2015 Nisan Anneleri

sizin hcg ler ne kadar yuksek sızı gorunce kendıme uzuluyorum . ama bnm tup bebek ve embrıyo ıcıme konalı daha 19 gün oldu heralde o yüzden geride kaldım sizden.

benim bat 24 temmuzdu ben 2 ağustosta test yaptım 10 gün fln bekledim test yapmaktan korktum zaten tatile çıkmıştım fırsat da olmadı bir gün daha geçsin bir gün daha bekleyelim derken doktora gidene kadar kese oluşmuş :) inşallah canım inşallah hayırlısıyla alalım kucağımıza minişlerimizi :) yarın hayırlı haberler alırsın işallah :) belirtilerin var mı? mide bulantısı fln?

sizin hcg ler ne kadar yuksek sızı gorunce kendıme uzuluyorum . ama bnm tup bebek ve embrıyo ıcıme konalı daha 19 gün oldu heralde o yüzden geride kaldım sizden.

canım benim hiç üzülme değerin kaç bilmiyorum ama o yoluna girmiş inşallah kucağına da gelecek :)
benim de 10 temmuzda çatlatma iğnem yapıldı 2 ağustosta test yaptım yani 22 gün sonra değerim 2379 çıktı

Kizlar merhaba otobuse minibuse falan bindiginizde cok ziplatyor ya ben cok korkuyorum birsey olur diye ama mecburuz da binmeye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde oyle oluyo ben bide halay cektim oynadim bilmiyodum gebe oldugumu.simdi uzun yola cikcaz yatakli tren le gidelim diyorum

İnş. cnm biraz iğrenme var kabızlık uyku ve idrara çıkma var tbi bide bel ağrısı sende neler var

Benimde oyle oluyo ben bide halay cektim oynadim bilmiyodum gebe oldugumu.simdi uzun yola cikcaz yatakli tren le gidelim diyorum

Evet yatakli trenle iyi olur..en ufak ziplamada tedirgin oluyorum..ne cok tumsek varmis simdi daha cok rahatsiz oluyirum

Sehirici otobusleri helede istanbulda mahvediyo beni yaa icim disima cikiyor. Doktora gidiyorum ama randevulari iki hafta doluymus ins. Araya sıkistirir

catlatmadan sonraki 22. günde hcg 545 ti. sana kac embrıyo koydular ıkızmı yoksa? bnm tek embrıyo

Sehirici otobusleri helede istanbulda mahvediyo beni yaa icim disima cikiyor. Doktora gidiyorum ama randevulari iki hafta doluymus ins. Araya sıkistirir

Evet yatakli trenle iyi olur..en ufak ziplamada tedirgin oluyorum..ne cok tumsek varmis simdi daha cok rahatsiz oluyirum

Yatakli trn var Allahtan Allaha emanet miniklerimiz kizlar insallah saglikla kucagimiza aliriz hergun Ya Mübdi c.c okuyun en az 56 defa

İnş. cnm biraz iğrenme var kabızlık uyku ve idrara çıkma var tbi bide bel ağrısı sende neler var

bende halsizlik ve uyku var bol miktarda
sırtımın orta yeri kopacak gibi ağrıyor ayakta kalınca
göğüsler acaip acıyordu sanki bugün ağrısı biraz hafifledi
bir de sık idrar olayı var
mide bulantısı fln yok acaba olmayacak mı ay olmasa ne güzel olur ya :))

Negüzel olur Hakkımızda hayırlısı olsun cnm :) 1 Nisanda şaka gibi alırız kucağımıza artıkınnn

Evet istanbul otobusleri hop oturup hop kaldiriyor..allah a emanet artik..allah saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah

bnm arkadasım tup bebegı sehır dısında yaptırdı dr ona eger bacakalrın sısmıcek sekılde gıdeceksen ozel aracla ayagını uzatarka gıt. ama 2 saatte bır ınıp 5 dk yuru demıs. yada ucakla gıt demıs. sehırlerarası otobusu onermemıs sureklı oturup kan akısının azlaması ıyı degıl. trende yataklı problem olmaz uzanırsın arad yurursun. bende ınsallah 7 hafta oldugum da yıllık ızne cıkıcam arabamızla izmire gitmeyi düşünüyoruz. ınsallah dr um ızın verırı problem olmazsa allahın ıznıyle. 1-12 gun tatıl yapıcam

Benmde aynen senın gibi şimdi dr dan geldım her sey normal keseyıde görduk cok şükür hiç şüphe duyma herkeste farklı oluyo benm dr bulantının baslamaması normal dedı
insallah canım artar insallah Allah yardımcımız olsun bende yarın baktırayım.insallah keseyide görürsün canım.bu karın agrısı ara gelyo o tek sikayetim sanırım normalmiş oda.amin canım

Dr geldim canm keseyı gördm cok şükür

Evet dogru surekli oturmak ozellikle gebelikte kan pihtisini arttryormus bu da onemliymis bu yuzden sık sık kalkmak yurumek gerekmis..yani kizlar bu surecte cok dikkatli olmammiz gerek

hayırlı olsun canım tam olarak kac gündesin

sürekli bir uykusuz modundayım ama pek uyuyamıyorum ama akşam erken uykum geliyor benim de ilacı kullanıp yatıyorum erken den de ayaktayız doktorum bana artık normal hamilelerden farkın yok dedi aynı durumdasınız dedi 18ni sabırsızlıkla bekliyorum bende...

Canim mrb hayirli olsun.benimde karin agrim var bazen cok agriyo.midem bulanmiyo goguslerim sisdi ve kasiniyor

merhaba size de hayırlı olsun inşaallah bebek için birşeylerin belirtisini bile duymak çok güzel bence anneliği ayırıyor işte hafif hafif ağrılarla rahat bir hamilelik geçirelim hep beraber

Kızlarrrrrr ben dr dan geldim şimdi alttan muayene ile kesemizi görduk cok mutluyum Allahım hep güzel günler göstersn hepimize inşallah bebişimn kalp atışlarınıda saglıklı bi şekilde duymayı da nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…