2015 Nisan Anneleri

Hanimlar senin hikayen filmi var izlemediyseniz tavsiye ederim oradada bu ani defterine deginiliyor :) birde primanin face book uzerinden e kitabi var ben ilk gebeligimde yapiyordum dusukten sonra devam etmemistim ultrason goruntuleri resimler yazilar ekleyebiliyorsunuz pdf halini indirebiliyorsunuz bunu facede paylasabildiniz gibi bir matbaada ciltcide kitapcik seklinde alabilirsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çook teşekkürler tatlım. Hepimizin sağlıklı bebişleri olsun inşallah ve onlara güzel anılar biriktirelim ... :KK16:

Kızlar inşallah önümüzdeki anneler gününe bebişlerimizle girecegiz bizim en büyük armaganımız 1 aylık bebişlerimiz olucak innnnnnşalllahhhhh:26:

çok sağol ne güzel yazmışsın.hep dua ediyorum.allahım minik meleğimizi bize bağışlasın diye.inşallah bugün güzel haber alırım da bu sıkıntıdan kurtulurum.rabbime sığındım.allah hepinizden razı olsun

işte böyle duanı et gerisini rabbine bırak hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin ben keseyi görmeme rağmen hala sevinemiyorum ama diyorum yumurtaya bile can veren allahım sen istedikten sonra bizim bebeişimizede ol dersin olur hayırlarla güzel haberlerle geliceksin hadi moral yükselt biraz sana bol bol dua edicem bugün inşallah gülücüklerle geliceksin bebeğinlede konuş meleğm üzme bizi de güldür yüzümüzü de o sana dahada moral olucak güzel haberlerini bekliyoruz

Yok kalp atısı için 15 gun sonra gel dedı haftaya gıderım bakalım bugun 5+3 gunluk :nazar:

Mesaiden gelince cok yorgun oluyorum butun gun oturdugumuzdan eve gelince hemen uzanıyorum bakalım karsı komsumla konuscm tanıdıgı bayan varsa 15 gunde bır alıcam işler için doktor ılk 3 ay ve son 3 ay bızım için çok onemli dedi birde malum eşimde yok yanımda tek başımayım dahada dıkkat etmem gerek eşim olsa cok yardımcı oluyordu bana ama napalım saglık olsun 10 ay sonra kavusucaz ıns tayınımız bır cıksa hayırlısıyla

benım ılk 3 aayımda sıcaklara denk geldığı için hep uyku halındeydım
bır kaç haftadır ıyıyım çok sükür
ılk 3 ay sonra gecıyor o yorgunluk hissi
tek başınasın birde dikkat et
benım mide bulantım olmadı hiç seninde olmaz insallah
2 ay durmadan acıkıyordum az az sık oğun yedim
ama kilo da almadım
şimdi normal duzenıme döndüm

eşin senin yanına mı ısteyecek tayinini

Hanimlar daha cok erken ama simdiden onlem almk iyi olur sanirim hamilelikte catlaklar icin napmayi dusuniyorsun ben ilk gebeligimde bebe yagi almistim kullanmak nasil olmadi. Banyodan sonrami surmek gerek acaba bilginiz var mi?

Ayy hizli yazicam diye dikkatsiz yazmisim :S su androitlerde yazi yazmayi sevemedim gitti

evet canım sen daha once yazmıstın o gunden berı hergun 100 kere ya mübdi yi tesbihlerime ekledim . çok sağol. sağlıcakla git gel iyi yolculuklar

Allah kabul etsin canım Allaha emanetler Allah kabul etsin canım Nas Felak İhlas Ayetel Kürsi de oku gülüm sanada iyi ylculuklar Allaha emanetler yavrularımız

Hanimlar daha cok erken ama simdiden onlem almk iyi olur sanirim hamilelikte catlaklar icin napmayi dusuniyorsun ben ilk gebeligimde bebe yagi almistim kullanmak nasil olmadi. Banyodan sonrami surmek gerek acaba bilginiz var mi?

bende bebe yagı kullanmaya baslaıycam gercı catlıcagı varsa catlıyomus ne yapsan:KK1::KK1:

benım ılk 3 aayımda sıcaklara denk geldığı için hep uyku halındeydım
bır kaç haftadır ıyıyım çok sükür
ılk 3 ay sonra gecıyor o yorgunluk hissi
tek başınasın birde dikkat et
benım mide bulantım olmadı hiç seninde olmaz insallah
2 ay durmadan acıkıyordum az az sık oğun yedim
ama kilo da almadım
şimdi normal duzenıme döndüm

eşin senin yanına mı ısteyecek tayinini

Yok canımeşimin tayını nereye cıkarsa ben onun yanına eş durumu tayini istiycem kısmetse :KK31:

