çok açsa öyle bi yiyo ki şaşırıyorum. mesela dün akşam makarna ve tavuk u onune koydum kaseyede yogurt koydum kasıkla yarı dokerek yedi. yani canı isterse çok güzel yiyor. istemezse hepsi yerde duvarda. çatal kullanmayı öğrendi. kaşığıda henüz deniyo çatal gibi batırmaya çalışıyo çok komik . meyvesini zaten yiyo kendisiKizlar bebekleriniz kendi yemeklerini yiyebiliyor mu
Oğlum yemiyo canım sadece ekmek meyve bunları yiyo diğer seyleri önünde koysam yere atıyo benim yedirmemi istiyoKizlar bebekleriniz kendi yemeklerini yiyebiliyor mu
Canim bebegin ne kadar surede iyilesti şu an kizimda 6. Hastsliga yakalandi kac gundur atesler icinde 38.8. Doktora goturdk bogaz enfeksiyonu dediler ilac kullandk ama fayda etmiyr ates dusuyor tekrar yukseliyr bugun ucuncu gun oldu hala devam ediyr. Dokuntude kolda basladi. Senin tsvsiyene ihtiyacim var. Yavruma cok uzuliyorumSaol canim 6. Hastalik bebeklerde 6 ayla 3 yasina kadar gecirilebilen bir vurus hastaligi 3 gun ates suruyor ve sonrasinda vucutta pembe renkte dokuntuler cikiyor bende burda duymustum bu hastaligi basta yakalndiginda bogaz enfeksiyonu oldugunu soylediler bigazinda kizariklik vardi atesi 38.5 lardaydi ve hep huysuz aglama halsizlik yuruyememe istahsizlik ve sonundaki dokuntulerden sonra anladi dr ve hala duzelmedi sersemlik ve hala yuruyemiyor hali dermani yok yavrucagin insallah duzelir zor bir hastalik ve istahsizlik var tabi rabbim korusun bebislerimizi ve bunun asisi yok suan bikere yakslanan bidaha yakalanmiyormus nettede arastirdim boyle bir hastalik canim
Canım çok geçmiş olsun benim oglumda geçirdi uç gün sürüyor üçüncü günün sonunda döküntü oluyor çok fazla uç dört günde döküntü sürüyor.ben ateşlendiği zaman ıslak havlu koydum vücuduna. Basına koltuk altlarına sakın ol panik yapma.doktorlarda anlamıyorlar kaç kez görürdüm dıaten olavılor dediler alakası yoktu yani.Canim bebegin ne kadar surede iyilesti şu an kizimda 6. Hastsliga yakalandi kac gundur atesler icinde 38.8. Doktora goturdk bogaz enfeksiyonu dediler ilac kullandk ama fayda etmiyr ates dusuyor tekrar yukseliyr bugun ucuncu gun oldu hala devam ediyr. Dokuntude kolda basladi. Senin tsvsiyene ihtiyacim var. Yavruma cok uzuliyorum
Benimki de sadece meyve, ekmek, bisküvi yiyor kendi başına. Diğer şeyleri once agzina sokuyor sonra cikarip eline alıp sıkıyor..o yüzden henüz vermiyorum..Kizlar bebekleriniz kendi yemeklerini yiyebiliyor mu
Canım geçmiş olsun oğlumda oldu 3 gün ates sonra döküntü döküntü olunca 2-3 güne geçiyo atesinide calpol ve ibufen verdik dönüşümlü o şekilde düşürdük doktorun sölemesiyleCanim bebegin ne kadar surede iyilesti şu an kizimda 6. Hastsliga yakalandi kac gundur atesler icinde 38.8. Doktora goturdk bogaz enfeksiyonu dediler ilac kullandk ama fayda etmiyr ates dusuyor tekrar yukseliyr bugun ucuncu gun oldu hala devam ediyr. Dokuntude kolda basladi. Senin tsvsiyene ihtiyacim var. Yavruma cok uzuliyorum
Benim kızın merakı var yemeğe ama ben çok izin vermiyorum daha doğrusu veremiyorum . Tek değilki sadece onla ilgileniyim . Çatal kullanabiliyor biraz . Onun dışında eli ile yemesi iyi .Kizlar bebekleriniz kendi yemeklerini yiyebiliyor mu
Kızlar kızım konusunda acayip endişeliyim , oğlumun okulunda su çiçeği salgını var oğlum daha olmadı ama an meselesi . Nasıl yapsam korusam yada korumak gerekir mi bilmiyorum . Belki erken olmaları iyidir fakat şu sıralar erken dimi bu hastalık için.
