. Esinizdeki sorunu da IMSI yontemiyle en iyisini secip yumurtaya direkt enjekte ederek halledecegiz demisti.
Bulent hoca gercekten iyi, eski dr un seni tanisaydi zaten sonucun olumlu olmaz miydi? Bak bi git,inan pisman olmazsin. Zaten gorusmek bile mesele ,okdr yogunlar ki. Labr. Da cok iyi maslağın. Titizlikle yapiyorlar( ordaki embriyologla tanistim )
Bulent hoca deneyimli bi dr ve kendini guvende hissediyorsun gercekten. Ben bulent hoca da yapamazsa daha da olmaz diyordum. Direkt yuzune soyluyor kusurlarıni, cok pozitif biri. Bi git inan pisman olmazsin. Tek sıkıntıları cok yogunlar, hocaya ulasamazsin,asistaniyla gorusebilirsin. Onlar da hemen dönüyorlar zaten.

Genetik sorunmu var acaba sizde, hamile kalip düşukle mi sonuclaniyor yoksa hic mi olmadi? Bagisiklik sistemi bile onemliymis.. pgd _cgh mi ne tarama testi yapiliyormus. Teshis konulmadi mi size,nedeni neymis ki? Insallah rabbim sizin de yuzunuzu guldurur.. imkanin varsa yine de bir gorus derim. Ama oncelikli dilegim, nerde pozitif sonuc alacaksan ayaklarin seni oraya gotursun..
Bol saglikli gunler dilerim..

Son düzenleme:
Canım ya doktorlar genellikle eğer gebeliğin risk yok ise yanı kanaman falan yoksa kesinlikle kendini yormadan yürüyüş tavsiye ediyorlar
Ya cnm kayinvalidem benim hemen ust katimda oturuyor sabah kahvaltilarini bilrlikte yapiyoruz her gun merdiven cikiyorum ya gecrn haftalar biraz yuruyus yaptim eve bi geldim sadece iki damla kan gelmis korktum devami gelmedi aslinda ama genede korktum galiba

Ben daha once de maslaktaydim, ordaki dr um tup bebege yonlendirdi. O yuzden masraf almadilar diye biliyrm.

Ilk randevuya tum Sonuclarimi/filmimi goturdum, muayene etti. Degerlendirdi, basari ihtimaliniz cok yuksek dedi. Pko oldugum icin yumurtalik rezervim cok yuksekmis, yaşıniz da genc, rahim filminiz acik,hormonal degerler normal gorunuyor dedi. Esinizdeki sorunu da IMSI yontemiyle en iyisini secip yumurtaya direkt enjekte ederek halledecegiz demisti.
Bulent hoca gercekten iyi, eski dr un seni tanisaydi zaten sonucun olumlu olmaz miydi? Bak bi git,inan pisman olmazsin. Zaten gorusmek bile mesele ,okdr yogunlar ki. Labr. Da cok iyi maslağın. Titizlikle yapiyorlar( ordaki embriyologla tanistim )
Bulent hoca deneyimli bi dr ve kendini guvende hissediyorsun gercekten. Ben bulent hoca da yapamazsa daha da olmaz diyordum. Direkt yuzune soyluyor kusurlarıni, cok pozitif biri. Bi git inan pisman olmazsin. Tek sıkıntıları cok yogunlar, hocaya ulasamazsin,asistaniyla gorusebilirsin. Onlar da hemen dönüyorlar zaten.

Genetik sorunmu var acaba sizde, hamile kalip düşukle mi sonuclaniyor yoksa hic mi olmadi? Bagisiklik sistemi bile onemliymis.. pgd _cgh mi ne tarama testi yapiliyormus. Teshis konulmadi mi size,nedeni neymis ki? Insallah rabbim sizin de yuzunuzu guldurur.. imkanin varsa yine de bir gorus derim. Ama oncelikli dilegim, nerde pozitif sonuc alacaksan ayaklarin seni oraya gotursun..
Bol saglikli gunler dilerim..
Iyi dileklerin için çok teşekkür ederim amin canım inşallah. Benim rahim filmi hormonlar normal ,yumurta oluşuyor büyüyor catliyor . Eşimin spermiyogrami morfoloji sayı da normal. Sadece hareketlilik a+ b %50 İDİ . İlaç kullandı %75 e çıktı onda da bi sorun yok. Canım ben 2011 de basladim bebek icin ugrasmaya daha once 8 ay dogum kontrol hapı kullanıp bırakmıştım. Olmayınca Klomen çatlama iğnesi ile başladık bi çok defa denedik sonra 3 kez aşılama negatif. Asilamalardan 1 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldığımız öğrendim ama Bebeğimi 6 haftalikkken kaybettim. Düşüktenr 1 yıl sonra da işte geçtiğimiz Kasım ayında tüp bebeğe başladık. Ocakta ilk negatif aldım. Mayis ayında da düşük Kalite dondurulmuş embriyo transferi oldum o da negatif. 4 yılı askindir uğraşıyorum işte canım. İstanbul a gitmek istiyorum ama senin tedavin 10 bin lirayı bulmuş sanirim . Ben gitsem + masraflarla birlikte daha fazla maliyet çıkar. Oda bizi şu durumda zorlar açıkçası.

