- 1 Ekim 2009
- 448
- 8
- 41
4+6yiz bugun ve 2956 hcgmiz :) gene cogulmu olcak acaba onceki hamileligimde 4zdu ama daha bastan hcgmiz dusuktu sorunlu ilerliyordu yarin hemen doktora gidim bari yaa :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
4+6yiz bugun ve 2956 hcgmiz :) gene cogulmu olcak acaba onceki hamileligimde 4zdu ama daha bastan hcgmiz dusuktu sorunlu ilerliyordu yarin hemen doktora gidim bari yaa :)
Oo sizin baya yuksekmis ozaman normal bizim normal haftamisda gidiyoruz ins. :) ayy yarin sinava giricem sinav sonrasi hemen gidim doktoruma randevu alamadim ama araya sıkistirir sanirim :)
Dusuncelerime tercuman olmussunuz.. İlk gebelikte az cekmedim progestandan iyy nasil bulanti yapiyordu gorunce bile kusmak istiyordum isin tuafi doktor biraktirmiyordu da.. Kafama gore biraktim dayanamadim.. Cok sukur saglicakla dogdu kuzu
Oo sizin baya yuksekmis ozaman normal bizim normal haftamisda gidiyoruz ins. :) ayy yarin sinava giricem sinav sonrasi hemen gidim doktoruma randevu alamadim ama araya sıkistirir sanirim :)
Merhaba kizlar, iki pembe cizgiyi gordugum gunden beri ara ara takipteyim burayiaslinda doktora gidip kalp atislarini duymadan yazmayacaktim ama dayanamadim. Sata gore 4 nisanda dogum ama bu benim ikinci bebegim olacak nasipse.. ilki sezeyandi, belki mart annesi de olabilirim.. 3,5 yasinda bir kizim var.. Allah hepimize saglikli ve hayirli dogumlar versin.. doktora cuma gunu gitmeyi dusunuyorum, kalp atislarini duyarmiyiz acaba, suan tatildeyiz, doktor bulabilirmiyim onu da bilmiyorum
gözün aydın canım sonucu almışsın darısı keseye görmeye artık.
arkadaşlar ben hiçbirşey yiyemiyorum doğru dürüst su dahi çok içemiyorum bulantım çok.En sevdiğim şeylerden bile tiksindim.Ne olacak bilemiyorum böyle midem sadece sabahları değil her an bulanıyor ne kraker,ne beyaz leblebi bana mısın diyor azcık limonata rahatlatıyor o da çok değil.bu arada ebe çok hurma tüketmeyin demişti.Rahim duvarını inceltiyormuş sanırım ,maydonoz,çiğ et (çiğ köfte) dikkat edelim inşallah.
Amiin amiin ins. Kese kese icinde bebis gormek ve kalp seslerini duymak nasip olur :)
Merhaba kizlar, iki pembe cizgiyi gordugum gunden beri ara ara takipteyim burayiaslinda doktora gidip kalp atislarini duymadan yazmayacaktim ama dayanamadim. Sata gore 4 nisanda dogum ama bu benim ikinci bebegim olacak nasipse.. ilki sezeyandi, belki mart annesi de olabilirim.. 3,5 yasinda bir kizim var.. Allah hepimize saglikli ve hayirli dogumlar versin.. doktora cuma gunu gitmeyi dusunuyorum, kalp atislarini duyarmiyiz acaba, suan tatildeyiz, doktor bulabilirmiyim onu da bilmiyorum
Tatil derken kvdenin yanindayimyine de sizin kadar kafami mesgul etmiyo tabi.. hafiften bulantilar basladi, denizin kokusu bile bazen beni delirtiyor
aslinda tatilden donmeyi beklemiycem sanirim, haftaya pazartesi gitmeyi dusunuyorum, ama en azindan doktor arastirmiycam, kimi bos bulursam ona muayene olucamolsun deniz varmıs ya tatıl sayılır :) dönünce hemen dr gidersin ne zman döneceksin
aslinda tatilden donmeyi beklemiycem sanirim, haftaya pazartesi gitmeyi dusunuyorum, ama en azindan doktor arastirmiycam, kimi bos bulursam ona muayene olucam
Elevitin icinde domuz katkisi varmis.. İlac konusunda hepsinin kullanilmasi gerektigini dusunmuyorum.. Cocuk daha karnimizda basliyor ilac bagimliligina.. İlk gebeligimde megadyn vermisti doktor bilincsizce bir kutuyu bile bitirmemistim cok saglikli dogdu kuzum.. Demir iceren besinler, ceviz, sut vs.. beslenmeye dikkat edilirse hic birine gerek kalmaz diye dusunuyorum.. Folik asite basladim sadece oda ilerde keske dememek icin.. Saglikla gelsin kuzular ins..
slm kızlar degerim 827 iyimi sizce yarın yine kan vereyim diyorum pazar yaptırmıstık testi.doktor 2-3 haftalık dedi.karnım cok agrıyor sizinde öylemi sanki ishal agrısı gibi kıvranıyorum