- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 30
Kansizlik bizdede var toplam 20 igne olmamiz gerekiyordu ama 12den sonra biraktim cunku kizimim etine artik igne kor bicak gibi zor geciyordu doktorum 4 tane daha yaptir hafta 1 kere diye benim kizimin kanida cok dusuk hala duzelmedi ama vegaferin kan ilaci varya sabah uyandiginda ilk onu veriyorum 45 dakka hic birsey yedirip icirme o kan ilacindan sonra benim kizimi aciktiriyo 45 dakka cildiriyo aclikdan onun etkisi o ignede 4 besden sonra etki etti hic birsey yemiyordu 7 aylikken kilosu durdu 14 aya kadar 7 bucuk kilo kaldi simdi 9,300 gram o ignelerden sonra bu kadar aldi simdi yaptigim corbalatin yaninda bi kase etimekli corba ve bi kase yogurt yediriyorum corbalarida kafama gore yapiyor butun sebze eti katiyorum bide bebegin birseye dalmasi gerekiyo yoksa yemiyo ben kizima can diye cizgifilm aciyorum ona oyle bi odaklaniyorki fark etmeden agzini kendi aciyo o olmadan yedirene kadar canim cikiyo bide ailecek yemek yiyince oda istiyor benim kizimda suan 4 dis birden cikiyo azilari cok fena bi donemdeyiz doktor hem kizimiz hemde kendimiz icin zor bi surecde oldumuzu soyledi su dis olaylari kotu o dedigin kan ilaci banada verdi bende sevmedim hic acayip ishal ediyo ama kanini hizli bi sekilde artmasi icin demisti bana benim kiz hasta oldu surekli bide diski yemekde hasta olunca yemiyo diye vagaferona dondum o belki yavas yukseltiyo ama acikiyo onu icince zaten onu saglik ocagindan veriyolar insallah duzelir yenek konusunda benbegin ama kilosu benimkine gire baya iyi