Iyi dileklerin için çok teşekkür ederim amin canım inşallah. Benim rahim filmi hormonlar normal ,yumurta oluşuyor büyüyor catliyor . Eşimin spermiyogrami morfoloji sayı da normal. Sadece hareketlilik a+ b %50 İDİ . İlaç kullandı %75 e çıktı onda da bi sorun yok. Canım ben 2011 de basladim bebek icin ugrasmaya daha once 8 ay dogum kontrol hapı kullanıp bırakmıştım. Olmayınca Klomen çatlama iğnesi ile başladık bi çok defa denedik sonra 3 kez aşılama negatif. Asilamalardan 1 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldığımız öğrendim ama Bebeğimi 6 haftalikkken kaybettim. Düşüktenr 1 yıl sonra da işte geçtiğimiz Kasım ayında tüp bebeğe başladık. Ocakta ilk negatif aldım. Mayis ayında da düşük Kalite dondurulmuş embriyo transferi oldum o da negatif. 4 yılı askindir uğraşıyorum işte canım. İstanbul a gitmek istiyorum ama senin tedavin 10 bin lirayı bulmuş sanirim . Ben gitsem + masraflarla birlikte daha fazla maliyet çıkar. Oda bizi şu durumda zorlar açıkçası.
Canım Bülent bey ile ilk görüşmemde adetinin 2. Günü gider ve hemen tedaviye başlarsam Ücret almıyor tüp bebek içinde sayılıyor.... Fakat ben ilk olarak ondan randevu almak için aradığımda asistanı ile görüştüm bir çok testi yaptırmamızı sonra gelip görüşmemizin doğru olacağını söyledi bunların içinde hsg , eşime ve bana genetik test eşime Y deleksiyonu testi ve bunun gb bir çok test daha guatr tansiyon şeker gb gb.... Bunları dışarıda da yaptırabilirsini nasıl isterseniz denildi zaten o testleri yaptırmam yaklaşık 1 buçuk ay Sürüyor sonuçlanması onlarla birlikte gittiğin zaman hem daha doğru tedavi uygulanıyor labratuarda iyi olunca anne olma şansın daha da artıyor gerçekten işinde başarılı bir doktor Büleny Tıraş ...ayrıca embriyo bölümü labraturının direktörü DR Cihan Beyde işinde çok başarılı kısacası ekip iyi sen düşünmüyorsun onlar senin yerine düşünüyor ben tedâvimin ortasında çok ciddi grip olmuştum kulaklarıma kadar vurmuştu ve gece Acıbadem maslak Hastanesi'nin aciline gittim ve eve geldim sabah beni tüp bebek merkezinden aradılar dün akşam bir sorunmu yaşanız geçmiş olsun diye benim acile gittiğimi sistemden görmüşler ve beni tekrar kontrole çağırdılar çok şaşırmıştım her hasta ile bu şekilde ilgileniyorlar... Denemeni tavsiye ederim gerçekten şehir dışından gelen hastalar için misafirhaneleri var ücretlerde makul... Istersen telefonda asistanı ile görüş en azından

3 aşılamanin da tutmamasi, dusuk kaliteli embriyo ile negatif sonuc alman embriyo olusumunda sıkıntı oldugunu aklima getirdi. 4 olumsuz negatifle (Klomenleri saymiyorum bile) neden tutmadigina dair aciklama yapmadilar mi? Herseyin bir sebebi vardir ama seninki teshis edilemedigi icin halen sebepsiz inf. Diyorlar gibi..