Canm kizim 7 aylik gecirdi cok zor atlatti . yakalanmazsa iyi olurAcikcasi hic bilgim yok bu konuda yine de umarim gecmez ikisine de canim, sonucta hastalik bu.
Tek bildigim ben bebekken gecirmisim su cicegi ve annem kendimi kasiyip yuzume iz yapmamam icin beni kundaklamis. Cok zor gecirmisim, annem oyle anlatiyor.
Besin alerjisi olabilir canım özellikle yumurta veya süt ürünleri bence bi dr gösterKızleçar herkese slm acil cvplarınıza ihtiyacım var.oğlumun yüzünde 6haftadır küçük sivilceler var internetten filan araştırdım olurmuş boyle.doktorada goturmedim sçbşzim durumumuz da olan varmı?çok canım sklyor
Benim kizimda da var.Kızleçar herkese slm acil cvplarınıza ihtiyacım var.oğlumun yüzünde 6haftadır küçük sivilceler var internetten filan araştırdım olurmuş boyle.doktorada goturmedim sçbşzim durumumuz da olan varmı?çok canım sklyor
canım benim oglumda hıc olmadı altıncı hastalık geçirdiğinde kızarıklık oldu sadece oydu.doktora gotursemmiki?ilaç kullanmakta istemiyorum offf ya .Benim kizimda da var.
İlk ogdugu aylarda daha da cok vardi.
Her gece ozel bir kremle kremliyoruz cildini, bu ara yine biraz cikti.
Dr cildin hassasligindan ve kurulugundan kaynaklandigini soyledi ve krem onerdi.
Canım yumurta ve sut ürünlerinden olsa ben yumurtayı 7 aylıkken vermeye başladı beyazıyla bırlıkte hıc olmamıştı.yogurduda kendim mayalıyorum yoğurttan veya beynırdende olduğunu sanmıyorum.ama sütten olabilir heralde anlamadım yemeklerine salcada kullanıyorum artık.herşeyi yedırıyorum.bakalım bu haftada gecmezse doktora goturucem.Besin alerjisi olabilir canım özellikle yumurta veya süt ürünleri bence bi dr göster
bizim kızdada var 6 aylığa kadar fazla öpmüyorduk cildi hassas diue 6 aylıktan sonra herkes opmeye basladı babası dedesi sakaldan çıkıyo onlar bence. yanaklarda küçük küçük içi beyaz gibi değilmi? babam köye gidince baya azalmıştı şimdi geldi yine öpünce yine çoğaldı bende hametan sürüyorum ama fayda etmiyo. bence hiççç öpülmezse baya bi süre anca iyileşir. komşunun torununada mustela vermiş dr bakalım onun gecerse bende alırım mustelaKızleçar herkese slm acil cvplarınıza ihtiyacım var.oğlumun yüzünde 6haftadır küçük sivilceler var internetten filan araştırdım olurmuş boyle.doktorada goturmedim sçbşzim durumumuz da olan varmı?çok canım sklyor
orda aşı takvimi ne bilmiyorum ama burada bizimkiler su çiçeği aşısı oldu sanrıım 2 doz. meryemde aşı olduysa hiç geçmez yada hafif atlatır. ama inşallah ne ogluna ne kızına bulaşmaz. aman allah korusunKızlar kızım konusunda acayip endişeliyim , oğlumun okulunda su çiçeği salgını var oğlum daha olmadı ama an meselesi . Nasıl yapsam korusam yada korumak gerekir mi bilmiyorum . Belki erken olmaları iyidir fakat şu sıralar erken dimi bu hastalık için.
Canim Allah korusun ama buyuk bi sey oldugunu sanmiyorum. Gunese ciktiysa gunes de dokunmus olabilir. Sen her gun krem sur bakalim, normal kullandigin bebek kremi oluyor ya, iyilesecek mi bakarsin. Olmadi gidersin Dr'a.canım benim oglumda hıc olmadı altıncı hastalık geçirdiğinde kızarıklık oldu sadece oydu.doktora gotursemmiki?ilaç kullanmakta istemiyorum offf ya .