2015 Nisan Anneleri

Canim ben arastirmistim yazin a ve d vitamini katkisiz olanlardab vermek lazimmis o yuzden ben ocean marka aldim zaten yaz kis kullanima uygundur yaziyor. Acikcasi ben doktora sormadan vermeye baslamistim sonra sordugumdada verirseniz mukemmel olur dedi kizim da tadini cok seviyor. Hem syrica beyin gelisimleri icinde cok faydali. Benim kizim normalde dis doneminden sebep pek istahsizdi ama simdi masallah normale dondu brnce balik yagininda etkisi oldu. Insallah sizdede faydasi olur canm ama bu aralarda doktora gidecekseniz bi danis istersen
Canim peki ne zaman vermek lazim

Bebeğine memeyi bıraktircam anneler geceleri nasıl yaptınız benimki gece 4-5 uyaniyor emzirdigim zaman zorla uyuyor memeyi vermese feryat figan bütün apartmanı uyandıracak ses var maşallah napcam bilmiyorum gündüz 1 saat uyuttum aksam da geç yatirdim kalkmasın diye yook kurulu saat yutmuş oğlan 4 te zink kalkıyor bide oturuyor yatakta 1 saat ayakta kolumda emzirerek sallıyorum :KK43:

Kızlar oğlum sürekli beni ısırıyo otururken mesela gelio bacaklarıma sarılıyo birden şak diye ısırıyo bazen sarılırken kolumu boynumu sürekli ısırıo öpücek sarılcak sanırıyorım ısırıyo ama sadece beni ısırıyo başka kimseyi ısırmıyo ve çok canım yanıyo baya morartıyo ısırdıgı yerleri çok sinirleniyorum canımın acısından da bazen çok bağırıyorum ama umursamıyo gülüyo gelip bidaha ısırıyo napıcam bilmiyorum nasıl anlatıcam yapmaması gerektiğini gerçekten çok sinirlerim bozuldu sarılıp ısırıyo sevdiğini sanıyo sanırım

Bebeğine memeyi bıraktircam anneler geceleri nasıl yaptınız benimki gece 4-5 uyaniyor emzirdigim zaman zorla uyuyor memeyi vermese feryat figan bütün apartmanı uyandıracak ses var maşallah napcam bilmiyorum gündüz 1 saat uyuttum aksam da geç yatirdim kalkmasın diye yook kurulu saat yutmuş oğlan 4 te zink kalkıyor bide oturuyor yatakta 1 saat ayakta kolumda emzirerek sallıyorum :KK43:
Benimkide oyle en az 5 kez kalkiyodu ben birakma kararini mecbur aldim hamile oldugum icin bide ishal oldu sutten oyuzdende gece her uyandiginda agliyodu meme ver diye vermiyodum 3 gece faln direttim uyandikca ayagimda salladim zaten uyku sersemi oluyodu hemn daliyodu koyuyodum besige sonrada yanima yatirip uyutuyorum suan boyle birakti 3 4 gin sabret verme sakin alisiyo

Kızlar oğlum sürekli beni ısırıyo otururken mesela gelio bacaklarıma sarılıyo birden şak diye ısırıyo bazen sarılırken kolumu boynumu sürekli ısırıo öpücek sarılcak sanırıyorım ısırıyo ama sadece beni ısırıyo başka kimseyi ısırmıyo ve çok canım yanıyo baya morartıyo ısırdıgı yerleri çok sinirleniyorum canımın acısından da bazen çok bağırıyorum ama umursamıyo gülüyo gelip bidaha ısırıyo napıcam bilmiyorum nasıl anlatıcam yapmaması gerektiğini gerçekten çok sinirlerim bozuldu sarılıp ısırıyo sevdiğini sanıyo sanırım
Ayni dedigini yasiyorum seninkiyle benimki ayni tarihti digumlari heralde gelip issiriyo morartiyo nasil aciyo bende guzellikle soyluyorum anlamiyo bagiriyorum gene umursamiyo ama canim oyle bir yaniyoki o an cok sinirleniyorum yapma diyorum anlamiyo benimki herkesi issiriyoo ama beni daha cok tabi bide butun cocuklari cimcikliyo yolda sokakta parkta gorfugu butun cocuklarin sacini cekiyo ve kollarini bacaklarini neresini yakalarsa mincikliyo cocuklarda agliyo hemde kendinden buyuk arkadslarimla bir araya bile gelemiyorum cocuklari aglatiyo kiziyorum yapma diye ama anlamiyoo hep yapiyoo

