- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
iyi canım degerın benım cuma günü 770di yrn yıne gidicm dr a bakalım artıs varmı ve keseyı görecekmiyiz hayırlısı olsun inşallah bebişlerimizi kucagımaza alalım
kızlar valla benim tüp bebek oldu keseyide gördük allaha çok şükür 14 kalp atışı için gidicem 5 hafta içindeyim ama öyle mide bulantıları gögüs çevresinde kararma falan yok sadece adet ağrısı gibi ağrım oluyor bazen o kadar birde gögüs uçları acıyor midem sabah uyanınca bi bulanır gibi oluyor duruyor sonra hamilemiyim değilmiyim anlamadım millet yazmış öğür kus mafolmuş bende öyle bişey olmadığından şüphe duymaya başladım sizce benim normalmi durumum
kızlar valla benim tüp bebek oldu keseyide gördük allaha çok şükür 14 kalp atışı için gidicem 5 hafta içindeyim ama öyle mide bulantıları gögüs çevresinde kararma falan yok sadece adet ağrısı gibi ağrım oluyor bazen o kadar birde gögüs uçları acıyor midem sabah uyanınca bi bulanır gibi oluyor duruyor sonra hamilemiyim değilmiyim anlamadım millet yazmış öğür kus mafolmuş bende öyle bişey olmadığından şüphe duymaya başladım sizce benim normalmi durumum
dedim ya biz aynı gidiyoruzbenim de göğüs ağrılarım yok bulantım da yok sadece adet sancısı gibi oluyor o nedenle endişe edip arada lavaboya da gittiğim oluyor ama herkes aynı belirtileri yaşamazmış midesi bulanmadan bitirenler bile oluyormuş endişe etmemeliyiz bence
Hanimlar hapsurunca kotu oluyormusunuz ben bunara cok hapsuruyorum ve gobegime vuruyor direkt
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydınnn nisan annişleri Kalp atışlarını duyanlar varmı bebişinin ben daha gidemedim hastaneye :)
selam elif sen benim ikizim değil miydin ya beraber bekliyorduk hani kimyasaldan sonra? ben mesajlarımı fln silmiştim yanlışlıkla ve nickleri de ezberimde tutamadığım için kimle ne konuştum unuttum ama sen ikizimdin galiba? =)
Durumunuz gayet normal.. Her gebelikte bulanti kusma olur diye bir sart yokki.. Kisiden kisiye farklilik gosteren bir durum.. Gebe oldugunu hic hissetmeyen birsuru tanidigim oldu saglicakla bebelerini kucaklarina aldilar.. Mide bulantilari genelde sabah yogun olur sizde hic hisserlmiyor degilsiniz bence birakin bulantiyi kusmayi bunlari hissetmeyen sansli bir insan olarak keyfini surun gebeliginizin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evett ikizindim cnm :) Sen nasılsın ne var ne yok kimyasaldan 3 ay sonra hamile kaldım şükürler olsun
dedim ya biz aynı gidiyoruzbenim de göğüs ağrılarım yok bulantım da yok sadece adet sancısı gibi oluyor o nedenle endişe edip arada lavaboya da gittiğim oluyor ama herkes aynı belirtileri yaşamazmış midesi bulanmadan bitirenler bile oluyormuş endişe etmemeliyiz bence
heh bak doğru hatırlıyorum cidden ikiziz ben de 6+0 hamileyim kız =) ayyy çok mutluyummmm
Ayyy gerçektenmi hayırlı olsun kuzum senle batlarımız aynıydıinş. doğumumuzda aynı olur sağlıklıca evlatlarımıza kavuşuruz test yaptınmı
canım bende tup bebekle hamıle kaldım tam olarak kacıncı hafta -gunde keseyı gordun. ben su an 4+6 dayım 5+1 de kese gormeye gıdıcem.
amin sağolasın senişn de hayırlı olsun Rabbim emanet etti kucağımıza almayı da nasip etsin işallah
test yaptım cumartesi günü beta 2379 çıktı dün de doktora gittim kese fln göründü çok şükür önümüzdeki pazartesi de kalp atışlarını duymak için gideceğim bakalım çok tedirginin ve heyecanlıyım
canım ben 4,5 haftalıkken gördüm keseyi 3 mm kadar zaten vajinal olarak göründü kesem 5 haftalık bile değil diye 14nde kalp atışı için gidicem inşallah rabbim onuda duymayı nasip eder sonra üstümden bir yük kalkıcak tek keseyle bitmiyor(( hakkında hayırlısı olsun inşallah görcen keseyi sende nokta kadar :)) ben ultrason resmini aldım buzdolabına yapıştırdım bilem her sabah seviyorum onu :)) gittiğin zaman haber ver kesin merak ederiz bu arada bhcg kaç şuan aslında görünür ama