2015 Nisan Anneleri

Devlet hastanesine gittim.çok yoğun oturacak yer bile yokherkes birbirinin üstünde resmen.(ben hataydayım hastane suriyeliden geçilmiyor)doktora girmemde çıkmam bir oldu,doktor bir kere baktı kese görünmüyor dedi,tahlile yolladı hemen yandaki hastaya geçti (muayenehanede iki hasta bakıyor)daha aklımdaki hiçbirşeyi soramadım.neyse sonuçlarımı aldım bu sefer içeri giremedim resmen çocuk azarlar gibi azarlandım.hala doktorun yanındaki sekreteri boğasım var.o anki sinirlenmesin ağlayarak çıktım özel hastaneye gittim kan sonucumu gösterdim keseyi gördü ilgilendi,konuştu,moral verdi doktorum.evet biraz parası tuzlu özelin,gider gitmez muayene 40 tahliller 30 derken bir günde 70 tl verdik .bize göre gerçekten ağır geldi.ama yok yani hadi sefilliği geçtim insan hamileyken zaten tedirgin oluyor istiyorki doktorundan güzel şeyler duysun moral alsın vs .devletteki doktor çok kibardı evet ama keseyi göremedi, bakalım bir test yap hamile olduğuna eminmisin diye kaç kere sordu .durumu olanın kesinlikle özele görünmesi taraftarıyım.

Bende ozele gidiyorum normalde ama maalesef doktorum cok dolu baska doktor aramakta istemiyorum sirf folikasite baslayayimmi diye sormaya geldim aslinda kendi doktoruma taa 28agustosta yer buldum yaa cok ilgiki bi doktor randevu bulmak cok zor kendisine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

istanbuldaki hanımlar kontrol ve doğum için hangi hastaneleri tercih edeceksiniz?

Istanbul avrupa yakasindayim ozel okmeydani hastanesine gidicem nasipse ama erken randevu bulamadim doktoruma maalesef yaa nasipse 28agustosta baslicam randevulara sonra kendisi veriyor su gun diye bidaha randevu almama gerek kalmicak :)

KIZLARRRRR BENDE 2015 NİSAN ANNESİ OLUCAMMM ALLAHIM NASİP EDERSEEEE

Bu yıl erkek mevsimiymiş öyle diyip duruyorlar bana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu yıl erkek mevsimiymiş öyle diyip duruyorlar bana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlısı olsun bakalım artık cinsiyetlerimizi burda paylaşırız.

Kızlar bu arada ikili testte cinsiyetini öğrenebiliyomuşuz öylemi eşimin kuzeninin eşi hamile kadın 2.5 aylıkken öğrenmiş :44:

herşey yolundadır keseyi gör 2 hafta sonrada kalp atışı için çağırıyorlar ahh bilirim ben o heyecanı benim kese göründüde şimdi acaba kalp atışı varmı korkusu sarıyor insanı bende ayın 14 nasıl etçem bilemiyorum (( düşün ilaç kullanıyormusun bana crino jel sabah akşamda progestan vajinal verdiler devam ediyorum ama akşamları progestan dokundu bana ağrı yapıyor şimdi sabah akşam crino jele döndük

Yaa bu devlet hastanesi iyice kafami bulandirdi benim gobekten ultrason gorunmuyor vajinalden gorunuyor sadece esimde vajinadan devletten ultrasona girme dedi. Karnimdan gorunmeyince devlette dis gebelik olur dedi ciktilar bide gityim doktorun uktrasonda gorunmuyordu baska doktarun iyimis ona yoneltyi dedim bende benim zaten gobektwn gorunmuyor ben ozelde gidiyorum sirf folik asit alimmi diye geldim dedim gcik oldum yaff bi daha gitme. Devlete artik kendi doktoruma hafta sonuna dogru sabah erken gidim alir belki

Kizlar bugun tam 5hafta hcg 2956 doktor uktrasonda gorunmuyor daha kese diye dis gebelik olabilir dedi size diyen oldumu hic kese gorunmedi diye ppff ne vardi kendi doktorum araya sıkistirsaydi

ayy ne güzel haberler alıyoruz burada moral oluyor herkese keseler tamam şimdi kalp atışları duycaz meleklerimizin deseniz ya iyiki burası var heyecanlarımıza ortak oluyoruz demek normalmiş aman bulanmasın ama yaşasınlar insan okuyunca bu kadar şeyi kendinden şüphe eder oluyorsun niye benim bulanmadı niye gögüsler kararmadı diye kuruyosun kendince :))

Hayırlı olsun insallah

canım merhaba sen niye özele gitmedin ki hemen illa kendi doktorun olması şart değil ki bir polikliniktede ben olsam hemen baktırırdım devlet hastaneleri tabiki iyidir ama bazen baştan sağma olabiliyor bence git hemen dış gebelik çok sıkıcı bir durum 2956 bhcg göbekten görmesi şart değil ne saçma demişler vajinadanda görülürse rahim içi ise dış gebelik olmaz nasıl bir bilgi tarzları var ya keseyi hiçbir türlü göremiyorlarsa ve vajinal yoldan rahim dışında olduğu tespit edilirse dış gebelikmiş ben çok araştırmıştım doktorumda öyle dedi bana çok eçmiş olsun ama bence hiç bekleme bir polikliniktede ultrasona gir derim ben

Diger doktorlarda doluydu ozelde gidicegim hastanede canim bugun sansima sabah erken gidince sıkinti olmuyor sabah erken gidicem bir dahakine busabah sinavim olmasa sabahtan giderdim ne guzel persembe gunu sabah erkenden gidicem doktoruma olmadi 28agustosa kadar bekleyemem yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…