Ayni dedigini yasiyorum seninkiyle benimki ayni tarihti digumlari heralde gelip issiriyo morartiyo nasil aciyo bende guzellikle soyluyorum anlamiyo bagiriyorum gene umursamiyo ama canim oyle bir yaniyoki o an cok sinirleniyorum yapma diyorum anlamiyo benimki herkesi issiriyoo ama beni daha cok tabi bide butun cocuklari cimcikliyo yolda sokakta parkta gorfugu butun cocuklarin sacini cekiyo ve kollarini bacaklarini neresini yakalarsa mincikliyo cocuklarda agliyo hemde kendinden buyuk arkadslarimla bir araya bile gelemiyorum cocuklari aglatiyo kiziyorum yapma diye ama anlamiyoo hep yapiyoo
Uff ya bilmiyorum niye böyle yapıyo herşeyi anlıyo ama ısrarla bunu dinlemiyo benim oğlum yapmıo başkalarına o da kötüymüş bütün derdi benle sanırım bide emzirirken sürekli kolumu gögsümü cimciklio aynı yine çok canım acıyo artık canımın acısından sinirlerime hakim olanıyorum yapma diyorum bagırıyorum dinlemiyo bende kurban bayramında emmeyi bıraktırcam inş senin gibi atlatırız.en azından emzirirken mıncıklanmadan kurtulurum ama ısırma durumu nolcak bilmem

Uff ya bilmiyorum niye böyle yapıyo herşeyi anlıyo ama ısrarla bunu dinlemiyo benim oğlum yapmıo başkalarına o da kötüymüş bütün derdi benle sanırım bide emzirirken sürekli kolumu gögsümü cimciklio aynı yine çok canım acıyo artık canımın acısından sinirlerime hakim olanıyorum yapma diyorum bagırıyorum dinlemiyo bende kurban bayramında emmeyi bıraktırcam inş senin gibi atlatırız.en azından emzirirken mıncıklanmadan kurtulurum ama ısırma durumu nolcak bilmem
Benimkide emerken boynumu gogsumu hep mincikliyodu kizariyodu biraktim.suan yine ayni issiriyoo bende emzirirken vok cektim vok issiriyodu vermiyodum memeyi 1 2 ay sonrada tamamn birakyi. Zaten mecbur valla sabredebilirsen ikiyasinakadar emsin derim ben emxitirdim cunku en cokta ona uzuldum memeyi biraktigim.icin ama diyosan cok sinirleniyorum bagiriuorjm canim aciyoo ozamn biraktir

Benimkide emerken boynumu gogsumu hep mincikliyodu kizariyodu biraktim.suan yine ayni issiriyoo bende emzirirken vok cektim vok issiriyodu vermiyodum memeyi 1 2 ay sonrada tamamn birakyi. Zaten mecbur valla sabredebilirsen ikiyasinakadar emsin derim ben emxitirdim cunku en cokta ona uzuldum memeyi biraktigim.icin ama diyosan cok sinirleniyorum bagiriuorjm canim aciyoo ozamn biraktir
Canım acıyo bazen çok sinirleniyorum evet ama birde gece sürekli uyanıyo emmek için sadece emerek uyuyo basKa türlü uyumuo baZen çok ugrastırıyo memem ağzında bir sağa dönüyo bir sola çekiştiriyo heryerimi cimcikliyo artık çok yoruldum ve sabrım tükenio o yüzde. Bıraktırmaya karar verdim kurban bayramında bıraktırcam ki eşimde tatildeyken daha rahat olur diye düşündüm üzülüyorum çok ağlıcak nasıl kıyıcam bilmiyorum ama hazır şimdi uzun tatilken halledelim bu işi istiyorum

Canım acıyo bazen çok sinirleniyorum evet ama birde gece sürekli uyanıyo emmek için sadece emerek uyuyo basKa türlü uyumuo baZen çok ugrastırıyo memem ağzında bir sağa dönüyo bir sola çekiştiriyo heryerimi cimcikliyo artık çok yoruldum ve sabrım tükenio o yüzde. Bıraktırmaya karar verdim kurban bayramında bıraktırcam ki eşimde tatildeyken daha rahat olur diye düşündüm üzülüyorum çok ağlıcak nasıl kıyıcam bilmiyorum ama hazır şimdi uzun tatilken halledelim bu işi istiyorum
Anladim canim dedigim gibi 3 gun biraz zor sonra alisiyo unutuyo benimkide oyleydi meme disinda asla uyumazdi cok duskundu 3 gunde unuttu once gunduzu kes komple sonra geceyi rahat edersin geceleri meneyi birakinca uyanmiyolar hic aksam yatip sabah kslkiyolar ve yemek yemeleri daha duzgun oluyoo

benimki de aynı zaten bu yaz hep beraber yattık gece uyanınca emiyor sonra popoyu dönüp yatıyor:) İşten gelince de direk meme:) Ben hiç düşünmedim henüz ayırmayı ama çok zorlanıyorsan tabiki canım karar senin

