2015 Nisan Anneleri

arkadaşlar yeni üye oldum sat 20 temmuzdu.26-27 günde bir regl oluyorum.18 ağustosta yani regli günümü 3 gün geçince kan tahlili yaptırdım.hcg 370 çıktı.bu sonuç çokmu düşük sizce?bundan öncede düşük yaptım o zaman aynı tarihlerde hcg 1500 civarı çıkmıştı.o yüzden çok korkuyorum.çok düşük gibi geldi bana.yarın sabah özel hastanede tahlil yaptırıcam innnşallah değerlerim 2 katına çıkar.bu şekilde değeri düşük çıkıp sonra düzenli
yükselen oldumu??lüyfen cvp yazın arkadaşlar:KK43:

Cnm geç döllenme olmuştur kafana takma bnmde ilk hamileliğimde 4 gün geçtinten sonra 422 cıkmıştı doktor yumurtan geç döllenmiştir demiş sonra 700 lü değere yükselmişti korkma yükselir seninde inş. içini ferah tut Hayırlı olsun bebişin

inşallah canım çok sağol o kadar çok korkuyorumki anlatamam:KK43:(adını ağzıma bile almak istemiyorum ama dış gebelik olmasın diye dua ediyorum.inşallah yarın güzel haber alıp bende sevinirim.Allah herkese hayırlı sonuçlar versin...

Allah büyüktür canm çok sağol inş herşey çok güzel olur.belki bir mucize olur belli mi olur.lütfen dua edin bebeğim bırakmasın beni bir mucize olsun ve kalbi atsın yarın,gerçekten kalbi tekrar atarsa doğum yapmış kadar sevinirim,dünyalar benm olurdu
Rabbim yar ve yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısını versin gönlünüze göre olanı hayırlı kılsın inşaallah

Cnm geç döllenme olmuştur kafana takma bnmde ilk hamileliğimde 4 gün geçtinten sonra 422 cıkmıştı doktor yumurtan geç döllenmiştir demiş sonra 700 lü değere yükselmişti korkma yükselir seninde inş. içini ferah tut Hayırlı olsun bebişin
şuan içime nasıl su serptiniz bilemezsiniz:))internette nereye baksam hep olumsuz yazılar gördüm.sonucu gördüğümden beri ellerim titriyor.kahvaltımı bile zor ettim.inşallah bende yarın size güzel bir sonuç yazarım.innnşallahhh hayırlısı olsun hepimiz için...

şuan içime nasıl su serptiniz bilemezsiniz:))internette nereye baksam hep olumsuz yazılar gördüm.sonucu gördüğümden beri ellerim titriyor.kahvaltımı bile zor ettim.inşallah bende yarın size güzel bir sonuç yazarım.innnşallahhh hayırlısı olsun hepimiz için...

İnş. cnm inş. güzel haberlerle gelceğinden eminim bebeğini bari üzme:emir_bebek:

inşaallah canım hayırlı HABERLERİNİ bekliyoruz

Bende de kilo almışım görünüyor canım ama aslında yemiyorum yiyemiyorum daha doğrusu da göbeğim çok çıktı kocaman oldu bi de göğüslerim büyüdü belkide şişkinliktendir kilo almamışızdır :)
inşallah canım ya nasıl oluyor anlamıyorum ama göğüslerim inanılmaz büyüdü certuranın dediği gibi...

Yazılanları şöyle bir okudum. Baya belirti yaşıyorsunuz sanırım siz, ben sadece göğüslerimde zonklama gibi bir ağrı çekiyorum o kadar, elim kolum bilmeden dokununca sızlıyor bayağı ama başka bir belirtim yok. Bugün adet gecikmemin 6. günü. Akşam 6 buçukta ilk doktor randevum var. Umarım her şey yolundadır dayanamadım sabah kan testi de verdim 3. kez. Hcg değerinde bir düşme varsa doktora bildireyim diye, ama dilerim olmaz. adet günümden 1 gün önce 135ti 2 gün sonra 302 çıkmıştı. bugün adetimin üzerinden 6 gün geçti bakalım ne çıkacak...
Ben çok kilolu değilim standart kilom yıllardır hep 52 idi.Ama bu ay tatile gitmiştik pek de dikkat etmedim 1 hafta boyunca deyim yerindeyse yedim içtim gezdim :KK24: Tabi dönünce tartıya bir çıktım 54.5 olmuşum. Amaaan dedim veririm 50 kilo olurum, 20 güne saçımı da boyayayım diye gittim boya da aldım. Bu ay zaten doktora gidecektim 2-3 aya kadar sorunumu çözer hamile kalırım ben de bu süreçte hazırlık yaparım dedim amaaaaaaa 13 ağustosta hastalanmayınca güzel haberi aldım ama fena yakalandım saçlar koyulaşacaktı olmadı neredeyse de 5 kilo fazlalıkla...
amannn boşver canım süper bir haber bu bebiş doğunca kiloları veririz saçları boyatırızzz ohhh missss:)