Forumda, bulent tiraş ın tup bebek bolumu var. Oradan da kisaca durumunu yazip hocaya ulasabilirsin. Belki Fikir verebilir sana yasadiklarinla ilgili.

Maslak tedavim,
5500 dr ucr+ 1200 embriyo cozdurme(dondurulmus embr.transferiydi benim)+ 1200 ( 5 yillik embriyo saklama ucreti)+ 1600 tl de ilac masrafimdi= 9500 e geldi haklisin. Ama belki seninki direkt transfer olur, dondurulmus tedavi olmaz.
Diger merkezler de 7500_8500 e geliyor en kotu.
Sen hocamla bi gorus, belki ayva kabugunun dedigi gibi misafirhanesi uygundur,boylelikle daha az maliyetli olur belki sana da..

Bizim ilk denemeydi. Morfolojiden dolayi aşılama yaparsak tutmaz demisti bulent hoca. O yuzden direkt tup bebek yaptirdik. Ben de ailemden yardim aldim odemek uzere. hayallerimiz yıkılmadan motivasyonumuz dusmeden olmusken en iyisi olsun dedik. Bizi de sarsti ama degdi cok sukur. Bir de hersey nasip kismet, hersey olacagina variyor. Bizim vaktimiz de bu zamanaymis demekki..

Dilerim hersey istedigin gibi olur canim, kendini uzme insallah siz de basaracaksiniz...

Son düzenleme:
Günaydin kizlar degerim 68 cikti 11gunde 3gun embriyosu vallahi yazanlar oluyodu sevinemiyoruz diye inanmiyordm suan anliyorum acaba deger ikiye katlanacak mi kalp atisi olacak mi Allahim ne zor bi bekleyis umarim burdaki bi cok arkadas gibi bende saglikl keseyi gorurum ve kalp atisini duyarim. Saglikla buyutelim göbişleri

Günaydin kizlar degerim 68 cikti 11gunde 3gun embriyosu vallahi yazanlar oluyodu sevinemiyoruz diye inanmiyordm suan anliyorum acaba deger ikiye katlanacak mi kalp atisi olacak mi Allahim ne zor bi bekleyis umarim burdaki bi cok arkadas gibi bende saglikl keseyi gorurum ve kalp atisini duyarim. Saglikla buyutelim göbişleri

Tatlim tek bebekler hcg degerini 2ye katliyor, cogul gebelik de 3 e 4 e katliyor.
11.Gunde 3.gun embriyosu oldugun icin degerin dusuk gibi gorunuyor, benim niye boyle diye kafani yorma oyuzden.. Aradaki artis farki tek mi cift mi oldugunu gosterecek. Tek ya da cift insallah gonlunden gecen, saglikli hamilelik nasip olur sana da.
Tebrikler bu arada :nazar:

Tatlim tek bebekler hcg degerini 2ye katliyor, cogul gebelik de 3 e 4 e katliyor.
11.Gunde 3.gun embriyosu oldugun icin degerin dusuk gibi gorunuyor, benim niye boyle diye kafani yorma oyuzden.. Aradaki artis farki tek mi cift mi oldugunu gosterecek. Tek ya da cift insallah gonlunden gecen, saglikli hamilelik nasip olur sana da.
Tebrikler bu arada :nazar:
Teşekkur ederimtek ya da çift o kisminda degilim saglikli olsunbi sorun olmasin da tabi ikiz cok daha guzel olurdu 20mayista test yaptm birde bugun verdim umarim ikiye katlamistir bu sevinç bitmesim 5bucuk yildir evliyim ne çok bekledimbu degeri Allah sizlerede saglicakla kucaginiza almayi nasip etsn

Teşekkur ederimtek ya da çift o kisminda degilim saglikli olsunbi sorun olmasin da tabi ikiz cok daha guzel olurdu 20mayista test yaptm birde bugun verdim umarim ikiye katlamistir bu sevinç bitmesim 5bucuk yildir evliyim ne çok bekledimbu degeri Allah sizlerede saglicakla kucaginiza almayi nasip etsn
Guzel haberlerini bekliyoruz cnm.

Hakkinda hayirlisi olsun canim, allah tamamina erdirsin insallah.. tesekkur ederim.

Kizlar degerim 11.gün 68.43 14.gün degerim 255.3 çikti çok şukür. Bi de 29 ya da 30 mayista kese icin cagirdilar erken degil mi yaaaaa çok şukür insallah keseyide gorürüm

Back