Nerelerdesinnn sen yaaa
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Canim bende de ara ara aliyor sanirim bu jel bize boyle yapiyor tup bebişlerimiz hep biximle olsun insallah ben su an jel disinda estrofem elevit kullaniyorum canim
iyi cnm eğer regli geçtiği halde 15 20 gibi bir şey çıkıyorsa çoğunlukla kimyasal oluyor .bazen onlar bile yükseliyor.inşallah değerlerin güzel güzel artar 10 gün sonraya da keseni görürsün
hoşgeldiniz kızlar .hayırlı olsun bebişleriniz...listemize ekledim sizide
Benimde bat tarihinin ertesi günü 137.24 çıkmıştı.şimdi 800 küsürlerde cuma kese görünür dedi doktor.Kızlarrrrr acil yorummlarınızı bekliyorum ben kan tahlilimi dün yaptırdım yeni bat ın heman ertesi günü degerim 137 çıkmış eşim aradı şimdi normalmi sizce degerım
Canim bende de ara ara aliyor sanirim bu jel bize boyle yapiyor tup bebişlerimiz hep biximle olsun insallah ben su an jel disinda estrofem elevit kullaniyorum canim
hayııırrrr!!güzel anneler hayırlı akşamlar ben balık yemiyorum yani balık çokseviyorım ama mevsimi geçmiş dardanel ton yiyebilirmiyiz
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Güzel anneler hayırlı akşamlar ben balık yemiyorum yani balık çokseviyorım ama mevsimi geçmiş dardanel ton yiyebilirmiyiz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tabi kiiii
amin canım
hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Allahım isteyenleri de tez vakitte bebişlerine kavuştursun innnnşallah (amin)
Güzel anneler hayırlı akşamlar ben balık yemiyorum yani balık çokseviyorım ama mevsimi geçmiş dardanel ton yiyebilirmiyiz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet canım yenebiliyor,hatta bende tüp bebekte transferden sonrada tavsiye ettiler,bol protein varmış ton balığında,tutunmayı kolaylaştırırmış
benim doktormu bi garip,anlamadım,yenebilr demişti:44:hayır canım yiyemiyoruz
hatta tüm konserveler yasak
dr a sordum gerek görürsek balık yağı hapı kullanacağız mevsimi değil yeme dedi
amin tatlım inşallah :) senin ki baya büyümüş annesi baksana :) benimki daha minnacık :)
Evet canim herhalde :) folik asit olarak folbiol kullaniyorum bide coraspin kullaniyorum iste :) amin canim insallah yarin yine bir buyuk gunumuz cok az kaldi bebislerimizi gormeye :) insallahh :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay hepsi susam tanesi kadaaaaar
ufacıklar
estrofem i bana gebe olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktırdılar,demek ki her doktor farklı...
bu arada yarın doktora gidiyoruz kızlar
bakalım ne yapmış bizim kerata
Ton balıgi yuksek oranda kursun icerdigi icin yok konserve de yok balik cikana kadar ceviz semizotu ile tamamlayabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?