• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Senin tup bebek mi canim belki o yuzden farkli olabilir doktorum kontrole kadar hepsini aynen kullan dedi yarin da ilk kontrolumuz olacak insallah kesemizi gorecegiz insallah:1::emir_bebek:
evet benimkide aygaz :))
ben geçen hafta gördüm aslında keseli sıçanımı,ama ilaç yazdırmam lazım,yarın yine gidicem,ee gitmişken bi bakalım büyümüşmü:emir_bebek:

ewet yaaaa kucucukler :) keske keseyle beraber kalp atısını da duyabılsek :) ben bıraz halsız kalıyorum dıye annem ıkız ıkız dıye konusuyo.ben yok tek dıyorum. ay kadın bı de haklı cıkarmıs :52::52::52::52:

hadi hayırlısıııııııııııııııııı :1:

ikisinin de iyi yanları var :34:

sağlıklı olsunlar bizimle olsunlar tek de olsalar çift de olsalar biz onları sevgimizle sarar sarmalarız:16:

estrofem i bana gebe olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktırdılar,demek ki her doktor farklı...

bu arada yarın doktora gidiyoruz kızlar
bakalım ne yapmış bizim kerata:emir_bebek:

Dr.a özellikle sordum estrofemi devam dedi p.tesi bıraktırır büyük ihtimal

evet benimkide aygaz :))
ben geçen hafta gördüm aslında keseli sıçanımı,ama ilaç yazdırmam lazım,yarın yine gidicem,ee gitmişken bi bakalım büyümüşmü:emir_bebek:

Aygaz mi :1::1::emir_bebek:sen cok yasa emi okuyunca ne guldum :1: ayyy ne guzel insallah bende yarin gorurum dua et kiz

Dr.a özellikle sordum estrofemi devam dedi p.tesi bıraktırır büyük ihtimal
folbiol ve kafam kadar elevit var ya vitamin,ondan içiyorum..
jel sabah akşam..
sabah bitanede iğne clexane...bazen iğne zorla giriyor ama yapıyorum,iyice mazoşist oldum...

bu arada gebelik takvimini okudumda bizim minnoşun bütün zerzevatı bu hafta oluşuyomuş; gidip dopingli şeyler yiyeyim,güzel güzel oluşsunlar:emir_bebek:
temeli sağlam tutayım da,anası gibi tüpçü olmasın yavrum:emir_bebek:

Ben elevit kullanmayacagim bir çok yerde domuz katkısı olduğunu okudum hatta firma da eser miktarda olabilir Demiş ihtimali bile rahatsız ediyor beni o yüzden doktora başka secenek soracağım yada kendim düzenli beslenmeye çalışacağım

aynen..ceviz ve semizotu :34:

internette yaptığım yoğun araştırmalara göre :1: bir çok maddeye ihtiyacımız var (magnezyum potasyum kalsiyum..........)

bunlarım hemen hemen çoğunun var olduğu besinleri kendime çıkardım sizle de paylaşmak istiyorum

-1 avuç fındık

-1 avuç kabak çekirdeği

-1 avuç badem

-1çay kaşığı susam

- fasülye(özellikle tazesi)

-mercimek

su ve süt tabiki :1:

ben fındık, kabak çekirdeği, bademi 1 çerez kasesine koyuyorum tüüüüm gün sıkıldıkça yiyorum bitiyor (genelde:10:)

bunlar dışında kuru meyveler de var da ben hepsini her gün yiyemiyrm :27:

Sabah kahvaltım domates salatalık peynir çay bir dilim ekmek öğle. Yemeğiminn yanın da hep yoğurt olur

Gündüz
4 5 tane kara üzüm 2 zeytin akşam muz kiraz meyve ne varsa he bide taze fındık yiyoruz bir kaç gündür ve gece uyurken süt tabi akşam yemeği yanın da tam buğday ekmeğin varr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sabah kahvaltım domates salatalık peynir çay bir dilim ekmek öğle. Yemeğiminn yanın da hep yoğurt olur

Gündüz
4 5 tane kara üzüm 2 zeytin akşam muz kiraz meyve ne varsa he bide taze fındık yiyoruz bir kaç gündür ve gece uyurken süt tabi akşam yemeği yanın da tam buğday ekmeğin varr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oooh yarasın afiyet olsun :34:

folbiol ve kafam kadar elevit var ya vitamin,ondan içiyorum..
jel sabah akşam..
sabah bitanede iğne clexane...bazen iğne zorla giriyor ama yapıyorum,iyice mazoşist oldum...

bu arada gebelik takvimini okudumda bizim minnoşun bütün zerzevatı bu hafta oluşuyomuş; gidip dopingli şeyler yiyeyim,güzel güzel oluşsunlar:emir_bebek:
temeli sağlam tutayım da,anası gibi tüpçü olmasın yavrum:emir_bebek:

İgneyi ben eşime yaptırıyorum yoksa dedigin gibi zor giriyor.aynı ilaçlar ignenin adı farklı bide bunlara ek haftada bir proluton depot vurduruyorum

canım sorma yaa hiçbişey yapamıyorum öyle zor geçiyorki mide bulantım ve herşeyden tiksinmem beni öldürecek.bu hormonlarda beni yedi zaten değişe değişe mahfoldum xD yemek mecburen ben yapıyoırum yaparkende tiksinip yiyemiyorum meyveden baska bişey yok ayran sütten tiksindim pff ne zormuş inşallh cmtesi dra gtcem canm aynıydı bizim zamanlar sen naptın herşey yolunda dimi:49:

Bende ayniym canim ya :( acile filan gittim hatta istah yok hicbisi yiyemiyorum yemekte yapamadim bugun disari ciktik yemek icin ben gene yemicem esim karnini doyursun diye adami evden cikardim :( hic bisi yapamiyorm onada uzuluyorum nolcak boyle bilmiyorm

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bende ayniym canim ya :( acile filan gittim hatta istah yok hicbisi yiyemiyorum yemekte yapamadim bugun disari ciktik yemek icin ben gene yemicem esim karnini doyursun diye adami evden cikardim :( hic bisi yapamiyorm onada uzuluyorum nolcak boyle bilmiyorm

Hic uzulme geciyor canım 11.haftada genelde.suan yemesen de bebege zarari yok az az cay tabagiyla yemeye calis arada ceviz kuru incir al.miden kotuysr iki saatte bir az miktarda beslen

Hic uzulme geciyor canım 11.haftada genelde.suan yemesen de bebege zarari yok az az cay tabagiyla yemeye calis arada ceviz kuru incir al.miden kotuysr iki saatte bir az miktarda beslen

Oglen corba icmistim simdi sadece salata yiyebildim limonlu baska yok

Oglen corba icmistim simdi sadece salata yiyebildim limonlu baska yok

yiyebiliyorsan domates tuzla ye canım

ya da salatalığı boydan uzunlamasına ikiye böl tuzla kütür kütür ooooh afiyet olsun

nasıl iştahla anlattım :1:

:52:

Back
X