İğne batarken bi derin nefes alim diyorum alamıyorum anlamadım gitti inş. kötü bişey yoktur
kızlar bu haftalarda sehır dısına seyahata gıdecek olan varmı? ben 7. haftamda 10 gun taıle gıtmek ıstıyrm ama ınsallah problem cıkmaz.
Merhaba Ben de Nisan 2015 te inşallah o kutsal duyguyu tadacağım. Allah hepimize sağlıklı bebişler versin.
Ben gidicem canim bu pazar doktora sordum sakincasi yok dedi.trenle gidicem dedim hatta niye otobusle gitmiyon dedi.ben tren daha az sallanir diyorum.ondan trenle.Allaha emanetler Ya Mubdi c.c oku gulum giderken 99 defa
Amin Hayırlı olsun cnm
Yok yok rahat ol bişey yoktur Allahın izniyle. Bana da oluyor iğne batar gibi ama sonra geçiyor sende de geçiyorsa sıkıntı yoktur bence rahim genişlediğinden batmalar olması normalmiş.
evet canım sen daha once yazmıstın o gunden berı hergun 100 kere ya mübdi yi tesbihlerime ekledim . çok sağol. sağlıcakla git gel iyi yolculuklar
Sağol canım hepimize hayırlı olur inşallah bi de ben ona hatıralar biriktirmek istiyorum. Test sonucu idrar testi çubuğu her ay birkaç resim gibi sizin fikirleriniz var mı
merhaba hanımlar bende Allah nasip ederse nisan annesi olacağım
SAT: 2 temmuz
31 temmuzda beta 489
4 ağustosta beta 4401
bugun kesyi gördük karından çok şükür 5 haftalıkmıs15 gun sonra kalp atışı için gidicem kısmetse
Allah hepimizi korusu sağlıcakla yavrularımızı alalım kucağımıza inş.
Başka hangi tesbihleri çekiyorsun canım paylaşırsan sevinirim :)
İnş. cnm ben bebek için anı defteri alıcam ultrason resimlerini sonuçları ona yapıştırıcam içimden gelenleri falan yazmayı düşünüyorum sende öyle yapabilirsin ama ultrason resimlerinin rengii gidiyo zamanla oyzden fotokopisinide çek yedekde olsun nolur nolmaz :)
tup bebek transferden sonra ya halık cok cektım ya halık sne yoktan varedensın yoksa bıle varet dedım hep. subhanallahı ve bihamdıhı çok cekıyrm, sımdıde allahım dualarımı kabul ettı dıye sureklı elhamdulıllah, allahu ekber, subhanallah,ıhlas okuyorum bazen sureklı oyle aklıma ne gelırse
Evet ben de elhamdülillah çekiyorum sürekli bi de estagfirullah çekiyorum tesbihe ilk başlarken. Bi de Ya Mubdi CC ekledim. Ben dua sayesinde hamile kaldım ve dua sayesinde de inşallah bebeklerimiz bize sımsıkı tutunacaklar canım çok sağol
kızlarrr bende YAAA VARİSSS i çok çekerdim bebek niyetine şükür kabul olduuuuu elhamdülillahhh
kötü olmuş ya valla hiç belli olmuyo buna benzer okadar şey duydumki bende ilk doğum kontrol ilacını bıraktıktan sonra 50 gün olmamıştm bu hikayeleri duyduğum için çok tedbirli davranmıştım ki hamilede deilmişimevet canm bencde bekle başka şeylerle uğraş unutmaya çalış aklından çıkar hadi inş sende hamişsindr bekliyelim artk inş
Ins kan tahlilinde guzel haberler alirsiniz herkezin durumu ayni olmuyor mesela benim karnimdan ultrason gozukmuyor devlet hastanesi sali gunu bana buyuzden dis gebelik olabilir dedi. belki hormon daha idrar gecmemistir ondan negatif cikmistir bulundugunuz ulkede tip merkezleri yokmu Kan testi yaptirsaniz kafaniza takilmamis olur ins. Guzel haberlerinizi bekliyoruz hayirlisi olsun ins.
Ins. Canim hayirlisi olsun birde bu tip durumlar etkiliyor insani ben onceki gebeligimde ekim kasim annelerini takip ediyordum facebooktada grup kurulmustu bir cok anne adayi bende dahil bebeklerinde sıkinti olmustu ve arka arkaya olmustu herkezin. o yuzden morali iyi tutmak icin kotu seyleri duyuyup gormemeye calismak gerekiyor Allah herkeze hayirli bir hamilelik gecirmeyi nasip etsin ins. Rabbim gebeliginde sıkinti yasayanlarada guzel hamilelikler nasip etsin hayirlisi ile bebeklerimizi
kucagimiza alalim ins.
Evet ben de YA Varis çekerdim ve şükürler olsun nasip oldu. Şimdide bebişlerimizin sağlıklı olması için duaya devam edelim inşallah :)
gözünnn aydınnnn ALLAHIM tamamına erdirsin inşallahhhh
Kızlar karnımın sağ tarafına iğne batıyomuş gibi oluyo resmen nefes almakta zorlanıyorum ara ara sizinde oluyomu?
Kızlar karnımın sağ tarafına iğne batıyomuş gibi oluyo resmen nefes almakta zorlanıyorum ara ara sizinde oluyomu?