2015 Nisan Anneleri

Selam kızlar ekim ayında dgünümde 3 geceliğine antalyaya tatile gidicez bu yıl tatil yapamadım eşiminde iş seğişikliği sebebiyle ancak bu tarihe 3 gün ayarlayabildik şimdiden heycan yaptım biraz değişiklik olur diye düşünüyorum uçakla gidicez oğlum ilk defa uçağa binicek nasıl oluylr kucagımızda mı oturuyor yapmamız gereken biçey var mı önerileriniz neler
Biz de bu sene gidemedik eşimin işi dolayısıyla.bayramda bi ihtimal gidicez o da düşük ihtimal.sen ekim deyince şimdi bende umutlandım ekimi hiç düşünmemiştim. Belki o zaman gideriz bizde.bi sakıncası yoksa nereye gideceksiniz acaba bize de fikir olsun

Hee kizlar bende ogrendim cinsiyeti buda erkek ogluma erkek kardes geliyo ilkinde tatli cok istemistim bunda hep eksi ozellikle cig kofte aserdim resmen kiz bu dedim.kesin ama yalanlamis oldum alakasi yok yani
sağlıkla hayırlısıyla bereketiyle kuçağına almak nasip olur inşallah canım

Biz de bu sene gidemedik eşimin işi dolayısıyla.bayramda bi ihtimal gidicez o da düşük ihtimal.sen ekim deyince şimdi bende umutlandım ekimi hiç düşünmemiştim. Belki o zaman gideriz bizde.bi sakıncası yoksa nereye gideceksiniz acaba bize de fikir olsun
Bizde sonradan karar verdik şimdiden motive oldu banada iyi gelecek antalyada lara family club otelin adı et s den rezarv yaptırdık antalya tarafı genelde o tarihlerde sıcak oluyo oteli seçerken de özellikle laradan seçtik havaalanına yakın oldugu için taksiyle 15 dkya gidiliyo otelde aile oteli çocuk parkı havuzu oyun bölümü fln var park yatak veriolar bunlar benim ilgimi çwkti canım inş sizde gidersiniz bir değişiklik olur

Herkese merhaba..uzun zamandır ihmal ettim burayı. Umarım herkes ve bebisleri iyidir. Hamile olan arkadaşlar Allah bebeğinize sağ salim kavuşmanizi nasip etsin..

Teşekkür ederiz teyzesi biz daha 10 haftalıgiz :) özlemişim bu konuşmaları sen kaçıncı haftandasin?
16. Hafta bikacgun sonra bitiyo canim saglicakla alalimda kucagimiza sonrsi insallah kolay olur benim oglan biraz yaramaz ama insallh kardesini sever ve bu donemler iyi gecer biraz zor olcak ama artik buyuyecekler beraber saglikli olsunlarda onemli olan o bide ilkim sezaryan buda tabi oyle olcak en cokta ondan korkuyorum ilkinde yasadiklarimdan Allah sabir versin guc versin artik bize baya hamile olduk burda benim subatta dogum Allah nasip ederse subat anneleri formunuda okuyotum ama yazmiuorum burasi gibi hisseeenedim ama arada girip okuyorum ne konusuyolar diye bide acemilimiz butda paylastik guzeldi

Selam kızlar ekim ayında dgünümde 3 geceliğine antalyaya tatile gidicez bu yıl tatil yapamadım eşiminde iş seğişikliği sebebiyle ancak bu tarihe 3 gün ayarlayabildik şimdiden heycan yaptım biraz değişiklik olur diye düşünüyorum uçakla gidicez oğlum ilk defa uçağa binicek nasıl oluylr kucagımızda mı oturuyor yapmamız gereken biçey var mı önerileriniz neler
İki yaşından küçük olduğu için kucağında oturuyor ama yanınızda yer boş olursa oturttup bağla öyle rahat oluyor . Uçakta boş yer mutlaka olur yabıbızdakini boş yere verin eğer oturan olursa . Benim çoçuklar 3.5 saat uçak yolculuğu yaptı biraz sıkıladılar ama sonuçta bitti . Öyle böyle geçiyor . Hele bir saat uçak yolculuğu hiç birşey değil hemen geçiyor . Anlamıyorsun bile . Ben istanbuldan iki çoçukla tek başıma Antep'e uçtum . Çok rahat oldu . Kızımı zaten kabin görevlileri aldı sevip oynamak için . Bana yapılacak birşey kalmadı .

