- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Aminnhayırlı olsun yeni sayfamız
Ayni şey bendede var bu hafta bi bebisin kesesini gorsekinşllh günden güne güzel haberler alırız bebişlerden kızlar endişelerden tatdını çıkaramıyorum hamileliğiminn..
Hayirlisi olsun hoş geldin cnmBende yeni ögrendim hamileligimi.Allah kismet ederse ben Mayıs annesi olucam araniza kabul edermisiniz
Hepimize hayirli olsun Allahim kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi inşallah
Hatirliyorum cnm dun hic bisey yoktu birden dönerken oldu gitmicektim aslinda ama Esim ne zamndir evdeyim diye disari cikalim dedi bi gün öncesi de dedi gitmedim bu sefer gider geliriz demiştimBen Perşembe veya Cuma günü konuşmamızda size aynı batmalardan bahsetmiştim hatırlarsınız sen bende batma yok demiştin. Birkaç güne şiddeti geçiyor merak etme. Doktor bana ağrısından duramazsan veya kanaman olursa haberim olsum dedi. Evde genelde ayakta durmamaya çalıştım şimdi iyiyim. Umarım senin de çabuk geçer efsax. Ben Ankara'dan Istanbul'a gezmeye gelecektim vazgeçtim Allah korusun birşey olur bahanesi olmasın diye. Şu kritik dönemi atlatalım gezerim inşallah.
Allah korusun cnm cok geçmiş olsun çok şükür kanamam yok ama endiseliyim cokkızlar bu aralar dikkat edin kendinize fazla ayakta kalmayın dinlenin hep ben de cuma günü doktora gitmeden 1 gün önce çok yoruldum kasıklarım ağrıdı 1 gün sonra doktora gittik keseyi gördük ama ufak kan pıhtısı çıktı doktor kasık ağrın var mı dedi ben de ara sıra oluyor dedim yatacaksın hiç iş yapmayacaksın dedi Allah a şükür hiç lekelenmem kanamam olmadı ama şimdi evde az ayağa kalkıp iş yapaya başlayayım ağrım oluyo yatınca geçiyo korkutmak istemiyorum sizi endişelenmeyin böyle olacak diye bişey yok ama şu ara yorulmayın dinlenin hep dinlenince geçiyor
Günaydın kızlar topiğimiz hayırlı olsun tabi bebişlerimizde inşallah
Gunaydin kizcelerGünaydın göbüşü bebişliler
hoş geldin cnm hayirlisi olsunGunaydin bende Allah nasip ederse nisan annesi olacağım henüz yeni öğrendim bat 16 agustostu