- 19 Aralık 2013
- 1.913
- 599
- 34
Benide eklermisin canım sat 1 temmuz dogum t 7 nisan 2014 ilk çocuk adana
yaş ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benide eklermisin canım sat 1 temmuz dogum t 7 nisan 2014 ilk çocuk adana
Günaydın tüm anne adaylarına ben de nisan annesi olacağım geceleri uyku problemim olduğu için bu saatte yazıyorum.
2.çocuk
Sat:29 haziran
B.D.T:05/04/2015
Henüz kalp atışlarını duymadım gelecek haftaya bıraktım garanti olsun diye. Hamilelik belirtileri olarak mide kazıntısı açlık hissi had safhada.Ama çok da yiyemiyorum. Hemen iştahım kaçıyor. Buna rağmen kilo almaya başladım 1 kilo aldım. Bakalım gelecek günler neler gösterecek. Hepimiz için herşey yolunda devam eder inşallah kızlar.
Leblebi ben de aldım dün biraz yedim ama bazı şeyleri canım hiç istemiyor mesela sütten tiksindim içemiyorum artık o kötü oldu bi de bu gidişimde bende sorucam neler tavsiye edecek diye ama ilaç kullanmayı da pek istemiyorum açıkçası
Kızlar bulantı bilekligi diye birşey var. Arkadaşım da ise yaramıştı. Tavsiye ederim. İnternette yaznca cikiyo
bende süt peynir yumurta kokuyor gibi geliyor doktorum ilk haftalar normal tiksinme olması dedi bende ilaç istemiyorum ama okullar başlayınca öğrencilerin karşısında tuvalete koşamıcam mecbur bulantı ilacı almak zorunda kalıcam hayırlısı inş. şimdi tatilde kullanmıyorum doktorum süt yumurta yemeye çalış yiyemiyorsan bi süre ara ver dedi bakalım benide tuzlu kraker bastırıyor stok yaptım evde çantamda taşıyorum
AYNEN CNM YA BENDE SÜT İÇEMİYORUM DAHA KÖTÜSÜ SU İÇEMİYORUM SU İÇTİĞİM ANDA MİDEM DIŞINA ÇIKACAK GİBİ OLUYO ÇOK KÖTÜ GEÇEN SENEDE ÖYLEYDİM BEN GEÇEN SENE HEM İLAÇ HEMDE İĞNE KULLANDIM AMA HEP Bİ FAYDASINI GÖREMEMİŞTİMM HEM DOKTORLARDA PEK ÖNERMİYOR ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUNNN KIZLARRRRRLeblebi ben de aldım dün biraz yedim ama bazı şeyleri canım hiç istemiyor mesela sütten tiksindim içemiyorum artık o kötü oldu bi de bu gidişimde bende sorucam neler tavsiye edecek diye ama ilaç kullanmayı da pek istemiyorum açıkçası
Yan etkisi falan var mıdır acaba nasıl engelliyor bakmak lazım ilginçmiş :)
Bende sütü kestim yoğurt yiyorum bi de folik asit içinde kalsiyum da var Allahtan ordan da alıyorum yoksa işim zor yoğurdu bile zorla yiyorum ayran yapıyorum anca öyle yoksa onu da yiyemiyorum. İşyerinde zor haklısın ben de zor dayanıyorum şu dönemde evde olmak en iyisi aslında
Evet suyu ben de içemiyorum zorla ancak 1 lt içebiliyorum midem bulanıyo çok fena. Normalde 3 lt içerdim ama artık içemiyorum bakalım napıcaz faydalı şeyleri yiyip içememek kötü oldu sütü bari içebilseydik iyi olurduAYNEN CNM YA BENDE SÜT İÇEMİYORUM DAHA KÖTÜSÜ SU İÇEMİYORUM SU İÇTİĞİM ANDA MİDEM DIŞINA ÇIKACAK GİBİ OLUYO ÇOK KÖTÜ GEÇEN SENEDE ÖYLEYDİM BEN GEÇEN SENE HEM İLAÇ HEMDE İĞNE KULLANDIM AMA HEP Bİ FAYDASINI GÖREMEMİŞTİMM HEM DOKTORLARDA PEK ÖNERMİYOR ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUNNN KIZLARRRRR
Günaydınnn Kızlarrrr,
Dün pek duramadım forumdaa. 1 haftadır sürekli kasık ağrım vardı. Ama dün daha şiddetli bi ağrım oldu. Doktorumu aradım Progestan capsül 200 mg almamı sabah akşam 1 adet içmemi söyledi.tedirgin oldum. kanamam yok ama ilacı iç dedi her ihtimale karşı verdi sanırım. kullanammın bi sakıncası olmaz dimi bebek için?