16. Hafta bikacgun sonra bitiyo canim saglicakla alalimda kucagimiza sonrsi insallah kolay olur benim oglan biraz yaramaz ama insallh kardesini sever ve bu donemler iyi gecer biraz zor olcak ama artik buyuyecekler beraber saglikli olsunlarda onemli olan o bide ilkim sezaryan buda tabi oyle olcak en cokta ondan korkuyorum ilkinde yasadiklarimdan Allah sabir versin guc versin artik bize baya hamile olduk burda benim subatta dogum Allah nasip ederse subat anneleri formunuda okuyotum ama yazmiuorum burasi gibi hisseeenedim ama arada girip okuyorum ne konusuyolar diye bide acemilimiz butda paylastik guzeldi
İnşallah canım Allah onun sabrını verir.Maşallah az kalmış bende 2017 nisan annelerini okuyorum ama burdaki gibi değil gerçekten belkide ilki hersey yeniydi orda paylaşımlar çok heycanlı herseye sasiriyorlar falan bizde öyleydik sanırım bişe yazayım gelmiyo benimde oğlan yaramaz biz bide hala bırakmadı memeyi zor oluyor biraz sen kaçıncı haftandasin bıraktırdın banada ön ayak olursun

Kızlar ben bişe duydum anne emzirirken hamile kalırsa ve emzirmeyen devam edebilirsé yani bebek ishal olmazsa 2.erkek geliyor demekmis bunun aksini öğrenen oldu mu yoksa bu bilgi doğrumu?

İnşallah canım Allah onun sabrını verir.Maşallah az kalmış bende 2017 nisan annelerini okuyorum ama burdaki gibi değil gerçekten belkide ilki hersey yeniydi orda paylaşımlar çok heycanlı herseye sasiriyorlar falan bizde öyleydik sanırım bişe yazayım gelmiyo benimde oğlan yaramaz biz bide hala bırakmadı memeyi zor oluyor biraz sen kaçıncı haftandasin bıraktırdın banada ön ayak olursun
Canim 15 aylikkennbiraktim ogrendigimde 6 haftalik hamileydim ogun biraktim dr dedi 4 5 aya kadar emzirebilirsin diye ama bizimki ishal oldu yaramadi dr ishal olduysa birak dedi bide annmler fln eski insanlar emzirmezlermis banada hemn biraktirdilar yaramazmus o sut cocuga dr oyle demiyo ama 4 5 aya kadar emzir diyolar anlamadim ama biraktigim iyi oldu memeye guvenip yemek yemiyodu bide gece cok sik kalkiyodu simdi cok sukur cozum bulduk kestikten sonra daha rahatim

Canim 15 aylikkennbiraktim ogrendigimde 6 haftalik hamileydim ogun biraktim dr dedi 4 5 aya kadar emzirebilirsin diye ama bizimki ishal oldu yaramadi dr ishal olduysa birak dedi bide annmler fln eski insanlar emzirmezlermis banada hemn biraktirdilar yaramazmus o sut cocuga dr oyle demiyo ama 4 5 aya kadar emzir diyolar anlamadim ama biraktigim iyi oldu memeye guvenip yemek yemiyodu bide gece cok sik kalkiyodu simdi cok sukur cozum bulduk kestikten sonra daha rahatim
tahmin edebiliyorum canım benim oglan nasıl bırakcak bilmiyorum Salça sürdüm de eliyle sildi emmeye devam etti uff olmuş falan dedim ama aaa yaptı daha bi hoşuna gitti öyle sanki gece 2 kere kalkıyor bi kalktığında direttim vermicem diye ortalığı birbirine kattı televizyonu açtım gecenin 4 ünde oyuncakları çıkarttı biberonda süt denedim yok bu arada çığlık çığlığa ağladı üst komşunun ışığı yandı yani napcam hiç bilmiyorum çok umitsizim

tahmin edebiliyorum canım benim oglan nasıl bırakcak bilmiyorum Salça sürdüm de eliyle sildi emmeye devam etti uff olmuş falan dedim ama aaa yaptı daha bi hoşuna gitti öyle sanki gece 2 kere kalkıyor bi kalktığında direttim vermicem diye ortalığı birbirine kattı televizyonu açtım gecenin 4 ünde oyuncakları çıkarttı biberonda süt denedim yok bu arada çığlık çığlığa ağladı üst komşunun ışığı yandı yani napcam hiç bilmiyorum çok umitsizim
Evet her cocuk bir olmuyo canim ben o donemi biraz kolay atlattim diyebilirim 3 gunde alisti tam gece meme icin uyanacagi sira aglamaya baslayinca ayagima aldim salladim bide oyle dene isik faln yakma uykulu oluyo pes edecektir ama seninki belki cok duskundur gerci benimkide gece 7 kere kalkiyodu ama sirf aliskanlik yapmisti ama geceden once gunduzu birak hic verme bende salca surmustum benimkide eliyle itmisti emmisti cok fenalar ya ama 2 yasina gelince akli yetince biraktirmasi daha zor canim bu ara biraz sabirla halledersin insallh unutmasi cabuk olur Allah kolaylik versin zor bir donem gercekten