merhabalar ben de yeni dr gittim.. 5 haftalık hamileyim.. ikinci çocuğum olacak.. sadem adında 3 yaşında kızım var.. umarım hepimiz için herşey güzel ve yolunda gider..
bu arada adanalı olan var mı arkadaşlar aranızda... 20.04.2015 muhtemel doğum tarihim..

arkadaşlar yeni üye oldum sat 20 temmuzdu.26-27 günde bir regl oluyorum.18 ağustosta yani regli günümü 3 gün geçince kan tahlili yaptırdım.hcg 370 çıktı.bu sonuç çokmu düşük sizce?bundan öncede düşük yaptım o zaman aynı tarihlerde hcg 1500 civarı çıkmıştı.o yüzden çok korkuyorum.çok düşük gibi geldi bana.yarın sabah özel hastanede tahlil yaptırıcam innnşallah değerlerim 2 katına çıkar.bu şekilde değeri düşük çıkıp sonra düzenli

benim 41 çıktı ilk tabii şuan ne durumda bilmiyorum 27sinde kontrol var

Allah büyüktür canm çok sağol inş herşey çok güzel olur.belki bir mucize olur belli mi olur.lütfen dua edin bebeğim bırakmasın beni bir mucize olsun ve kalbi atsın yarın,gerçekten kalbi tekrar atarsa doğum yapmış kadar sevinirim,dünyalar benm olurdu
amin canım dualarımız seninle bizde seninle beraber sevineceğiz Rabbim ol desin noolur bol bol dinlen canım

merhabalar ben de yeni dr gittim.. 5 haftalık hamileyim.. ikinci çocuğum olacak.. sadem adında 3 yaşında kızım var.. umarım hepimiz için herşey güzel ve yolunda gider..
bu arada adanalı olan var mı arkadaşlar aranızda... 20.04.2015 muhtemel doğum tarihim..
canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin hoş geldin:)

canım benim erkenden evham yapma hiç bir şey olmaz benimde ilk kan 356 çıktı sonra hep ikiye katladı maşallah 8.haftamıza geldik çok şükür Allahın izniyle katlar hayırlı olsun şimdiden

Hayırlı olsun cnm :)

10 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve doktora gittim. keseyi gördük. bugün 7+0 oldum ve kalbini duymak için kontrole gittik. Doktor bebek yok boş gebelik dedi. Kanımın çekildiğini hissettim. sonra tekrar baktı bu 5+ 4 haftalık dedi. Geç döllenme olmuş. 10 gün sonra tekrar kontrole gideceğim kalp atışını duymak için. Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi korusun.
DOKTOR NEDEN EMİN OLMADAN KONUŞUYO :KK43: KARŞINDAKİNİN İNSAN OLDUĞUNU UNUTUYOLARR DUYGUSUZLARRR

canım benim erkenden evham yapma hiç bir şey olmaz benimde ilk kan 356 çıktı sonra hep ikiye katladı maşallah 8.haftamıza geldik çok şükür Allahın izniyle katlar hayırlı olsun şimdiden

kalp atısını duyan hanımlar bı dahakı dr kontrolunuz ne zaman,? ben dun duydum tatıle gıdıcem 3 hafta sonra geldıgımde gıdıcem kontrole size ne dedi dr??

bende 28inde gidicem nasipse doktora bi kontrol olmuş olucak hersey yolundamı diye kan tahlilerimi ilk hcg testimde sağlık ocağım yapmıştı bir iki test daha istedi doktorum onlarıda hastane yaptırdım hemen herşey normal dedi yalnız demir kanın biraz düşük sınırda 3.ayda ilaç takviyesi yapmak zorunda kalabiliriz demişti. çatlak için sordum onuda 3ayda profeyonel ürünlere başlıcaz sen şimdi doya doya hamileliğini tadını çıkar eşine nazlan demişti :)

X