2015 Nisan Anneleri

AYNEN CNMMM BENDE ÖYLEYİMMM ZATEN EVDE İŞYAPAMIYORUMM HİÇ ZATEN ÇALIŞIYORUM EVE GİDİP BİDE İŞ YAPARSAM ÖLÜRÜM GALİBA EŞİM YAPIYO GEÇEN KAYNANAM GELDİ O TEMİZLEDİ ÖYLE İDARE EDİYORUM :KK43: KIZLAR BENİM DEVAMLI BAŞIM DÖNÜYO VE TANSİYONUM DEVAMLI DÜŞÜK SİZDEDE VARMI, GEÇEN SENE ÜÇÜZLERE HAMİLEYKEN BİLE BÖYLE HALSİZ DEĞİLDİMM :KK17:

bende öyle nisanda 8 haftalık 4lerim düşürdüğümde bile böyle değildim hastaneden çıkarçıkmaz normal yaşamıma döndüm doktorumada dedim önceki hamilelikte böyle değildi diye unut o hamileliğini geçmişte kaldı hiiç kıyaslama onunla dedi şimdi yeni bir hamilelik dedi ama çok bitkinim sağolsun hafta sonu temizliğe yardım etti bana ben yattım o temizlik yaptı ileriki haftalarda kendime gelirim inş.

bende öyle nisanda 8 haftalık 4lerim düşürdüğümde bile böyle değildim hastaneden çıkarçıkmaz normal yaşamıma döndüm doktorumada dedim önceki hamilelikte böyle değildi diye unut o hamileliğini geçmişte kaldı hiiç kıyaslama onunla dedi şimdi yeni bir hamilelik dedi ama çok bitkinim sağolsun hafta sonu temizliğe yardım etti bana ben yattım o temizlik yaptı ileriki haftalarda kendime gelirim inş.
BEN GEÇEN SENE 6. AYIMDAN SONRA MİDE BULANTIM AZALMIŞTI OZAMANDA BEBEK BÜYÜDÜĞÜ İÇİN HALSİZLİK ARTMIŞTI HAYIRLISI BAKALIMM

Günaydın kızlar
Ben çok keyifsizim bugün.daha yeni aldik hamilelik haberimi esim sevinemiyor hep sordugumda bende mutluyum icimden seviniyorum diyor ama bende görmek istiyorum sonucta 10 yildir bekliyoruz bu günü.bundan önceki gebeligim kürtajla sonlandi bebegimizin kalbi durdugu için ve cok korktugunu söylüyor tabi bende cok etkileniyorum.yine ayni seylerimi yasiycaz neden bukadar korku :KK43:

KIZLARRR VELHASILL BUNLARIN HEPSİ GEÇİÇİ DAHA ÖNCE GEBELİK GEÇİREN VE İKİNCİ GEBELİĞİ OLANLAR BİLİR ALLAHIN İZNİYLE 5. AYA GELELİMMM HAREKETLERİNİ HİSSETMEYE BAŞLAYALIM DÜNYALAR SİZİN OLACAK HELE O TEKMELERİ :KK71::KK71:ALLAHIM O GÜNLERİ CÜMLEMİZE NASİP ETSİNN İNŞALLAHH VE HAYIRLISIYLA SAĞLIKLICA KUCAĞIMIZA ALALIMMM YAVRULARIMIZII :KK37::KK37::KK37:

Amiiiin amiiin inşallah ben de diyorum hep dayan bunlar geçici diye de yeter ki o sağlıklı olsun hiç önemli değil tek istediğimiz o zaten anne olmak böyle bişey işte :)
CNM VALLA BEN 1 LT DE İÇEMİYORUM :KK43: BENİM ÇOK FENA MİDEM YAA NORMALDE DE BNM HER HASTALIĞIIM MİDE BULANTISIYLA OLUYO :KK43: ÇOK HUYLU BİR MİDEM VARR :KK62:

Ben zorla 1 lt içiyorum onda da bulantım artıyor inşallah 4 aya kadar böyle gitmez canım Rabbim yardımcımız olsun inşallah

aynen İnşallah hayırlısıyla geçer bu günlerde evde yaşlı hasta kadınlar gibi oldum ahlıyorum vahlıyorum midem bulanınca eşim hem gülüyor hem üzülüyor kıyamam diye
hamileliğin sonlarında olana yada doğum yapmış arkadaşlarım bunlar iyi günler yat dinlen iyice diyorlar :)

