Allah yardımcımız olsun valla dediğin gibi çok Zor. Ben kofteleri nohut kadar ypip az yağda pisiriyorum. Onu cam saklama kabına koyup yanıma alıyorum. Dışarı çıkınca çerez gibi ağzına veriyorum.etrafa bakarken az az yiyor iyi oluyor . Eve gelince de makarna yada pilavini ne kadar yerse yiyor. Öyle daha kolayıma geldi benim .kizimda et yerdi özellikle ben kuzu eti alırım b12 dha fazla diye ama ondada çıktı hayret ettim bende. Etine tavguna hep dikkat ettim oysaki. Napalim başka dert olmasın. Konuşması biraz genetik ve Senin ne çok konuştuğunla ilgili. Benim kızimda anne demiyor ama ilk kelimesi anne olmuştu sonradan vaZgeçti snirim . Ama dede baba atta mama gel köpeği görünce hav hav teyze gibi birşey de diyor. Çiş cız pis pışpış da diyo. Cicek demeye çalışıyor. Oyuncakları toplatirken basket diyor ba diye o da bağırıyor .Cici falan diyor kendince her derdi anlatıyor. Söylediklerimi yada tanittiklarimi görünce hemen gösteriyor . Tepkilerimi taklit ediyor. doydun mu diyorum karnına vurup doydum yapıyor. doydum dedikten ssonra ona güvenip bask yedirmiyorum.Tamam tamam anlamında baş salliyor. Bunlar bana yetiyor. Ne olsa hepsi konuşacak derdini anlatacak insaallah .. sadece çok konuş ve tanıtırken rengini boyutunu herşeyini anlat. Çocuklar herşeyi anlıyor.ve disari çıkar ken Neler yasayagini ne kadar duracaginizi anlat. Anlıyorlar ınan. Benim kizimda başta ayakkabı giymeden kaçmak istiyordu. Sabırsızlanıyor du. Her seferinde kizim önce ben giyeceğim sen sessizce bekle sonra hemen seni giydiricem diye anlatıyorum. Ve şükür dinliyor. Sessiz ol ss teyzeler uyuyor olabilir diyorum. Şimdi kpiyi acar açmaz kendi sss diyor. Bekliyor. Ben giyiyorum sonra onu giydiriyorum. Bebek anlamaz dememek lazım herşeyi anlatmak lazım. Eşimin arkasından çok ağlar bazen. O da eşim kacmaya çalışırken ağlıyor. Sakince anlatinca kizim şimdi baban gidip calisacak aksam gelecek. Biz daha sonra dışarı cikicaz diyince byer bye yapıp kapıyı cat diye kapatiyor
herşeyi anlıyor bu cadılar