Evet onu kullanıyorum bende içinde var neyseki kalsiyumda birazda ona güveniyorum içim rahat ediyor yoksa zorla içerdim bu seferde daha kötü olurdum sanırım. Ben sürekli bulantı gitsin diye bişeyler yiyorum yoksa çok aç hissetmiyorum ama yediklerimde bastırmıyor hiç zaten canımda bişey istemiyor zorla yiyorum öğle yemeklerini maalesef kifolik plusmı kullanıyorsun günde 3tane diyor ama günde 2 almaya çalışıyorum oda midemi tuhaf yapıyor. benimde Allahtan onun içinde kalsiyum var bu ara süt ürünleri ile pek aram yok bide acıkıyoum çok fena birden kaçıyo iştahım midem dönmeye başlıyo sabahları hele kahvaltı işkence geliyor yemek pişiricem ne pişirsem diye aklımdan yemek geçirriken bile midem bulanıyor normalde benim kolay kolay midem bulanmazdı tuhaf oldum iyice doktoruma diyorum takıldı hamilemisin acaba diye
Evet suyu ben de içemiyorum zorla ancak 1 lt içebiliyorum midem bulanıyo çok fena. Normalde 3 lt içerdim ama artık içemiyorum bakalım napıcaz faydalı şeyleri yiyip içememek kötü oldu sütü bari içebilseydik iyi olurdu
Fena yamulduk desene Şu dönem bi geçse sonra daha rahat oluruz inşallah hep onun hayalini kuruyorum :)su bile kokuyo bazen bana heryerde suda içemiyorum şimdi pek bişey yiyemeyince midem boş gibi su içince daha fena oluyor sabahları çok su içerim içiyorum ama midem dönüyor hemen
CNM VALLA BEN 1 LT DE İÇEMİYORUM BENİM ÇOK FENA MİDEM YAA NORMALDE DE BNM HER HASTALIĞIIM MİDE BULANTISIYLA OLUYO ÇOK HUYLU BİR MİDEM VARREvet suyu ben de içemiyorum zorla ancak 1 lt içebiliyorum midem bulanıyo çok fena. Normalde 3 lt içerdim ama artık içemiyorum bakalım napıcaz faydalı şeyleri yiyip içememek kötü oldu sütü bari içebilseydik iyi olurdu
Fena yamulduk desene Şu dönem bi geçse sonra daha rahat oluruz inşallah hep onun hayalini kuruyorum :)
AYNEN CNMMM BENDE ÖYLEYİMMM ZATEN EVDE İŞYAPAMIYORUMM HİÇ ZATEN ÇALIŞIYORUM EVE GİDİP BİDE İŞ YAPARSAM ÖLÜRÜM GALİBA EŞİM YAPIYO GEÇEN KAYNANAM GELDİ O TEMİZLEDİ ÖYLE İDARE EDİYORUM KIZLAR BENİM DEVAMLI BAŞIM DÖNÜYO VE TANSİYONUM DEVAMLI DÜŞÜK SİZDEDE VARMI, GEÇEN SENE ÜÇÜZLERE HAMİLEYKEN BİLE BÖYLE HALSİZ DEĞİLDİMMsizde halsizlik varmı hanımlar evde hiç bir iş yapasım yok öyle yatıyorum progestan yutunca başım dönüyor uykum geliyor hemen doktorumda bugünlerinin tadının çıkar çok yorma kendini mikrop kapmıcak kadar yap temizliğini öyle detaylı kalı koltuk temizliğine girişme dedi aslında içim gidiyor şu evi bastan aşağı temzilesem diye ama kolumu kaldırmaya dermanım kalmıyor