Kızlar selam bende cumartesi günü bıraktırcam emmeyi bayram tatili boyunca eşimde evde destek olur diye düşündük aktardan bugün sabır taşı aldım onunla bıraktırmayı düşünüyorum stresi beni sardı kaç gündür oğlumda çok düşkün sadece emerek uyuyo üZülüyorum vicdan yapıyorum bi yandan da artık yeterince emdi faydasını gördü diyorum .birde bıraktıranlar gögüslerinizde süt birikmesi oldumu sıkıntı oldumu naptonız

Kızlar selam bende cumartesi günü bıraktırcam emmeyi bayram tatili boyunca eşimde evde destek olur diye düşündük aktardan bugün sabır taşı aldım onunla bıraktırmayı düşünüyorum stresi beni sardı kaç gündür oğlumda çok düşkün sadece emerek uyuyo üZülüyorum vicdan yapıyorum bi yandan da artık yeterince emdi faydasını gördü diyorum .birde bıraktıranlar gögüslerinizde süt birikmesi oldumu sıkıntı oldumu naptonız
Bende cok olmasi canim hic elleme goguslerinebkendi kendine geciyo zaten sut azalmisti hamile oldugum.icinde cok sikinti yasamadim yani sadece biraz hafif agti vardi hamileliktwnmi sutu biraktigimnicinmi anlamadim sutyenle destekliyodum rahat oluyo

Canım Adem Guneş'in Güvenli Bağlanma kıtabını okudun mu? Orada çocugun emmeyi bırakmak istediği zamanki verdiği sinyallerden falan bahsediyor? Kararını vermişsin tabiki karışmak istemem :) Ama bırakma sebebin ne sadece sık emmesi mi , seni rahatsız etmesi mi yoksa hamilelik falan mı? Benimki de hala emiyor 2 yaşına kadar emsin diyorum hem fiziksel hemde ruhsal gelişimi için gerekli çünkü.

Canım Adem Guneş'in Güvenli Bağlanma kıtabını okudun mu? Orada çocugun emmeyi bırakmak istediği zamanki verdiği sinyallerden falan bahsediyor? Kararını vermişsin tabiki karışmak istemem :) Ama bırakma sebebin ne sadece sık emmesi mi , seni rahatsız etmesi mi yoksa hamilelik falan mı? Benimki de hala emiyor 2 yaşına kadar emsin diyorum hem fiziksel hemde ruhsal gelişimi için gerekli çünkü.
Canım okumadım kitabı ama netten sık sık arastırıyorum geceleri sık uyanıp emmek istiyo ağzında memeyle uyumak istiyo fln bunaldım bir ara bu durumdan düne kadar karar vermiştim bıraktırcam diye ama vakit yaklastıkça stres yaptım dün anladım ki oğlumu bilmem ama ben hiç hazır değilmişim bıraktırmaya aktardan sabır tası diye bişey aldım iş ciddiye binince dün moralim boZuldu bıraktırma konusu bile ggeçince ağlamaya basladım vazgeçtim canım bıraktırmıxam bende birdaha emzirmeyeceğimi düşününce için cız etti 2 yaşına kadar devam ederiz sanırım belki daha fazla bilmiyorum :) bayramda sadece gece emzirmesini bıraktırmaya çalısıcam ve son zamanlarda yanımızda yatıyo geri yatagına alıştırmaya çalısıcam bakalım :) saol canım fikrin için

slm kızlar buraya cok sık giremiyorum :) umarım herkes iyidir, biz memeden kestik hemen hemen bir ay olcak niye derseniz çalıştığım için sütüm iice azalmıştı minada gönülsüz emiyodu istemeyerekte olsa kesmek zorunda kaldım :KK43: bu arada mina 10 kg bana çok zayıf geliyor sizinkiler ne durumda? birde vitamin neler veriyorsunuz enson kansızdı 6 ay önce bi daha baktırmadım ve kan ilacınıda düzenli vermedik, kan ilacı ne versem:KK64:

X