Canım ben sana ne desem yalan olur kadın doğum hastanesinede gittim hatta yattım, devlete de gittim 2 farklı özel hastaneyede gittim herşey dr da bitiyor, özel hastanednin avantajı son model cihazlar ğstelik dr un odasında oluyor birde ayrı bşr sıraya girip ultrasona girmiyorsun sıra olmuyor dr a herşeyi sorabiliyorsun ama her özeldeki dr da özverili olmuyor kimisi sadece para için çalıştığı için hastaya görede muamele ediyor , ben kürtajımı özel hastanede oldum gecen sene 750 tlye bana ne moraller verdi bir daha seni takip edeceğim üzülme hamile olunca bana gel dedi, 2 kez hamile oldum ona gittim muayene ücreti 70 tlydi herkes için ama sanki ben parasız muayene oluyormuşum gibi bana 10 dk bile ayırmadı ne test sonuçlarımı gösterebildim ne soru sorabildim ve onun yalancı bir insan olduguna karar verdim o zaman hamileiğimin 1 günü degerim 45 ti bana sen hamile sayılmazsın bu labaratuvar hatası olanilir dedi beni gönderdi evet sonunda düşük yaptım ama paramla kötü muamele gördüm, o nedenle iyi bir dr olsun gidecegin kişi doktor ve hastane yorumları var onları okuyabilirsin ,