İleriki zamanlarda daha zor oluyormuş ama işte şimdide bulantı halsizlik fena yapıyor aslında halsizlik de idare ediliyor ama bulantı idare edilmiyor napalım sağlıklı olsunlarda canım geçer inşallah hepsi :)

düşük ihtimaline karşı veriyorlar bu hormonu canım benimde ilk gebelğim düşük olmuştu şuan herşeyim normal olmasına rağmen günde 3 tane 100mg progestan kullan dedi ben günde 2ye indirdim yoksa kendime gelemiyorum çok baygın oluyorum

benim daha ilk gebeliğim zaten. kanamamda yok sadece kasık ağrım var adet olcakmışım gibi ağrı. banada 200 mg sabah akşam 1 dedi

Hayıslısı olsun canım. Benım doktorum 6. Haftada göruruz dedi oyuzden 6. Haftadagidicem tekrar. İnşallah görürüzde içimiz rahat eder :KK73:

Teşekkür ederim :) Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin :)

Günaydın kızlar
Ben çok keyifsizim bugün.daha yeni aldik hamilelik haberimi esim sevinemiyor hep sordugumda bende mutluyum icimden seviniyorum diyor ama bende görmek istiyorum sonucta 10 yildir bekliyoruz bu günü.bundan önceki gebeligim kürtajla sonlandi bebegimizin kalbi durdugu için ve cok korktugunu söylüyor tabi bende cok etkileniyorum.yine ayni seylerimi yasiycaz neden bukadar korku :KK43:
AAA CNM ÖYLE DÜŞÜNME SAKIN KÖTÜ DÜŞÜNMEK YOK BENDE ÜÇ TANE YAVRUMU KAYBETTİM HELE SON OĞLUMU DOĞUMDAN 10 GÜN SONRA :KK43: HALİYLE GELİYO İNSANIN AKLINA AMA ÇOK TAKILMAMAK LAZIM

günaydın kızlar halsızlık hat safhada. calısıyorum son 3 gunum 3 hafta ızıne cıkıcam dınlenırım bıraz. mıdem bulanmıyo ama cok hassas hıcbısey yıyemıyorum yedıgım hıcbıseyden zevk almıyorum. mıdem sureklı kazınıyo. belım agrıyo. progestanı kormadan kullanın kızlar ben 3 aya kadar kullanıcam . bu ara bız bugun 6+5 oldukkkkk çok şükür

AAA CNM ÖYLE DÜŞÜNME SAKIN KÖTÜ DÜŞÜNMEK YOK BENDE ÜÇ TANE YAVRUMU KAYBETTİM HELE SON OĞLUMU DOĞUMDAN 10 GÜN SONRA :KK43: HALİYLE GELİYO İNSANIN AKLINA AMA ÇOK TAKILMAMAK LAZIM
Allahim bidaha yasatmasin çok zor.Ben nekadar kendimi motive etsemde hep iyi düsünmeye calissamda cevremde en yakinimda böyle korkular olunca gercekten en basa dönüyorum tekrar.

Günaydın kızlar

canım üzülme lütfen eşlerde bizi düşünüyorlar eşimde başta tekrar istemiyordu bebek korkuyorum diyordu düşük sonrası kürtaj oldum ve narkozdan çıkarken çok ağlamışım gittiler bebeklerim bıraktılar beni sende bırakma beni demişim hala söyler gene aynı şeyleri sana yaşatırsam sana diye korkuyorum seni o halde gördüm ya çok üzüldüm der ama artık alıştı 7.haftamıza girdik hiç düşünmüyor önceden yaşadıklarımızı başlarda sevinmedi gibiydi oda ama korkuyu attı üstünden çok şükür helede kalp sesini duyunca kendine geldi ilk gebelik testi yaptımda pozitif çıkınca yine bi maceraya atıldık ama hayırlısı olsun inş. gene aynı şeyler olmaz demişti şimdi göbeğimi sevip duruyor bana iş yaptırmıyor üzülme ne olur onuda düşün erkekler bizim gibi duygularını hemen yansıtamıyorlar :)

saol canım içimi rahatlattın. Çünkü kanama olmadan verilmesinden biraz korkmuştum ama demin yeni doğum yapan bi arkadaşımı aradım.oda aynı seyi söyledi. rahatım şimdi
Sen hiç kafana takma canım kimi doktor baştan güvenliği elden bırakmıyor veriyor progestanı bende dedim doktoruma şimdi herşey iyi bıraksam diye ama yok dedi daha kullan ne olur ne olmaz diyor :) inş. güzel bir hamilelik geçirirsin canım