53 kilola hamıle kaldım bklm kac olcm dıyetısyene gıdıcem ben dengelı beslenırım hem şu kalp atısını fln bır duyayım hayırlısıyla sonra dıyetısyene baslıycm duzenlı gıderım:KK31:

bende bebe yagı kullanmaya baslaıycam gercı catlıcagı varsa catlıyomus ne yapsan:KK1::KK1:

Yinede azaltir belki :KK66: benim catlamaya musait badem yagida dediler ama oda killanma yapiyormus e vitamini oldugu icin killari besliyormus hakiki zeytinyagi duydum onuda nerden bulucaz hakikisini o var en kolayi bebe yagi geldi onuda ne zaman surcezki banyodan sonrami surmek gerekiyor bilemedim.
Ya bide goguslerimde aciyor camasir takinca ona napsamki acaba

Yinede azaltir belki :KK66: benim catlamaya musait badem yagida dediler ama oda killanma yapiyormus e vitamini oldugu icin killari besliyormus hakiki zeytinyagi duydum onuda nerden bulucaz hakikisini o var en kolayi bebe yagi geldi onuda ne zaman surcezki banyodan sonrami surmek gerekiyor bilemedim.

zeytinyağı bende sorun değil akhisarlıyım ve zeytinliğimz var babam zeytinci :KK1::KK1: iyi geliyosa ben süreyım bari:KK1::KK1: banyodan sonra nemi vucuda.bnmde gögslerım acıyo evde camasır kullanmıyrm :KK1::KK1::KK1:

valla ben henz her banyodan sonra bepantonol vücut kremi var onu sürüyorum heryerime ençok bel karın gögüsler olmak üzere biraz karın çıktımı hem bepantanol hem bebe yağı sürücem benimde kalçaların sağ tol tarafında kilo aldığım için çatlak oluşmuştu bu demek oluyorki karında hayli hayli çatlar en büyük korkum :KK43: ama önlem alalım gene birde ben daha kalp aışları duymadan çokta kendimi kaptırmak istemiyorum ama elimde olmuyor :KK43:

zeytinyağı bende sorun değil akhisarlıyım ve zeytinliğimz var babam zeytinci :KK1::KK1: iyi geliyosa ben süreyım bari:KK1::KK1: banyodan sonra nemi vucuda.bnmde gögslerım acıyo evde camasır kullanmıyrm :KK1::KK1::KK1:

benimde çok acıyor sabahları bile gögüsağrısıyla uyanıyorum :KK43: bende evde free takmıyorum hiç :KK1::KK1::KK1::KK1:hele hele sütyen taktıktan sonra çıkarınca ellerimle tutuyorum acısı dinsin diye nedenkine o kadar ağrı normalmi acep :KK1::KK1::KK1::KK1::KK52::KK52::KK52:

benimde çok acıyor sabahları bile gögüsağrısıyla uyanıyorum :KK43: bende evde free takmıyorum hiç :KK1::KK1::KK1::KK1:hele hele sütyen taktıktan sonra çıkarınca ellerimle tutuyorum acısı dinsin diye nedenkine o kadar ağrı normalmi acep :KK1::KK1::KK1::KK1::KK52::KK52::KK52:

Bendede ayni sorun var sut kanallarimi genisliyor hormonlardan nedir camasiri cikardimda cok fena sizliyor. Kendimi kaptirmim diye bende baslamim biseylere diyorum ama catlamaya cok musaitim az kilo aldimmi hafif hafif olusabiliyor ben baslim en iyisi bebe yagina

Bendede ayni sorun var sut kanallarimi genisliyor hormonlardan nedir camasiri cikardimda cok fena sizliyor. Kendimi kaptirmim diye bende baslamim biseylere diyorum ama catlamaya cok musaitim az kilo aldimmi hafif hafif olusabiliyor ben baslim en iyisi bebe yagina

merhaba nisan anneleri. canım direk daldım yazına ama sen kasım annelerindeydin değilmi. hatta yanlış hatırkamıyorsam 3 bebek bekliyordun ben düşük yaptıktan sonra girmemiştim buraya. hayırlı olsun bebişin :KK16:

X