- 24 Nisan 2013
- 124
- 74
- 48
ne güzel rabiim devamını getirsin inşeallah hepimizincanım benim 9. gün 74 dü. 17.gün 1895 e cktı ykseldi çk şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel rabiim devamını getirsin inşeallah hepimizincanım benim 9. gün 74 dü. 17.gün 1895 e cktı ykseldi çk şükür
canım naptın bugün kese görmeye gtcektin dimi?Aynen cnm ya bende panik atak da var. İnşallah biran önce sağlıkla sıhhatle doğar bebişim yani bebişlerimiz
Cnm az önce gördüm çok şükürcanım naptın bugün kese görmeye gtcektin dimi?
Gördümmmmmm canım yaramazı böceğim benim maşallah kuzuma Allahım isteyen herkese nasip etsin aminnnB batmanbeginn canım bekliyoruz güzel haberlerini :)
hayırlı olsun canım ne güzel Allah tamamına erdrsin bzlere de dua et n e dedi dr ?kalp atışı için değer kaç olunca gidiliomuş ?Gördümmmmmm canım yaramazı böceğim benim maşallah kuzuma Allahım isteyen herkese nasip etsin aminnn
Ya cnm çok kısa sürdü birşey soramadım. Erken gelmişsin falan dedi. Kalp atışını gördük. Ses yoktu olsun şükürr buna da. Zamanı gelince sesini de duyarız inşallah :)hayırlı olsun canım ne güzel Allah tamamına erdrsin bzlere de dua et n e dedi dr ?kalp atışı için değer kaç olunca gidiliomuş ?
tabi canım çok şükrYa cnm çok kısa sürdü birşey soramadım. Erken gelmişsin falan dedi. Kalp atışını gördük. Ses yoktu olsun şükürr buna da. Zamanı gelince sesini de duyarız inşallah :)
Ayyy cnm cok sevindim kac haftalik dedi dr Allahim hayirlisindan hepimizin kucagimiza almayi nasip etsinGördümmmmmm canım yaramazı böceğim benim maşallah kuzuma Allahım isteyen herkese nasip etsin aminnn
Canım benim hayırlı olsun maşallah diyelim :) inşallah bebişinide kucağına alırsın :) valla çok sevindik... Sen transferinden kaç gün sonra gittin ki doktor erken gelmişsin dedi ?Gördümmmmmm canım yaramazı böceğim benim maşallah kuzuma Allahım isteyen herkese nasip etsin aminnn
bana da herşeye devam et dedi sadece pazartesi günü estrofemi bırak dedi diğerlerine devamcanım sen ilac ne kullanıyorsun bana herseye devam et dedi
maşallah canım bnm:)Cnm az önce gördüm çok şükür
çok güzel bir duygu yaaaa Allahım tüm isteyen herkese nasip etsin amin
hayırlı olsun canım ne güzel Allah tamamına erdrsin bzlere de dua et n e dedi dr ?kalp atışı için değer kaç olunca gidiliomuş ?
Ooo hayirli olsun, hadi allah tamamina erdirsinYa cnm çok kısa sürdü birşey soramadım. Erken gelmişsin falan dedi. Kalp atışını gördük. Ses yoktu olsun şükürr buna da. Zamanı gelince sesini de duyarız inşallah :)
5 hafta 5 günlük cnm. Amin hepimix inşallahAyyy cnm cok sevindim kac haftalik dedi dr Allahim hayirlisindan hepimizin kucagimiza almayi nasip etsin
Canım bende anlamadım ki niye öyle dedi. 29unda olmuştu transfer cnm. Amin hepimiz inşallah :)Canım benim hayırlı olsun maşallah diyelim :) inşallah bebişinide kucağına alırsın :) valla çok sevindik... Sen transferinden kaç gün sonra gittin ki doktor erken gelmişsin dedi ?
Teşekkürler canım :)maşallah canım bnm:)
Amin canım Allah razı olsun hepimiz inşallah :)Ooo hayirli olsun, hadi allah tamamina erdirsin
Canım benim dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz inşallah:)yarın kese görmeye gtcez nasipse bi aksilik çkmaz inşallh,cuma vakti dualarınıza muhtacım
ayva kabuğu sen 26 mayıs mıydı?Canım benim dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz inşallah:)
Yaaaa canım ne zamandan beri bebeğimden haber alamamak benim korkutmaya başladı benim kese günüm 26 sında acaba me oldu diye meraktan öleceğim... Benimleler mi iyiler mi sürekli bu soruları soruyorum kendime... Birde benim durum iyice karıştı kardeşimin düğünü var ondan 1 buçuk 2 ay sonra ev taşıyacağım. Bunlar hep beni Korkutuyor... Gerçi eşim çok konuda bana yardımcı oluyor senin evle ilgili bişey yapmana gerek yok ben temizlikçi tutarım diyor ama ne kadar da olsa senin eşyaların nereye nasıl koyacaksın hep Başımda durmak Lazım ama buna şükür diyorum en azından gebeliğimin ilk 3 Ayında olacak Şeyler bunlar erken olması iyi olacak sonra kendim ağırlayacağım için daha zor olur düCanım benim dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz inşallah:)
canm aynı duygularlayız napıolar diye ölyrum meraktan,kendini sakın yorma sonradan piişman olacağına, sen aileden uzak mı otryosun,kardeşnn düğününe gelnce ailen çok yanında olamamanı anlyşla karşılayacaktr ne zahmetler çektk iyi biliolarYaaaa canım ne zamandan beri bebeğimden haber alamamak benim korkutmaya başladı benim kese günüm 26 sında acaba me oldu diye meraktan öleceğim... Benimleler mi iyiler mi sürekli bu soruları soruyorum kendime... Birde benim durum iyice karıştı kardeşimin düğünü var ondan 1 buçuk 2 ay sonra ev taşıyacağım. Bunlar hep beni Korkutuyor... Gerçi eşim çok konuda bana yardımcı oluyor senin evle ilgili bişey yapmana gerek yok ben temizlikçi tutarım diyor ama ne kadar da olsa senin eşyaların nereye nasıl koyacaksın hep Başımda durmak Lazım ama buna şükür diyorum en azından gebeliğimin ilk 3 Ayında olacak Şeyler bunlar erken olması iyi olacak sonra kendim ağırlayacağım için daha zor olur dü