Merhaba kizlaarrrr cuma gunu doktora gittikk kesemizi gorduk. Melegim buyuyooo :emir_bebek: Pazarteside kalp atislari icin gidicez insallahhhh. Rabbim isteyen herkese nasip etsinn insallaahhhh

Günaydın kizlar bugun anca uyanabildim uyusam hala uyurdum da saat baya geç olmus
Slm arkadaslar diğer tarafa yazmıstım ama sanırım burdan devam ediliyor 7+0 sat 1 temmuz gecen hfta kalp atısını duydum rutin kan testleri tamamlandı ilk gebeliğim bir sorun cıkar diye cok korkuorum:KK43:(
hoş geldin cnm benmde ilk gebeliğin ayni endişeler bendede var

Günaydın tüm anne adaylarına ben de nisan annesi olacağım geceleri uyku problemim olduğu için bu saatte yazıyorum.
2.çocuk
Sat:29 haziran
B.D.T:05/04/2015
Henüz kalp atışlarını duymadım gelecek haftaya bıraktım garanti olsun diye. Hamilelik belirtileri olarak mide kazıntısı açlık hissi had safhada.Ama çok da yiyemiyorum. Hemen iştahım kaçıyor. Buna rağmen kilo almaya başladım 1 kilo aldım. Bakalım gelecek günler neler gösterecek. Hepimiz için herşey yolunda devam eder inşallah kızlar.
gunaydin cnm hoşgeldin amin ins

gunaydın kızlarrr
Gunaydin cnm
Günaydıııın, halsizliğim ve sık tuvalete çıkmam dışında sıkıntı yok şimdilik sizler nasılsınız :KK15:

Şehir İstanbul
ilk çocuk
Sat:11 haziran
DT:17/04/2015
gunaydin cnm uykumu alamiyorum bende hafif bulanti ve SK tuvalet dişinda iyiyim çok sukur

Günaydın
Bende bugün itibariyle interneti kendine yasakliyorum. Fazla bilmek babada iyi gelmedi.hayırlısı neyse o olsun.
Aşırı sac dökülmem, kabızlık, birazda ödem dışında şikayetim yok simdilik.ama ultrasona gore 4+5 im daha erken. Boyle devam etmesi ümidiyle 10 gün sonraki kontrolü bekliyorum...
biz hep hemen öğrenelim istiyoruz bende daha dun gördüm kesesini 3 mm çok küçük dedi 2 hafta sonra tekrar cagirdi

Günaydın nisan anneleri
günaydın

günaydınnnn kızlarrrr her sabah olduğu gibi yoğun mide bulantısıyla başladım güne bu şekilde işe gelmek bana ölüm gibi geliyor :KK43: normalde kola içmeyen ben hamilelikte kola aşeriyorum sabah sabah aç karnına kola içiyorum dayanamadımm :) kızlarrr bizde daha pıt pıtlarımızı duymadık garanti olsun istiyorum haftaya bugün gidicem inşallahhh öpüyorummm hepinizi :KK37::KK37:
günaydın cnm kola tuketmemeye bak 5 haftadan sonra annenin yediklerinden beslenmeye basliyormus bebis

Benden de herkese günaydınlar:KK68:

Mide bulantımı bastırsın diye hemen işe gelir gelmez kahvaltı yaptım şu anda iyiyim ama biraz geçsin yine başlayacak eminim :KK43: Dün limon yedim o biraz kesti midesi bulananlar deneyebilirler faydası oldu bana ama o da kalıcı çözüm değil tabi bi süre idare ediyor :)
gunaydin cnm tuzlu şeyler iyi geliyor bende bi tane zeytin yiyorum iyi geliyor

