- 7 Mayıs 2015
- 135
- 131
- 18
- 36
cnm ALLAHIM yardıncın olsun benimde 5 sene boyunca belirsiz kısırlık dediler hiç bir dr su rahatsızlıgınız var diyemedi piskojik dediler inan bana cokk sıkılmış yorulmuştum tadaviyi bıraktım esimin kardeşi 4 ay önce evlendi ve ilk ayında eşi hamile kaldı ben 5 senedir ugraşıyordum hiç isyan etmedim ama içimde volkanlar koptu cok agladım iki gun hiç susmadan agladım kendimi kendim susturamıyordum eşim bi gün aglamama dayanamadı bu gün işe gitmeyim hadi dolaşalım dedi ve arabada giderken hala aglıyordum eşim bi anda tup bebek merkezin önunde durdu hadi görüşelim dedi ben aglama kestim içeri girdik görüştük adettinin 3 günü gelcen başlıcaz dedi sanki o gün hamileliğim haberini almış gibi sevine sevine eve döndüm transfer günü geldi bebişler koyuldu biriniz tutcaksınız biliyorum dedim okadar emindimki hamile olduguma ve biri tutmuş hamileymişim arkadaşım 5 sene içinde cok agladım cok sızlandım ama bu tup bebek merkezine gitmek hiç aklımızda bile yoktu bi anda çıkardı rabbim bu yuzden içinde hangisi geçiyorsa ona git cok araştırdıkcada kafan karışıyor sadece sana şunu söyleyim dogum ölum evlenme vakti saat eger Allah katında nezaman vaktin geldiyse sadece dua değiştirir herşeyi dua et cnmMerhaba canım. Allah razi olsun çok sağol. Vazgecmiycem Rabbim güç verdikçe devam edicem inşallah. Ramazan dan sonra düşünüyorum merkez konusunda çok kararsizim aynı yerde mi devam etsem istanbul a mi gitsem bilmiyorum. Çok iyi bi yerde yaptırmak istiyorum . Artık bi olumsuzu daha kaldıracak güç kalmadı bende.ama İstanbul da bizi şu durumda aşacak gibi. Bakalım haktan hayırlısı