• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

:KK48:
Canım senin son 1 günün kalmış :KK48: hala tık yok mu? Doktorun ne diyor:KK71:
Hcbr seym yok canım.gecen persembe gttgmde bu persembe icin gel demsti.senn yarin heralde kontroln bana da haber ver.benim doktrm heralde daha da beklicek 40+5filan demsti cnku.sen ne dusunuosun

Naptn merak ettim
Canım kusura bakma ancak müsait olup girebildim ben konturole gittim 39+2 haftalık çocuk iyi fakat rahimde kısalma hiç yok bundan dolayıda hiç bir şekilde açılma olamaz diyor doktor suni verilemezmiş rahim ağzı kısalmasan ondan dolayı cuma günü sabah 8 de sezeryanla almaya karar verdi çünkü çocuğun suyunda da azalma olmaya başladı Allah kısmet ederse cuma günü sabah 8 de kızıma kavuşacağım kısmette yokmuş normal doğum ben kendimi hiç sezeryanla hazırlamamış başta baya ağladım ama şimdi kendime geldim önemli olan evladım sağsağlim sağlıklıca gelsin yeter

Canım kusura bakma ancak müsait olup girebildim ben konturole gittim 39+2 haftalık çocuk iyi fakat rahimde kısalma hiç yok bundan dolayıda hiç bir şekilde açılma olamaz diyor doktor suni verilemezmiş rahim ağzı kısalmasan ondan dolayı cuma günü sabah 8 de sezeryanla almaya karar verdi çünkü çocuğun suyunda da azalma olmaya başladı Allah kısmet ederse cuma günü sabah 8 de kızıma kavuşacağım kısmette yokmuş normal doğum ben kendimi hiç sezeryanla hazırlamamış başta baya ağladım ama şimdi kendime geldim önemli olan evladım sağsağlim sağlıklıca gelsin yeter
Canim hayrlisi neyse o olsn canim benim bi degsk oldm okuyunca dmek yolculugn sonuna geldin.darisi basima.hic üzülme saglikli olum ikisi yeter.

Canım dualarımız seninle Rabbim kızının cennet kokusunu sağsağlim içine çekmeyi nasip etsin bizi unutma bizede yaz ne hissetin bebiş Nasıl tavsiye edeceklerini ve Fatma Zehra kime benziyor öpüyorummm şimdiden ikinizide :KK200::KK46::nazar::KK68:

Canım sen genel anestezi mi oldun ? Zor mu sezeryan ben hep normal düşünüyorum ama bugün doktorun konuşmalarına nazaran sezeryanda olabilir gb geliyor eğer açılma olmazsa bize tavsiyelerin var mı bu konuda
Kızlar merhabalar. Doğum yapmışsınızdır şimdiye nasılsınız iyi misiniz bebişler nasıl. Sezeryan ne kadar kötü bişe miş yaaaa anam ağladı benim yeni yeni topluyom kendimi ühü ühü :KK61::mad::mad::mad:

Kızlar merhabalar. Doğum yapmışsınızdır şimdiye nasılsınız iyi misiniz bebişler nasıl. Sezeryan ne kadar kötü bişe miş yaaaa anam ağladı benim yeni yeni topluyom kendimi ühü ühü :KK61::mad::mad::mad:
Canim hala yapmadim ben:)sen naslsn.neden zorlandn sezaryende

Neden Canım çok mu Ağrın oldu bebiş Nasıl sütün geldi mi?

Evet canim 40+6 suni sanciyla carsmba gunu doğum yaptm.sen nasilsin
Çok sevindim Can'ım gözün aydın RAbbim sağlıklıca büyütmeyi nasip etsin... Bizim tontiş doğalı bugün 1 hafta oldu çok şükür toparladı biraz benim ameliyat yerimde Ağrı'larım var ama insan evlanın yanında olduğunu görünce unutuyor benim ki aynı bana benziyor :21: birazda huysuz küçük cadı :KK200::KK46::nazar:

Dr bülent tıraşın hastası olan varmı kızlar? Nasıl? Memnun musunuz? Biraz ilgisiz ve soguk diyorlar?

Back
X