2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim tüp bebek değil canım ama ben hem bebek asprını hem oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ,folik asit, progestan cabası..

kızlar dr lar bebegın boyuna gore mı kac haftalık olduguna karar werıyolar yoksa bızım bata gore mı ? yoksa bu hamılelık takwımındekı yazıları okuyup heyecanlanmım :)

benim ilk usg fotosundaki tarihle sata göre hesaplanmış tarihim aynı çıktı .usg deki tarihler oynuyor cnm gelişimine göre hatta ilerleyen zamanlarda 3 tarih bile yazıyor kafasına göre bacağına göre vs
takvimi okumak benimde hoşuma gidiyor.

muhtemelen onları 12.haftaya kadar kullanacağız cnm.geçen gidişimizde dr. bir dahaki randevuda ilaçlara karar vereceğiz demişti

jelden bıktım ama

benim tüp bebek değil canım ama ben hem bebek asprını hem oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ,folik asit, progestan cabası..

senin nicini ben bir topikten hatırlıyorum sanki ama hangisi acaba :26:

Kızlarrrrr acil yorummlarınızı bekliyorum ben kan tahlilimi dün yaptırdım yeni bat ın heman ertesi günü degerim 137 çıkmış eşim aradı şimdi normalmi sizce degerım

Kızlarrrrr acil yorummlarınızı bekliyorum ben kan tahlilimi dün yaptırdım yeni bat ın heman ertesi günü degerim 137 çıkmış eşim aradı şimdi normalmi sizce degerım

değerin iyi cnm panikmi yaptın yazından öyle hissettim.önemli olan artış.2 gün sonra tekrarla testini duruma göre dr.a gidersin

kızlar aranıza yeni katıldım yardıma ihtiyacım var.. reglim 6 gün gecikti 3 gün önce akşam test yaptım negatif... hamile olma olasılığım var mı sizce ???

ewet yaaa :) ama eger 3-4 haftalıksam oncekılerı de okumam gerek,erken heyecanlanmım :)ay yaaa gecen hafta bugun ogrenmıstım hamıle oldugumu :) esımın ewe gelmesını we kesın dr a gıtmelıyım dıyodum dıge forumlarda gezınıyodum :) cmt gunu betamın fırladıgını ogrenmıstım we rahatlamıstım. sımdı de yıne cmt yı beklıyorum keseyı gormek ıcın :)

benım karnım tatlı tatlı kasınmaya basladı. arkadasım erken catlayacan demek kı dıyo. bıo oıl onerdı bana. sende de war mı kasıntı ?

bende kaşıntı yok cnm .benim göbüş felaket zaten ilk doğumdan kalan çatlaklar ve iğnelerin morluk ve yerleri.daha dün eşime dedim doğuma kadar heralde karnımda boş yer kalmayacak

test yapmak istiyorum evet :) ama korkuyorum galiba eşim biraz daha bekle dior :) bilemedim. dün akşamda regl olacakmışım gibi ağrılarım oldu dedim tmm minik gitti :) ne gelen var ne giden inşş hamileyimdir.

merak ettim iyimi kötümü diye :) aynen biraz panik yaptım kızlar mazur görün :d

iyi cnm eğer regli geçtiği halde 15 20 gibi bir şey çıkıyorsa çoğunlukla kimyasal oluyor .bazen onlar bile yükseliyor.inşallah değerlerin güzel güzel artar 10 gün sonraya da keseni görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…