2015 Nisan Anneleri

5+1 HAFTAYIM BUGUN. 2-3 saat once ınanılmaz sırt bel ve kasık agrım basladı kızlar sankı adet olcakmıs gıbı. kasık arım arada oluodu ama arttı. sızde de oluyomu korkmaya basladım da.

sweetst: 36529686 .!.:
5+1 HAFTAYIM BUGUN. 2-3 saat once ınanılmaz sırt bel ve kasık agrım basladı kızlar sankı adet olcakmıs gıbı. kasık arım arada oluodu ama arttı. sızde de oluyomu korkmaya basladım da.
Aynisini ben gunlerdir cekiyorum cnm normal diyolar ama bazen bende endiseleniyorum gönlümüzü ferah tutalım

byarada rabbim hepimuze sağlıklı bi gebelik nasip eder inşallah nisan anneleri Allahin izniyle sağ saglim kucağımiza aliriz inşallah:))

Kizlar kasiklarimda inanilmaz bi agri var eyüp sultandaydik pier lotiyr falan ciktik pier lotiden asagi inerken hafif kasiklarimda sizi oldu ve birden siddetlendi :$

Mrb arkadaşlar Allah nasip ederse ben de nisan annesi olucam inşallah
Sırayla beta hcg değerleri
8 agustos 10.81
10 ağustos 23.45
13 ağustos 96.02
16 ağustos 378.4
Saatleri farklı ama aynı yerde yaptırdım. Sizce nasıl artış? ?
4.haftadayim sanırım ama tam net hafta gün bilmiyorum daha çok yeni olduğu için
Sat 10 temmuzdu ama adetlerim çok duzensizdir
48-72 saat içerisinde 2 ya katlanmssi onemliymis seninde katlanmis görünüyor bnmmde bat 10 temmuzdu hayirlisi olsun

Kizlar kasiklarimda inanilmaz bi agri var eyüp sultandaydik pier lotiyr falan ciktik pier lotiden asagi inerken hafif kasiklarimda sizi oldu ve birden siddetlendi :$
bır kac mesaj once ben de aynı seyden bahsettım canım :KK70: bugun ben de oralara gıtmeı ıstıyordum ıyıkı vazgecmısız. yoksa suan gecen agrılarım dayanılmaz olcaktı. uzanıp ıstıraht edınce gectı benım sızılarım

Bende yeni ögrendim hamileligimi.Allah kismet ederse ben Mayıs annesi olucam araniza kabul edermisiniz :KK68:
Hepimize hayirli olsun Allahim kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi inşallah

X