Canim öncelikle hayırlı uğurlu olsun bizimki gece 4-5 gibi uyanmaya başladı 1 saat ayaktayiz yemesi aynı sayılır senin 2.erkek geliyor sanırım hamilelik belirtileri kızinla oğlun arasında fark var mı kız çocuğu daha bulantı yapıyormuş sanırım senin nasıldı?
Canim anca yazabiliyorum amin insallah hayirli olur evet erkek olcak kizimda bulanti biraz daha fazlaydi ama mesela onda agzimda metalimsi bir tat vardi bunda pek olmadi ama canim bu degisir kisiden kisiye kimisindede tam tersi olur benim 4 ay surdu ara ara bulantilarum suan iyiyim com sukur kizimda da yaklasik 4 ay surmustu bulanti

Selam kızlar ekim ayında dgünümde 3 geceliğine antalyaya tatile gidicez bu yıl tatil yapamadım eşiminde iş seğişikliği sebebiyle ancak bu tarihe 3 gün ayarlayabildik şimdiden heycan yaptım biraz değişiklik olur diye düşünüyorum uçakla gidicez oğlum ilk defa uçağa binicek nasıl oluylr kucagımızda mı oturuyor yapmamız gereken biçey var mı önerileriniz neler

Kizlar benim ikinci bebegin cinsiyetini ogrendik
Selam kızlar ekim ayında dgünümde 3 geceliğine antalyaya tatile gidicez bu yıl tatil yapamadım eşiminde iş seğişikliği sebebiyle ancak bu tarihe 3 gün ayarlayabildik şimdiden heycan yaptım biraz değişiklik olur diye düşünüyorum uçakla gidicez oğlum ilk defa uçağa binicek nasıl oluylr kucagımızda mı oturuyor yapmamız gereken biçey var mı önerileriniz neler
Senin adina sevindim simdiden iyi tatiller evet kucagina oturtuyorlat 2 yasa kadar ucretsiz hizmet bedeli aliyolar sadece ve bebek kemeri var onu takiyosun canim onun disinda ucak kalkarken ve inerken emzir basinctan kulaklarda tikanma ve bas agrisi olmamasi icin emzirmeyi birakcaktin gerci sende oan sut su meyvesuyu bisey icirirsin kulaklari basinctan etkilenmez bikac oyuncakta yanina alabilirsin sikiliyolar canim cunku

Hee kizlar bende ogrendim cinsiyeti buda erkek ogluma erkek kardes geliyo ilkinde tatli cok istemistim bunda hep eksi ozellikle cig kofte aserdim resmen kiz bu dedim.kesin ama yalanlamis oldum alakasi yok yani

Hee kizlar bende ogrendim cinsiyeti buda erkek ogluma erkek kardes geliyo ilkinde tatli cok istemistim bunda hep eksi ozellikle cig kofte aserdim resmen kiz bu dedim.kesin ama yalanlamis oldum alakasi yok yani
Hayırlı olsun canım 2 seneye tam birbirlerine arkadas olurlar 2 erkek kardeş büyürler ne güzel . Evet ekşi tatlı dırumu pek tutmuo genelde :)

Kızlar günaydın.. bana bir akıl verirseniz çok mutlu olacağım. Benim kizim bazen yatağında kesintisiz 4-5 saat yatıyor geceleri. Ama bir süre sonra saat başı kalktığı oluyor. Park yatak kullanıyorum. Kimi zaMan uykuya dalmasi için kendi yatagimizda pispislasyip uyutunca kolaylıkla uyuyor. Kimi zaman ugrastirsada kendi tyatagimızda daha rahat uyuduğunu farkediyorum. Baba tabiki başka odada ama düşecek diye korkuyorum . Ya bir baza alacağız yada yere yatak napsam bilemedim. Çıkmak bilmeyen dişler artk bunalltti. 9 aydır disleri çıkıyor 9 disi var. Mahvediyor çocuğumu. Ve kan ilacı. Her kullandigimd a pismn oluyorum

Can'ım benimki de aynı ısırıyo sürekli tırnak batırıyor ve acayip Can'ımı acıtıyo. Özellikle ısırırken dediğin gibi bırakmıyor ve Morartıyo.saçımı da cekiyo arada ve resmen kopartıyor bikaç tel.kaç kere söylüyorum uyarıyorum ama anlamıyo.oyun sanıyorlar bence çünkü yaparken gülüyo.ben de merak ediyorum Nasıl vazgeçecek diye.parkta çocuklara da şimdi vurmaya sıkmaya başladı.en kısa zamanda vazgeçerler inşallah.hadi beni geçtim diğer çocukların falan canını acıtacak diye daha çok korkmaya başladım artık.

X