2015 Nisan Anneleri

catlatmadan sonraki 22. günde hcg 545 ti. sana kac embrıyo koydular ıkızmı yoksa? bnm tek embrıyo

yok benim öyle dışardan koyma değil yumurta çatlatma iğnesi yapıldı sadece gerisi doğal yolla oldu şimdilik tek diye düşünüyoruz bilemiyorum
hayırlısı olsun değerin gayet iyi bence kormana gerek yok ki..

Negüzel olur :KK1: Hakkımızda hayırlısı olsun cnm :) 1 Nisanda şaka gibi alırız kucağımıza artıkınnn :21:

amin inşallah =)
1 nisan görünüyor da ilerisi olur gerisi olur Rabbim hayırlı zamanı bilir dua edelim bol bol birbirimize :)
bana rüyamda salavatı tefriciye oku dediler hani merak içindeyim ya kalp atışları için o yüzden rüyama girdi okuyorum
sen de oku istersen çok güzel bi dua

amin inşallah =)
1 nisan görünüyor da ilerisi olur gerisi olur Rabbim hayırlı zamanı bilir dua edelim bol bol birbirimize :)
bana rüyamda salavatı tefriciye oku dediler hani merak içindeyim ya kalp atışları için o yüzden rüyama girdi okuyorum
sen de oku istersen çok güzel bi dua

Orası öyle tm cnm saol bende okurum inş. Rabbim korur bebişlerimizi

Orası öyle tm cnm saol bende okurum inş. Rabbim korur bebişlerimizi

amin inşallah Rabbim korusun..
haberdar et beni canım hayırlı güzel haberler verelim inşallah
ben biraz iş yapayım kovacaklar beni yoksa :)
görüşürüz canım Allah'a emanet

Poff doktorumun tum randevulari dolu almadi maalesef :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlarrrrrr ben dr dan geldim şimdi alttan muayene ile kesemizi görduk cok mutluyum Allahım hep güzel günler göstersn hepimize inşallah bebişimn kalp atışlarınıda saglıklı bi şekilde duymayı da nasip etsin:nazar::nazar:

cok güzel canım gözün aydın saglıkla kucagına al insallah masallah subhanallah:nazar::nazar::nazar::nazar: böyle mutlu ol hep insallahhhh:21::21::21:

merhaba size de hayırlı olsun inşaallah bebek için birşeylerin belirtisini bile duymak çok güzel bence anneliği ayırıyor işte hafif hafif ağrılarla rahat bir hamilelik geçirelim hep beraber :KK49:
cok sagolun.amin insallah canım karnım hala agrıyor garip bir agrı bebğim yerlesiyodur insallah bugün kan testi verdim yarın alıcam sonucu insallah yükselir.Allah hepimize saglıklı hayırlı hamişlik nasip etsin korusun minişlerimizi amin:21::21::21:

amin inşallah Rabbim korusun..
haberdar et beni canım hayırlı güzel haberler verelim inşallah
ben biraz iş yapayım kovacaklar beni yoksa :)
görüşürüz canım Allah'a emanet

İnş. Veririm tbi cnm hadi sende Allaha emanet ol Kolay gelsin sana :) :KK34:

3aya kadar hamileliğini kimseyle paylaşma diyolar aileyle bile düşük olurmuş bilmem ne ..ne güzel moral veriyolar ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

3aya kadar hamileliğini kimseyle paylaşma diyolar aileyle bile düşük olurmuş bilmem ne ..ne güzel moral veriyolar ...

benimde canım bu konuda cok sıkkın yıllardır beklenen bı gebelık bnmkı ama kımseye soyleme soyleme dıye dıye yedıler benı e bnmde tup yaptrdgımı herkes bılıyo tuttumu dıye soruyolar. normal yoldan hamıle kalmıs olsam soylemem kım anlıcak ama. hemde cok heyecanlıyım daglara taslara duyurmak ıstıyorum :KK70: yınede herkese soylememeye calısıyrm korkuyorum nazardan allah a emanet allahım korusun hepsını

Nasıl sağlayacazki hasta gibi yatıyorum sürekli uyku hali.testler ve doktor için izin aliyorsun hasta değilsin. Ne diycem sirkete soyledim mecburen. Haktan hayırlısı artik.ailemde de yakın akrabalarim biliyor

Hanimlar devlet hastanesine gideniniz varmi asil doktorumun muayeneleri tiklim tiklim maalesef gorusemedim doktorumlar ne cok hamile varmis meger :KK43: 28agustosa zor zahmet randrvu alabildim gecen hafta aramistim vermediler izindr diye bu haftada alamiyorum randevu cok uzuldum bende simdi devlete geldim en azindan folikasit kullanimmi diye sorayim esimde vajinal ultrason olma sadece gobektem baktir devlette diyor onceki gebeligimde devlette hep yanlis olcmusler biz saglikli saniyorduk meger sagliksiz ilerliyormus gebeligim devlete gidipte memnun kalaniniz varmi ben 28ine kadar icim rahat etmedi devlte geldim oncekindede doktor doktor gezmitsim yine oyle yapmak istemiyorun sadece kontrol amacli devlette geldim ogle tatilini bekliyorum bakalim :KK43:

Nasıl sağlayacazki hasta gibi yatıyorum sürekli uyku hali.testler ve doktor için izin aliyorsun hasta değilsin. Ne diycem sirkete soyledim mecburen. Haktan hayırlısı artik.ailemde de yakın akrabalarim biliyor

Benim ilkinde ailelere soyledik duymayan kalmadi bide 3z diye arayan arayan oldu kayinvalifldem ben hastanedr dusuk yaparken basimdaydi dusuk yaparken nazar degdi dustuler bir daha hamile kalirsan kimseye soyleme dedi ben canimin derdindeyken o yuzden en gec ona soylemeyi planliyorum suan kiz kardesim esim ve bi arkadasim disinda kimse bilmiyor soylemicez 2-3ay olana kadar ins.

istanbuldaki hanımlar kontrol ve doğum için hangi hastaneleri tercih edeceksiniz?

Tüm anne adaylarına merhaba ben de hamile olduğumu geçen hafta öğrendim çok şükür uzun bi bekleyişten sonra Rabbim nasip etti bizede. İnşallah hepimiz sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alırız Rabbimden dilerim amiin:KK16::KK16::KK49::KK49:

Tüm anne adaylarına merhaba ben de hamile olduğumu geçen hafta öğrendim çok şükür uzun bi bekleyişten sonra Rabbim nasip etti bizede. İnşallah hepimiz sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alırız Rabbimden dilerim amiin:KK16::KK16::KK49::KK49:

Tebrık ederım canım hayırlı olsun:nazar::nazar::nazar:

X