Amin cnm Ayy maaşallah cnm sen keseni görmüşsün ben daha görmedim yarın randevum bakalım nolcak bende cok heyecanlıyım güzel düşünelim güzel olsun bnmde bat 26 temmuz olcaktı cnm 29 temmuzda hcg yaptırdım 898 çıktı inş. sağlıklı ilerler gebeliğimiz
sizin hcg ler ne kadar yuksek sızı gorunce kendıme uzuluyorum . ama bnm tup bebek ve embrıyo ıcıme konalı daha 19 gün oldu heralde o yüzden geride kaldım sizden.
Kizlar merhaba otobuse minibuse falan bindiginizde cok ziplatyor ya ben cok korkuyorum birsey olur diye ama mecburuz da binmeye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim bat 24 temmuzdu ben 2 ağustosta test yaptım 10 gün fln bekledim test yapmaktan korktum zaten tatile çıkmıştım fırsat da olmadı bir gün daha geçsin bir gün daha bekleyelim derken doktora gidene kadar kese oluşmuş :) inşallah canım inşallah hayırlısıyla alalım kucağımıza minişlerimizi :) yarın hayırlı haberler alırsın işallah :) belirtilerin var mı? mide bulantısı fln?
Benimde oyle oluyo ben bide halay cektim oynadim bilmiyodum gebe oldugumu.simdi uzun yola cikcaz yatakli tren le gidelim diyorum
canım benim hiç üzülme değerin kaç bilmiyorum ama o yoluna girmiş inşallah kucağına da gelecek :)
benim de 10 temmuzda çatlatma iğnem yapıldı 2 ağustosta test yaptım yani 22 gün sonra değerim 2379 çıktı
Sehirici otobusleri helede istanbulda mahvediyo beni yaa icim disima cikiyor. Doktora gidiyorum ama randevulari iki hafta doluymus ins. Araya sıkistirir
Evet yatakli trenle iyi olur..en ufak ziplamada tedirgin oluyorum..ne cok tumsek varmis simdi daha cok rahatsiz oluyirum
İnş. cnm biraz iğrenme var kabızlık uyku ve idrara çıkma var tbi bide bel ağrısı sende neler var
bende halsizlik ve uyku var bol miktarda
sırtımın orta yeri kopacak gibi ağrıyor ayakta kalınca
göğüsler acaip acıyordu sanki bugün ağrısı biraz hafifledi
bir de sık idrar olayı var
mide bulantısı fln yok acaba olmayacak mı ay olmasa ne güzel olur ya :))
Sehirici otobusleri helede istanbulda mahvediyo beni yaa icim disima cikiyor. Doktora gidiyorum ama randevulari iki hafta doluymus ins. Araya sıkistirir
Evet yatakli trenle iyi olur..en ufak ziplamada tedirgin oluyorum..ne cok tumsek varmis simdi daha cok rahatsiz oluyirum
Benmde aynen senın gibi şimdi dr dan geldım her sey normal keseyıde görduk cok şükürkızlar valla benim tüp bebek oldu keseyide gördük allaha çok şükür 14 kalp atışı için gidicem 5 hafta içindeyim ama öyle mide bulantıları gögüs çevresinde kararma falan yok sadece adet ağrısı gibi ağrım oluyor bazen o kadar birde gögüs uçları acıyor midem sabah uyanınca bi bulanır gibi oluyor duruyor sonra hamilemiyim değilmiyim anlamadım millet yazmış öğür kus mafolmuş bende öyle bişey olmadığından şüphe duymaya başladım sizce benim normalmi durumum
insallah canım artar insallah Allah yardımcımız olsun bende yarın baktırayım.insallah keseyide görürsün canım.bu karın agrısı ara gelyo o tek sikayetim sanırım normalmiş oda.amin canım
bnm arkadasım tup bebegı sehır dısında yaptırdı dr ona eger bacakalrın sısmıcek sekılde gıdeceksen ozel aracla ayagını uzatarka gıt. ama 2 saatte bır ınıp 5 dk yuru demıs. yada ucakla gıt demıs. sehırlerarası otobusu onermemıs sureklı oturup kan akısının azlaması ıyı degıl. trende yataklı problem olmaz uzanırsın arad yurursun. bende ınsallah 7 hafta oldugum da yıllık ızne cıkıcam arabamızla izmire gitmeyi düşünüyoruz. ınsallah dr um ızın verırı problem olmazsa allahın ıznıyle. 1-12 gun tatıl yapıcam
Benmde aynen senın gibi şimdi dr dan geldım her sey normal keseyıde görduk cok şükürhiç şüphe duyma herkeste farklı oluyo benm dr bulantının baslamaması normal dedı
Dr geldim canm keseyı gördm cok şükür
evet ya senle ikimiz aynı durumda gidiyoruz bazen karnımı tutup meleğimm ordamısın diyorum o kadar yok gibi :)))) sanırım tüp bebek normal gebelik gibi olmuyor farklı oluyor ben bunu hissettim :)) yada biz çok şanslyız ben bayan panik gece uykusuzlukların varmı akşam saat 10 da uykum geliyor sonra geçiyor sabaha karşı 4 ben zorla uyuyorum valla bu aralar gebelikte uykusuzluk yaşayanda varmış beni bir uykusuzluk vurdu sanırım :)))
Canim mrb hayirli olsun.benimde karin agrim var bazen cok agriyo.midem bulanmiyo goguslerim sisdi ve kasiniyor
hayırlı olsun canım tam olarak kac gündesin