günaydın nisan anneleri tyeni başlığa geçilmiş bayadır girmeemiştim foruma herkezin güzel hamilelikler geçirmesi dileğiyle :)
Amin cnm gunaydin
herkese günaydın.
mutlu sağlıklı günler
Gunaydin cnm amin
KIZLARRR VELHASILL BUNLARIN HEPSİ GEÇİÇİ DAHA ÖNCE GEBELİK GEÇİREN VE İKİNCİ GEBELİĞİ OLANLAR BİLİR ALLAHIN İZNİYLE 5. AYA GELELİMMM HAREKETLERİNİ HİSSETMEYE BAŞLAYALIM DÜNYALAR SİZİN OLACAK HELE O TEKMELERİ :KK71::KK71:ALLAHIM O GÜNLERİ CÜMLEMİZE NASİP ETSİNN İNŞALLAHH VE HAYIRLISIYLA SAĞLIKLICA KUCAĞIMIZA ALALIMMM YAVRULARIMIZII :KK37::KK37::KK37:
inşallah o zamanlara gelebiliriz cnm ilk hamileliği olmayan anne adaylari bizden sansililar inş bizde yavrularimizi hissederiz

sizde halsizlik varmı hanımlar evde hiç bir iş yapasım yok öyle yatıyorum progestan yutunca başım dönüyor uykum geliyor hemen doktorumda bugünlerinin tadının çıkar çok yorma kendini mikrop kapmıcak kadar yap temizliğini öyle detaylı kalı koltuk temizliğine girişme dedi aslında içim gidiyor şu evi bastan aşağı temzilesem diye ama kolumu kaldırmaya dermanım kalmıyor
Bugün benimde dip bucak temizlik yapmaya niyetim var ama hic halim yok
Günaydın kızlar
Gunaydin cnm benim kesimde ayni korkuyordu ve içine atiyor daha sonra uzulmemek için bi nevi duvar oruyorki daha önce gebelik yasamadimm ilk olmasına rağmen bu şekilde temkinli ve 4 çocuk istiyorum diyen bi es şuan duygularini göstermemesi babada anlasilmaz geliyor ama onlar bizim gibi değil içinde yasiyorlar
günaydın kızlar halsızlık hat safhada. calısıyorum son 3 gunum 3 hafta ızıne cıkıcam dınlenırım bıraz. mıdem bulanmıyo ama cok hassas hıcbısey yıyemıyorum yedıgım hıcbıseyden zevk almıyorum. mıdem sureklı kazınıyo. belım agrıyo. progestanı kormadan kullanın kızlar ben 3 aya kadar kullanıcam . bu ara bız bugun 6+5 oldukkkkk çok şükür
gunaydun cnm az kalmis inş güzelce dinlersin bu progestani bana vermedi doktorum umarim sorun olmaz

canım üzülme lütfen eşlerde bizi düşünüyorlar eşimde başta tekrar istemiyordu bebek korkuyorum diyordu düşük sonrası kürtaj oldum ve narkozdan çıkarken çok ağlamışım gittiler bebeklerim bıraktılar beni sende bırakma beni demişim hala söyler gene aynı şeyleri sana yaşatırsam sana diye korkuyorum seni o halde gördüm ya çok üzüldüm der ama artık alıştı 7.haftamıza girdik hiç düşünmüyor önceden yaşadıklarımızı başlarda sevinmedi gibiydi oda ama korkuyu attı üstünden çok şükür helede kalp sesini duyunca kendine geldi ilk gebelik testi yaptımda pozitif çıkınca yine bi maceraya atıldık ama hayırlısı olsun inş. gene aynı şeyler olmaz demişti şimdi göbeğimi sevip duruyor bana iş yaptırmıyor üzülme ne olur onuda düşün erkekler bizim gibi duygularını hemen yansıtamıyorlar :)
Haklisin canim yasadiklarimiz hic kolay degilki.ben kürtaja girmeden önce esimin hali hep gözümün önünde resmen yikildi adam ben girincede cok aglamis onuda anliyorum toparlanmak zor ama onun bu tavrı benide korkutuyor.Inşallah yolunda gider hersey Allahim büyük cok dua ediyorum.

Şuan çok kötüyüm.bebeğimin kalbi Durmuş,oysa daha 5 gün önce görmüştük atışlarını,3 gün zaman verdi doktor 3 gün sonra tekrar bakacak hiç gelişmezse kürtaja alacak maalesef ,yine aynı şeyi yaşadım,napıcam bilmiyorum.
canım dualarım seninle Allah büyüktür umudunu kaybetme emi...

aaaaaa kaçırdım mı:110:tühhh bu yeni sayfamızda mı kaçıncı sayfada kaldı keşke görseydim maşallahhh maşallah diyim yinede:nazar::)

Evet kaçırdın şekerimmm al gösterim sana mercimeğimi :)

Eklentiler

• img420.jpg
    img420.jpg
    147,5 KB · Görüntüleme: 61
X