- 26 Kasım 2014
- 929
- 1.036
- 33
- 45
Acaba geçmişte kullandığımız progestronlardan mı şimdi rahimde açılma olmuyor acabaYok canimmm doğurmadim.inan bugün belki bes altı saate yakın ayakta kalmsmdr ama tik yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba geçmişte kullandığımız progestronlardan mı şimdi rahimde açılma olmuyor acabaYok canimmm doğurmadim.inan bugün belki bes altı saate yakın ayakta kalmsmdr ama tik yok
Ozamndan bu zamna hala etkisi var midr kiAcaba geçmişte kullandığımız progestronlardan mı şimdi rahimde açılma olmuyor acaba
Can'ım sonuçta rahim duvarını kalınlaştırıyor ama tabi bilemem Yinede hayırlısı yaaa benim diğer kontrolüm Çarşamba günü bakalım ne diyecek Anya Konya belli olurOzamndan bu zamna hala etkisi var midr ki
Canım senin son 1 günün kalmış hala tık yok mu? Doktorun ne diyorOzamndan bu zamna hala etkisi var midr ki
Hcbr seym yok canım.gecen persembe gttgmde bu persembe icin gel demsti.senn yarin heralde kontroln bana da haber ver.benim doktrm heralde daha da beklicek 40+5filan demsti cnku.sen ne dusunuosun
Canım senin son 1 günün kalmış hala tık yok mu? Doktorun ne diyor
Aynen ikimiz kaldık ben hazırlandım doktora gideceğim haber veririm sana çıkınca kısmet artıkDogurmayan bi senle ben mi kaldik kimse yazmio artik
BekliyorumAynen ikimiz kaldık ben hazırlandım doktora gideceğim haber veririm sana çıkınca kısmet artık
Naptn merak ettimAynen ikimiz kaldık ben hazırlandım doktora gideceğim haber veririm sana çıkınca kısmet artık
Canım kusura bakma ancak müsait olup girebildim ben konturole gittim 39+2 haftalık çocuk iyi fakat rahimde kısalma hiç yok bundan dolayıda hiç bir şekilde açılma olamaz diyor doktor suni verilemezmiş rahim ağzı kısalmasan ondan dolayı cuma günü sabah 8 de sezeryanla almaya karar verdi çünkü çocuğun suyunda da azalma olmaya başladı Allah kısmet ederse cuma günü sabah 8 de kızıma kavuşacağım kısmette yokmuş normal doğum ben kendimi hiç sezeryanla hazırlamamış başta baya ağladım ama şimdi kendime geldim önemli olan evladım sağsağlim sağlıklıca gelsin yeterNaptn merak ettim
Canim hayrlisi neyse o olsn canim benim bi degsk oldm okuyunca dmek yolculugn sonuna geldin.darisi basima.hic üzülme saglikli olum ikisi yeter.Canım kusura bakma ancak müsait olup girebildim ben konturole gittim 39+2 haftalık çocuk iyi fakat rahimde kısalma hiç yok bundan dolayıda hiç bir şekilde açılma olamaz diyor doktor suni verilemezmiş rahim ağzı kısalmasan ondan dolayı cuma günü sabah 8 de sezeryanla almaya karar verdi çünkü çocuğun suyunda da azalma olmaya başladı Allah kısmet ederse cuma günü sabah 8 de kızıma kavuşacağım kısmette yokmuş normal doğum ben kendimi hiç sezeryanla hazırlamamış başta baya ağladım ama şimdi kendime geldim önemli olan evladım sağsağlim sağlıklıca gelsin yeter
Canım dualarımız seninle Rabbim kızının cennet kokusunu sağsağlim içine çekmeyi nasip etsin bizi unutma bizede yaz ne hissetin bebiş Nasıl tavsiye edeceklerini ve Fatma Zehra kime benziyor öpüyorummm şimdiden ikinizide
Kızlar merhabalar. Doğum yapmışsınızdır şimdiye nasılsınız iyi misiniz bebişler nasıl. Sezeryan ne kadar kötü bişe miş yaaaa anam ağladı benim yeni yeni topluyom kendimi ühü ühüCanım sen genel anestezi mi oldun ? Zor mu sezeryan ben hep normal düşünüyorum ama bugün doktorun konuşmalarına nazaran sezeryanda olabilir gb geliyor eğer açılma olmazsa bize tavsiyelerin var mı bu konuda
Canim hala yapmadim ben:)sen naslsn.neden zorlandn sezaryendeKızlar merhabalar. Doğum yapmışsınızdır şimdiye nasılsınız iyi misiniz bebişler nasıl. Sezeryan ne kadar kötü bişe miş yaaaa anam ağladı benim yeni yeni topluyom kendimi ühü ühü
Neden Canım çok mu Ağrın oldu bebiş Nasıl sütün geldi mi?Kızlar merhabalar. Doğum yapmışsınızdır şimdiye nasılsınız iyi misiniz bebişler nasıl. Sezeryan ne kadar kötü bişe miş yaaaa anam ağladı benim yeni yeni topluyom kendimi ühü ühü
Sağol canımCanim hayrlisi neyse o olsn canim benim bi degsk oldm okuyunca dmek yolculugn sonuna geldin.darisi basima.hic üzülme saglikli olum ikisi yeter.
Doğurdun mu ? Bir sen kaldın Rabbim sağlıçakla kurtarmayı nasip etsinCanim hala yapmadim ben:)sen naslsn.neden zorlandn sezaryende
Evet canim 40+6 suni sanciyla carsmba gunu doğum yaptm.sen nasilsinDoğurdun mu ? Bir sen kaldın Rabbim sağlıçakla kurtarmayı nasip etsin
Evet canim 40+6 suni sanciyla carsmba gunu doğum yaptm.sen nasilsin