Kizlar benimde akintim geliyo renkli degil su gibi neden olabilir sizce ?? Bide ben hala kan sulandirici ilac iciyorum vr crione jel % 8 jel vermisti doktorum onlari kullanmaya devam ediyorum aranizda tup bebek olupta herhangi ilac kullanmaya devam edenler varmi ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayır kaşıntılarım yok sadece bi gerilme hissediyorum .. sende çok fazla kaşıma çabuk çatlamaya başlarsın..
kızlar dr lar bebegın boyuna gore mı kac haftalık olduguna karar werıyolar yoksa bızım bata gore mı ? yoksa bu hamılelık takwımındekı yazıları okuyup heyecanlanmım :)
Kizlar benimde akintim geliyo renkli degil su gibi neden olabilir sizce ?? Bide ben hala kan sulandirici ilac iciyorum vr crione jel % 8 jel vermisti doktorum onlari kullanmaya devam ediyorum aranizda tup bebek olupta herhangi ilac kullanmaya devam edenler varmi ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim tüp bebek değil canım ama ben hem bebek asprını hem oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ,folik asit, progestan cabası..
günaydın ...sen keseni görmüştün demi
gördük teyzesi kalbi de pıt pıt atıyordu
Kaçıncı hafta da duydunuz kalp atisini:) ben tam 5 haftalikken gideceğim duyma ihtimalim var mı :)
Kızlarrrrr acil yorummlarınızı bekliyorum ben kan tahlilimi dün yaptırdım yeni bat ın heman ertesi günü degerim 137 çıkmış eşim aradı şimdi normalmi sizce degerım
Bayram da burda olmayacağız gitmeden duymak istiyorum memlekette doktor olayı sıkıntı olabilir :) hayırlısı inşallah hepimiz mutlu huzurlu sağlıklı hamilelik geciririz 😊😊ben 7.haftaya girmiştim canım öyle duyduk
5.hafta erken olabilir daha
benim ilk usg fotosundaki tarihle sata göre hesaplanmış tarihim aynı çıktı .usg deki tarihler oynuyor cnm gelişimine göre hatta ilerleyen zamanlarda 3 tarih bile yazıyor kafasına göre bacağına göre vs
takvimi okumak benimde hoşuma gidiyor.
kızlar aranıza yeni katıldım yardıma ihtiyacım var.. reglim 6 gün gecikti 3 gün önce akşam test yaptım negatif... hamile olma olasılığım var mı sizce ???
Kaçıncı hafta da duydunuz kalp atisini:) ben tam 5 haftalikken gideceğim duyma ihtimalim var mı :)
Bayram da burda olmayacağız gitmeden duymak istiyorum memlekette doktor olayı sıkıntı olabilir :) hayırlısı inşallah hepimiz mutlu huzurlu sağlıklı hamilelik geciririz 😊😊
ewet yaaa :) ama eger 3-4 haftalıksam oncekılerı de okumam gerek,erken heyecanlanmım :)ay yaaa gecen hafta bugun ogrenmıstım hamıle oldugumu :) esımın ewe gelmesını we kesın dr a gıtmelıyım dıyodum dıge forumlarda gezınıyodum :) cmt gunu betamın fırladıgını ogrenmıstım we rahatlamıstım. sımdı de yıne cmt yı beklıyorum keseyı gormek ıcın :)
benım karnım tatlı tatlı kasınmaya basladı. arkadasım erken catlayacan demek kı dıyo. bıo oıl onerdı bana. sende de war mı kasıntı ?
değerin iyi cnm panikmi yaptın yazından öyle hissettim.önemli olan artış.2 gün sonra tekrarla testini duruma göre dr.a gidersin
merak ettim iyimi kötümü diye :) aynen biraz panik yaptım kızlar mazur görün :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?