2015 Nisan Anneleri

Cnm geç döllenme olmuştur kafana takma bnmde ilk hamileliğimde 4 gün geçtinten sonra 422 cıkmıştı doktor yumurtan geç döllenmiştir demiş sonra 700 lü değere yükselmişti korkma yükselir seninde inş. içini ferah tut Hayırlı olsun bebişin

inşallah canım çok sağol o kadar çok korkuyorumki anlatamam(adını ağzıma bile almak istemiyorum ama dış gebelik olmasın diye dua ediyorum.inşallah yarın güzel haber alıp bende sevinirim.Allah herkese hayırlı sonuçlar versin...

Rabbim yar ve yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısını versin gönlünüze göre olanı hayırlı kılsın inşaallah

şuan içime nasıl su serptiniz bilemezsiniz:))internette nereye baksam hep olumsuz yazılar gördüm.sonucu gördüğümden beri ellerim titriyor.kahvaltımı bile zor ettim.inşallah bende yarın size güzel bir sonuç yazarım.innnşallahhh hayırlısı olsun hepimiz için...

İnş. cnm inş. güzel haberlerle gelceğinden eminim bebeğini bari üzme

inşaallah canım hayırlı HABERLERİNİ bekliyoruz

inşallah canım ya nasıl oluyor anlamıyorum ama göğüslerim inanılmaz büyüdü certuranın dediği gibi...

amannn boşver canım süper bir haber bu bebiş doğunca kiloları veririz saçları boyatırızzz ohhh missss:)

merhabalar ben de yeni dr gittim.. 5 haftalık hamileyim.. ikinci çocuğum olacak.. sadem adında 3 yaşında kızım var.. umarım hepimiz için herşey güzel ve yolunda gider..
bu arada adanalı olan var mı arkadaşlar aranızda... 20.04.2015 muhtemel doğum tarihim..

benim 41 çıktı ilk tabii şuan ne durumda bilmiyorum 27sinde kontrol var

amin canım dualarımız seninle bizde seninle beraber sevineceğiz Rabbim ol desin noolur bol bol dinlen canım

canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin hoş geldin:)

canım benim erkenden evham yapma hiç bir şey olmaz benimde ilk kan 356 çıktı sonra hep ikiye katladı maşallah 8.haftamıza geldik çok şükür Allahın izniyle katlar hayırlı olsun şimdiden

Hayırlı olsun cnm :)

DOKTOR NEDEN EMİN OLMADAN KONUŞUYO KARŞINDAKİNİN İNSAN OLDUĞUNU UNUTUYOLARR DUYGUSUZLARRR

canım benim erkenden evham yapma hiç bir şey olmaz benimde ilk kan 356 çıktı sonra hep ikiye katladı maşallah 8.haftamıza geldik çok şükür Allahın izniyle katlar hayırlı olsun şimdiden

kalp atısını duyan hanımlar bı dahakı dr kontrolunuz ne zaman,? ben dun duydum tatıle gıdıcem 3 hafta sonra geldıgımde gıdıcem kontrole size ne dedi dr??

bende 28inde gidicem nasipse doktora bi kontrol olmuş olucak hersey yolundamı diye kan tahlilerimi ilk hcg testimde sağlık ocağım yapmıştı bir iki test daha istedi doktorum onlarıda hastane yaptırdım hemen herşey normal dedi yalnız demir kanın biraz düşük sınırda 3.ayda ilaç takviyesi yapmak zorunda kalabiliriz demişti. çatlak için sordum onuda 3ayda profeyonel ürünlere başlıcaz sen şimdi doya doya hamileliğini tadını çıkar eşine nazlan demişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…