2015 Nisan Anneleri

Hayirli olsun beta hcg 5. Hafta ile uyumlu tabii doktorlar daha iyi bilir.. Haberlerinizi bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok tesekkur ederim uyumlu degil mi bizde esimle bi an yinemi cogul diye dusunduk birden :) Rabbim saglik sihhatli versinde ins. Yarin doktorumuz ne dicek bakalim :)

Benim 5+1 tahminimce beta hcg sonucum 7000 in uzerinde.. gunasiri ikiye katlamasi gerekiyor.. Ama tabi muhakkak gidin doktora bende merak ediyorum.. :)

Oo sizin baya yuksekmis ozaman normal bizim normal haftamisda gidiyoruz ins. :) ayy yarin sinava giricem sinav sonrasi hemen gidim doktoruma randevu alamadim ama araya sıkistirir sanirim :)

gözün aydın canım sonucu almışsın darısı keseye görmeye artık.
arkadaşlar ben hiçbirşey yiyemiyorum doğru dürüst su dahi çok içemiyorum bulantım çok.En sevdiğim şeylerden bile tiksindim.Ne olacak bilemiyorum böyle midem sadece sabahları değil her an bulanıyor ne kraker,ne beyaz leblebi bana mısın diyor azcık limonata rahatlatıyor o da çok değil.bu arada ebe çok hurma tüketmeyin demişti.Rahim duvarını inceltiyormuş sanırım ,maydonoz,çiğ et (çiğ köfte) dikkat edelim inşallah.

Dusuncelerime tercuman olmussunuz.. İlk gebelikte az cekmedim progestandan iyy nasil bulanti yapiyordu gorunce bile kusmak istiyordum isin tuafi doktor biraktirmiyordu da.. Kafama gore biraktim dayanamadim.. Cok sukur saglicakla dogdu kuzu

Amiin amiin ins. Kese kese icinde bebis gormek ve kalp seslerini duymak nasip olur :)

İki gun sonra sizinde 6.000 e yakin olacak.. Bizede yazin muhakkak keseyi gorursunuz ins..

Merhaba kizlar, iki pembe cizgiyi gordugum gunden beri ara ara takipteyim burayi aslinda doktora gidip kalp atislarini duymadan yazmayacaktim ama dayanamadim. Sata gore 4 nisanda dogum ama bu benim ikinci bebegim olacak nasipse.. ilki sezeyandi, belki mart annesi de olabilirim.. 3,5 yasinda bir kizim var.. Allah hepimize saglikli ve hayirli dogumlar versin.. doktora cuma gunu gitmeyi dusunuyorum, kalp atislarini duyarmiyiz acaba, suan tatildeyiz, doktor bulabilirmiyim onu da bilmiyorum

merhaba hayırlı olsun:)sata göre 4 nisansa aynıyız.Rabbim kucağımıza almayı nasib eylesin.sağlıklı hamilelikler diliyorum.

Hic besin tuketemeyecek durumdaysaniz muhakkak doktora gozukun.. Vucudunuz halsiz dusmesin.. Bol bol dinlenin yatin.. Allah yardimciniz olsun..

Benimde sata gore 4 nisan ayni gunde yumurtlayan kac kisiyiz ya :)

hayırlı olsun bebişin benmde sat 27 hazırandı 3-4 nisan gibi gözüküyo dogum inşallah.4+6da gittim kese gözukmedi yrn 5+4 olcam ve dr gidicem inlşallah görürüm keseyı sonrada kalp atışlarını duyma heyecanı sarcak tatılde olman iyi bari bu streslerı yasamadan hepsini birlikte yasayacaksın

Tatil derken kvdenin yanindayim yine de sizin kadar kafami mesgul etmiyo tabi.. hafiften bulantilar basladi, denizin kokusu bile bazen beni delirtiyor

Tatil derken kvdenin yanindayim yine de sizin kadar kafami mesgul etmiyo tabi.. hafiften bulantilar basladi, denizin kokusu bile bazen beni delirtiyor

olsun deniz varmıs ya tatıl sayılır :) dönünce hemen dr gidersin ne zman döneceksin

slm kızlar degerim 827 iyimi sizce yarın yine kan vereyim diyorum pazar yaptırmıstık testi.doktor 2-3 haftalık dedi.karnım cok agrıyor sizinde öylemi sanki ishal agrısı gibi kıvranıyorum

aslinda tatilden donmeyi beklemiycem sanirim, haftaya pazartesi gitmeyi dusunuyorum, ama en azindan doktor arastirmiycam, kimi bos bulursam ona muayene olucam

tatil uzun sürcekse herhangi bi dr gitmen daha iyi olur tabii ben yrn gidicem bana dua et olurmu keseyı göreyım inşallah

canım demir ihtiyacının en çok arttığı dönemler
-gebelik emzirme
-0-1 yaş arası
-ergenlik dönemi
demir içeren gıdalar bu dönemlerde asla yetmez, hani bebeklerimizede 1 yaşına kadar veriyoruz ya
gebelikte demir çok önemli, hem bebeğin gelişimi için beyin gelişimini bile etkiliyor hemde annenin kansız kalmaması için, dünyada ane ölümlerinin en önemli sebeplerinden biri gebelerin anemili olup sonra doğumlarda kan kaybetmeleri. buyüzden aile hekimleri bile bir gebeye en az 4 defa kan sayımı yapma zorunluluğu getirildi
ha buarada ilk gebeliğim boyunca mükemmel beslenip ilk günden itibaren dmir kullandım ama son trimester hep kansızdım, emzirirken yine kullandım
kızımada kabızlık yapıyo diye bir kaç ay vermedim, ferritini 3e düşmüş yavrumun bende niye halsiz diyorum:18:
inan bi doktor olarak minimum ilaç kullanma sloganıyla yaşarım ama bu farklı bişey,
son trimester çocuk resmen kemiriyo insanı depo lazım ve benim ca, mg, b12, demir herşeyim yerlerdeydi tüm ilaçlara rağmen şok olmuştum

slm kızlar degerim 827 iyimi sizce yarın yine kan vereyim diyorum pazar yaptırmıstık testi.doktor 2-3 haftalık dedi.karnım cok agrıyor sizinde öylemi sanki ishal agrısı gibi kıvranıyorum

iyi canım degerın benım cuma günü 770di yrn yıne gidicm dr a bakalım artıs varmı ve keseyı görecekmiyiz hayırlısı olsun inşallah bebişlerimizi kucagımaza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…