- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
kimsecikler kalmamış burada. bende facedekı grupdan devam ediyrmkizlar ne alemdesiniz annisler ? ben yazamaya anca vakit buldum... kizim suan 11 aylik ve sezeryan sonrasi benim icin cok zor oldu berbatti! bebisinde memesi ve gobisi iltihaplandi sonra kalcasinda cikiklik oldugunu ogrendik filan derken kizim suan duzeldi bende yazmaya yeni firsat buldum... Gecen yil en iyi destegi burdan almistim ozledim sizleri yazayim dedim sizler nasilsiniz?
Aaa yeni gördüm Bitter
Eskisi kadar yoğun değil buralar
Burcu ile yazışıyorduk
Ah ah cok kotuyum Demetçekirge nasılsın ? demetriaa ben
Yeni gördüm ama linki açamıyorumMerhaba, konuya yazalı cok olmus ama belki cevap yazarsınız ben de bu mini parka yatagı almayı dusunuyorum, icine uygun yatak ve uyku setini nerden bulabilecegimi dusunuyorum bir oneriniz var mı? Bildiginiz bir site?
Ah ah cok kotuyum Demet
Annemi kaybettim...
Istifa ettim kizimlayim artik...
Ah ah cok kotuyum Demet
Annemi kaybettim...
Istifa ettim kizimlayim artik...
Başın sağolsun çekirge. Allah sabırlar versin. İkra nasıl?Ayy nick degistigimi bile unutmusum , ben Cekirgee
Hani resmen topikte dogum yapan Cekirgee
Beni unutmadini dimi beni beni cekirgenizi
Ama eski nesem kalmadi kizlar
Nasip...
Merhaba bende vajıyım uç aylık evlıyım çok berbat bı duygu ve hamıle kalmak ıstıyorum ne yapmalıyımmerhabalar.yenı yenı kullanıyorum..vajınısmus olupda hamıle olanlardanmısınız..ıkı yıl vajınısmus la basım dertteydıı bır gun anıden hamıle oldugumu ogrendımm..2 aylık hamıleyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?