catlatmadan sonraki 22. günde hcg 545 ti. sana kac embrıyo koydular ıkızmı yoksa? bnm tek embrıyo
5+4 canım 27hazıran sat ama dr senın sat 1temmuz gibi gözüküyo dedı 3gun erken gelmişti ondan sanırım
Negüzel olurHakkımızda hayırlısı olsun cnm :) 1 Nisanda şaka gibi alırız kucağımıza artıkınnn
amin inşallah =)
1 nisan görünüyor da ilerisi olur gerisi olur Rabbim hayırlı zamanı bilir dua edelim bol bol birbirimize :)
bana rüyamda salavatı tefriciye oku dediler hani merak içindeyim ya kalp atışları için o yüzden rüyama girdi okuyorum
sen de oku istersen çok güzel bi dua
aramıza yeni arkadaşlar gelmiş.hayırlı olsun hoşgeldiniz.
Orası öyle tm cnm saol bende okurum inş. Rabbim korur bebişlerimizi
Kızlarrrrrr ben dr dan geldim şimdi alttan muayene ile kesemizi görduk cok mutluyum Allahım hep güzel günler göstersn hepimize inşallah bebişimn kalp atışlarınıda saglıklı bi şekilde duymayı da nasip etsin
cok sagolun.amin insallah canım karnım hala agrıyor garip bir agrı bebğim yerlesiyodur insallah bugün kan testi verdim yarın alıcam sonucu insallah yükselir.Allah hepimize saglıklı hayırlı hamişlik nasip etsin korusun minişlerimizi aminmerhaba size de hayırlı olsun inşaallah bebek için birşeylerin belirtisini bile duymak çok güzel bence anneliği ayırıyor işte hafif hafif ağrılarla rahat bir hamilelik geçirelim hep beraber
amin inşallah Rabbim korusun..
haberdar et beni canım hayırlı güzel haberler verelim inşallah
ben biraz iş yapayım kovacaklar beni yoksa :)
görüşürüz canım Allah'a emanet
3aya kadar hamileliğini kimseyle paylaşma diyolar aileyle bile düşük olurmuş bilmem ne ..ne güzel moral veriyolar ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
3aya kadar hamileliğini kimseyle paylaşma diyolar aileyle bile düşük olurmuş bilmem ne ..ne güzel moral veriyolar ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nasıl sağlayacazki hasta gibi yatıyorum sürekli uyku hali.testler ve doktor için izin aliyorsun hasta değilsin. Ne diycem sirkete soyledim mecburen. Haktan hayırlısı artik.ailemde de yakın akrabalarim biliyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
istanbuldaki hanımlar kontrol ve doğum için hangi hastaneleri tercih edeceksiniz?
Tüm anne adaylarına merhaba ben de hamile olduğumu geçen hafta öğrendim çok şükür uzun bi bekleyişten sonra Rabbim nasip etti bizede. İnşallah hepimiz sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alırız Rabbimden dilerim amiin
Tebrık ederım canım hayırlı olsun
Ammin inşallah kac aydır denıyodunAllah razı olsun canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah sağsalim kucağımıza almak nasip olsun